Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Slike dobitnih tiketa
prethodnih dana se pretežno igralo duplanje, pa sam u solidnom plusu

ti prestani postavljat "fake" tikete, lijepo je bilo upozorenje da za iste ide banBelminM23 je napisao/la:http://pokit.org/get/?1d8a0eb297683af0c ... d9dbbf.jpg

Devil je napisao/la:Haj kad skapirate sve do krajnjih granica,napisite mi u kratkim crtama sta je sta da mogu da se uhvatim metle.![]()
![]()
Il' jos bolje prijavljujte mi postove sa fake tiketima.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Sto napadas momka bzvz,tiket je iz poslovnice nije uopste net tiketmiki_92 je napisao/la:ti prestani postavljat "fake" tikete, lijepo je bilo upozorenje da za iste ide banBelminM23 je napisao/la:http://pokit.org/get/?1d8a0eb297683af0c ... d9dbbf.jpg
Devil je napisao/la:Haj kad skapirate sve do krajnjih granica,napisite mi u kratkim crtama sta je sta da mogu da se uhvatim metle.![]()
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Italijani ispoštovali... Ovaj drugi ostao Dinamo, ali već je 4:0, pa mislim da je to to zasad.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
kaze mi lik koji je napao pola foruma za istemiky_hz je napisao/la:Sto napadas momka bzvz,tiket je iz poslovnice nije uopste net tiketmiki_92 je napisao/la:ti prestani postavljat "fake" tikete, lijepo je bilo upozorenje da za iste ide banBelminM23 je napisao/la:http://pokit.org/get/?1d8a0eb297683af0c ... d9dbbf.jpg
![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ali sve sa razlogom i nije pola foruma nego 2 covjeka,a ti bez razloga sto jest jedna ogromna razlika izmedju mog i tvog napadanja
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Koliko mučenja za koef 2,2. Ulog 20, sad mi žao što nisam 40, što sam prvobitno planirao uložiti...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Vidim neki ne vjeruju da su ovo moji listic
Vec sam napisao, imam neki peh i suhvu da uvijek padam listice kad ih postavim na net, tako da obicno napisem prijedloge jer igram vise listica dnevno i onda ovdje idu samo dobitni.
Ako nekome smeta, nije problem, prestat cu postavljati, ko da ja imam nesto od toga, pare su vec legle.

Vec sam napisao, imam neki peh i suhvu da uvijek padam listice kad ih postavim na net, tako da obicno napisem prijedloge jer igram vise listica dnevno i onda ovdje idu samo dobitni.
Ako nekome smeta, nije problem, prestat cu postavljati, ko da ja imam nesto od toga, pare su vec legle.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
JA ne vjerujem, nije 'neki'
... i malo je pregrubo reci ne vjerujem, vjerujem ja da su tvoji, ali mi se uvlaci sumnja zbog toga sto neces da stavis tiket prije nego utakmice pocnu
... PS svaka tebi cast kad mozes NEKOLIKO tiketa dnevno sa tim ulogom da igras .... i ofc da nikom ne smeta, nego sam to rekao da bi i ostali mogli zaraditi
pozdrav

¡Visca el Barça! ¡Visca Catalunya!
- rob do bagro
- Kontakt:
Pa nije duzan da ti postavi tiket, zasto serete protiv nekoga ko dobiva stalno.mforce je napisao/la:JA ne vjerujem, nije 'neki'... i malo je pregrubo reci ne vjerujem, vjerujem ja da su tvoji, ali mi se uvlaci sumnja zbog toga sto neces da stavis tiket prije nego utakmice pocnu
... PS svaka tebi cast kad mozes NEKOLIKO tiketa dnevno sa tim ulogom da igras .... i ofc da nikom ne smeta, nego sam to rekao da bi i ostali mogli zaraditi
pozdrav
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
pa vidis ovo ti je hajmo rec nidje veze...ja sam upravo pala na ovom paru,a da si mozda postavio ne bi igrala il bi igrala kao tiretro je napisao/la:Vidim neki ne vjeruju da su ovo moji listic![]()
Ako nekome smeta, nije problem, prestat cu postavljati, ko da ja imam nesto od toga, pare su vec legle.![]()

Željeznicar za život cijeli !
- EmirSioux89
- Kontakt:
I ja imam to praznovjerje da ne postavljam tikete koje igram na veci ulog, jednostavno neću...mforce je napisao/la:JA ne vjerujem, nije 'neki'... i malo je pregrubo reci ne vjerujem, vjerujem ja da su tvoji, ali mi se uvlaci sumnja zbog toga sto neces da stavis tiket prije nego utakmice pocnu
pozdrav
Svaka cast

Manchester United!
I ja se fkt tripujem ko on ono u fazonu ako postavim ovdje grohnut cu
,tako da ga upotpunosti razumijem,samo pici majstore,al eto javi na pp nekad nije problem 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.