Ervin Zukanovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Ervin Zukanovic

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 01:55

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la: Ako imas kakvo drugo objasnjenje,bujrum iznesi ga.Procitao sam tvoj post ranije u kojem kazes,pa dobro mora da je neko zaduzen za to otisao na godisnji ili nesto i hladno zakljucujes da je eto to normalna situacija.E pa druze,to nigdje nije normalna situacija pa cak ni kod nas.
Cekamo konacnu prijavu 23 igraca,to ce nam dati odgovore na sva pitanja.
Kolega je dao odlicno objasnjenje.
Sabinho je napisao/la:
Odgovor je jasan... Iza svega stoji HAARP i Safet Susic :thumbdown:
+ masoni.

Susic je mason.

Klasika,kad nema odgovora onda idu ovakvi debilizmi.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 30 maj 2014, 01:59

Cudne stvari se desavaju.. Jedan moj kolega ide sa zenom na odmor u ameriku, usput ce i gledati nase zmajeve sutra. Da se razumijemo, obadvoje imaju bosanski pasos. Predali u petak za vizu, u srijedu je dobili. Ako se ne racuna vikend, koji je neradni i koji je bio izmedju, znaci trajalo je 3 dana dok su je dobili. bez problema. A jedan reprezentativac koji treba da ide na SP da ne dobije??? Nesto i negdje tu dobro smrdi :?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 02:00

drummer je napisao/la:
Rece covjek koji je optuzio selektora da je napravio smicalicu i iscenirao plan nedobijanja vize za SAD za igraca kojeg je on licno pozvao na SP. Neko ce reci, zar mu nije bilo lakse jednostavno ga ne pozvati nego organizovati komplikovani plan ali...

Evo opet:
S tim u vezi, želimo informisati javnost da je NS/FS BIH blagovremeno preduzeo sve potrebne aktivnosti kako bi Zukanović dobio vizu do 22. 05. 2014. godine. Nakon što smo obaviješteni da naš reprezentativac ne može dobiti vizu zbog dodatnih provjera, NS/FS BiH je kontaktirao Ambasadu SAD i nadležne organe BiH, te je dobio informaciju da je postupak u toku i da zbog određenih propisanih procedura nije bilo mogućnosti da Zukanović dobije vizu prije putovanja reprezentacije u SAD.

On je za nas reprezentativac, za amerikance je obicni covjek.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 maj 2014, 02:00

Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 30 maj 2014, 02:03, ukupno mijenjano 1 put.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 30 maj 2014, 02:01

drummer je napisao/la:
calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la: Ako imas kakvo drugo objasnjenje,bujrum iznesi ga.Procitao sam tvoj post ranije u kojem kazes,pa dobro mora da je neko zaduzen za to otisao na godisnji ili nesto i hladno zakljucujes da je eto to normalna situacija.E pa druze,to nigdje nije normalna situacija pa cak ni kod nas.
Cekamo konacnu prijavu 23 igraca,to ce nam dati odgovore na sva pitanja.
Kolega je dao odlicno objasnjenje.
Sabinho je napisao/la:
Odgovor je jasan... Iza svega stoji HAARP i Safet Susic :thumbdown:
+ masoni.

Susic je mason.

Zar si iznenadjen? Takve kao njih ne treba ozbiljno shvatiti, nisu ni oni krivi sto su takvi, ha ja

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2014, 02:04

Na licnoj bazi zao mi je momka ono shvatam da su ovakve stvari maler u zivotu.

Al za repku je ovo pozitivnom. Momak je VEOMA spor i beskoristan strah bi me bilo vidjeti ga u Brazilu. Uhh ..uvijek neke sretne okolnosti oko repke naprave sortiranje//
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 30 maj 2014, 02:07

Tacno me strah ici pored kampusa kako se ovo desava **** ti to Zuka je sad ludji od Mevlida ne bi me zacudilo da ga sutra sretnem u mantilu iz 1869.god sa kalasom u rukama.. Nije svejedno :nene:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 30 maj 2014, 02:09

kimbo je napisao/la:Na licnoj bazi zao mi je momka ono shvatam da su ovakve stvari maler u zivotu.

Al za repku je ovo pozitivnom. Momak je VEOMA spor i beskoristan strah bi me bilo vidjeti ga u Brazilu. Uhh ..uvijek neke sretne okolnosti oko repke naprave sortiranje//
Od Sunjica niko sporiji
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 02:09

Ocekujem sljedecih dana da se Zukanovic zestoko popljuje zato sto je razocaran i frustriran ovim nezampamcenim skandalom.Pobogu,njegovo je samo da suti i da prihvati stanje kakvo jeste :facepalm:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 30 maj 2014, 02:12

kimbo je napisao/la:Na licnoj bazi zao mi je momka ono shvatam da su ovakve stvari maler u zivotu.

