ma bezveze skroz,ne znam jel prodana,al kakogod slabo.Selimović kao što ti reče dobi crveni karton,a 2-3 minuta prije toga izađe pred golmana i spetlja se,onda vrban standardno slab.Na klupi 3 igrača,a od nijednog nikakve koristi,takođe 2 prilike na utakmici.Nadam se da će rudar ući u PLNamiks je napisao/la:Ove sezone na utakmici protiv Rudara, odnosno danas, Selimović ulazi u igru, par minuta kasnije pred očima suca pri rezultatu 0:1 za goste udara protivnika dva puta rukom u lice, dobije crveni karton i ostavi nas na cjedilu.
Ako Savez ne suspendira Selimovića na najmanje tri utakmice zbog ovakvog divljaštva, to će biti jedna velika sramota.
Najgora utakmica Krajine od one protiv Orašja kada smo kiksali po velikom nevremenu.
FK Krajina Cazin
- bosnacazin
- Kontakt:
Re: FK Krajina Cazin
Jedino igrač koji ne igra srcem za klub može uraditi takvu glupost 15 minuta prije kraja utakmice pri rezultatu 0:1.
Onako nasrnuti na protivnika je najveća glupost koju je mogao uraditi.
Vrban i Čahtarević katastrofalni.
Onako nasrnuti na protivnika je najveća glupost koju je mogao uraditi.
Vrban i Čahtarević katastrofalni.
CAMP MOU!
Ma jbs crveni,ja ga i opravdam sto je to uradio. OVi igraci Rudara su se valjali svako malo po terenu i tako iziritirali i publiku i igrace i sve,a sudija im pustao...pi*ke obicne. Oni zasluzuju Premijer ligu,al u ku*cu.
- L' Imperator
- Kontakt:
Znas li kako ste vi u Kaknju igrali, a pi*ke??FKKrajina je napisao/la:Ma jbs crveni,ja ga i opravdam sto je to uradio. OVi igraci Rudara su se valjali svako malo po terenu i tako iziritirali i publiku i igrace i sve,a sudija im pustao...pi*ke obicne. Oni zasluzuju Premijer ligu,al u ku*cu.
CIST gol nam ponisten, presmijesan crveni karton na pocetku drugog poluvremena, vise od pola ekipe dobilo zute kartone zato sto su pogubili zivce zbog vaseg valjanja po terenu... svi vasi su se valjali, al' Cahtarevic... taj nije ustajao...
#samoRudar #zauvijek
1 za 1L' Imperator je napisao/la:Znas li kako ste vi u Kaknju igrali, a pi*ke??FKKrajina je napisao/la:Ma jbs crveni,ja ga i opravdam sto je to uradio. OVi igraci Rudara su se valjali svako malo po terenu i tako iziritirali i publiku i igrace i sve,a sudija im pustao...pi*ke obicne. Oni zasluzuju Premijer ligu,al u ku*cu.
CIST gol nam ponisten, presmijesan crveni karton na pocetku drugog poluvremena, vise od pola ekipe dobilo zute kartone zato sto su pogubili zivce zbog vaseg valjanja po terenu... svi vasi su se valjali, al' Cahtarevic... taj nije ustajao...

Dobra utakmica,nema sta... Jes da su se gosti malo vise valjali po terenu al gotovo je sada..
Sve o svemu teška utakmica za gledati.......
Bili su gosti našpenati za pobjedu ,al otelo se
Sve o svemu teška utakmica za gledati.......

Bili su gosti našpenati za pobjedu ,al otelo se

Bosanska Krajina :)
Igrači Krajine to ne rade na gostovanju pri dobrom rezultatu?FKKrajina je napisao/la:Ma jbs crveni,ja ga i opravdam sto je to uradio. OVi igraci Rudara su se valjali svako malo po terenu i tako iziritirali i publiku i igrace i sve,a sudija im pustao...pi*ke obicne. Oni zasluzuju Premijer ligu,al u ku*cu.

Nikakvog penala rođo nije bilo, nemoj zajebavati narodFKKrajina je napisao/la:A i mogao nam je svirati penal za igranje rukom pred kraj ,pa nije.

