Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

juznjak>
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la juznjak> » 29 okt 2010, 19:26

Manite se djecijih prepirki ! ovo je vazno najbolji mladi golman svijeta de gea ;)
"Quiero seguir en el Atleti muchos años
8-)

Ko je taj Fabianski bre gdje brani :?: :lol:
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 29 okt 2010, 22:59, ukupno mijenjano 2 puta.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 29 okt 2010, 19:31

-Paja je napisao/la: Pa dobro ako se racunaju razne europa lige i mickey mouse kupovi to je istina, isto recimo ne odes u Boston Celticse nego odes u Caju Laboral i u Bostonu npr. mozda ne osvojis nista a u Caji imas zagarantovan bar Kup Kralja a mozda i prvenstvo...
Kakva komparacija, bravo momak, stavljas Atleti u ulogu Caje a Arsenal u ulogu Bostona, i na osnovu tih uzoraka mozes zakljucit da ti je post pickin dim. Bacanje prasine u oci s nekim glupim i nebitnim stvarima, zamajavanje ove omladine i nejaci ovdje. i kao vrhunac skocis sam sebi u stomak jebote :lol:

Juznjak@ zar to nije Fabianski? :roll:
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 29 okt 2010, 23:35

Portillo je napisao/la:
-Paja je napisao/la: Pa dobro ako se racunaju razne europa lige i mickey mouse kupovi to je istina, isto recimo ne odes u Boston Celticse nego odes u Caju Laboral i u Bostonu npr. mozda ne osvojis nista a u Caji imas zagarantovan bar Kup Kralja a mozda i prvenstvo...
Kakva komparacija, bravo momak, stavljas Atleti u ulogu Caje a Arsenal u ulogu Bostona, i na osnovu tih uzoraka mozes zakljucit da ti je post pickin dim. Bacanje prasine u oci s nekim glupim i nebitnim stvarima, zamajavanje ove omladine i nejaci ovdje. i kao vrhunac skocis sam sebi u stomak jebote :lol:

To je to Premiership je NBA, Primera je ACB liga, Arsenal je najdominantiji kao i Boston a Atletico je u rangu sa Cajom stim sto su ovi osvajali titule zadnjih godine ustvari Atletico mi vise lici na Bilbao Basket.

Jedini koji skace sam sebi i to usta si ti polunavijacu marginalnog kluba
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 09:51

-Paja je napisao/la:
Portillo je napisao/la:

To je to Premiership je NBA, Primera je ACB liga, Arsenal je najdominantiji kao i Boston a Atletico je u rangu sa Cajom stim sto su ovi osvajali titule zadnjih godine ustvari Atletico mi vise lici na Bilbao Basket.

Jedini koji skace sam sebi i to usta si ti polunavijacu marginalnog kluba
@Paja Paja Paja pa tebe ima na svakoj temi :mrgreen: eto ako je premierchips kao NBA, a Primera kao ACB..kolika je razlika u titulam Engl.i Spanjolski klubova..uzecemo u broj sve titule LP,KUP UEFA, SUPERCUP EUROPE, SVIJETSKI KUP KLUBOVA??..ajmo Paja :mrgreen: jelde razlika je u korist Spanjolske lige

mali primijer Atl.MADRID ima jedan Svj.Kup Klubova dok Arsenal??koliko 0 :mrgreen:
Atl.Madrid je mnogo veci klub od Arsenala ;)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 okt 2010, 11:36

Mogao si jos nabrojati kup velesajamskih gradova aaaaaaaa ne mogu da vjerujem :mrgreen: . Stvarno sam ljubomoran na ta strasna takmicenja sto si nabrojao, a sto se tice tog intergalaktickog kupa smijesan trofej ali bas me zanima kako li je Patetico tamo dospio posto nisu ni bili blizu Lige Sampiona/Kupa Sampiona sigurno je i osvajac strasnog Uefa kupa nekad tamo nastupao...

