Hahaha.....Dođe li ti išta Smiljko Šagolj?Kakva dva penala jadan nebio, kakav offside???Vidit če se na snimku, čist gol kao suza.Ne širi laži bezveze!komrad je napisao/la:E jesu vas pokrali,govori mi kolega danas koji prati Velez,inace novinar kako je Okic postigao gol iz zaledja ,nisu vam dva penala cista svirana ,sudija vam pomocni u 2. poluvremenu kod dvije ciste akcije u rezultatu 0:0 dize zastavicu,sramota !
NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Travnik
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Koji si ti hebeni kompleksaš. Sve što radiš na ovom forumu je provokacija Veležovih navijača. Treba se tebi poslat karta za Banoviće!komrad je napisao/la:E jesu vas pokrali,govori mi kolega danas koji prati Velez,inace novinar kako je Okic postigao gol iz zaledja ,nisu vam dva penala cista svirana ,sudija vam pomocni u 2. poluvremenu kod dvije ciste akcije u rezultatu 0:0 dize zastavicu,sramota !
Čelik Zenica 1945
Standardno po obicaju
Nisam nmi ocekivao drugacije
No sve u svemu eto tako je kako je
Idemo dalje
Nisam nmi ocekivao drugacije
No sve u svemu eto tako je kako je
Idemo dalje
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
Nimla_RZ je napisao/la:Koji si ti hebeni kompleksaš. Sve što radiš na ovom forumu je provokacija Veležovih navijača. Treba se tebi poslat karta za Banoviće!komrad je napisao/la:E jesu vas pokrali,govori mi kolega danas koji prati Velez,inace novinar kako je Okic postigao gol iz zaledja ,nisu vam dva penala cista svirana ,sudija vam pomocni u 2. poluvremenu kod dvije ciste akcije u rezultatu 0:0 dize zastavicu,sramota !
navikli su oni lažnom istinom tj propagandom do cilja,
mašina su prava.

ROĐENI BRATO
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
(VEDRAN PULJIC 1985-2009)
Ipswich Town F.C.
- nostradamus
Predstavljamo : Nebojša Popović , golgeter Travnika
Razmjena 10
Nedjelja, 17 April 2011 11:44
E-mail Ispis PDF
Uzor pokojni brat Danijel , napadač Osijeka .
Kada je 21. januara ove godine u drugom poluvremenu meča Travnik-Zvijezda kod rezultata 0:2 u igru ušao Nebojša Popović , mladi nogometaš tek pristigao iz drugoligaša Sloge (Gornji Vakuf/Uskoplje) , niko na Piroti nije mogao predvidjeti da je stigao napadač za izrazitim njuhom za gol !
Mladom nogometašu trebalo je samo 20 minuta da postigne gol i donese Travniku neriješen ishod . Od tog trenutka Nebojša je standardni član prvih 11 tima sa Pirote i u tandemu sa Fajićem razbija protivničke odbrane. Odlične igre nisu promakle Ivici Grnji , izborniku U 19 selekcije Hrvatske koji ga je pozvao na prošlosedmično okupljanje u Tuheljskim toplicama.
„ Poziv nisam očekivao ali presretan sam . U meču sa U 18 selekcijom postigao sam gol i nadam se da sam se nametnuo izborniku Grnji , „ kratko će Nebojša prokomentarisati poziv iz Hrvatske .
Vukovarac u Travniku
Nebojša Popović ima 19 godina . Rođen je u Vukovaru 4. aprila 1992.godine u brojnoj porodici koja živi u Dalju . Njegov životni put nije nimalo lagan , prožet je obiteljskim tragedijama .Kada je imao 9 godina ostao je bez majke . Godinu dana potom u saobraćajnoj nesreći poginuo je brat Danijel , standardni član mlade hrvatske selekcije . A da je život često nemilosrdan pokazala je i 2008. godina kada je ostao i bez oca čiji korijeni su iz banjalučke regije .U Dalju su ostala još 3 brata i dvije sestre , jedna teško bolesna .
Naviknut na životne nedaće samački život u Travniku mu ne pada teško . No , očito nenaviknut na medijsku pozornost .
„ Zaista sam odlično primljen i od saigrača i od trenera . Daju mi veliku podršku i nadam se da sam pruženu šansu opravdao na najbolji način ."
