28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Kako ce zavrsiti utakmica Brazil - Bosna i Hercegovina ?

Pobjeda Brazila
100
38%
Nerijeseno
88
34%
Pobjeda Bosne i Hercegovine
73
28%

Ukupno glasova: 261

soko
Kontakt:

Re: 28.02.2012: Brazil - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la soko » 21 feb 2012, 21:47

maxuz baxuz je napisao/la:
calcio je napisao/la:Papac je nas najbolji lijevi bek i kad je on spreman ne vidim potrebu za improvizacijama sa Salihovicem ili Lulicem.
Apsolutno, ali je problem sto je i jedini klasicni bek kojeg trenutno imamo. Mora se naci zamjena za njega. Grehota je trositi Salihovica i Lulica tu. A i znatno oslabi ta strana kad se stavi jedan od njih. Eh sad koga pozvati ja stvarno pojma nemam. Dali je Subasic dovoljno kvalitetan za repke veliko je pitanje. Slicna je situacija i na desnoj strani. Tu doduse imamo Jahica, ali ruku na srce bez Mujdze je i ta strana suplja. To se itekako vidjelo protiv Portugala.
Imaju ona dvojica iz Beca, Leoavac i Dilaver. I Baric iz Genta. Rodjeni su u BiH.
Subasic i Kvesic.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 21 feb 2012, 22:29

Nego sta vi mislite, da damo Brazilu neka dva gola fore? :D
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 feb 2012, 22:38

Principatus je napisao/la:Nego sta vi mislite, da damo Brazilu neka dva gola fore? :D
Bilo bi dobro da ga Rahima zabije, onako da se i njega po nečemu sjećamo, a i brzo završava karijeru !!! :D
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 feb 2012, 22:41

Zagor je napisao/la:
Principatus je napisao/la:Nego sta vi mislite, da damo Brazilu neka dva gola fore? :D
Bilo bi dobro da ga Rahima zabije, onako da se i njega po nečemu sjećamo, a i brzo završava karijeru !!! :D
Bogami ako vidi da moze Brazilu zabiti,tek ga se onda neces rijesiti.
Fakat navalili mjenjati dobro ocuvan cinculator za kakav made in china ili takav seektor.
Dokle god sam sebe ne istjara ne cackati mecku.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 21 feb 2012, 22:43

Drugacije nebi bilo ni zanimljivo :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2012, 22:49

harishp je napisao/la:
Omerbavarac je napisao/la:------------------Begovic-------------------
Mujdza------Pandza-----Spahic-----Papac
---------Medunjanin-----Salihovic----------
?????-------------Pjanic-------------Lulic
------------------Dzeko-------------------

Zivim za dan kada cemo zaigrati u ovoj postavi. Mozda nas najjaci sastav, s tim da ima tu jos nekih igraca koji bi moglu upasti u prvi sastav ali o tom potom.

?- Visca ili Stevanovic ili neki novi klinac koji zna probijati po strani.

Protiv Brazilaca ce to biti dosta drugacije, kao npr. Pjanic na poziciji krila ili neko drugi na desnom beku, kao i Rahimic umjesto medunjanina...
Defanzivna sredina u qurcu,Dva klasicna ofanzivca u defanzivi.Jedan inekako dvojica potop.
Mora tu biti jedan klasicni cistac tipa Rahimica.
Ma igraju i Svabe bez toga razbijaca, pa melju sve redom. :mrgreen:
Znam, mi nismo Njemacka, ali u ovom trenutku mi nemamo bolje. Mozda eventualno Zahirovic ili neki drugi momak iz manje poznatih liga, jer kako me sjecanje sluzi u ligi 5 nemamo tog kako ga ti nazivas cistaca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 21 feb 2012, 23:34

Budite sretni da na ljevoj strani nisu Alves i Hulk ali Neymar i Marcelo

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 21 feb 2012, 23:57

POzdrav svima, Lovac is back ;)

Nas najbolji sastav trenutno:

Na golu Begovic - najbolji golman kojeg imamo
prvi stoper Spahic - el capitan
drugi stoper Papac - malo sam se mislio izmedju njega i Pandze al opet sam se odlucio za Sasu jer je puno iskusniji i bolji igrac od Pandze po meni.
lijevi bek Salihovic - sejo lav ima da lavovski odradi posao ko i uvijek
desni bek Jahic - trenutno boljeg desnog beka nemamo a i momak je u formi tako da mislim da zasluzuje da igra od prve minute
lijevi vezni Lulic - trenutno nas najbolji igrac (po formi)
desni vezni Pjanic - razvaljuje u Romi
centralni vezni/defanzivni vezni Rahimic/Medunjanin - iskreno ja bih prije stavio Medunjanina jer Rahima je dao maximum za repku a ja mislim da se ni on ne sjeca kad je zadnji put odigrao citavu utakmicu za CSKA a opet Medunjanin iako slabije igra u zadnje vrijeme po meni ima prednost.
centralni vezni/ofanzivni vezni Misimovic - u zadnje vrijeme dosta dobro igra pratio sam ga u par pripremnih utakmica
i napadaci Dzeko i Ibisevic - o njima nemam sta pricat..

Mozda je formacija malo ofanzivna protiv jednog Brazila al ko ga **** mi ionako drugacije ne znamo. Pozzz ;)

P.S. Vidimo se u St.Gallenu ;)
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 feb 2012, 00:35

Djes @Lovac yebo't sliku svoju :mrgreen: .Dugo te nije bilo 8-)
Ma ove postave su sve nekako tu i tamo.
Ali po sto puta ponavljam kad smo konacno vratili normalnog klasicnog lijevog beka,treba opet karikati i glupirati se sa igracima kojima to nije prirodna pozicija.
U defanzivnom veznom ne budemo li imali tipa Rahimica ima da nas nema.mante pricu Svabe-Svajstajgeri daleko smo mi od njih.
I da,trebaju nam krila,kakvi desni lijevi vezni bakraci itd.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 22 feb 2012, 10:47

vidim da niko ne smatra ovu kombinaciju mogucu -
jahic pandža spahic papac
rahimic zahirovic
lulic salihovic
pjanic
dzeko
Svi govore kako je desna strana loša ali stavljanjem lulica na tu stranu dobili bi i na brzini i na jacini te strane. sredina mozda samo jedan defanzivac a staviti medunjanina. misimovic da udje nekada zavisno kako se stvari budu odvijali,. Opet koliko je potrebno protiv brazila igrati ovako 4 5 1 vise bi volio vidjeti i ibisevica u napadu.
Mislim da je najgora opcija stavljati salihovica za beka , covjek je dobar naprijed i tako ga treba korisititi.
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 22 feb 2012, 11:08

OooO imenjace sta ima ;). Ma Rahimic nas dugo nosi na ledjima bojim se da nece moci vise al eto vidit cemo opet kako ce Pape postavit ekipu, sve u svemu to ce biti pravi test, da vidimo gdje stojimo.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

Munib
Kontakt:

Post Postao/la Munib » 22 feb 2012, 14:57

Gotivim Rahima ali njegovo je proslo - staro gvozdje koje samo smeta nasim mladim pulenima.. Mislim da je Safet u boljoj kondiciji od njega :mrgreen: Balja.

likma23
Kontakt:

Post Postao/la likma23 » 22 feb 2012, 15:46

Da Bog da Ronaldinho dao 10 golova a Dzeko 9 i Ibisevic 2 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Moja postava:
Begovic
Jahic-Spahic-Papac-Salihovic
Rahimic-Medunjanin
Pjanic-Misimovic-Lulic
Dzeko

ista kao protiv francuske samo sto ugraju jahic i salihovi umjesto mujdje i pandze.
A moze i ova:
Begovic
Jahic-Pandza-Spahic-Papac
Pjanic-Rahimic-Lulic
Misimovic
Dzeko-Ibisevic
Roger Federer the best!!!

Damir Dzumhur!!!!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 22 feb 2012, 16:37

" onclick="window.open(this.href);return false;

hajmo ba ljudi malo da podignemo atmosferu, ipak se ne igra protiv Brazila svaki dan .. ha ja, bice gusto bice 0:2
:-D :-D

Rodeni
Kontakt:

Post Postao/la Rodeni » 22 feb 2012, 16:53

Pandza i Rahimic nemaju sta traziti pokraj brzi brazilaca tu ce samo biti slobodnjaci ili penali za brazil ja bi vise volio Salihovica i Zahirovica u prvom sastavu upitan je i Misimovic koliko on moze protiv brazila da doprinese sa svojom sporinom volio bi da je I.Hajrovica pozvo jer nam je potreban brz krilni igrac nadam se da ce biti pozvan do pocetka kvalifikacija I.Hajrovic, Stevanovic, Visca, A.Hodzic, Cocalic, Zukanovic, a da ce se oprostiti od repke Rahimic koji neigra nikako, Misimovic???????, Medunjanin da pocne igrati negdje

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 feb 2012, 18:50

Begović
Jahić Pandža Spahić Papac
Zahirović Salihović
Pjanić Misimović Lulić
Džeko
Mi trebamo uvježbavat 4-5-1 bez Rahimića za kvalifikacije.Igra sa 2 napadača je izumrla,neke engleske ekipe(Manchesteri) su pokušavale to pa eno izgoriše u ligi prvaka,a Španija kao najdominantnija reprezentacija u svijetu je prestala igrat 4-4-2 2008.
Gledam anketu i nije mi jasno odakle toliki optimizam.Možda što je prijateljska pa neće Brazilci bit ozbiljni.Kolike su šanse naše ekipe na ovo
Diego Alves
Dani Alves T.Silva Luisao Marcelo
Sandro Hernanes
Hulk Ganso Ronaldinho
Neymar
Ili kako već bude izgledao Brazil.Čudna stvar je što na spisku nema Robinha,Kake,L.Gustava.Andersona,Pata ili nekih drugih igrača koji sigurno imaju mjesta u ekipi.Oni su sila za nas i trbeamo biti svjesni toga no napokon savez fino radi s ugovaranjem prijateljskih utakmica.Jaka ekipa protiv koje treba krenuti s najjačim sastavom u tom trenutku no poslije dati šansu nekim mlađim igračima koji do sada nisu dobili puno prilike.Ne vjerujem ni da je Brazilcima cilj da nam demonstriraju silu u jednoj ovakvoj utakmici.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 22 feb 2012, 18:55

Izgleda nista niste naucili od Portugala, da Pjanic ne ide na desno krilo protiv vecih repki. Ne bi imali ama bas nijednog prodora na desnoj strani, sve bi se oslonilo na lijevu stranu, a ovi ako je zatvore, tesko nam se.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 feb 2012, 19:17

LBJ MVP je napisao/la:Begović
Zahirović Salihović
Pjanić Misimović Lulić
Džeko
Mi trebamo uvježbavat 4-5-1 bez Rahimića za kvalifikacije.Igra sa 2 napadača je izumrla,neke engleske ekipe(Manchesteri) su pokušavale to pa eno izgoriše u ligi prvaka,a Španija kao najdominantnija reprezentacija u svijetu je prestala igrat 4-4-2 2008.
Gledam anketu i nije mi jasno odakle toliki optimizam.Možda što je prijateljska pa neće Brazilci bit ozbiljni.Kolike su šanse naše ekipe na ovo
Diego Alves
Sandro Hernanes
Hulk Ganso Ronaldinho
Neymar
Ili kako već bude izgledao Brazil.Čudna stvar je što na spisku nema Robinha,Kake,L.Gustava.Andersona,Pata ili nekih drugih igrača koji sigurno imaju mjesta u ekipi.Oni su sila za nas i trbeamo biti svjesni toga no napokon savez fino radi s ugovaranjem prijateljskih utakmica.Jaka ekipa protiv koje treba krenuti s najjačim sastavom u tom trenutku no poslije dati šansu nekim mlađim igračima koji do sada nisu dobili puno prilike.Ne vjerujem ni da je Brazilcima cilj da nam demonstriraju silu u jednoj ovakvoj utakmici.
Dobar post 8-)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 22 feb 2012, 20:37

meho-medo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Begović
Zahirović Salihović
Pjanić Misimović Lulić
Džeko
Diego Alves
Sandro Hernanes
Hulk Ganso Ronaldinho
Neymar
Dobar post 8-)
Ja takodje sam misljenja da je uopste glupo glumint neku silu i beze lafinjat pred takvim fudbalskim znalcima...
Trebamoi se bolan skontat ,nema nas ni na mapi pored njih...
To je kao kad mi igramo s Luxeburgom :-)

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 22 feb 2012, 21:10

zna li ko od vas u kakvom je stanju teren u st.gallenu, posto ovaj u baselu i nije nesta??

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.