NBA Playoff 2011

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

dema
Kontakt:

Re: NBA Playoff 2011

Post Postao/la dema » 10 maj 2011, 05:14

KK_Bosna je napisao/la:cinjenica je da su krstica uzeli CELTICSI. to valjda govori o tome kakav je on igrac.

jos jednom - CELTICSI.

to je najveci NBA klub svih vremena, tamo gdje noah ne moze ni prismrditi.
zato celticsi i propadose nece prismrdit finalu istoka

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 maj 2011, 05:17

KK_Bosna je napisao/la:
adnan24 je napisao/la:Garnett/Davies/J.O'neal/Shaq i onda im je bila potrebna zakrpa na tim centarskim pozicijama...da nema Krstica ne znam kako bi u play off dosli :shock:
garnett i davis nisu C, vec PF

shaq je povrijedjen 90% vremena, a jermaine je 50% povrijedjen a 40% debil.

uostalom, da zakljucimo: vi ste svi strucnjaci, a doc rivers je ****.
maloprije si rekao da znas bolje od riversa i pitao me jeli on dobar strucnjak,malo se posipas pepelom
ja mislio covjek se sali ali nije objektivan jos ga zove krle,vjerovatno navijas za srbiju pa si ga debelo precjenio jeli dio taktike da ne igra ni minute najbitnije utakmice,vidjeces hoce li ga Boston produzit i nisu mogli uzet Nazra jer bi onda Charlote trrebala uzet Krstica cudim se sto nisu.Inace svi NBA strucnjaci su rekli cim su culi za trade Bostona da ce Miami proc i evo vodi 3-1,taj krle je bio drvo u seriji ma,navedi sta i koliko je igraio.Nezalijecena oba ONeaila igraju vise od njeg.To sto ga ti gotivis ko igraca bivse juge je ok.Ide mi na zivce kad ljudi komentarisu a nisu gledali neku ekipu ja gledam Noaha od ulazka u nba i znam sta moze.On je medju 10 u odbrani pogledaj ponovo one brojke i u karijeri i od ove sezione,zatim jeli krstic medju 10 ofanzivaca nije znaci nisu u istom rangu.Noah je dao mislim 26 poena Bostonu na pocetku sezone i to u gostima aj nek Krstic da Miamiu ili nekoh drugoj jakoj ekipi toliko,pogledaj isto tu tekmu i vidi na koji nacin ih je postigao.

-jeff green
5.5reb -1.6asista -0.6blokade- stl0.9 -13.9poeni

evo ovo je u karijeriu puno bolje vec krstic doveden je da odmjeni pierca jer je mlad ovaj je star itd procitaj kad se trade radio sta su rekli doc i ostali

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 12:29

Kakva utakmica u Memphisu.... :o

Oclahoma mislim da ce proci u finale zapada, jer durantula je nezaustavljiv,lik ubbija, razvalio memphis

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 maj 2011, 13:21

Steta sto je Memphis izgubio ali mislim da i dalje imaju solidnu sansu da prodju dalje.

Durant sinoc 20 lopti,Westbrook 33 lopte...kakav poremecaj vrijednosti :shock:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 10 maj 2011, 15:28

i indijanac opet dao samo 5 poena vise od duranta,

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 17:06

adnan24 je napisao/la:Steta sto je Memphis izgubio ali mislim da i dalje imaju solidnu sansu da prodju dalje.

Durant sinoc 20 lopti,Westbrook 33 lopte...kakav poremecaj vrijednosti :shock:

adnane
i ja ne kapiram kako ovaj russell uzima vise suteva od duranta....Pa durant je puno bolji sto se tice postizanja poena,ali sjajno je odigrao Harden sa klupe... Ali dobro,zaista bih voleo da gledam Dallas i Oclahomu 8-)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 10 maj 2011, 17:37

dema je napisao/la:neno nasmijavas me,nisi pogodio na svjetskom .Ako nisi vidio kakav je Noah,onda prati ga u repki ,uglavnom jeli jos tvrdis da su Tomic,Krstic i Spliter bolji centri.
Gdje ja to poredim Kobea i Rosea,bezveze je poredit Jamesa i Rosea,za informaciju jedan igra 8 sezonu jedan 3,i taj sto 8 igra tvrde da je najbolji igrac svijeta ali nema titulu nema ni Rose ali njeg mozes poredit s ovim Jamesom tek za 5 godina.