Rano je otišao od kuće i navikao na samački život . Život koji ne prolazi većina njegovih vršnjaka . Otkuda u Travniku ?
„ Menadžer Marko Vukadin doveo me prvo u Slogu pa onda u Travnik .Najviše vremena kada nisam na treningu provodim u hotelskoj sobi . Naravno da mi nedostaje moja porodica ali svjestan sam da ako želim uspjeti , moram se žrtvovati . „
Pokojni brat Danijel – idol
Igra Nebojše govori da ima izrazit osjećaj za prostor . Jednostavno , uvijek je na mjestu gdje će se lopta odbiti od stative , doći neki protivnički poklon ... A on pokazuje da takve poklone zna iskoristiti . Jača strana mu je igra nogom , posebno desnom . Iako , prvi gol u PL BiH je postigao glavom .
„ Gol protiv Zvijezde mi je posebno važan . On mi je donio samopouzdanje , dokazao da mogu igrati u ovom rangu i da se ne trebam bojati .Početak u Travniku je zaista fenomenalan i želim da se tako i nastavi ."
[detalj sa meča u Vrapčićima]
detalj sa meča u Vrapčićima
Većina igrača uzore ima u Ibrahimoviću , Džeki , Modriću...ali Nebojša želi da krene sportskim putem brata Danijela .
„ On je bio izvrstan napadač . Još uvijek ga se sjećaju i spominju i u Vukovaru , Osijeku ...Predviđali su mu veliku karijeru . Volio bih da je tu , da me savjetuje...„
Prilika za dokazivanje Nebojša će imati , nadamo se napretek . S obzirom da se radi o skromnom i odmjerenom mladiću koji je sazrio prije svojih vršnjaka ,vrijeme je da mu život uzvrati na najbolji način i usliši mu njegovu nadu , želju ...
„ Posvećen sam stoprocentno nogometu kako bih napravio karijeru i obezbjedio svojoj porodici normalan život ," kratko dodaje Nebojša dan nakon no što će dva puta zatresti mrežu zvorničke Drine .
Proveo godinu dana u Dinamu
U proljetnom dijelu Premijer nogometne lige BiH odigrao je 6 utakmica i postigao 4 gola. Dva Drini , po jedan Zvijezdi i Slobodi .Prije dolaska u Travnik odigrao je jednu polusezonu u drugoligašu Sloga (Gornji Vakuf/Uskoplje) gdje je nastupio 11 puta i postigao 3 gola . Nogometom se počeo baviti u osječkom Grafičaru. Kasnije je igrao za kadete NK Dinamo u generaciji Vrsaljka , Kramarića .. , te za juniore sesvetske Croatije .
Pokojni bart Danijel Popović
Njegov brat je bio pokojni Danijel Popović, mladi reprezentativac Hrvatske i igrač Osijeka koji je smrtno stradao u saobraćajnoj nezgodi 23.10.2002. u Borovu selu .Bio je napadač NK Osijek i mlade reprezentacije Hrvatske -veliki talenat osječkog i hrvatskog nogometa, član U-21 selekcije. Na sebe je skrenuo pozornost odličnim igrama u drugoligašu Vukovaru 91, nakon čega je jednu polusezonu proveo u francuskoj Bastiji. Pred smrt pojačao je napad Osijeka i postigao 4 pogotka u prvenstvu, a bio je strijelac i za mladu reprezentaciju u kvalifikacijskoj utakmici protiv Estonije .
Selimović : Pozitivna ličnost
„ Radi se o izuzetno pozitivnoj ličnosti , toplom biću .Gurnuo sam ga u prvi plan i on je uzvratio na najbolji mogući način .Rijetkost je da sa 19 godina igrač preuzme odgovornost i nametne se u iskusnoj ekipi kakva je Travnik .Siguran sam da će napredovati velikim koracima i igrati u velikom klubu ," govori o Nebojši trener Travnika Nedžad Selimović .
Razmjena 10
Nedjelja, 17 April 2011 11:44
E-mail Ispis PDF
Uzor pokojni brat Danijel , napadač Osijeka .
