Druga Liga - grupa Jug

Grdan
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa "Jug"

Post Postao/la Grdan » 14 nov 2011, 15:17

torcida medugorje je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la:
Grdan je napisao/la:5 registriranih utakmica :D .Koja je sljedeća :lol: :D ;) ?
Nasa neka nije sigurno!
vrijeme je da i nasa uprava pocne kupovati utakmice kad svi igraju pickarski igrat cemo i mi a ,vi iz troglava zapamtite da morate u citluk doci igrati zato ne mojte se veseliti prerano
Zašto bi se Troglav trebao veseliti ;) ?Mi se trebamo veseliti jer smo prošli sva teška gostovanja i prošetat ćemo se ligom na proljeće :D .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 14 nov 2011, 15:26

Visici - Igman
Sta mislite ko ce pobjedit?
Support your local club !

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 nov 2011, 15:30

KonjicBOY je napisao/la:Visici - Igman
3:0 registrirano za Višiće ;) .

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 14 nov 2011, 15:38

Grdan je napisao/la:
3:0 registrirano za Višiće ;) .
Ti ili se zajebajes ili si pomijesao tu utakmicu sa Visici - Turbina koja je registrirana 3:0 :)

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 14 nov 2011, 15:51

Kevin je napisao/la:
Grdan je napisao/la:5 registriranih utakmica :D .Koja je sljedeća :lol: :D ;) ?
Nasa neka nije sigurno!
vrijeme je da i nasa uprava pocne kupovati utakmice kad svi igraju pickarski igrat cemo i mi a ,vi iz troglava zapamtite da morate u citluk doci igrati zato ne mojte se veseliti prerano[/quote]

igrali ste i vi **** u Grudama, odnosno vaši igrači ;)

pitajte jude iz Uprave kakva su im mišljenja po pojedinom vašim igračima, pogotovo ovim na posudbi[/quote]

Pa oni su ih doveli, nisu sami dosli, kad nemaju para da dovedu nekoga ko vrijedi onda moraju bit svjesni da nema ni igre, oni bi igraca da im igra za 100-200km mjesecno, malo sutra!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 14 nov 2011, 16:19

ali taj isti igrač je pristao da igra..onda neka ide za 5000Km ako moze negdje drugo, da moze ne bi igrao u Brotnju jel tako?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 14 nov 2011, 17:44

Mi nismo poraženi kući već 27 utakmica u nizu! Ali znamo da je Igman jako dobra ekipa, i kako sam čuo da i oni potajno gaje ambicije za prvo mjesto. Kako su dobra ekipa pokazuju njihovi rezultati u posljednjih 5 kola, imaju sve pobjede uz gol razliku 22:2! Realno, bolja su ekipa na papiru, ali naravno to ništa ne znači.
Mi smo dosta loši na tablici ove sezone, ponajprije zahvaljujući lošim igrama u gostima pošto imamo dosta mladih i neiskusnih igrača, ali još više zahvaljujući lošem suđenju. Da smo na svim utakmicama imali pošteno suđenje, sada bi sigurno bar imali 5-6 bodova više. Ali tako je većini ekipa u ovoj ligi, ne samo nama.
Uglavnom, mi ćemo dati sve od sebe da bodovi opet ostanu u Višićima, na svom terenu smo mi uvijek favoriti i tako se i postavimo. A bolji će pobjediti. ;)
www.facebook.com/hnkvisici

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 14 nov 2011, 17:55

Svugdje se moze normalno igrati i suditi osim u Kupresu,u Ljubuskom kad je Sloga domaćin,i u Višićima!!!To ce vam potvrditi svaki trener i igrač iz bilo kojeg kluba u ovoj ligi.Od normalnog znaju odstupiti jos i Lokomotiva,Kamesnica,Klis i u zadnje vrijeme i Turbina.Posebno mi nije jasno ovo u Livnu,gdje ti nitko nece a reci ni za igru ni suđenje!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 nov 2011, 20:37

elche101 je napisao/la:Svugdje se moze normalno igrati i suditi osim u Kupresu,u Ljubuskom kad je Sloga domaćin,i u Višićima!!!To ce vam potvrditi svaki trener i igrač iz bilo kojeg kluba u ovoj ligi.Od normalnog znaju odstupiti jos i Lokomotiva,Kamesnica,Klis i u zadnje vrijeme i Turbina.Posebno mi nije jasno ovo u Livnu,gdje ti nitko nece a reci ni za igru ni suđenje!!!
gluposti ;)

inače poručujem livnjacima da ne budu dosadni na chatu. Sloga se sa pravom žalila na odluku i suzdržite se onda par dana ;)
Sloga Uskoplje

elche101
Kontakt:

Post Postao/la elche101 » 14 nov 2011, 21:05

Sto je najgore nisu gluposti.Pitajte malo svoje igrače kako im je bilo lani na utakmici u Ljubuskom,ili pogledaj malo snimke s Babovca od ove sezone pa ce ti sve biti jasno.Jos kazes za Višiće a ove sezone su im navijači hvatali suca po terenu,al nije ih imao hrabrosti prijaviti pa nisu kaznu dobili.O vasoj utakmici u Ljubuskom ima dosta price,sad je li istinita.....Vi znate!!!
Ponosna moja je zemlja Hercegovina
U kosarci prvi,u nogometu prvi,sta jos hocete????

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2011, 21:34

slogauskoplje je napisao/la:inače poručujem livnjacima da ne budu dosadni na chatu. Sloga se sa pravom žalila na odluku i suzdržite se onda par dana ;)
Ako je netko dosadan, to je jedan navijač Brotnja.

Dalje, priča o tome da ste poslali žalbu je smiješna i neistinita, jer klub Troglav nije dobio nikakvu obavijest, a u razgovoru s čelnicima kluba sam dobio odgovor "Ma na šta će se žalit?" "Hahaha, odakle ti to, kakva žalba?".
Ali evo, ako ikome nešto znači, više neću ništa pisati na toj stranici dok ne stavite ta tri boda Troglavu.

Inače je ta stranica jako neprofesionalna - samo se na njoj nalazi ljestvica sa Troglavom sa 32 boda, dok se na apsolutno svim drugim izvorima nalazi ljestvica koja ne odgovara toj - i imam dojam da samo Hrvatskom Nogometnom Klubu Sloga i korisniku Grdanu (jednoj jako otužnoj i isfrustriranoj osobi, grdna rano :() vrijedi ta stranica, nikome drugom.

Na kraju, nabijem na ku'rac HNK Slogu, hnksloga.ba, nepismenog admina iste, i sve koji vjeruju u zavjere iza kojih stoji (siromašni) NK Troglav Livno. Fuj.

slika
Hayley <3

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 nov 2011, 22:11

Grdane, nemam se ja što tebi opravdavati, i zato zaboravi da uopće postoji opcija slanja poruke u moj inbox.
Hayley <3

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 14 nov 2011, 22:51

badblueboylivno je napisao/la:
Dalje, priča o tome da ste poslali žalbu je smiješna i neistinita, jer klub Troglav nije dobio nikakvu obavijest, a u razgovoru s čelnicima kluba sam dobio odgovor "Ma na šta će se žalit?" "Hahaha, odakle ti to, kakva žalba?".
Ali evo, ako ikome nešto znači, više neću ništa pisati na toj stranici dok ne stavite ta tri boda Troglavu.

Inače je ta stranica jako neprofesionalna - samo se na njoj nalazi ljestvica sa Troglavom sa 32 boda, dok se na apsolutno svim drugim izvorima nalazi ljestvica koja ne odgovara toj - i imam dojam da samo Hrvatskom Nogometnom Klubu Sloga i korisniku Grdanu (jednoj jako otužnoj i isfrustriranoj osobi, grdna rano :() vrijedi ta stranica, nikome drugom
Čuj nemoraš ti meni vjerovat, ali mi smo se žalili i sve što je navedeno u odluci svodi se na neko pravilo o tome da igrač ne smije igrati dvije utakmice za jedan dan što je smiješno. Milijun posto smo se žalili, a ti i dalje vjeruj tim iz uprave. Logično je da stoje tri boda za Slogu jer proces nije okončan odnosno nije zaprimljen (koliko ja znam) nikakv odgovor na našu žalbu. A na kraju krajeva stranica je Slogina, pa te to ne bi trebalo čuditi. Niko ne da na svoje. Inače, uvijek kada su Slogi oduzimani bodovi uvijek je to odmah uređeno, sada nije jer se Sloga žalila.