Da pogodio sam za USA i dugo raspravljao s tobom i nekima i dokazalo se da sam bio upravu.Na temi LAL sam prije par mjeseci pisao da vam ne ide,da ne igrate odbranu da je Gasol pao u formi itd,ali sam smatran hajterom i glavni argument je bio cuvaju se za play off,vidjeli smo sta su sacuvali za Play off.Kad sam tad jos pisao da je klupa tanka oni su rekli Barnes ce to popravit itd,pokazalo se da je itekako falila.

Ti opet vidis buducnost cuj recu ja da nisu zasluzili te 2 titule,da sam htio to bih vec rekao,to su osvojili i gotovo,cim jesu znaci da su zasluzili.

Sam si se nasao tu da nama pricas kakav je Rose bio na svjetskom,to je tema kad god se iscrpe njegove mane vrate se na to prvenstvio.

On je uradio s nepune 23 vise od bilo kojeg danas aktivnog igraca,uz izuzetak Wade.Ako nastavi napredovat moci ce mnogo postic,titule ove godine tesko,iducih pa mislim da ce bit.

I na kraju zao mi je sto ce se vama sad navijacima LAL desit,nama se to 98 desilo odlazak Phila i cekanje 13 godina na ekipu koja moze bar nesta da uradi.Tema je opet Rose a on nicim nije zasluzio ma koliko mi je drag ,tj nije zasluzio da sad bude tema vec LAL,odllazak Phila,uzrok debakla,sta dalje,koje su mogucnosti itd.O tome svi pisu i mi bi trebali.

Svi su predvidjali finale LAL-Boston a izgleda da nijedna od te 2 ekipe nece u finale.Barkley i Magic tvrde da su LAL spori i da im treba mladji brzi play i klupa da bude mladja pokretljivija jer vec imaju dovoljno veterana.
I? Pogrijesio, pa sta. Nemoj da ja sad vadim postove gdje si ti omasio (a jesi).
Ja bi iskreno volio da Noah dodje u Litvaniji, da ga vidimo na djelu. Da ga vidimo na djelu kada sam sebi kreira sut, kada je druga opcija u napadu. E to bi ja volio da vidim..
Ne vrijedi vise raspravljati ko je bolji Noah ili Krstic. Jer po meni je KK_Bosna iznio odlicne stvari, kao i vi navijaci Bullsa...Sto se tice Splitera, kod njega ne vazi argument da je tek dosao u NBA, zar ne :lol: :lol: :lol: A kod Rose -a vazi da je razlog sto nije uzeo titulu to sto igra samo 3 sezone...Vidjet cemo Splitera jos, ja sam siguran ako ostane da radi s Gregom da moze da postane itekako solidan centar.
Sto se tice Rose - a nema titulu, imat ce je vremenom, ali ruku na srce Jamesu su to poceli spocitavati vec nakon 4 - 5 sezone, zar ne ;) ;)

Ti si odlicno svjestan situacije da su LAL bili isuvise umorna i istrosena ekipa, jer tri i pol godine su igrali konstantno, vise nije moglo. Pogotovo kada te svakim danom sve vise i vise ostale ekipe zele da skinu sa trona. Raspad je bio neminovan, desio se, ljudi ih urnisali i to je to..Ali, prije toga su se Kobeu&Co spocitavale razne stvari, da Kobe davi loptu da je jednostavno neda nikome i slicno. A kada Rose ima los sut, to je iz razloga sto nema kome da "doda". Opet dvostruki arsini, zar ne...

Sto se tice Lakersa, prevario si se ti da ce oni dozivjeti krah kao Chicago. Jednostavno takav grad, takav brand, takvo je trziste da to nece biti tako. Lakersi i Boston su dva najbolja kluba u historiji NBA, i uvijek ce imati oscilacija, ali su ekipe koje ce uvijek biti privlacne igracima...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 10 maj 2011, 19:02

Joj sto i ja bezveze raspravljam,stavljaju mi se rijeci u usta,pisu mi ljudi i ocjenjuju pojedine igrace a u zivotu nisu ni 5 utakmica pogledali od pojedinih igraca.Mislite sta hocete Rose nepune 23 godine MVP,2 puta All star,svjetski prvak,Rookie godine,prva petorka NBA lige-malo li li je u tek 3 sezoni.Nijedan danasnji igrac nije vise uradio za 3 godine.Ja prezadovoljan NBA legende,treneri,strucnjaci ga hvale ,zadovoljni itd.Noah druga defanzivna NBA petorka,medju najbolji skakacima i blokerima lige ali eto bolji je Krstic,smijesno.Niko u NBA ne misli kao vi i ja vise drzim do misljenja NBA strucnjaka o Noahu,e Denver ga trazio za Mela i to su potvrdili i celnici Denvera i Bullsa.

Omasio puno manje od tebe neno puno manje.

