Ako se odlucis da kupis,preporucujem ti Univerzalno jer su ljudi stvarno jeftini,a profesionalni

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=3724" onclick="window.open(this.href);return false; eto imaš tu komparaciju pa pogledajsoxx je napisao/la:Po cemu se razlikuje ace i s II npr ? Ovaj drugi ima jaci procesor al to mene i neinteresuje toliko,
Univerzalno brate ja nzm gdje je, vjerovatno sarajevo ? Ja nisam tu, ja sam kod manjeg gradica, Tesanj. Ipak gledam ovdje 340 KM a znam da su napuhali cijenu i da ima na jeftinijim mjestima. Ako se odlucim uzet trazit cu negdje gdje je jof jeftinije makar na 320 ako nista
i sta ti mislis koje bi bilo najbolje od tih uzeti ako su po cijeni tu negdje? Inace sam ljubitelj samsungaQUARESMA 18<<< je napisao/la:I mas galaxy s, nexus s Muslim I Xperia arc koje mozes naci za the pare
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
Mobitel je extra, ja sam prezadovoljan s njim, ima baš sve što ti danas treba na mobu.soxx je napisao/la:Gledam danas mobitele a nije skup hebo materalacious je napisao/la:Moj drug ga je kupio,i dobar je mobitel![]()
Nista mu ne fali,kamera je dobra,stovise i predobar za 310 KM kol'ko kosta u univerzalnom.( kad kazem nije skup kontam naspram S II , s III, iphone 4 i tak
)
Ja se u ove danasnje mobitele i ne razumijem bas.. Imaju procesore, ram itd to ko komp postalo.. Prije trebalo imat, bluetooth, mp3 i memorije za pjesme
Ako jos neko ima iskustva sa samsung galaxy ACE pisi !
Jan bih isao na nexus s ako ne on onda galaxy s ili arc (s)soxx je napisao/la:i sta ti mislis koje bi bilo najbolje od tih uzeti ako su po cijeni tu negdje? Inace sam ljubitelj samsungaQUARESMA 18<<< je napisao/la:I mas galaxy s, nexus s Muslim I Xperia arc koje mozes naci za the pare
Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2
ja uzeo u bht nezz imal josanonimni je napisao/la:gdje u Sarajevu uzet' Live with walkman ?
ja ga redovno spominjemElegant je napisao/la:Ja do sada nisam vidio da je iko ovdje spomenu neki telefon ispod 500 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.