Leeds United Football Club
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- gloryhunter
- Kontakt:
Re: Leeds United Football Club
pobjeda u gostima 2-0...dobro je 

Likegloryhunter je napisao/la:pobjeda u gostima 2-0...dobro je

We Are Leeds
- marijo_leeds
- Kontakt:
Nemogu vjerovat da nismo primili gol i to drugu utakmicu zaredom,mene više to iznenađuje nego ova
pobijeda jer to sam i znao da cemo dobit ali da nismo primili gol svaka čast.......bravo Leeds:):):)
WE ARE LEEDS!!!!!!!!!
pobijeda jer to sam i znao da cemo dobit ali da nismo primili gol svaka čast.......bravo Leeds:):):)
WE ARE LEEDS!!!!!!!!!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Snoddy i Max ... čestitke na pobjedi. Zna Grayson posao džaba sve, da mu Bates hoće kad dati koji dinar za pojačanja bili bi prvi na tabeli.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- dr.feelgood
- Kontakt:
Al vam sudije navlace to nije normalno,
2 penala nisu svirana...al dzaba sve
Leeds je i dalje drugi najveci klub u Evropi,
meni Avdo rek'o

2 penala nisu svirana...al dzaba sve
Leeds je i dalje drugi najveci klub u Evropi,
meni Avdo rek'o

- L'Avvocato
- Kontakt:
koji Avdo 

★★★
- marijo_leeds
- Kontakt:
Ovo je već 7 sezona od kad Leeds United nije u najelitnijoj ligi ali i dalje ga proglašavaju
da je među top 10 največih klubova u Engleskoj i navijači "The Whites"(Bijeli) od Leedsa su
među prve tri najvjernije navijačke skupine u Engleskoj.....to je samo dokaz da je LEEDS UNITED
velik klub ma gdje on bio......
WE ARE LEEDS!!!!!!!
da je među top 10 največih klubova u Engleskoj i navijači "The Whites"(Bijeli) od Leedsa su
među prve tri najvjernije navijačke skupine u Engleskoj.....to je samo dokaz da je LEEDS UNITED
velik klub ma gdje on bio......

WE ARE LEEDS!!!!!!!
Koji je Leeds na tabeli , cestitke za pobjedu 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- gloryhunter
- Kontakt:
6. su ali 2. mjesto je na 2 boda razlike?Han!$;Lfc je napisao/la:Koji je Leeds na tabeli , cestitke za pobjedu

- gloryhunter
- Kontakt:
ovaj klub treba nekog vlasnika koji moze i koji zeli uloziti novac...ken bates ima skoro 80 godina i bogat je samo 30m funti...
- mexy_whites
- Kontakt:
BRISTOL CITY 0, UNITED 2 (Snodgrass 17, Gradel 50)
Bristol C: James, Fontaine, McAllister, Carey (Adomah 57), Caulker, Elliott, Cisse, Woolford, Pitman, Clarkson, Keogh (Maynard 68) Subs: Gerken, Stewart, Johnson, Sproule, Nyatanga.
United: Schmeichel, Lichaj, O'Brien, Bruce, McCartney, Johnson, Kilkenny (Somma 79), Snodgrass, Howson, Gradel, Becchio (McCormack 86). Subs: Paynter, Sam, Higgs, Parker, Bromby..
Referee: J Linington
Att: 18,090 (2000 Leeds)
Odlican rezultat na teskom gostovanju i zasluzeno smo Bristolu uzeli bodove. Navijaci su opet bili fenomenalni ali su im i igraci na terenu uzvratili sjajnom igrom. Snodgrass me oduševio ponovo jer je uz fantastican pogodak svaki put promijesao McAllistera na desnoj strani. Gradel takođe sjajan, a odbrana drugi put zaredom pokazuje da ipak ima napretka. Sada igramo dvije utakmice kuci i to moramo dobiti. MOT
Bristol C: James, Fontaine, McAllister, Carey (Adomah 57), Caulker, Elliott, Cisse, Woolford, Pitman, Clarkson, Keogh (Maynard 68) Subs: Gerken, Stewart, Johnson, Sproule, Nyatanga.
United: Schmeichel, Lichaj, O'Brien, Bruce, McCartney, Johnson, Kilkenny (Somma 79), Snodgrass, Howson, Gradel, Becchio (McCormack 86). Subs: Paynter, Sam, Higgs, Parker, Bromby..
Referee: J Linington
Att: 18,090 (2000 Leeds)
Odlican rezultat na teskom gostovanju i zasluzeno smo Bristolu uzeli bodove. Navijaci su opet bili fenomenalni ali su im i igraci na terenu uzvratili sjajnom igrom. Snodgrass me oduševio ponovo jer je uz fantastican pogodak svaki put promijesao McAllistera na desnoj strani. Gradel takođe sjajan, a odbrana drugi put zaredom pokazuje da ipak ima napretka. Sada igramo dvije utakmice kuci i to moramo dobiti. MOT
Side before self
- marijo_leeds
- Kontakt:
Bilo bi dobro da Leeds kupi neki šeik ko Manch.City,Fulham ili Notts County......valjda ima neki buđovan iz Emirata da je fanatik Leedsa da malo se i mi oparimogloryhunter je napisao/la:ovaj klub treba nekog vlasnika koji moze i koji zeli uloziti novac...ken bates ima skoro 80 godina i bogat je samo 30m funti...