Ima sigurnost, dobru tehniku, fin pregled igre, dobar sa glavom..sasvim solidan stoper koji sasvim sigurno moze dobro posluziti..da je spor, i jeste i nije, ostavi spahica na stranu, ni drugi stoperi nista brzi nisu! Ja mislim da je steta ako on bude otpao.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 30 maj 2014, 02:14

drummer je napisao/la:Ocekujem sljedecih dana da se Zukanovic zestoko popljuje zato sto je razocaran i frustriran ovim nezampamcenim skandalom.Pobogu,njegovo je samo da suti i da prihvati stanje kakvo jeste :facepalm:
Mozda on "zna" ili sumnja u cemu je problem.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2014, 02:17

ARGUMENT je napisao/la:

Ima sigurnost, dobru tehniku, fin pregled igre, dobar sa glavom..sasvim solidan stoper koji sasvim sigurno moze dobro posluziti..da je spor, i jeste i nije, ostavi spahica na stranu, ni drugi stoperi nista brzi nisu! Ja mislim da je steta ako on bude otpao.
Sto jest jest ..Sunjic je jos gora alternativa ... Boga molim da nijedan od ove dvojice ne dobije minut ... Opet kazem nista licno !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 02:22

Evo,da ne kazu papetoljupci da se samo napada njihov idol.Da on u normalnoj proceduri objavi da je Zuka taj igrac na kojag ne racuna to bi bilo regularno.Naravno,ne vjerujem da postoji navijac koji bi blagonaklono gledao na takvu odluku jer znamo da ima dosta njih koji bi trebali otpasti prije Zuke ali opet bi na kraju to bila odluka selektora koja se mora prihvatiti jer on,jel tako,odredjuje ko ide a ko ne ide.
Ali ako je ovo nacin da se on prekrizi onda nemam rijeci,dno dna,i ispod dna,mulj.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 02:24

drummer je napisao/la:Ocekujem sljedecih dana da se Zukanovic zestoko popljuje zato sto je razocaran i frustriran ovim nezampamcenim skandalom.Pobogu,njegovo je samo da suti i da prihvati stanje kakvo jeste :facepalm:
Ti vec mjesecima pises kako "ocekujes" rasulo i raspad sistema. Evo ga samo sto nije.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Ervin Zukanovic

Post Postao/la JoseMourinho » 30 maj 2014, 02:24

A čekaj zukanovic je mutav i da je tako ne bi skonto da npr. Papiri nisu predani? On se nije informiro dokle mu je stanje sa vizom?
I još je reko u intervijuu da ide direktno za Brazil, znaci zna da je medju ta 23 igrača ;)

De majke ti uključi mozak ;) Nisu sve teorije zavjere ;)
Zadnja izmjena: JoseMourinho, dana/u 30 maj 2014, 02:32, ukupno mijenjano 1 put.

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 02:31

drummer je napisao/la:Evo,da ne kazu papetoljupci da se samo napada njihov idol.Da on u normalnoj proceduri objavi da je Zuka taj igrac na kojag ne racuna to bi bilo regularno.Naravno,ne vjerujem da postoji navijac koji bi blagonaklono gledao na takvu odluku jer znamo da ima dosta njih koji bi trebali otpasti prije Zuke ali opet bi na kraju to bila odluka selektora koja se mora prihvatiti jer on,jel tako,odredjuje ko ide a ko ne ide.
Ali ako je ovo nacin da se on prekrizi onda nemam rijeci,dno dna,i ispod dna,mulj.
Opet ovaj sa teorijama. Jesi li svjestan kako smijesan ispadas?
Nije da sam te dosad uzimao previse ozbiljno ali nakon ovoga... :damn:
Pa ko je pozvao tog Zukanovica, jeli sam dosao? Ili ga je neko pozvao, recimo... selektor?
I sad hoce da ga se rijesi tako sto ce mu zabraniti ulazak u SAD?
Puno filmova gledas. Ili sapunica, sta ja znam. :roll:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 30 maj 2014, 02:35

calcio je napisao/la:
drummer je napisao/la:Evo,da ne kazu papetoljupci da se samo napada njihov idol.Da on u normalnoj proceduri objavi da je Zuka taj igrac na kojag ne racuna to bi bilo regularno.Naravno,ne vjerujem da postoji navijac koji bi blagonaklono gledao na takvu odluku jer znamo da ima dosta njih koji bi trebali otpasti prije Zuke ali opet bi na kraju to bila odluka selektora koja se mora prihvatiti jer on,jel tako,odredjuje ko ide a ko ne ide.
Pa ko je pozvao tog Zukanovica, jeli sam dosao? Ili ga je neko pozvao, recimo... selektor?
Ne budi p.kas i ne izvrci.Nisam tvrdio da je selektor umijesan u to nego sam napisao da ne bih iskljucio ni tu mogucnost,ako tebi tu nema razlike tvoj problem.Sto se tice pitanja,pa rekao je da je Mujdza rovit i da postoji mogucnost da se ponovo povrijedi,mozda se nadao takvoj varijanti pa kad se nije ostvarila onda se moralo pribjegavati necemu drugom.Mozda kazem,samo mozda.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 30 maj 2014, 02:36

calcio je napisao/la:
Pozvao ga jeste, ali odpasti definitivno mora neko ;)
Eh sad da li Susic ima veze sa tim, neznam!
A da je moguce, zasto da ne? Jer u tom slucaju Susic nebi niko mogao Susica kriviti, jer on ne djeli te vize, tako da mu niko nebi mogao pregovoriti zasto mu Tino, Sunjic ili Hadzic idu u Brazil a Zukanovic ne. koji u javnosti ima sigurno veci kredit od navedene trojice..

Sigurno, to su neke teorije i niko nema dokaza za to, ali nije nemoguce, sa obzirom sto je ova situacija sa Zukanovicem vise nego cudna

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 30 maj 2014, 02:44

slika

:lol:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 30 maj 2014, 02:49

Stipu ga vidis da se nije jos slozio ni sam sa sobom sta je u stvari zelio da kaze.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD i 33 gosta.