FK Drina Zvornik

B o X
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la B o X » 02 sep 2010, 16:36

admir_ze1982 je napisao/la:Mislim da je apsolutno nepotrebno da se natezemo oko toga ko je ciji i kakav klub, nismo na kraju krajeva na popisu stanovnika nego je rijec o PL BiH.

Ono sto je bitno, i sto licno moram istaci, velicina jedne navijacke skupine ali i svakog navijaca ponaosob, ne mjeri i ne vrijednuje se time koliko mrzi suparnicke klubove ili pak navijace, nego time koliko je ili su odani svome klubu...

Lijep pozz
Ja rekoh u prošlom postu o čemu je ovdje riječ al izgleda da me niko nije skonto, svi negativni komentari na račun Drine i Zvornika nemaju veze sa fudbalom, nogometom, sportom itd. al šta češ oni će i dalje govoriti kako to nema veze sa tim i kako su oni na to zaboravili i kao da nisu nacionalisti i bla bla bla... Još izgleda da im se to ne sviđa što im kažem pa još hoće da dobijem ban. Dajte ljudi urazumite se ako nemate šta pametnije napisati o Drini sem "ovo je BiH", "ko ne poštuje BiH nema šta ovde tražiti", "čišćenje Zvornika '92"... nek odmah istupi iz ove teme jer dosadan je više, znamo mi svi gdje živimo i kako se zove ova država i šta je bilo u ratu, nemora me neki balavac učiti, ovo nije mjesto ni vrijeme gdje ćemo o tome pričati. Molio bih admina da ubuduće briše svaki post koji nema veze o sportu i o Drini.
Esii TM87 je napisao/la:Vuce,vuce sto su ti tolike oci? Mrs u pm vdis da serem :mrgreen:

Sad ozbiljno,jeli ima bar jos jedan navijac Drine,ili ti sam vuce branis cast kluba iz Zvornika,na ovom forumu ;)
Ima nas ovde samo nismo toliko naivni da odgovaramo na tvoje priglupe poruke ;) uživaj nemoj se brinuti za nas
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 04 sep 2010, 20:40

drinin vuk je napisao/la:
junuz23 je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:Vuce,vuce sto su ti tolike oci? Mrs u pm vdis da serem :mrgreen:

Sad ozbiljno,jeli ima bar jos jedan navijac Drine,ili ti sam vuce branis cast kluba iz Zvornika,na ovom forumu ;)
Jedini izgleda ima internet u zvorniku....ti mora da si vođa navijaca :D
Sto vam ga lik suknu.....Nemogu jos doci sebi...hahhaha koji kralj.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 05 sep 2010, 01:13

Fakat ste papci..ne kontate zayebanciju,nego se odma primate i kao drzite predavanje...
Zbog toga vam zelim sto prije povratak u prvu ligu rs,jer ste vi tamo gazde i mozete onda palamuditi koliko hocete.
Usput mozete navijati onda opusteno,za svoje komsije preko Drine...a ne ovdje se prestavljati kao nekakva navijacka grupa tipa genocid,vukovi itd kojih dodje 100-150 na tekmu

sretan povratak na mjesto gdje pripadate ;)
1921-2011

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 sep 2010, 13:46

Bez razloga se prepirete. Gledajte svi svoja posla i sve će biti uredu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 05 sep 2010, 17:04

OVU DRINU TREBA IZBACITI NISTA NEMAJU
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 05 sep 2010, 17:04

tax je napisao/la:OVU DRINU TREBA IZBACITI NISTA NEMAJU
Imaju temu na ss.ba
Šta god život da ti nosi, uvjek trebaš znati ko si!
Bosanski obraz...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 sep 2010, 17:14

tax je napisao/la:OVU DRINU TREBA IZBACITI NISTA NEMAJU
A sta to ostali imaju sto nema FK Drina?
Po cemu su to ostali bolji,prosjecno gledano?
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
& $ - & " - & - &
ФСРС