CAMP MOU!
Sutra na Gradskom stadionu se klanja dženaza žrtvama Cazinske bune, velik dio terena će biti prekriven, pa su danas (jučer kako vam volja) kosili travu.
Valjda to neće biti loše za teren.
CAMP MOU!
-
- Kontakt:
Bratstvo sutra nastupa bez 6 standardnih igraca i to : mevkic,trejic,kadric (3 zuta kartona) te pantic,šuša(kapiten) timkov u pitanju su povrede,informacija sa bloggera bratstva a sve je izjavio Nusret Muslimovic SEF STRUCNOG STABA,cini se da su u gracanici ovu utakmicu otpisali,zato cazinjani bez opterecenja dobit cete.
Evo i trener Krajine je potvrdio da sutra igramo bez Hušića (kapitena i lijevog beka) zbog kartona, zatim bez Selimovića koji je dobio crveni protiv Rudara i bez Mirvića (najboljeg strijelca) koji odsustvuje zbog privatnih problema
CAMP MOU!
-
- Kontakt:
U Krajini bi volili da dodju Timkov i klapa da im ovi naši malo vrate za grubosti gore. Kako sam čuo načelnik općine je sjedio na klupi i bio je vrlo nekulturan!
- spielführer_21
- Kontakt:
Joj gluposti, mora li se na stadionu baš klanjati?Namiks je napisao/la:Sutra na Gradskom stadionu se klanja dženaza žrtvama Cazinske bune, velik dio terena će biti prekriven, pa su danas (jučer kako vam volja) kosili travu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
A hej, ne znam šta da ti kažem. Mislim da će tri džemata džumu namaz klanjati na stadionu a onda i dženazu žrtvama Cazinske bune. Dolazi reis Cerić u Medresu na akademiju (maturu) pa su to sve spojili. Očekuje se par hiljada ljudi, a kod nas nema dovoljno velike džamije da primi toliko ljudi.spielführer_21 je napisao/la: Joj gluposti, mora li se na stadionu baš klanjati?
Stadion je bio idealno mjesto, ali eto dan prije utakmice, to mi nije jasno.
Ne kontam, čiji je Načelnik sjedio na klupi? - Naš?gerijatrija je napisao/la:U Krajini bi volili da dodju Timkov i klapa da im ovi naši malo vrate za grubosti gore. Kako sam čuo načelnik općine je sjedio na klupi i bio je vrlo nekulturan!
CAMP MOU!
Auu šta je ljudi kraj moje kuće. Teško se travi i terenu
Svega mi, znam ih dosta što nikad u životu nisu ušli u džamiju i odoše sad pred reisa stati praviti se vjernici.

Svega mi, znam ih dosta što nikad u životu nisu ušli u džamiju i odoše sad pred reisa stati praviti se vjernici.
CAMP MOU!
- spielführer_21
- Kontakt:
E, moji KrajišniciNamiks je napisao/la:Auu šta je ljudi kraj moje kuće. Teško se travi i terenu![]()

Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Došli su ljudi koji su došli na akademiju u Medresu i porodice ubijenih, i nešto malo ovih sa strane.spielführer_21 je napisao/la:E, moji KrajišniciNamiks je napisao/la:Auu šta je ljudi kraj moje kuće. Teško se travi i terenu![]()
Svega mi, znam ih dosta što nikad u životu nisu ušli u džamiju i odoše sad pred reisa stati praviti se vjernici.Još je godišnjica bune bila 5. ili 6. maj, koliko ja znam, plus što 90 posto od tih ljudi nema pojma o buni, plus što je ogroman dio i pravoslavaca učestvovao u buni, baš se pitam hoće li ih se sjetiti? Ali reisovo je najpriče
Mislio sam da će biti biti barem jedan dio terena pun, znači jedna polovica, ali nije ni to. Neću reći srećom, ali dobro je za utakmicu.
CAMP MOU!
-
- Kontakt:
E moj Benjo , moj Benjo sta uradi :S
- bosnacazin
- Kontakt:
Fk Krajina- NK Bratstvo 1:1
Krajina gotovo citavu utakmicu igrala s igracem manje jer je u 3.minuti Dizdaric dobio crveni karton zbog udaranja igraca Bratstvo.Prvo poluvrijeme proteklo u dominaciji Krajine s nekoliko prilika,dok su gosti pokusaval s sutevima izvan 16 metara.U drugom poluvremenu krajina dolazi u vodstvo golom Ljeljaka,a oko 80 min. Šako izjednacuje poslije nekoliko minuta od ulaska u igru.Do kraja je Krajina napadala ali bez uspjeha.
Krajina gotovo citavu utakmicu igrala s igracem manje jer je u 3.minuti Dizdaric dobio crveni karton zbog udaranja igraca Bratstvo.Prvo poluvrijeme proteklo u dominaciji Krajine s nekoliko prilika,dok su gosti pokusaval s sutevima izvan 16 metara.U drugom poluvremenu krajina dolazi u vodstvo golom Ljeljaka,a oko 80 min. Šako izjednacuje poslije nekoliko minuta od ulaska u igru.Do kraja je Krajina napadala ali bez uspjeha.
-
- Kontakt:
Krajina izgleda ne moze nikome da da go, odbrana je dobra ali brate nas vezni red i napadaci nista nula bodova, i onda je dosla kazna iz ničega smo dobilio go, čini mi se kao neutralac da mole Boga da bude kraj prvenstva. Onda i sudija je po meni dao crveni prestrogo odma u 2 minuti nakon nagurvanja, onda je kod gola gostiju poklonio prekid iz koje su nepostavljeni nasi igraci slabo reagovali. Sve u svemu loše, iako treba reci da su se igraci borili, i dali sve od sebe mozda ocekujuci malo vjetar u ledja od sudija koji je sudio recimo malo za gosta. U krajini će izgleda morati dodji do nekih radikalnih promjena na ljeto jer ova ekipa nema kvalitet za sami vrh sta se desava ne znamo jer nama navijačima žap, iako nas svaku utakmicu ima sve manje i manje, ja ne znam stio ljudi u Cazinu ne dolaze gledati sport a kazu u Kladusi pun stadion ???!!!! Pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.