Paris Saint-Germain FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

harry_90
Kontakt:

Re: Paris Saint-Germain FC

Post Postao/la harry_90 » 28 avg 2012, 13:19

Saurman je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
neo je napisao/la:Manji kiks ? U tri utakmcie 3 boda i to ti manji kiks ?
Nece lopta u gol i nece :mrgreen: aa sta ste ti i slicni ocekivali od ekipa koja nije uigrana i gdje su vec odigrana tri kola..mozda ste ocekivali da daju po 5 komada ili da vec osiguraju titulu nakon polusezone ?? Sta sve covjek nece procitat na ovom forumu.. :roll:

Za šta su im pripreme služile ?

Ne mora davati po 5 komada ali od ekipe koja je uložila 200 mil očekuje se pobjeda.
Doce i pobjede na red ;) samo polako..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 30 avg 2012, 10:34

Johny je napisao/la:Ovaj @ Mecong ne zna o cemu pise.Ocito je da je neki balavac koji uziva gledati Ibrahimovica i tako dicite nejga i njegovo umjece.Kakav crni Ibra da bude konkurencija Messiju :lol:
Ibra je strasan fudbaler ali Messi je Messi.Naprosto genije.

Ibra jeste placenik i tu nema diskusije.Placenik nije iz razloga sto ima veliku platu nego sto je u svaki klub od dolaska u Juve govorio da mu je san igrati za taj klub a potom i ljubio grb.Jadno !
Veratti.Citas li sine , oko , paša sta god da si.Nigdje rekao nisam da je Veratti bolji od Silve ili Ibre.Niti jeste.Samo sam rekao kada uzmes njegov talenat , godine , malu cjenu i veliki potencijal.Veratti je mnogo bolje ulozen novac i buducnost PSG-a.Ibra i SIlva to nisu , oni jos 2-3 godine ce biti tu maximalno i Adio.
Halo djecak, stariji sam od tebe mozda duplo i vise. Uzivam gledati majstore fudbala pa i Ibru. Ko je poredio Ibru i Messia? Ja nisam. Ibra mi jeste posebno drag zato sto ima i bosanske korijene. Zato sto je njegov otac Sefik (kojeg poznajem) rodjen u Bijeljini a ja 40 km dalje u Zvorniku i sto sam mnogo puta igrao fudbal u Bijeljini protiv "Radnika" u dresu zvornicke "Drine". Ja veoma dobro znam sta pricam, a znas li ti? Iz tvojih komentara se vidi da uzivas (svrsavas) u "kiksevima" PSG. Polako djecak, tek je pocelo. O Verrattiu sam vec sve rekao sta mislim, sve najbolje. Jos jednom cu ti reci da sam navijac Milana od vremena Van Bastena, Ruda Gullita, Franka Rijkaarda,... a PSG mi je simpatican i drag jos iz vremena Safeta Susica pa i danas. Pa ti vidi. Za koga ti navijas? I zasto se toliko gicas kad se prica o PSG?
Per aspera ad astra!

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 30 avg 2012, 12:07

Mecong je napisao/la:
Johny je napisao/la:Ovaj @ Mecong ne zna o cemu pise.Ocito je da je neki balavac koji uziva gledati Ibrahimovica i tako dicite nejga i njegovo umjece.Kakav crni Ibra da bude konkurencija Messiju :lol:

Ibra jeste placenik i tu nema diskusije.Placenik nije iz razloga sto ima veliku platu nego sto je u svaki klub od dolaska u Juve govorio da mu je san igrati za taj klub a potom i ljubio grb.Jadno !
Veratti.Citas li sine , oko , paša sta god da si.Nigdje rekao nisam da je Veratti bolji od Silve ili Ibre.Niti jeste.Samo sam rekao kada uzmes njegov talenat , godine , malu cjenu i veliki potencijal.Veratti je mnogo bolje ulozen novac i buducnost PSG-a.Ibra i SIlva to nisu , oni jos 2-3 godine ce biti tu maximalno i Adio.
Halo djecak, stariji sam od tebe mozda duplo i vise. Uzivam gledati majstore fudbala pa i Ibru. Ko je poredio Ibru i Messia? Ja nisam. Ibra mi jeste posebno drag zato sto ima i bosanske korijene. Zato sto je njegov otac Sefik (kojeg poznajem) rodjen u Bijeljini a ja 40 km dalje u Zvorniku i sto sam mnogo puta igrao fudbal u Bijeljini protiv "Radnika" u dresu zvornicke "Drine". Ja veoma dobro znam sta pricam, a znas li ti? Iz tvojih komentara se vidi da uzivas (svrsavas) u "kiksevima" PSG. Polako djecak, tek je pocelo. O Verrattiu sam vec sve rekao sta mislim, sve najbolje. Jos jednom cu ti reci da sam navijac Milana od vremena Van Bastena, Ruda Gullita, Franka Rijkaarda,... a PSG mi je simpatican i drag jos iz vremena Safeta Susica pa i danas. Pa ti vidi. Za koga ti navijas? I zasto se toliko gicas kad se prica o PSG?
Libo me gdje si rodjen i za Šefika , Ibrinog čaću.
Zasto mi ne odgovoris na post!?

