Lijepo je to sve, al trebali bi ubrzo novu maketu da objave ako je sve ovo istina...adom je napisao/la:ja sam postavio ovdje sliku i video kako bi to BP izgledalo![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1440" onclick="window.open(this.href);return false;
Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin?!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Na kojem stadionu da igra reprezentacija BiH kao domaćin
Čelik Zenica 1945
- Probisvjet
- Kontakt:
¨Za razliku od Tusnja ovdje bi trebala citava drzava da se pobeine za sredstva jer ipak je Bilino polje stadion reprezentacije BiH!Nimla_RZ je napisao/la:Pa ne bi bilo loše to, al opet me strah čim se sjetim onog Tušnja... Pa oni jednu tribinu grade više od 2 godine meščini
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trebalo bi, Opština će ovo sve pokrenuti, onda malo kanton, pa država, Savez pogura iz UEFE i eto gaProbisvjet je napisao/la:¨Za razliku od Tusnja ovdje bi trebala citava drzava da se pobeine za sredstva jer ipak je Bilino polje stadion reprezentacije BiH!Nimla_RZ je napisao/la:Pa ne bi bilo loše to, al opet me strah čim se sjetim onog Tušnja... Pa oni jednu tribinu grade više od 2 godine meščini

Samo ako Bog da!
Čelik Zenica 1945
Sto se mene tice uopste nije potrebna rasprava na kojem stadionu da igramo, jer BP je najbolje i tu se prica zavrsava.
Vec dugo vremena tamo igramo, igraci taj stadion preferiraju....
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Gledajući sinoć sportski pregled...pogledam Pecaru pa pogledam BP...razlika kao nebo i zemlja.
Ako jedan mali Široki,kojeg ne podcjenjujem,naprotiv...može imati onakav travnjak i stadion zašto to ne može Mostar,Sarajevo,Tuzla,Zenica?
Zašto?
Ako jedan mali Široki,kojeg ne podcjenjujem,naprotiv...može imati onakav travnjak i stadion zašto to ne može Mostar,Sarajevo,Tuzla,Zenica?
Zašto?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Valjda sto je juznije pa im trava dobro raste.tepsija je napisao/la:Gledajući sinoć sportski pregled...pogledam Pecaru pa pogledam BP...razlika kao nebo i zemlja.
Zašto?

malo sale

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
zato sto se nije promjenio od kako je stadion napravljen a na tom travnjaku je odigrano utakmica sto ce na Pecari odigrati do 3058 godine .tepsija je napisao/la:Gledajući sinoć sportski pregled...pogledam Pecaru pa pogledam BP...razlika kao nebo i zemlja.
Zašto?

napokon odlazi na smetljiste , hoce i u zenici kazu veliki bilijarski stol
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
ovo je velika stvar za nasu reprezentaciju jer cemo aBd dobiti konacno stadion koji nece kvariti ugled nase reprezentacije! svaka cast na ovom potezu,i vrijeme je bilo! izgradnjom sjeverne i juzne tribine kapacitet stadiona ce biti oko 21000 sjedecih mjesta,stadion ce izgledati mnogo ljepsi...ma odlicna stvar zaista!Akhenaten je napisao/la:Sto se mene tice uopste nije potrebna rasprava na kojem stadionu da igramo, jer BP je najbolje i tu se prica zavrsava.
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
*shakes head* Pa oba ta stadiona u svojoj obnovljenoj formi (travnjak) datiraju iz istih godina.avenija je napisao/la:zato sto se nije promjenio od kako je stadion napravljen a na tom travnjaku je odigrano utakmica sto ce na Pecari odigrati do 3058 godine .tepsija je napisao/la:Gledajući sinoć sportski pregled...pogledam Pecaru pa pogledam BP...razlika kao nebo i zemlja.
Zašto?![]()
napokon odlazi na smetljiste , hoce i u zenici kazu veliki bilijarski stol

...Život za Široki...
Nadam se da se salite sa Pecarom kao dobrim terenom.
Pa meni jos u secanju onaj mec kupa protiv Sarajeva kada jeste padao pljusak ali onakvo blato.

