Sejad Salihovic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Sejad Salihovic

Post Postao/la Cartman » 28 jan 2010, 12:56

Neko treba napomenut ovim kretenima iz saveza da se zale, Bog zna da li oni uopste znaju da je Salihovic kaznjen. Svi znamo kako dobro ona Slavica spika engleski.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

sead_f1
Kontakt:

Post Postao/la sead_f1 » 28 jan 2010, 13:43

Cartman je napisao/la:Neko treba napomenut ovim kretenima iz saveza da se zale, Bog zna da li oni uopste znaju da je Salihovic kaznjen. Svi znamo kako dobro ona Slavica spika engleski.
Cuj, dali znaju da je Salihovic kaznjen...pitanje dali i znaju da se radi o nasem igracu.

Treba razumijeti nas savez. Imaju ljudi previse (vaznijeg) posla brojanjem love za prijateljsku utakmicu za mart ;)

Cetiri utakmice su pretjerane, jos pogotovo kad znamo da je sudija stvarno donosio cudne odluke.
I koliko se sjecam, kad je nesto bilo protiv protugalaca, bilo ih je uvjek hrpa oko njega i galamili su...

Moja zelja je da na ovo damo najbolji odgovor a to bi bilo da rasturimo kvalifikacije, kvalifikujemo se i izbacimo neko "velikana"... :) znam da je previse.
To finish first, first you have to finish.

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 28 jan 2010, 14:05

Kada vidim kako ova Fifa/Uefa prljavo i bezeobrazno radi, padne mi na pamet ona izjava Papeta kada su ga pitali koga bi od nosioca zelio u grupi!
On je rekao "Francusku", i zamislite sad sta bi se desavalo na terenu igrao bi se rukomet, sudjenje bi bilo katastrofa.

:cry:
× Plava krv ispod koze ×

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 28 jan 2010, 14:11

Covjece mi ce mo bez Seje igrat prve 4 tekme, pa to je pola od svih utakmice u kvalifikacijama.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 28 jan 2010, 14:12

Legenda_BiH je napisao/la:Covjece mi ce mo bez Seje igrat prve 4 tekme, pa to je pola od svih utakmice u kvalifikacijama.

Ma dobice manju kaznu sigurno,pa zalice se valjda...Nece ostati na ovome,jos da daje pare...
NON MOLLARE MAI

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 28 jan 2010, 14:29

Da se radi o Salihamidžiću čovjek bi otišao tako daleko i pomislio da je sam on tako htio i naštimao sebi ovakvu kaznu (znajući kako je volio izbjeći tekme repke) ali pošto se radi o Salihoviću igraču koji za repku trči ko lud i daje 110%....ne znam šta da kažem.

Pa bolje bi prošao za silovanje... :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 jan 2010, 14:57

Alucard je napisao/la:Da se radi o Salihamidžiću čovjek bi otišao tako daleko i pomislio da je sam on tako htio i naštimao sebi ovakvu kaznu (znajući kako je volio izbjeći tekme repke) ali pošto se radi o Salihoviću igraču koji za repku trči ko lud i daje 110%....ne znam šta da kažem.

Pa bolje bi prošao za silovanje... :roll:
To jedino Baho i takvi kao on mogu otici u p.m ili tako daleko :roll:
Savez nema ni pojma da je Salihovic dobio ovu kaznu a kamoli da se zale,ko ce se kladiti. 8-)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 28 jan 2010, 15:50

Koristim ovu priliku da se sjetim majke clanovima raznih komisija Svih krovnih organizacija svih timskih loptaskih sportova u Evropi....dosta je vise.....
:evil: :evil:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 28 jan 2010, 17:04

Salihović je zbog prigovora pomoćnom sucu utakmice Paolu Calcagnu protiv Portugala morao ranije u svlačionicu i kaznjen sa četiri utakmice suspenzije

Ferdinandu četiri utakmice suspenzije zbog udaranja igrača Hull Cityja

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jan 2010, 19:10

seha je napisao/la:Salihović je zbog prigovora pomoćnom sucu utakmice Paolu Calcagnu protiv Portugala morao ranije u svlačionicu i kaznjen sa četiri utakmice suspenzije

Svi znamo kako su zasticeni sudije danas. Progovoris i gotovo. Sad je se vazno zalit, da mu smanje kaznu. Ako je savez pametan nece se zalit na ovu novcanu kaznu da pokazu "dobru volju" i tako ce mu i lakse smanjit suspenziju.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 28 jan 2010, 20:15

