odlican, sa dosta znacenja, samo sto su te tri zvijezde zbog ukrasa, vise bi volio zbog titulaCautinho je napisao/la:

Superbia in Proelia ako se dobro sjecam je Ponos u borbi, naravno grb grada, a ovih ćiza nemogu da se sjetim znacenja.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
odlican, sa dosta znacenja, samo sto su te tri zvijezde zbog ukrasa, vise bi volio zbog titulaCautinho je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:
mislim da se sad ova tema moze zakljucati, jer od ovoga ljepseg greba necete naci
Sparta Prag je na pocetku imala plave dresove, zbog toga plava boja. Zuta i crvena su boje grada PragaGreenfingers je napisao/la:sto se grbova tice, volio bih znati od ovih stručnjaka sa foruma, zasto na grbu Sparte iz Praga se nalazi zastava Rumunije, barem su boje tako poredane, i zasto Bastia i Ajaccio nose isti znak na svom grbu, znam da su oba tima sa Korzike pa je li to neki grb otoka ili tako nešto.
[img]http://4.bp.****.com/-y84t7U8n-sI/TgMGibl30xI/AAAAAAAAABk/Q89vWx1iMVM/s1600/SC+Bastia.png[/img]
sjetih se, da i Cagliari u Italiji ima sličan grb...
Titova-Juga je napisao/la:
mikki21 je napisao/la:Titova-Juga je napisao/la:![]()
![]()
zar moze ljepse od ovog? ja mislim ne!
![]()
![]()
Fulio si ti vrijeme i prostor crveni.Tema je najljepši grbovi, a na slici iznad je grb.Meni lično najljepši.Titova-Juga je napisao/la:ZELJO DO GROBA je napisao/la:
mislim da se sad ova tema moze zakljucati, jer od ovoga ljepseg greba necete naci
Mislim da se možeš odjaviti jer si fulio i forum i podforum.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.