Klopp je napisao/la: ovaj njegov potpis pretstavlja salu.
Svakome se može desiti lapsus. Nije težište napisanog stavljeno na "zarezu". Percepcija ti nije baš najbolja. Kako te nije sramota na osnovu greške pri tipkanju da tako sudiš? Svašta.(ako ćemo bukvalisati onda predstavlja šalu a ne salu)
Zasto nisi citirao ein leben lang keine schale in der hand Boli istina jelde I da ti usput jos kazem sta je zivotni uspjeh kad dozivis da tvoja ekipa osvoji salataru
Mislio sam te ignorisati ali evo samo još jednom kako bih pokazao tvoje znanje/neznanje (mislim na Damira).
Imaš google pa ukucaj otkad se dodjeljuje "Schale" i onda provjeri kada je Schalke zadnji put bio prvak i bit' će ti jasno da li imamo tu ružnu salataru.
I da tebi usput kažem da ja navijam za Schalke a ne za titule.
Toliko od mene.
Klopp je napisao/la: ovaj njegov potpis pretstavlja salu.
Svakome se može desiti lapsus. Nije težište napisanog stavljeno na "zarezu". Percepcija ti nije baš najbolja. Kako te nije sramota na osnovu greške pri tipkanju da tako sudiš? Svašta.(ako ćemo bukvalisati onda predstavlja šalu a ne salu)
Zasto nisi citirao ein leben lang keine schale in der hand Boli istina jelde I da ti usput jos kazem sta je zivotni uspjeh kad dozivis da tvoja ekipa osvoji salataru
Mislio sam te ignorisati ali evo samo još jednom kako bih pokazao tvoje znanje/neznanje (mislim na Damira).
Imaš google pa ukucaj otkad se dodjeljuje "Schale" i onda provjeri kada je Schalke zadnji put bio prvak i bit' će ti jasno da li imamo tu ružnu salataru.
I da tebi usput kažem da ja navijam za Schalke a ne za titule.
Toliko od mene.
Zdena jajane mora ti bit jasno jedno ja da navijam za titule ne bih navijao za BvB vec za Barcu, Man utd, Chelsea, Real, Bayern itd... Tako da isti slucaj kao kod tebe ti navijas za to svoje plavo smece ja za moj BvB ... A to sad opet malo kenjas nema veze jel salatara bila ili ne pricamo o tituli a ti i tvoji plavci bi dali sve za titulu isto kao i svaki drugi put... I ne mogu kucat ja S04 na google kad gad ukucam izbaci mi error not found ... Bilo kako bilo tebi svaka cast volis taj svoj kulb navijaj za njih postujem bgm, samo nemoj ovdje pljuvat o BvB u jer pod broj jedan S04 je manji klub od naseg BvBa i kao drugo ovo je BvB forum ... I ako vec hoces ovdje tipkat tipkaj do mile volje samo nemoj da pljujes po dortmundu i jedan klip samo za tvoje oci
Izgleda da ce Hajnal prec u Hannover nije jos sigurno ali et steta zao mi je sto ce nas tako dobar igrac napustit , nije jos nista gotovo jer Hannover zeli i Khalenberga tako da sigurno ce se to brzo rjesit pa cemo znat ...
Ma ako ode Hajnal, onda sigurno Zorc ima dzokera u rukavu. Vjerovatno bi mogli iskesirati i do 7-8 miliona za kvalitetnog igraca. Prodali smo Valdeza, eventualno Hajnal i plus tih 5 miliona sto spominju od Europa Lige
Da da jest to al racunaj na novac koji smo ulozili za Lewandovskog e taj novac je poklopio transfer valdeza tako da sumnjam da ce oni htjet to trostit al oppet ne znam jbg mozda i hoce hehe ... al slazem se s tobom u svakom slucaju jer tih 7 miliona bi trebali imat za nekog mocnog igraca samo me zanima koga ce Zorc iskopat sad ... I pitanje da li ce Watzke dozvolit da se trosi toliko novca jer on je malo skrt na tome, al i bolje sto je takav nego kao Meier i Niebaum dovedu zvijezde i onda bankrot ... Mislim da ce hajnal sigurno otic nazalost i nadam se nekom dobrom pojacanju ...
Izgleda da ce Hajnal prec u Hannover nije jos sigurno ali et steta zao mi je sto ce nas tako dobar igrac napustit , nije jos nista gotovo jer Hannover zeli i Khalenberga tako da sigurno ce se to brzo rjesit pa cemo znat ...