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 20:10

dema je napisao/la:Joj sto i ja bezveze raspravljam,stavljaju mi se rijeci u usta,pisu mi ljudi i ocjenjuju pojedine igrace a u zivotu nisu ni 5 utakmica pogledali od pojedinih igraca.Mislite sta hocete Rose nepune 23 godine MVP,2 puta All star,svjetski prvak,Rookie godine,prva petorka NBA lige-malo li li je u tek 3 sezoni.Nijedan danasnji igrac nije vise uradio za 3 godine.Ja prezadovoljan NBA legende,treneri,strucnjaci ga hvale ,zadovoljni itd.Noah druga defanzivna NBA petorka,medju najbolji skakacima i blokerima lige ali eto bolji je Krstic,smijesno.Niko u NBA ne misli kao vi i ja vise drzim do misljenja NBA strucnjaka o Noahu,e Denver ga trazio za Mela i to su potvrdili i celnici Denvera i Bullsa.

dema pravis se previse pametan,ne znas nikada da popustis....Brate gledaj malo objektivnije

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 maj 2011, 20:19

alfarouqaminu je napisao/la:
dema je napisao/la:Joj sto i ja bezveze raspravljam,stavljaju mi se rijeci u usta,pisu mi ljudi i ocjenjuju pojedine igrace a u zivotu nisu ni 5 utakmica pogledali od pojedinih igraca.Mislite sta hocete Rose nepune 23 godine MVP,2 puta All star,svjetski prvak,Rookie godine,prva petorka NBA lige-malo li li je u tek 3 sezoni.Nijedan danasnji igrac nije vise uradio za 3 godine.Ja prezadovoljan NBA legende,treneri,strucnjaci ga hvale ,zadovoljni itd.Noah druga defanzivna NBA petorka,medju najbolji skakacima i blokerima lige ali eto bolji je Krstic,smijesno.Niko u NBA ne misli kao vi i ja vise drzim do misljenja NBA strucnjaka o Noahu,e Denver ga trazio za Mela i to su potvrdili i celnici Denvera i Bullsa.

dema pravis se previse pametan,ne znas nikada da popustis....Brate gledaj malo objektivnije
O da, samo si ti objektivan. A svi NBA strucnjaci, treneri itd su subjektivni.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 10 maj 2011, 20:24

eto ti pa sad ti radi prvu.

uvijek propustim zabavu. :mrgreen:
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 maj 2011, 20:27

Boston je uzeo Greena jer im treba igrac koji ce mjenjat Pierca. Kelti nisu ni imali dotad zamjenu za njeg. A Krstic je dosao u paketu samo da popuni mjesto 3 centra u ekipi. I Semih Erden je dobijao priliku u prvoj petorci Bostona samo zato sto su O Neili bili ozlijedjeni, znaci imao ulogu danasnjeg Krstica.

Jel to onda znaci da je i Erden bolji od Noaha?
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 10 maj 2011, 20:32

KK_Bosna je napisao/la:ovi navijaci bbullsa su totalno zaslijepljeni.

rose je bolji od lebrona i kobea zajedno, a noah je najbolji centar u ligi.
Zasto smo zalijepljeni?

Ko je rekao da je Rose bolji od Kobea ili Jamesa, ko je rekao da je Noah najbolji centar lige? Ko, de mi reci ko?
Evo sta sam ja samo rekao, Rose je najbolji PG lige trenutno, Noah je TOP 10 defanzivaca lige i bolji centar od Krstica.

Takodje da se osvrnem na tvoj komentar o Dengu za defanzivnu petorku. Druze gledao sam ja tog Iggy ove sezone nekolko puta i sasvim zasluzeno je uzao svoju poziciju, ali iskreno Bryant nije zasluzio ovu nagradu kraj Denga.
FK DELFIN NEUM

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 21:14

BIHfan je napisao/la:
alfarouqaminu je napisao/la:

O da, samo si ti objektivan. A svi NBA strucnjaci, treneri itd su subjektivni.

o tebi da ne komentarisem,dema tu i tamo ali ti o moj boze
odjednom poceo da navijas za bullse

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2011, 21:28

dobro je tebe ti nisi ni bio ovdje dok je covjek podrzavao Houston tek si se pojavio sta ti lupetas?...ti cuo od drugih i ti si nasao da mu govoris da je odjednom poceo navijat za Chicago... pa ti volis 16 ekipa, a kad si ti to navijao za Detroit majketi?...ja znam d aje BiHFan navijao za Houston i Chicago... za Houston je navijao zbog TMaca i sta je tu sad lose?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 21:43