I da, zašto bi Troglav trebao dobiti obavjest da se Sloga žalila? Nije ni Sloga dobila obavjest da ste se vi žalili. :!:
elche101 je napisao/la:Sto je najgore nisu gluposti.Pitajte malo svoje igrače kako im je bilo lani na utakmici u Ljubuskom,ili pogledaj malo snimke s Babovca od ove sezone pa ce ti sve biti jasno.Jos kazes za Višiće a ove sezone su im navijači hvatali suca po terenu,al nije ih imao hrabrosti prijaviti pa nisu kaznu dobili.O vasoj utakmici u Ljubuskom ima dosta price,sad je li istinita.....Vi znate!!!
Kako im je trener otišo baš su se smirili :P Mi uglavnom nismo imali problema ove godine. Nema mjesta u ovoj ligi di suci nisu dobili po tamburi, to nije ništa čudno. Sloga već zadnjih nekoliko godina nema nikakvih problema u Višićima. ;)

Šta? Kakve priče? De nam reci? Ja nisam čuo nikakve priče? Molim te reci nam! :?
Sloga Uskoplje

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 14 nov 2011, 22:57

@badblueboylivno Ti zaboravi spominjanje mog imena kad je fino @slogauskoplje rekao da ste dosadni vi iz Livna,ja cijelo vrijeme pišem na chatu da mi je u prošlu subotu igrač Sloge rekao da su se žalili i da zbog toga admin ne želi dati 3 boda Troglavu. ;) .Zato prestani sliniti za ta 3 boda dok se ne donese konačna odluka :D ;) .

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 15 nov 2011, 06:22

U Višićima jedemo ljude, ne dolazite ako vam je život mio. :lol:
www.facebook.com/hnkvisici

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 15 nov 2011, 13:46

Još sam nešto zaboravio: taj informator iz Uskoplja vam više nema nikakve veze sa Slogom, zar vam to nije bilo poznato? Znači on je nepouzdan! Samo toliko. 8-)
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 13:47

I, gdje je to priopćenje koje je najavljeno iz kluba?

slika
Hayley <3

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 nov 2011, 22:54

badblueboylivno je napisao/la:I, gdje je to priopćenje koje je najavljeno iz kluba?

