MaGiCa je napisao/la:@underPFC
Dobro covece, uozbilji se malo. Ili nas sve zezas ili si krajnje lose obavesten...
Zasto su veslaci razocarali

Oni su najmladja postava i bice ozbiljni kandidati za medalju tek u Riju.
Maksimovic i atleticari:?:
Kad bi se tako osvajale medalje, gde bi nam kraj bio... To su samo fantazije.
Realno je da Cavic napadne medalju, realno je da do medalje dodje i Djokovic (ako pobedi Tsongu), realno je da medalju napadnu i Tipsarevic/Zimonjic, ali pod uslovom da prvo produ Francuze, a ne Austrijance kako ti kazes.
Vaterpolisti, kako sada stvari stoje pucaju na zlato, ali svaka medalja je kao zlatna.
Mozda cak i neki strelac (Mirosavljev/Mikec/Zlatic) nesto uradi i to je to.
Sve u svemu 3-5 je realno, a preko 5 su vec mastarije u igri (mada bih voleo da to tako i bude).
Odbojkasi/ce i rukometasi nisu bili kandidati za medalju i pustite te price. Realno je samo Arunovic podbacila, od onih kozbiljnih kandidata za medalju, jer je nije uzela, a dvaput je bila u finalima disciplina. Ali i ona je bila na korak do toga.
Pustite vi te price za malu decicu, jer onda realnost lupa teske samare.
Inace, nemam nista licno protiv tebe, ali ovo sto pises jednostavno ne odgovara realnosti.

Niti zezam,niti sam loše obavešten niti sam izgleda shvaćen!
A to neshvatanje je verovatno zbog čitanja samo početka posta....
Veslači su razočarali jer su svi od selektora do samog Divca ih videli u finalu,a oni.... Pogledaš malo njihove rezultate na prethodna tri velika takmičenja pre OI,pogledaš i istoriju srpskog veslanja.....
Maksimović ne znam zbog čega bi se ti tu čudio??? Ili je svet toliko otišao u odnosu na Evropu kada je rvanje u pitanju??? Ili je nebuloza reći kako je Maksimović kadar da obraduje srpski sport? Nit sam igde rekao da je favorit nit da će uzet medalju,već da bi mogao bit iznenađenje.
Atletičari?!
Odma zapeli za Oliveru,ona je stavljena u krug onih koji će se takmičit,nigde nisam rekao da će uzet medalju,rekao sam da je spremna. Što se Tomaševićke,Jelače,Perić tiče videćemo,zašto ne bi Dragana mogla do medalje??? Ili Kolašinac koji najavljuje da je spreman za hitac preko 21? ALi opet,nigde nisam rekao da su favoriti i da će osvojit,već da bi mogli.
Ovo oko dubla i austrijanaca je greška jer na B92 ladno rekoše austrijanci.
I da Srbija će uzeti 5 medalja!