Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Blue_He4rt je napisao/la:VolimLiverpool je napisao/la:Nikad u životu nisam oprao guzicu poslije epic shita,uvijek samo malo obrišem onim toalet papirom i hajd dalje.
Eto, već nas je trojica, @vedo, @ilprincipe i ja...DooVe je napisao/la:Šta je ba ovo univerzalna pjesma za kenjare "Bila je lijepa"
isti sam,imam je na mobu eo 5 godina i obaezno je slusam kad sam na soljiraul-zakon je napisao/la:Eto, već nas je trojica, @vedo, @ilprincipe i ja...DooVe je napisao/la:Šta je ba ovo univerzalna pjesma za kenjare "Bila je lijepa"
Kad sam bio u srednjoj i nisam nikad ucio starci su vrsili ko eto neki pritisak na mene. Ja onda uzmem knjigu odnesem u wc ostanem sat vremena citam novine i kazem da sam naucioUnica_Liverpool_ je napisao/la:Wc-najbolje mjesto za učenje xd
Što je najgore od svega i ja sam istiraul-zakon je napisao/la:Eto, već nas je trojica, @vedo, @ilprincipe i ja...DooVe je napisao/la:Šta je ba ovo univerzalna pjesma za kenjare "Bila je lijepa"
raul-zakon je napisao/la:E da su iz Macbetha znali u koju svrhu će se koristiti njihov hit...
vedofeelgood je napisao/la:raul-zakon je napisao/la:E da su iz Macbetha znali u koju svrhu će se koristiti njihov hit...![]()
Joj jesmo kriticni al ono bas![]()
Sjetio sam se jos necega, kad se nameračim na jednu pjesmu prelušam je 8375 puta u toku dana
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Saurman, Slatinash_7 i 14 gostiju.