slika

Crveni karton Nogometnom savezu

Evo nakon dva mjeseca od odigrane utakmice odlučili smo široj javnosti iznijeti samo činjenice o navodnom slučaju.
Kako smo sigurni da, na veliku žalost nekih, ipak znamo dobro čitati prezentiramo Disciplinski pravilnik Nogometnog saveza BiH.(koga možete pogledati na stranici NS BiH).
Na početku iznošenja činjenica zanemarit ćemo članak 15. Disciplinskog pravilnika, koji je temeljni pri donošenju odluke o ovoj vrsti kazne.
Prvo moramo iznijeti činjenice (potkrijepljene nepobitnim dokazima) o krivom vođenju ovog postupka. Pitanje na koje nemamo odgovor je da li su ovi propusti učinjeni namjerno ili iz neznanja
Naime, juniorska momčad HNK Sloga je, 14. rujna 2011. godine, odigrala prvu utakmicu Kupa sa FK Sarajevo u Sarajevu. Na toj utakmici nogometaš HNK Sloga, Marin Jurina (broj iskaznice 46403) je dobio dvije javne opomene (žuti kartoni) što automatski znači isključujući crveni karton. Odmah po završetku te utakmice sam delegat gosp. Jasmin Memišević je rekao da je prava šteta što Jurina neće moći igrati uzvratnu utakmicu kupa koja je zakazana za 28. rujna 2011. godine u G. Vakufu – Uskoplju. Iako smo u više navrata, usmeno i pismeno, tražili od nadležnih tijela Nogometnog saveza F BiH da nam dostave odluku o kazni za navedenog nogometaša to nismo dobili.
Člankom 104. Disciplinskog pravilnika NS BiH stavak 1. i 2. izričito se kaže :
Nadležni disciplinski organ dužan je da svaku izrečenu kaznu pismeno ili telegramom saopći klubu čiji je tim, ili igrač kažnjen i to najkasnije u roku od 24 sati od dana izricanja kazne.
Odluka o kazni mora biti saopćena klubu najkasnije 24 sati prije odigravanja prve utakmice koja se računa u kaznu.
Iz Odluke Disciplinskog suca NS Federacije BiH broj 495/11 jasno je vidljivo da je odluka o kazni donesena tek 29. 09. 2011. godine (mada je HNK Sloga ovu odluku dobila 28. 09. 2011. godine (?) i to na intervenciju gospodina Jasmina Memiševića delegata na uzvratnoj utakmici juniorskog kupa koja je igrana u Gornjem Vakufu – Uskoplju dana 28. 09. 2011. godine između HNK Sloga i FK Sarajevo.) – Delegat je ovim potezom želio da se uvjeri da Jurina može igrati uzvratnu utakmicu.
Povjerenik natjecanja Druge lige F BiH skupina Jug je na temelju Odluke disciplinskog suca NS Federacije BiH broj 495/11 od 29. 09. 2011. godine donio odluku o odbacivanju žalbe broj 113/11 dana 26. 09. 2011. godine – tri dana prije donošenja odluke Disciplinskog suca NS Federacije BiH.
Apelaciona komisija Nogometnog saveza Federacije BiH na svojoj sjednici koja je održana u utorak 18. 10. 2011. godine donijela je odluku broj 566/11, od 17. 10. 2011. godine (???) (Dokaz: izjava članova Apelacione komisije i uvid u web stranicu NS F BIH).
Apelaciona komisija u obrazloženju odluke kaže da je „zaključila da prvostupanjski organ nije ispravno primijenio članak 37. stavak 6. Propozicija natjecanja za prvenstvo nogometnih liga Federacija BiH za natjecateljsku 2011/2012 godinu u kome se kaže :
Automatska kazna zabrane igranja jedne prvenstvene ili kup utakmice nastaje poslije svake treće javne opomene koju igrač dobije na prvenstvenoj ili kup utakmici u toku jedne natjecateljske godine, a automatski prestaje poslije prvenstvene ili kup utakmice na kojoj je igrač morao da pauzira, pa i u slučaju nastupa igrača pod automatskom kaznom na toj utakmici.
Nismo sigurni da ovaj članak ima bilo kakve veze sa učinjenim prekršajem našeg igrača (isključenje zbog druge javne opomene na utakmici kupa).
Također, Apelaciona komisija NS Federacije BiH u istom obrazloženju poziva se na članke 14. i 15. Disciplinskog pravilnika NS BiH.
Članak 15. Disciplinskog pravilnika u stavku 3. kaže :
Javne opomene iz jednog stupnja natjecanja ne prenose se u drugi stupanj natjecanja.
a u stavku 4. :
Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobivena na
prvenstvenim utakmicama izražava se samo na prvenstvenim utakmicama.
Automatska kazna zabrane igranja jedne utakmice dobivena na kup utakmicama izdržava se na prvoj narednoj kup utakmici.
Ni ostale stavke navedenog članka ne ukazuju na to da je HNK Sloga učinila bilo kakvu pogrešku.
Apelaciona komisija NS Federacije BiH nije uzela u obzir članak 13. Disciplinskog pravilnika stavak 5. i 6. u kojima stoji :
Pod kup utakmicama, u smislu ovog Pravilnika, podrazumijevaju se utakmice za Nogometni/fudbalski kup Bosne i Hercegovine i Omladinski kup Bosne i Hercegovine.
Način izdržavanja i računanja ove vrste kazne reguliran je člankom 15. ovog Pravilnika.