SaltCityAttack je napisao/la:dobro je tebe ti nisi ni bio ovdje dok je covjek podrzavao Houston tek si se pojavio sta ti lupetas?...ti cuo od drugih i ti si nasao da mu govoris da je odjednom poceo navijat za Chicago... pa ti volis 16 ekipa, a kad si ti to navijao za Detroit majketi?...ja znam d aje BiHFan navijao za Houston i Chicago... za Houston je navijao zbog TMaca i sta je tu sad lose?

ako nisam bio na forumu,morao sam da citam sta se pisalo.... ajde molim te i ti... samo malo objektivnosti... a ti si u rangu sa Bih fanom sto se tice subjektivnosti
nemoj da vam dodje paja da vam objasni neke stvari

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2011, 21:51

znas kakva je tvoja objektivnost jeli ti trebam ponovo pisati?...tebi kad su govorili da je T MAC qurac ti si kukao ovdje :)...kod tebe on postigne 10p i na forumu ti je bio najbolji igrac na terenu :).... tebi ne valja igrac jer ima ruzan sut :)...znam ja da si ti citao, jer ti imas 3-4 nicka sa kojim pises jer smo te uhvatili da lazes, kada si usao na chat na kojem mi budemo...pazi ulazis ti i zapamtimo ti onaj broj koji imas iznad onog nicka , da bi izasao i poslije usao sa drugim nickom, ali naravno onaj broj iznad tog nicka isti :)... i jos nas pravis budalom nisi ti :)... toliko o tebi care moj:)... tako da sam uvjeren da ovdje pises sa barem jos dva nicka i sve dok takvi dolaze na ove forume, sve manje i manje ce biti objektivnih, a vise subjektivnih...sta da budem objektivan da se slozim sa tobom da je Noah los samo zato sto slose mu izgleda sut?... ili da budem objektivan kada kazes da je D Will bolji od Rosa?.. kako da budem kad nije imao ni 5 asistencija i 5 poena prosjek protiv Rosa u 3 utakmice
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alfarouqaminu
Kontakt:

Post Postao/la alfarouqaminu » 10 maj 2011, 22:05

SaltCityAttack je napisao/la:znas kakva je tvoja objektivnost jeli ti trebam ponovo pisati?...tebi kad su govorili da je T MAC qurac ti si kukao ovdje :)...kod tebe on postigne 10p i na forumu ti je bio najbolji igrac na terenu :).... tebi ne valja igrac jer ima ruzan sut :)...znam ja da si ti citao, jer ti imas 3-4 nicka sa kojim pises jer smo te uhvatili da lazes, kada si usao na chat na kojem mi budemo...pazi ulazis ti i zapamtimo ti onaj broj koji imas iznad onog nicka , da bi izasao i poslije usao sa drugim nickom, ali naravno onaj broj iznad tog nicka isti :)... i jos nas pravis budalom nisi ti :)... toliko o tebi care moj:)... tako da sam uvjeren da ovdje pises sa barem jos dva nicka i sve dok takvi dolaze na ove forume, sve manje i manje ce biti objektivnih, a vise subjektivnih...sta da budem objektivan da se slozim sa tobom da je Noah los samo zato sto slose mu izgleda sut?... ili da budem objektivan kada kazes da je D Will bolji od Rosa?.. kako da budem kad nije imao ni 5 asistencija i 5 poena prosjek protiv Rosa u 3 utakmice

buraz dok ne shvatis da nije sve u statistici mozemo komentarisati...Jel vazi? ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 10 maj 2011, 22:08

e moj salty, nisam znao da ih jos ima da diskutuju s ovim... :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 10 maj 2011, 22:10

pa upravo to nije sve u statistici, jest ocigledno u ljepoti suta :)

Pa nama nije Noah dobar zato sto ima statistiku, vec zato sto je borac, jer zato sto radi ono sto malo koji igrac radi za svoju ekipu... kakva samo energija pozrtvovanost i sama njegova izjava kada je potpisao ugovor bila je ona, da ce opravdati svaki cent koji ce dobiti od Bullsa... vjeruj mi da on to opravdava iz utakmice u utakmicu...Noah ne postize cesto 20p i on kad postigne 12-14p i uradi ono sto smo navikli od njega, to je odlicna utakmica, za razliku recimo od Boozer akoji postigne 18-20, a budemo nezadovoljni jer ni malo energije i pozrtvovanosti nema u toku utakmice....i sam James je izjavio onaj dan kada je potpisao za Miami i kada je opisivao Bullse i prvog je spomen Noaha i rekao da je igrac kakvih malo NBA ima i naravno mislio je na ovo o cemu mi navijaci pricamo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.