Kada je 21. januara ove godine u drugom poluvremenu meča Travnik-Zvijezda kod rezultata 0:2 u igru ušao Nebojša Popović , mladi nogometaš tek pristigao iz drugoligaša Sloge (Gornji Vakuf/Uskoplje) , niko na Piroti nije mogao predvidjeti da je stigao napadač za izrazitim njuhom za gol !
Mladom nogometašu trebalo je samo 20 minuta da postigne gol i donese Travniku neriješen ishod . Od tog trenutka Nebojša je standardni član prvih 11 tima sa Pirote i u tandemu sa Fajićem razbija protivničke odbrane. Odlične igre nisu promakle Ivici Grnji , izborniku U 19 selekcije Hrvatske koji ga je pozvao na prošlosedmično okupljanje u Tuheljskim toplicama.
„ Poziv nisam očekivao ali presretan sam . U meču sa U 18 selekcijom postigao sam gol i nadam se da sam se nametnuo izborniku Grnji , „ kratko će Nebojša prokomentarisati poziv iz Hrvatske .
Vukovarac u Travniku
Nebojša Popović ima 19 godina . Rođen je u Vukovaru 4. aprila 1992.godine u brojnoj porodici koja živi u Dalju . Njegov životni put nije nimalo lagan , prožet je obiteljskim tragedijama .Kada je imao 9 godina ostao je bez majke . Godinu dana potom u saobraćajnoj nesreći poginuo je brat Danijel , standardni član mlade hrvatske selekcije . A da je život često nemilosrdan pokazala je i 2008. godina kada je ostao i bez oca čiji korijeni su iz banjalučke regije .U Dalju su ostala još 3 brata i dvije sestre , jedna teško bolesna .
Naviknut na životne nedaće samački život u Travniku mu ne pada teško . No , očito nenaviknut na medijsku pozornost .
„ Zaista sam odlično primljen i od saigrača i od trenera . Daju mi veliku podršku i nadam se da sam pruženu šansu opravdao na najbolji način ."
Rano je otišao od kuće i navikao na samački život . Život koji ne prolazi većina njegovih vršnjaka . Otkuda u Travniku ?
„ Menadžer Marko Vukadin doveo me prvo u Slogu pa onda u Travnik .Najviše vremena kada nisam na treningu provodim u hotelskoj sobi . Naravno da mi nedostaje moja porodica ali svjestan sam da ako želim uspjeti , moram se žrtvovati . „
Pokojni brat Danijel – idol
Igra Nebojše govori da ima izrazit osjećaj za prostor . Jednostavno , uvijek je na mjestu gdje će se lopta odbiti od stative , doći neki protivnički poklon ... A on pokazuje da takve poklone zna iskoristiti . Jača strana mu je igra nogom , posebno desnom . Iako , prvi gol u PL BiH je postigao glavom .
„ Gol protiv Zvijezde mi je posebno važan . On mi je donio samopouzdanje , dokazao da mogu igrati u ovom rangu i da se ne trebam bojati .Početak u Travniku je zaista fenomenalan i želim da se tako i nastavi ."
[detalj sa meča u Vrapčićima]
detalj sa meča u Vrapčićima
Većina igrača uzore ima u Ibrahimoviću , Džeki , Modriću...ali Nebojša želi da krene sportskim putem brata Danijela .
„ On je bio izvrstan napadač . Još uvijek ga se sjećaju i spominju i u Vukovaru , Osijeku ...Predviđali su mu veliku karijeru . Volio bih da je tu , da me savjetuje...„
Prilika za dokazivanje Nebojša će imati , nadamo se napretek . S obzirom da se radi o skromnom i odmjerenom mladiću koji je sazrio prije svojih vršnjaka ,vrijeme je da mu život uzvrati na najbolji način i usliši mu njegovu nadu , želju ...
„ Posvećen sam stoprocentno nogometu kako bih napravio karijeru i obezbjedio svojoj porodici normalan život ," kratko dodaje Nebojša dan nakon no što će dva puta zatresti mrežu zvorničke Drine .