Drago mi je sto si sigurno duplo stariji od mene.Vjerujem da jesi.U tvojim postovima se osjeti zrelost i tolerancija koje krase ozbiljnog i samostalnog covjeka ;) Dok ne nadjes pravi odgovor odlepršaj od mojih postova.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Mecong
Kontakt:

Post Postao/la Mecong » 30 avg 2012, 13:59

Johny je napisao/la:
Mecong je napisao/la:

Libo me gdje si rodjen i za Šefika , Ibrinog čaću.
Zasto mi ne odgovoris na post!?

Drago mi je sto si sigurno duplo stariji od mene.Vjerujem da jesi.U tvojim postovima se osjeti zrelost i tolerancija koje krase ozbiljnog i samostalnog covjeka ;) Dok ne nadjes pravi odgovor odlepršaj od mojih postova.
Halo balavi, ja ti sve lijepo objasnio (vrati se na par poslijednjih stranica). Sta jos hoces, da ti crtam? Na koje pitanje da ti odgovorim? Ja cu odleprsati od tvojih postova a ti **** od mojih. Kraj price.
Per aspera ad astra!

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 avg 2012, 11:56

Evo male bombice. Van der Wiel prelazi u PSG za 6m eura.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 31 avg 2012, 21:31

Ibrahimovic htjeo da bije Nene-a saigraci ga sprijecili :lol: :lol: :lol:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

Nedimko
Kontakt:

Post Postao/la Nedimko » 31 avg 2012, 21:33

Zenichanin je napisao/la:Ibrahimovic htjeo da bije Nene-a saigraci ga sprijecili :lol: :lol: :lol:
zbog takvih stvari totalno mi se zgadio baš je smeće od čovjeka
Bayern Munchen i FK Sarajevo.Senijad Ibričić mama i tata fudbala.

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 02 sep 2012, 21:17

opet 1:1, ibra 28 sec go
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 sep 2012, 21:23

neo je napisao/la:opet 1:1, ibra 28 sec go
Evo i drugi za Ibru, iako je kod izjednačujućeg gola njegov igrač zabio gol :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 02 sep 2012, 21:24

IBRAKADABRA je pogodio rutinski za 1:2 !!

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 02 sep 2012, 21:25

Natrpat ce Ibra preko 30 golova to je sigurno.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 sep 2012, 23:04

Nesto smo se usutili nema onih podjebavanja i tako to :lol: :lol: :lol: odmah se povuku cim Ibra prodrmaa.. jos gostovanje kod Lille polako se budi PSG 8-)

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 sep 2012, 23:06

PSG treba ući u seriju pobjeda, krenut će put prema vrhu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 02 sep 2012, 23:22

pa dok ima ibrakatabra nanizat ce oni pobjeda lik evo nastavlja ubijat tj zabijat :lol:

Trenutno Ibrahimovic i Falcao 2x najbolja spica na svijetu 8-)

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 02 sep 2012, 23:25

Warrick je napisao/la:Natrpat ce Ibra preko 30 golova to je sigurno.
malo je to za njega .ove godine ocekujem da dobije zlatnu kopacku.bar 45 golova ipak igra u francuskoj
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 03 sep 2012, 10:31

harry_90 je napisao/la:Nesto smo se usutili nema onih podjebavanja i tako to :lol: :lol: :lol: odmah se povuku cim Ibra prodrmaa.. jos gostovanje kod Lille polako se budi PSG 8-)

psg 9 na tabeli, pa ja bi se s ovom ekipom proseto kroz ligue1..anceloti pojma nema - ishlapio...
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

nanek

Post Postao/la nanek » 03 sep 2012, 10:36

Ma masina samo kad se upali!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 03 sep 2012, 12:51

LarryDavid je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nesto smo se usutili nema onih podjebavanja i tako to :lol: :lol: :lol: odmah se povuku cim Ibra prodrmaa.. jos gostovanje kod Lille polako se budi PSG 8-)

psg 9 na tabeli, pa ja bi se s ovom ekipom proseto kroz ligue1..anceloti pojma nema - ishlapio...
tek je 4 kolo zavrsilo ima jos.. cudi me da se ne pise kako PSG nije vec osvojio titulu itd. :lol: :lol: stvarno na ovom forumu covjek ce svasta procitatii..

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 03 sep 2012, 14:12

Mslim da je ovo bila ironija, zato što su Manciniju govorili isto ovo(bez ironije) kad Cityja nije išlo. ;)
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 03 sep 2012, 23:50

PSG pravi odlican posao, posto ce FFP imati puno rupa dobro je da na sceni ima novih igraca koji su spremni kesirati kao ovi velikani sto su uz pomoc kesa i postali velikani. Smijesni su ovi sto tvrde da je PSG los, oni se tek uigravaju a sezona tek pocelastrasan tim ce to biti, pogotovo u drugom dijelu sezone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “Ligue 1”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.