Dakle, strogom primjenom članka 15. Disciplinskog pravilnika Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine koji je temeljni za određivanje ovog učinjenog prekršaja HNK Sloga niti u jednom njegovom dijelu nije učinila povredu ovog, niti bilo kojeg drugog članka Disciplinskog pravilnika.
Samo ove činjenice bile bi dovoljne svima onima koji znaju čitati i koji su bar jednom u životu prošli pored Pravnog fakulteta da vide da nema osnova za donošenje bilo kakve druge odluke osim one o registriranju rezultata utakmice Druge lige skupina Jug - HNK Sloga – NK Troglav postignutim rezultatom.
Kažemo „svima onima koji znaju čitati i koji su bar jednom u životu prošli pored Pravnog fakulteta“ jer očito da je puno onih koji „čitaju“ i ono što nigdje ne piše nego samo primjenjujući jedini argument (silu) koji je njima poznat žele doći do nečega što nikako ne zaslužuju.
Sad bi bilo deplasirano govoriti da je HNK Sloga jedini klub u okviru Nogometnog saveza BiH koji nema svoje predstavnike niti u Skupštini niti u bilo kojem Povjerenstvu tog Saveza što svakako govori samo za sebe.HNK Sloga je, neželeći više prelaziti preko brojnih nepravdi odlučila ovaj put ići do kraja te je, kao prvi korak, u traženju istine podnijela Zahtjev za zaštitu zakonitosti Pravilnika o nogometnim natjecanjima.
Na kraju da razjasnimo i članak 52. Pravilnika o nogometnim/fudbalskim natjecanjima u BiH na koje se neki, doduše, samo usmeno pozivaju, a koje ne poznaje Disciplinski pravilnik u kome stoji :
Igrač ne može u istom danu nastupiti na dvije utakmice.
Ako klub nastupi na javnoj utakmici sa igračem koji je toga dana već igrao na jednoj utakmici, bit će pokrenut disciplinski postupak protiv kluba i protiv igrača prema odredbama Disciplinskog pravilnika NS/FS BiH, s tim što će klub snositi i druge posljedice predviđene ovim Pravilnikom, ukoliko je ovaj prekršaj učinjen na utakmici stalnog takmičenja
Juniorski tim HNK Sloga je igrao prvenstvenu utakmicu Omladinske lige skupina Jug u Konjicu sa ekipom FK Igman na kojoj igrač Marin Jurina nije nastupao te bi, po citiranom članku 52. završetkom te utakmice automatski prestala kazna poslije te prvenstvene utakmice na kojoj bi igrač morao da pauzira. Apelaciona komisija niti jednim valjanim argumentom nije dokazala da je navedeni igrač u nedjelju, 18. 09. 2011. godine nastupio na još jednoj utakmici osim prvenstvene utakmice 5. kola Druge lige F BiH – skupina Jug koja se igrala u Gornjem Vakufu – Uskoplju između HNK Sloga i NK Troglav Livno. Nigdje se ne spominje da se odnosi i na odrađivanje kazne.
Smatramo da Apelacijska komisija nije ispravno primijenila tumačenje članka 73. točka 5.Pravilnika o nogometnim natjecanjima, nadalje primjenjujući pogrešno i članke 14.i 15. Disciplinskog pravilnika NS BIH. To temeljimo na zapisnicima iz kojih se vidi da Marin Jurina nije nastupao u istom danu na dvije utakmice o čemu govori članak 52. PNN.
Smatramo da je proizvoljno i neutemeljeno tumačenje Apelacijske komisije o „obavljanju dvije radnje u jednom danu“, jer isto ne poznaje nijedna odredba Pravilnika NS BIH. Dalje, spomenute utakmice juniora u Konjicu i seniora u Gornjem Vakufu-Uskoplju nisu igrane u istom terminu pa je igrač samim završetkom utakmice NK Igman - HNK Sloga oko 13:45 sati odradio kaznu (nije nastupio) i nije imao smetnji da nastupi u 16:30 sati za seniorsku momčad HNK Sloge protiv NK Troglava. Ograničenje ovoga odnosno zabrana ne postoji ni u jednom Pravilniku NS BIH i smatramo da je naš igrač pravilno nastupio na utakmici koja je predmet žalbe.
Ako bi apsurdna odluka Apelacijske komisije ostala na snazi, zanemarujući sve navedene činjenice, značilo bi da je nogometaš Marin Jurina kažnjen zabranom igranje dvije utakmice – ne može nastupiti na prvenstvenoj utakmici juniora FK Igman – HNK Sloga i prvenstvenoj utakmici seniora HNK Sloga – NK Troglav.
I na kraju za one koji misle da je sve gotovo donošenjem sramne odluke Apelacijske komisije Nogometnog saveza F BiH molimo da pogledaju Pouku o pravnom lijeku u Odluci apelacijske komisije.
Nadamo se da je i ovo još jedan način i vid pomoći velikom broju klubova Prve lige F BiH koji su digli svoj glas protiv trenutnog stanja u nogometu.

Je li ti sad smiješno :lol: ?

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 16 nov 2011, 23:23

badblueboylivno je napisao/la:I, gdje je to priopćenje koje je najavljeno iz kluba?

slika
e moj sinko :oops:
Sloga Uskoplje

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 16 nov 2011, 23:49

Što je? Nemam se razloga sramiti niti crveniti.

Vidim da je tu dosta čudnih činjenica, i nemam što više dodati.
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.