Proveo godinu dana u Dinamu
U proljetnom dijelu Premijer nogometne lige BiH odigrao je 6 utakmica i postigao 4 gola. Dva Drini , po jedan Zvijezdi i Slobodi .Prije dolaska u Travnik odigrao je jednu polusezonu u drugoligašu Sloga (Gornji Vakuf/Uskoplje) gdje je nastupio 11 puta i postigao 3 gola . Nogometom se počeo baviti u osječkom Grafičaru. Kasnije je igrao za kadete NK Dinamo u generaciji Vrsaljka , Kramarića .. , te za juniore sesvetske Croatije .
Pokojni bart Danijel Popović
Njegov brat je bio pokojni Danijel Popović, mladi reprezentativac Hrvatske i igrač Osijeka koji je smrtno stradao u saobraćajnoj nezgodi 23.10.2002. u Borovu selu .Bio je napadač NK Osijek i mlade reprezentacije Hrvatske -veliki talenat osječkog i hrvatskog nogometa, član U-21 selekcije. Na sebe je skrenuo pozornost odličnim igrama u drugoligašu Vukovaru 91, nakon čega je jednu polusezonu proveo u francuskoj Bastiji. Pred smrt pojačao je napad Osijeka i postigao 4 pogotka u prvenstvu, a bio je strijelac i za mladu reprezentaciju u kvalifikacijskoj utakmici protiv Estonije .
Selimović : Pozitivna ličnost
„ Radi se o izuzetno pozitivnoj ličnosti , toplom biću .Gurnuo sam ga u prvi plan i on je uzvratio na najbolji mogući način .Rijetkost je da sa 19 godina igrač preuzme odgovornost i nametne se u iskusnoj ekipi kakva je Travnik .Siguran sam da će napredovati velikim koracima i igrati u velikom klubu ," govori o Nebojši trener Travnika Nedžad Selimović .
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
- bilinopolje
- Kontakt:
2000hiljade robova pripremite se stize robija robija robija
razocara me likce po ko zna koji put .....al
- nostradamus
OOOO dobrodosli kao I UVJEK u Travnik nadam se i lijepom ispracaju kao i UVJEK iz Travnika praznih djepova.....bilinopolje je napisao/la:2000hiljade robova pripremite se stize robija robija robija
Otkako je stari Travnik nastao ovakav svjet jos nije rastao ,a mene dugo bilo nije.....
vidim dobili ste malog varupu hahaha tradicija lomljenja nogu na piroti se prenosi s koljena na koljeno ahhhh
mozeli se Sarajevo nadati kakvog bodu u Travniku?? ..pozzz
vidim trener Selimovic prica o Evropi ,znaci i Travnik bi Evrope !!

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
2 hiljade*bilinopolje je napisao/la:2000hiljade robova pripremite se stize robija robija robija
P.S. Uozbilji se

Čelik Zenica 1945
- bilinopolje
- Kontakt:
malo euforije moras dati hehhehehehehNimla_RZ je napisao/la:2 hiljade*bilinopolje je napisao/la:2000hiljade robova pripremite se stize robija robija robija
P.S. Uozbilji se
- nostradamus
Ma nije to jarane vise ko prije ,samo sto na Piroti treba zasluziti pobjedu.Travnik ima jedan novi kvalitet odlicne nove mlade igrace u napadu sto i tabela pokazuje.Sarajevo a i bilo ko drugi moze do bodova ali vjeruj da ovdje treba odigrati extra dobro da dobijes jer ova ekipa budi uvjeren da je nekom u interesu i da se ima malo keša mogla bi u Evropu bez problema.Ovako se zasad igra samo na Piroti i iz tih razloga tesko da cemo ici igdje.Nadam se da ce ove dvije utaknice protiv velikih rivala Celika i Sarajeva biti dobre i da ce svi uzivati,jer se na Piroti ove godine igra najefikasniji nogomet u ligi i sa najvise golova pa se nadam da ni ovo nece biti izuzetak.mma_hz je napisao/la:vidim dobili ste malog varupu hahaha tradicija lomljenja nogu na piroti se prenosi s koljena na koljeno ahhhh![]()
![]()
- nostradamus
