hepek04 je napisao/la:Imamo to sto nam je klub na prvom mjestu, mislim, izvini al baš sam neki dan pricao sa jednim likom iz Lukavice i pitam ga za koga navijas, kaze on za Zvezdu, pa reko sta je sa Slavijom, kaže meni on ma to je kod nas rekreativno. Tako mislim da je i sa vama, nevolite toliko predstavljati svoj grad i klub koliko volite beogradske klubove...
Klub,mss ekipa koja ima najvise kesa u ovoj zalosnoj ligi? U ligi u kojoj ne pobjedjuje najbolji vec onaj ko ima najvise kesa,ko ima najvise veze i ko ima najjacu politicku podrsku iza sebe,toliko o vodecima svih ovih godina i osvajacima titula.
A to sto zapinjes za bg klubove,to su najveci klubovi na Balkanu tako da je sasvim normalno da imaju najveci broj navijaca u tom dijelu Evrope,tako da ne vidim sta ti je tu cudno,na kraju krajeva ta dva kluba su daleko iznad ijednog kluba iz BiH.Miljama daleko.
Onda isto tako da mozda ti ne volis vise od nas nas lokalni klub i nas grad gdje zivimo?! Cisto sumnjam!
Onda otkud ti mozes pricati u ime moje ali i svakog navijaca Drine,sve i da navijamo za vjecite to je nasa stvar,ne stvar nekog navijaca koji smatra da je bitno navijati samo za lokalni klub.Onda mislio sam da cu cuti te razloge,nije valjda da Drina treba ispast zato sto cijeli Zvornik navija za vjecite?!Smjesno!