Pa meni jos u secanju onaj mec kupa protiv Sarajeva kada jeste padao pljusak ali onakvo blato.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa na toj utakmici ne da je padala kisa, nego se ne sjecam kad je takav pljusak bio, opcenito, kamoli da se ustvari igrala utakmica, i nekoliko dana prije i poslije utakmice, a pogotovo na taj dan.Devil je napisao/la:Nadam se da se salite sa Pecarom kao dobrim terenom.![]()
To sve nastranu, svejedno stoji da treba uraditi drenazu jer ga svaka kisa ubi doslovno, al travnjak na Pecari je jos i dobar kakvih u BiH ima, pogotovo u momentima ''tipicno hercegovackog'' podneblja.
...Život za Široki...
Malo "off topic". Nije mi jasno zasto se u nas igraju tekme po svakom mogucem vremenu i nevremenu, kisa, snijeg. Ne znam ko je bio delegat ili sudija, ali zasto se to uopce igralo. Nisu ni igraci ni navijaci stoka. I nije od Sarajeva do Sirokog 5,000km pa da je problem da se dodje. Ne mislim samo na tu tekmu nego inace,ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa na toj utakmici ne da je padala kisa, nego se ne sjecam kad je takav pljusak bio, opcenito, kamoli da se ustvari igrala utakmica, i nekoliko dana prije i poslije utakmice, a pogotovo na taj dan.Devil je napisao/la:Nadam se da se salite sa Pecarom kao dobrim terenom.![]()
To sve nastranu, svejedno stoji da treba uraditi drenazu jer ga svaka kisa ubi doslovno, al travnjak na Pecari je jos i dobar kakvih u BiH ima, pogotovo u momentima ''tipicno hercegovackog'' podneblja.
sa ovakvim postovima opravdavaš svoj nicklevat je napisao/la:Malo "off topic". Nije mi jasno zasto se u nas igraju tekme po svakom mogucem vremenu i nevremenu, kisa, snijeg. Ne znam ko je bio delegat ili sudija, ali zasto se to uopce igralo. Nisu ni igraci ni navijaci stoka. I nije od Sarajeva do Sirokog 5,000km pa da je problem da se dodje. Ne mislim samo na tu tekmu nego inace,ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa na toj utakmici ne da je padala kisa, nego se ne sjecam kad je takav pljusak bio, opcenito, kamoli da se ustvari igrala utakmica, i nekoliko dana prije i poslije utakmice, a pogotovo na taj dan.Devil je napisao/la:Nadam se da se salite sa Pecarom kao dobrim terenom.![]()

pa drug nije balet, šta fali ako malo kiše padne, druga stvar je to što se kod nas tereni od jutarnje rose pretvore u bare

DRUG NEBI TI PUNCA
http://www.****/sport/fudbal/6 ... djeti.html" onclick="window.open(this.href);return false;
E da se možemo kako organizovati pa da svi bar po 1KM doniramo za stadion, obezbjedimo bar jednu trecinu novca, onda bi mozda nesto i uspjeli.. Kad bi se svi pokrenuli, mislim da bi onda i savez i uefa i privatnici svi ozbiljno to shvatili i ulozili bi svi ponesto i eto stadiona..
E da se možemo kako organizovati pa da svi bar po 1KM doniramo za stadion, obezbjedimo bar jednu trecinu novca, onda bi mozda nesto i uspjeli.. Kad bi se svi pokrenuli, mislim da bi onda i savez i uefa i privatnici svi ozbiljno to shvatili i ulozili bi svi ponesto i eto stadiona..
-
- Kontakt:
Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
1. Klima i uvijek ce biti najbolji uslovi za igru.
2. Rijesice se situacija izmedju Veleza i Zrinjskog.
-
- Kontakt:
dobar vic :Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.

evo ozbiljno mislim da je to nemoguce da stadion bude u mostaru isto tako se nebih opet rjesila situacija izmedju ta dva kluba

Pitaju me : " Koje si vjere ? " - A ja im odgovaram pitanjem : " A koliko to Bogova ima ? "
Čeliku cijeli život ,i srce sam dao
djeco moja nastavite gdje je otac stao ... ČELIK ZENICA
Mia San Mia - Bayern Munchen .
Čeliku cijeli život ,i srce sam dao
djeco moja nastavite gdje je otac stao ... ČELIK ZENICA
Mia San Mia - Bayern Munchen .
Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
Sta ti mislis da ce stadion rijesiti situaciju izmedju HNKZ i RSDV?
A hoce malo sutra, nisu ni UN uspijele u tome...
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
-
- Kontakt:
ma pogresno sam se izrazio. Stadion ce rijesti nepravdu koja je ucinjena prema Velezu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ni jedno ni drugo.Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
-
Što se tiče klime,nimalo lijepo nije razvijati pasove kad bura puše preko 100 km/h...a tek kiša,tu kad pada,to pliva,nema ti ovdje rosulje

-
Velež i Zrinjski,svaka utakmica BiH ili Hrvatske samo donese shranje ovom gradu...
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
- Kontakt:
tepsija je napisao/la:Ni jedno ni drugo.Vita_Novalis je napisao/la:Stadion treba da bude u Mostaru iz 2 razloga.
-
Što se tiče klime,nimalo lijepo nije razvijati pasove kad bura puše preko 100 km/h...a tek kiša,tu kad pada,to pliva,nema ti ovdje rosulje![]()
-
Velež i Zrinjski,svaka utakmica BiH ili Hrvatske samo donese shranje ovom gradu...
Pa valjda bi taj novi stadion bio zatvoren???
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], Skojevska i 29 gostiju.