Bogami ako dodjete u tom igrackom sastavu koji se najavljuje bojim se da ne pukne bruka pred Grbavicu nesto ala Drina jer ovdje se primi petarda i sa punim sastavom pa makar vas doslo i 20000 hiljada.Ovo ne govorim da bi provocirao jer ono sto Travnik igra ove godine na Piroti ne igra niko .Uglavnom da tekma bude dobra a na Grbavici puno srece i stvarno svim srcem zelim da uzmete taj trofej .Pa sa srecom...bilinopolje je napisao/la:malo euforije moras dati hehhehehehehNimla_RZ je napisao/la:2 hiljade*bilinopolje je napisao/la:2000hiljade robova pripremite se stize robija robija robija
P.S. Uozbilji se
- bilinopolje
- Kontakt:
2 hiljade*
P.S. Uozbilji se
[/quote]
malo euforije moras dati hehheheheheh[/quote]
Bogami ako dodjete u tom igrackom sastavu koji se najavljuje bojim se da ne pukne bruka pred Grbavicu nesto ala Drina jer ovdje se primi petarda i sa punim sastavom pa makar vas doslo i 20000 hiljada.Ovo ne govorim da bi provocirao jer ono sto Travnik igra ove godine na Piroti ne igra niko .Uglavnom da tekma bude dobra a na Grbavici puno srece i stvarno svim srcem zelim da uzmete taj trofej .Pa sa srecom...[/quote]
imamo mi svoje adute i imamo rezerve extra igrace jedan dzafic je rezerva jusic i td..hocemo pobjedu al ja se bojim da je to 3 za 3 al nema veze idemo u travnik da bodrimo nase momke pred vazne tekme u kupu
P.S. Uozbilji se

malo euforije moras dati hehheheheheh[/quote]
Bogami ako dodjete u tom igrackom sastavu koji se najavljuje bojim se da ne pukne bruka pred Grbavicu nesto ala Drina jer ovdje se primi petarda i sa punim sastavom pa makar vas doslo i 20000 hiljada.Ovo ne govorim da bi provocirao jer ono sto Travnik igra ove godine na Piroti ne igra niko .Uglavnom da tekma bude dobra a na Grbavici puno srece i stvarno svim srcem zelim da uzmete taj trofej .Pa sa srecom...[/quote]
imamo mi svoje adute i imamo rezerve extra igrace jedan dzafic je rezerva jusic i td..hocemo pobjedu al ja se bojim da je to 3 za 3 al nema veze idemo u travnik da bodrimo nase momke pred vazne tekme u kupu
dobro dosli i sretno i nama i vama
Travnik Gerila Bog i Batina....Neka zivi Bosna nasa drzava
- bilinopolje
- Kontakt:
HOCEMO POBJEDU PA SVI NA GRBAVICU ROBIJA ROBIJA
trle501 je napisao/la:dobro dosli i sretno i nama i vama
rozim slovimabilinopolje je napisao/la:HOCEMO POBJEDU PA SVI NA GRBAVICU ROBIJA ROBIJAtrle501 je napisao/la:dobro dosli i sretno i nama i vama

- bilinopolje
- Kontakt:
pa malo promejene uvijek dobro dodze svjezine ccccccnime_tm87 je napisao/la:rozim slovimabilinopolje je napisao/la:HOCEMO POBJEDU PA SVI NA GRBAVICU ROBIJA ROBIJAtrle501 je napisao/la:dobro dosli i sretno i nama i vama
- nostradamus
Zamolio bi cjenjene komsije da dobro nauce ime NUSMIR FAJIC ,ali ako ne nauce nema veze naucice sutra, ponovice im ga spiker na Piroti bar 3 puta...

ahhaahah al sto jest jest zabija frajer drama ...ja neznam kako uvijek s Pirote dolazi najbolji strijelac lige..nostradamus je napisao/la:Zamolio bi cjenjene komsije da dobro nauce ime NUSMIR FAJIC ,ali ako ne nauce nema veze naucice sutra, ponovice im ga spiker na Piroti bar 3 puta...![]()
![]()

FK SARAJEVO.
Vidjećeš ti danas ko je Dario Purić...mma_hz je napisao/la:ahhaahah al sto jest jest zabija frajer drama ...ja neznam kako uvijek s Pirote dolazi najbolji strijelac lige..nostradamus je napisao/la:Zamolio bi cjenjene komsije da dobro nauce ime NUSMIR FAJIC ,ali ako ne nauce nema veze naucice sutra, ponovice im ga spiker na Piroti bar 3 puta...![]()
![]()

Čelik Zenica 1945