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 05 sep 2010, 17:19

Imamo to sto nam je klub na prvom mjestu, mislim, izvini al baš sam neki dan pricao sa jednim likom iz Lukavice i pitam ga za koga navijas, kaze on za Zvezdu, pa reko sta je sa Slavijom, kaže meni on ma to je kod nas rekreativno. Tako mislim da je i sa vama, nevolite toliko predstavljati svoj grad i klub koliko volite beogradske klubove...
Bosanski obraz...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 sep 2010, 17:26

hepek04 je napisao/la:Imamo to sto nam je klub na prvom mjestu, mislim, izvini al baš sam neki dan pricao sa jednim likom iz Lukavice i pitam ga za koga navijas, kaze on za Zvezdu, pa reko sta je sa Slavijom, kaže meni on ma to je kod nas rekreativno. Tako mislim da je i sa vama, nevolite toliko predstavljati svoj grad i klub koliko volite beogradske klubove...
Klub,mss ekipa koja ima najvise kesa u ovoj zalosnoj ligi? U ligi u kojoj ne pobjedjuje najbolji vec onaj ko ima najvise kesa,ko ima najvise veze i ko ima najjacu politicku podrsku iza sebe,toliko o vodecima svih ovih godina i osvajacima titula.
A to sto zapinjes za bg klubove,to su najveci klubovi na Balkanu tako da je sasvim normalno da imaju najveci broj navijaca u tom dijelu Evrope,tako da ne vidim sta ti je tu cudno,na kraju krajeva ta dva kluba su daleko iznad ijednog kluba iz BiH.Miljama daleko.
Onda isto tako da mozda ti ne volis vise od nas nas lokalni klub i nas grad gdje zivimo?! Cisto sumnjam!
Onda otkud ti mozes pricati u ime moje ali i svakog navijaca Drine,sve i da navijamo za vjecite to je nasa stvar,ne stvar nekog navijaca koji smatra da je bitno navijati samo za lokalni klub.Onda mislio sam da cu cuti te razloge,nije valjda da Drina treba ispast zato sto cijeli Zvornik navija za vjecite?!Smjesno!
& $ - & " - & - &
ФСРС

hepek04
Kontakt:

Post Postao/la hepek04 » 05 sep 2010, 17:30

Nisam ja ni napisao da trebate ispasti, ako ste dovoljno dobri i zasluzeni stigli do primijer lige, svaka vam čast. Nego šega mi je, pored svog kluba iz svog grada, mjesta, sela reci da navijas za klub iz susjedne drzave, bez obzira koliko taj klub bio uspjesan. Ako vec gledas po uspjesnosti, pa Borac je uspjesniji od Drine, sto za njih nenavijas...
Bosanski obraz...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 05 sep 2010, 20:47

U FK Drina i dalje nema nikakvih kadrovskih promjena,Milanović ima podršku dijela uprave i čini se ostaje i dalje na čelu stručnog štaba,čini se da glas Vukova nije presudan,kao ni poruka na utakmici s Olimpikom.Nažalost čini mi se da se neko opasno igra ove godine u upravi,jer realno nakon ulaska i bajnih priča malo toga se i ostvarilo,čak je koliko je meni poznato i sam Milanović u ugovoru stavio neku klauzulu da će bit na klupi u zavisnosti od rezultata.Sad ne znam šta on čeka,mada moguće je i da mu duguju neke pare,pa ga drže jer valja novog plaćat,sve u svemu šteta,čak ni ova pauza nije iskorištena da se nadje neko drugi na klupi i bar obavi što više treninga prije utakmice sa Travnikom.

Prokleta Jerina nas je zaklela da te volimo i svuda bodrimo...
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 07 sep 2010, 00:19

hepek04 je napisao/la:Nisam ja ni napisao da trebate ispasti, ako ste dovoljno dobri i zasluzeni stigli do primijer lige, svaka vam čast. Nego šega mi je, pored svog kluba iz svog grada, mjesta, sela reci da navijas za klub iz susjedne drzave, bez obzira koliko taj klub bio uspjesan. Ako vec gledas po uspjesnosti, pa Borac je uspjesniji od Drine, sto za njih nenavijas...
Da ja tebe nešto pitam, kad ste poslednji put bili u nekom evropskom takmičenju :D :D ono kao nikad jel??

al nemoj da spominješ one kvalifikacije ljeba ti jer one i jesu za klubove poput tvog

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 07 sep 2010, 01:05

Stize vam klub koji ce osvojit prve gostujuce bodove,zove se Travnik.
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 11:38

ultras je napisao/la:Stize vam klub koji ce osvojit prve gostujuce bodove,zove se Travnik.
Slatko me :D :D :D :D :D :D :D :D :D .

