Budalaština stvarno, kao da se sa svojim prijateljima ne prozivate svakodnevno
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
subcoccinela je napisao/la:pa hebem ti zivot,ovo je teniski mec u rangu kao kada bi moje sarajevo igralo sa barselonom u ligi prvaka,a ljudi prosipaju nekakve bljuvotine oko manijaka,pitara i sta ti ja znam cega,malo nas je al smo vnago u pm
sretno Damire
A zamisli da Đoković priča loše o Zvezdi , objavljuje na fejsbuku svakakve gadosti, kako bi reagovalo pola Srbije?Bayern@heart je napisao/la:Damire danas ponesi zastavu države, dres i šal Želje, nek od muke se uguše pitari![]()
Sretno Damire danas igraš za sve normalne građane BiH, a ostalima![]()
Pitam se za koga Đoković navija Partizan ili Zvezdu? Koli od tih navijača ne navija za najvećeg sportistu Srbije svih vremena
Zar nije poslije Ivanovic-Vekic ?Unofficialpage je napisao/la:EUROSPORT INT
EUROSPORT 2
PHILIPPE CHATRIER
Registracija potrebna, Damir igra poslije meča Cornet - Lučić-Baroni.
Poslije Cornet - Lucic, na Chatrier izlaze Federer i Dzumhur.Papastathopoulos je napisao/la:Zar nije poslije Ivanovic-Vekic ?Unofficialpage je napisao/la:EUROSPORT INT
EUROSPORT 2
PHILIPPE CHATRIER
One igraju na Suzanne-Lenglen a Damir je na Philippe Chatrier.Papastathopoulos je napisao/la:Zar nije poslije Ivanovic-Vekic ?Unofficialpage je napisao/la:EUROSPORT INT
EUROSPORT 2
PHILIPPE CHATRIER
akisarajevo92 je napisao/la:Poslije Cornet - Lucic, na Chatrier izlaze Federer i Dzumhur.Papastathopoulos je napisao/la:Zar nije poslije Ivanovic-Vekic ?Unofficialpage je napisao/la:EUROSPORT INT
EUROSPORT 2
PHILIPPE CHATRIER
Pa procitah jucer od vas da igra poslije Ivanovic-Vekic pa zato kazemUnofficialpage je napisao/la:One igraju na Suzanne-Lenglen a Damir je na Philippe Chatrier.Papastathopoulos je napisao/la:Zar nije poslije Ivanovic-Vekic ?Unofficialpage je napisao/la:EUROSPORT INT
EUROSPORT 2
PHILIPPE CHATRIER
Registracija potrebna, Damir igra poslije meča Cornet - Lučić-Baroni.I mene je sinoć @Dantes (čini mi se da je on napisao) zbunio a i volio bih da imaju dva meča prije njega.
Nije druze budalastina jer biti profesionalac zahtjeva profesionalizam u mnogim aspektima, ne samo tenskim. A Damir je ispao sve samo ne profesionalac.shminka je napisao/la:Pogriješio, neće se više ponavljati, halalite mu nekako, neće valjda do kraja karijere biti samo Željin teniser
Budalaština stvarno, kao da se sa svojim prijateljima ne prozivate svakodnevno
Koje?Da mu sportski direktor vaseg kluba yebe sve futavo jel to?MortemHz je napisao/la:Ovo smo mi sve vrijeme govorili a ti negirao dok sada postavljas isto...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.