Ma ako ode Hajnal, onda sigurno Zorc ima dzokera u rukavu. Vjerovatno bi mogli iskesirati i do 7-8 miliona za kvalitetnog igraca. Prodali smo Valdeza, eventualno Hajnal i plus tih 5 miliona sto spominju od Europa Lige
Da da jest to al racunaj na novac koji smo ulozili za Lewandovskog e taj novac je poklopio transfer valdeza tako da sumnjam da ce oni htjet to trostit al oppet ne znam jbg mozda i hoce hehe ... al slazem se s tobom u svakom slucaju jer tih 7 miliona bi trebali imat za nekog mocnog igraca samo me zanima koga ce Zorc iskopat sad ... I pitanje da li ce Watzke dozvolit da se trosi toliko novca jer on je malo skrt na tome, al i bolje sto je takav nego kao Meier i Niebaum dovedu zvijezde i onda bankrot ... Mislim da ce hajnal sigurno otic nazalost i nadam se nekom dobrom pojacanju ...
Ma kakvi vi kako cete se nadat dobrom pojacanju kad ste bijeda....mozete dovodit samo neke pisczeke,rangelove i ostale klovnove.
Hare_BvB je napisao/la:Hannover, pored Hajnala, želi dovesti i Kringea u svoje redove...Postoji velika vjerovatnoća da barem jedan od njih dvojice završi na AWD Areni....
Bolje bi bilo naravno da ode nekadasnja dinama nasa Florian Kringe , zao mi ga sto je propao nije bio los igrac nekad al et ...
Damir_BvB je napisao/la:nemoj tako druze nije to bas lijepo !!!
Surova realnost!!!!!!!!!!!!!
Vamos Vamos Vamos Barca ajd ba brate posudi te vi nama Julia dos santosa i thiaga more i muniesa i hmm ko ima jos pomozi te bjedi malo da se digne znao sam bgm odmah da ti kenjas provociras hehe ... Nego sta kazes na kojem cemo mjestu ove sezone zavrsit !
Hare_BvB je napisao/la:Hannover, pored Hajnala, želi dovesti i Kringea u svoje redove...Postoji velika vjerovatnoća da barem jedan od njih dvojice završi na AWD Areni....
Bolje bi bilo naravno da ode nekadasnja dinama nasa Florian Kringe , zao mi ga sto je propao nije bio los igrac nekad al et ...
Dobro ga opisa ....Ma naše dijete, uvijek je davao sve od sebe za ovaj klub, krpio je sve pozicije u timu i dugo vremena je bio jedan od boljih u timu....Stvarno šteta da ga ovako šalju iz kluba k'o kakav otpadak jer momak to stvarno nije zaslužio....
Znaci ovako...po meni realnost je euroliga mada je i tu jaka konkurencija kao i svake godine u bundesligi...za nesto vise mora se poklopiti vise stvari...a sve osim izlaska u europu je loshe.Tako da euroliga je realna opcija.
Dobro ga opisa ....Ma naše dijete, uvijek je davao sve od sebe za ovaj klub, krpio je sve pozicije u timu i dugo vremena je bio jedan od boljih u timu....Stvarno šteta da ga ovako šalju iz kluba k'o kakav otpadak jer momak to stvarno nije zaslužio....
@ ''Klojfert'' i ''čudo od djeteta''
Bilo bi i nama lahko da smo mafijaški klub
malo Damira furamo,ne zamjeri jbg...
Dame sine sredina tabele,nazalost
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
@ ''Klojfert'' i ''čudo od djeteta''
Bilo bi i nama lahko da smo mafijaški klub
jbg nije to bas flo zasluzio al njegovo vrijeme u BvB u je nazalost proslo nadam se kakvom finom pojacanju ma da daj boze ... I ne svidja mi se kako uprava tjera igrace iz kluba jer tako su se ponasali i prema Petricu i Frei-u i jos nekim pojedincima mislim da to nije bas uredu ...
Hehe ebo li te Baloteli izdajica ... Pitat cu te na kraju sezone koji je BvB na tabeli ... P,s, cestitke na osvojenom super copa italia ... I zahvali te se Lobontu i onim glupim greskama i dabogda ti doso KUYT i Mascherano haahahaha da te mogu zezat malo hehe
patrick_9 je napisao/la:Znaci ovako...po meni realnost je euroliga mada je i tu jaka konkurencija kao i svake godine u bundesligi...za nesto vise mora se poklopiti vise stvari...a sve osim izlaska u europu je loshe.Tako da euroliga je realna opcija.
Slazem se s tobom Puyol upravu si sto jest jest jbg ha ya... Btw jel ono ibra ode u milan jel to gotovo , po meni greska ako ode ibraa onda imate napad koji se zove napad patuljaka jest da su opet zemlja jaki al treba ibru cekat barem jos ovu sezonu dat mu sansu ... Pozz od Hummelsa