Inače čitam juče u Večernjim kako u upravi nije ni bilo nikakve sjednice,te kako još niko nije pričao o rezultatima do sada,kako ima nezadovoljstva zbog samo jednog osvojenog boda,ali isto tako svi u klubu su apostrofirali ovaj meč s Travnikom kao meč povratka u borbu za opstanak,te svi su ubjedjeni da će Drina opstati.Malo me čudi da nije bilo nikakvog sastanka da se prodiskutuje o slabim rezultatima,al eto nije ga bilo.
Inače zanimljivo je da je Drina sva tri svoja gola dala u prvih 30 minuta utakmice,a da je od 9 primljenih 5 primila u poslednjih 10 minuta.To praktično znači da je fizička spremnost i pad koncentracije glavni uzrok za loše rezultate,jer eto hipotetički praktično da se nije primio taj gol u Banovićima,gol u Prijedoru, Drina bi umjesto ovog jednog boda imala 4.
& $ - & " - & - &
ФСРС

ultras
Kontakt:

Post Postao/la ultras » 07 sep 2010, 19:32

Nasmija te ili ne,zapamti da ova ekipa Travnika igra zajedno dugi niz godina uz naravno par prinova koje su se
odlicno uklopile.Nedzad Selimovic je to fenomenalno ukonponovao, vjeruj ako pruze pola od igre sa listicom
vas ce ono hladno poderati.Ako izgube ja ti prvi cestitam,jel posteno?
ultra nije od danas do sutra ultra je vječno

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 07 sep 2010, 19:37

ultras je napisao/la:Nasmija te ili ne,zapamti da ova ekipa Travnika igra zajedno dugi niz godina uz naravno par prinova koje su se
odlicno uklopile.Nedzad Selimovic je to fenomenalno ukonponovao, vjeruj ako pruze pola od igre sa listicom
vas ce ono hladno poderati.Ako izgube ja ti prvi cestitam,jel posteno?
Nzm samo na čemu zasnivaš taj optimizam,odnosno odakle ti slika Drine kao trećeligaša.Realno Drina je možda po kvalitetu najslabija,al garantujem da je malo bolje stanje u klubu,gdje kako sam čuo plata nije bilo od početka sezone,msm da bi i momci imali više bodova,jer jbg niko neće da igra za kikiriki.Onda, isto tako većina na ovom forumu zna kakvom igrom taj isti Travnik dobija kući,praktično tu gost nema nikakve šanse iz razloga što eto Travnik mora igrati PL,žalosno ali tako je.Uostalom ovo je nama bitna utakmica,jer sem pobjede,svaki rezultat je katastrofa,a igrači su optimisti i svi vjeruju u pobjedu i u opstanak.To za čestitke,ne moraš čekat subotu,možeš odmah ako već želiš. :lol: :lol:
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 11 sep 2010, 01:28

$ $ паузу у првенству ? су $ се % / ' за $ ' " % " " са " & се & за &. $ " ,,%“ " " је " $ у своје $ $ ? & /, " - пуно " " у & " у " ? ". Овај ? $ у $ " " је " & $, а " тога наступао је за " ? " Цеаре " ?.

Ljumani_Banovici
Kontakt:

Post Postao/la Ljumani_Banovici » 11 sep 2010, 08:58

B o X je napisao/la:$ $ паузу у првенству ? су $ се % / ' за $ ' " % " " са " & се & за &. $ " ,,%“ " " је " $ у своје $ $ ? & /, " - пуно " " у & " у " ? ". Овај ? $ у $ " " је " & $, а " тога наступао је за " ? " Цеаре " ?.
ja bi se potrudio i ovo na latinici napisao.... ;)
1947!

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 11 sep 2010, 10:58

O super dobili smo stvarno dobro pojacanje.Kako je taj momak igrao prosle godine protiv Partizana i Zvezde.Odlican stoper,mislim prava stvar je uradjena,danas obavezno na stadion ici i navijati,lijepa vijest,mislim da dolaze bolji dani za Drinu.Inace mislim da je ovo drugi stranac u istoriji Drine...
SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI DRINO ODANI VOLIMO TE NISMO PRODANI!
& $ - & " - & - &
ФСРС

B o X
Kontakt:

Post Postao/la B o X » 11 sep 2010, 12:36

drinin vuk je napisao/la:O super dobili smo stvarno dobro pojacanje.Kako je taj momak igrao prosle godine protiv Partizana i Zvezde.Odlican stoper,mislim prava stvar je uradjena,danas obavezno na stadion ici i navijati,lijepa vijest,mislim da dolaze bolji dani za Drinu.Inace mislim da je ovo drugi stranac u istoriji Drine...
SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI DRINO ODANI VOLIMO TE NISMO PRODANI!
Nažalost, kako reče Milanović, Karvaljo će svoj debi imati tek u sedmom kolu protiv Željezničara na Grbavici

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.