Cartman je napisao/la:
seha je napisao/la:Salihović je zbog prigovora pomoćnom sucu utakmice Paolu Calcagnu protiv Portugala morao ranije u svlačionicu i kaznjen sa četiri utakmice suspenzije

Svi znamo kako su zasticeni sudije danas. Progovoris i gotovo. Sad je se vazno zalit, da mu smanje kaznu. Ako je savez pametan nece se zalit na ovu novcanu kaznu da pokazu "dobru volju" i tako ce mu i lakse smanjit suspenziju.
Ajd neka je ovo "ravedna odluka koliku je onda trebo dobit Balack koji je trc'o za sudijom i Drogba koji mu je psovao i "pratio" ga poslje utakmice u onom mecu Chelsea Barcelona ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 28 jan 2010, 21:11

seha je napisao/la:
Cartman je napisao/la:

Ajd neka je ovo "ravedna odluka koliku je onda trebo dobit Balack koji je trc'o za sudijom i Drogba koji mu je psovao i "pratio" ga poslje utakmice u onom mecu Chelsea Barcelona ?
Nije ovo pravedna, jer po meni igrac treba imat pravo protestovat. Fudbal je pun emocija. Ali ako poznajes FIFA-u,onda ovo i ne cudi toliko. I Drogba je cini mi se odma dobio 6 utakmica, pa su mu smanjili. Tako ce bit i sa Sejom valjda.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 jan 2010, 12:05

Citao sam da su sanse izgleda male, da ce Salihovicu biti kazna smanjena, na to isto utjece sto su oni seljaci bacali predmete na sudije. Dakle on ce nam faliti u 4 kvalifikacione utakmice, u prijateljskim moze igrati. To je stvarno lose za nas.

Pored svega toga, sto je ta kazna stvarno pretjerana, nadam se da ce Salihovic povuci pouku iz toga. I u Bundesligi on veoma rado pretjerano prigovara i dobija kartone zbog toga. Mislim da bi mu ekipa i njeni ciljevi trebali biti dovoljni da se ugrize za jezik kada treba, jer prigovori na takav nacin ionako ne mjenjaju nista na situaciji nego je samo pogorsavaju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 jan 2010, 13:01

Njemu 4 utakmice neigranje zbog prigovora a Henryu koji je igrao s rukom ostao bez ikakve kazne.

Pa dokle vise!? :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 jan 2010, 15:21

Savez po svemu sudeci se nije ni zalio na ovu kaznu. :shock:
Bakovic rece da ce danas odluciti a kako uopste nije ni odrzan sastanak idiota,pisi propalo.
Kadija te tuzi kadija ti sudi.
Sto je najgore uvjeren sam da ce pocetka kvalifikacija Salihovic opet da udje u svoju formu,jer ce operacija biti daleko iza njega.Tek sad fakticki cemo pola kvalifikacija igrati bez normalne lijeve strane.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jan 2010, 15:23

Jel te 4 utakmice vaze i za prijateljske?

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 jan 2010, 15:31

soko je napisao/la:Jel te 4 utakmice vaze i za prijateljske?
joj pitanja...... pa normalno da ne vazi za prijateljske.
inace bi mogli promjeniti ime iz kazna u nagrada jer mnogi igraci svakako gledaju kako izbjeci nevazne prijateljske utakmice. ne kazem da je Salihovic jedan od njih, nego uopsteno..

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 jan 2010, 16:15

Je li moguće da ćemo pola kvalifikacija igrati bez lijeve strane zbog psovke?! Nevjerovatno!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 29 jan 2010, 16:20

Željovac je napisao/la:Je li moguće da ćemo pola kvalifikacija igrati bez lijeve strane zbog psovke?! Nevjerovatno!
Treba se zalba napraviti al tesko da ce od toga ista bit. Nego, Papac nam sad treba jos vise nego ikad. Valjda ce Pape nesto uspjeti. A ima tu i Medunjanin da preuzme tu stranu dok Sejo nije tu. **** ga al tako nam se pise.

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 29 jan 2010, 16:28

E za ovakve situacije nam trebaju po nekima neporebni Medunjanin,"Bahtijarevici" itd itd al ne mozes ti dokazat ljudima :)

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.