Ovaj donedavni drugoligas je u rangu Millwalla sa dominacijom se ne moze porediti, kakav je to luzerski klub nesto slicno Totenhemu koji ne moze svog najveceg rivala 14-15 godina da dobije, dok te iste galaktikose Arsenal pregazi i ponizi sa 17 godisnjim Fabregasom u timu i to na sred kokosinjca od Bernafgahaeua. Ali dobro ja na smatram to za neki veliki uspjeh jer kako ste i sami rekli to je samo zato sto Arsenal lagano pobjeduje te prosjecne klubove...
Dio Arsenala

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 30 okt 2010, 11:50

Bayern tada nije ucestvovao iz nekog razloga i Atleti kao viceprvak Evrope uskocio i osvojio 8-)
Koliko znam Boston je osvojio predprosle godine titulu a Arsenal nije 6 god nista tako da ti je komparacija neukusna :lol: Chelsea je dominacija u EPL ;)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 30 okt 2010, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 okt 2010, 11:53

Arsenal=dominacija; Boston=dominacija; Arsenal=Boston!

Komparacija je i vise nego primjerena!
Dio Arsenala

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 30 okt 2010, 12:03

Arsenal dominira :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 okt 2010, 12:35

Los_Blanos2 je napisao/la:Arsenal dominira :mrgreen:
Odlican si, ucis polako izlazis na pravi put, pridruzi nam se na nasoj temi Arsenala kao navijac i postovalac lika i djela naseg vodje koji nas vodi u velike pobjede!
Dio Arsenala

Brnjoo
Kontakt:

Post Postao/la Brnjoo » 30 okt 2010, 15:40

Godín, KO un mes por una apendicitis

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 30 okt 2010, 19:05

Paja koji si ti bot. LJudi u 1 godini uzeli 2 ogromna Evropska trofeja , a ti im nesta laprdas!Pa ARsenal ja neznam imal ijedan Evropski trofej.Atletico je ne veci klub od Arsenala , nego je veci klub od citavog Londona kad se spoji i tih pisljivih 5- 6 klubova , kolko ih ima !

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 okt 2010, 19:10

Andres je napisao/la:Paja koji si ti bot. LJudi u 1 godini uzeli 2 ogromna Evropska trofeja , a ti im nesta laprdas!Pa ARsenal ja neznam imal ijedan Evropski trofej.Atletico je ne veci klub od Arsenala , nego je veci klub od citavog Londona kad se spoji i tih pisljivih 5- 6 klubova , kolko ih ima !
8-)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2010, 19:15

Ljubomora je čudo :roll:
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 okt 2010, 19:18

Zbog cega ljubomora?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2010, 19:21

Nail for Real je napisao/la:Zbog cega ljubomora?
evo samo ovaj podatak. 3 kluba iz Londona su ove godine u LP-u :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 okt 2010, 19:22

GunnerS je napisao/la:
Nail for Real je napisao/la:Zbog cega ljubomora?
evo samo ovaj podatak. 3 kluba iz Londona su ove godine u LP-u :)
Pa sta?
Nerealno je govoriti npr. kako ce ti klubovi biti u zavrsnici elitnog takmicenja.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 30 okt 2010, 19:23

najmanje 2 će bit u završnici... Al dosta od mene, jer znam da će sad napadi uslijedit i tako... Uživajte u svojim komentarima.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 30 okt 2010, 19:25

GunnerS je napisao/la:najmanje 2 će bit u završnici... Al dosta od mene, jer znam da će sad napadi uslijedit i tako... Uživajte u svojim komentarima.
We shall see. Ali Atletico je uspjesniji klub od Arsenala trenutno, na stranu sto ne igraju LS...

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 30 okt 2010, 19:26

Da, a de ti meni reci koliko su puta klubovi iz Londona (svi skupa) osvojili LP?

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 30 okt 2010, 19:36

Patetico je smijesan mali klub ali drago mi je da vidim da su se inace zakleti neprijatelji udruzili da brane spanske klubove ali ni to nece pomoci da zaustave dominaciju!
Dio Arsenala

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.