WE ARE LEEDS!!!!!
- gloryhunter
- Kontakt:
prodao je trening centar i stadion ili je to netko drugi ucinio.....za otkup trening centra Thorp Arch treba 6-7m funti....ali onaj tko je sastavio ugovor je bio jako glup i stavio stavku da ga klub moze otkupit tek za 25 godina..ali valjda se moze to otkupit nekako ako dodje neki mocniji vlasnik....
znam da je klub bio duzan 108m funti..zna li se tocno koliki je sad dug?
- neutralan__
- Kontakt:
a kako ide prva 2 ulaze direktno a ostali u play ofgloryhunter je napisao/la:6. su ali 2. mjesto je na 2 boda razlike?Han!$;Lfc je napisao/la:Koji je Leeds na tabeli , cestitke za pobjedu

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- mexy_whites
- Kontakt:
Nema duga. Otplaceno je sve prije 2. sezone i od tad poslujemo u plusu. Ali nazalost Bates ne ulaze u igrace kao drugi vlasnici u Championshipu ili PL. A to za trening centar mislim da nije tacno i da smo to otkupili. Jedino za Elland nisam siguran da smo i njega kupili. Imas li neki izvor za to, mozda i grijesim?gloryhunter je napisao/la:prodao je trening centar i stadion ili je to netko drugi ucinio.....za otkup trening centra Thorp Arch treba 6-7m funti....ali onaj tko je sastavio ugovor je bio jako glup i stavio stavku da ga klub moze otkupit tek za 25 godina..ali valjda se moze to otkupit nekako ako dodje neki mocniji vlasnik....
@neutralan_
Treci, cetvrti, peti i sesti na tabeli idu u play off. Onda se pobjednici sastaju na Wembleyu u najskupljoj utakmici u Engleskoj jer pobjedniku donosi preko 70 miliona funti.(mislim da je tako)
Side before self
-
- Kontakt:
Kao što sam već postao na temi vezanoj za PL Leeds je u samom vrhu timova koje bi volio u bližoj budućnosti vidjet u eliti.Jednostavno svaku utakmicu generacije Ferdinand,Bowyer,Smith,Bakke sam gledao i uživao ,nažalost ko se širi koliko širok nije doživi tragičnu sudbinu,nažalost ne i sudbinu Proletera iz Zrenjanina na svu sreću,ali eto uvijek sam ih respektovao i nadam se da će jednog dana ponovo zaigrat u eliti.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- mexy_whites
- Kontakt:
Ma u PL smo za 2. godine najkasnijemelanholicar je napisao/la:Kao što sam već postao na temi vezanoj za PL Leeds je u samom vrhu timova koje bi volio u bližoj budućnosti vidjet u eliti.Jednostavno svaku utakmicu generacije Ferdinand,Bowyer,Smith,Bakke sam gledao i uživao ,nažalost ko se širi koliko širok nije doživi tragičnu sudbinu,nažalost ne i sudbinu Proletera iz Zrenjanina na svu sreću,ali eto uvijek sam ih respektovao i nadam se da će jednog dana ponovo zaigrat u eliti.

Bice tesko to je sigurno, ali znam da mozemo doci do plasmana mozda cak i ove sezone. Ekipe koje su u vrhu poput Norwicha ili Swanseaja nisu nista kvalitetnije od nas. Cardiff, Nottingham i QPR su nesto igracki kvalitetniji ali i iskusniji u ovoj ligi ali to ne mora biti presudno. Ima jos dosta utakmica do kraja, mi imamo solidan raspored za razliku od drugih ekipa u vrhu. Mislim da imamo dobru sansu za play off mada se Leicester opasno zahuktao.
Side before self
-
- Kontakt:
Dva boda za drugim Cardiffom je trenutno nikakva razlika,msm da nije s te teoretske strane nerealno,ali ipak mislim da su neke ekipe na osnovu iskustva spremnije psihološki prije svega za povratak. QPR je ipak nekako najviše ulagao i oni su sami sebe i prije početka proglasili za sigurnog putnika,sretno Leeds Unitedu.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
- marijo_leeds
- Kontakt:
Mi ionako moramo da budemo među prvih 6 ako ne za direktno onda bar za play off.....a sad Symon Grayson sigurno polaže sav trud da napravimo čudo i budemo drugi na tablici i uđemo direktno i svi znamo da smo prokleti kad igramo u play offu sjetite se Leeds United-Watford 0:3 FINALE(Wembley)-2005/06,Doncaster-Leeds United 1:0 FINALE(Wembley)-2007/08,i polufinale Millwall-Leeds United 1:0-1:1 (2:1)-2008/09,i još prošla godina zadnje kolo Leeds United-Bristol Rovers 2:1 gdje me je skoro srce spucalo kad smo primili gol u drugom pol. za 0:1 ali smo preokrenuli i vratili se u championship......moramo i trebamo vjerovat u ulazak u premiership pogledajte prije dvije godine Burnleya i prošle godine Blackpoola koji su ušli u premiership a imali su najmanje šanse za ulazak pogotovo Blackpool koji je bio sa Nottingham-om,Cardiff-om i Leicester Cty-om u play offu i oni su ušli......melanholicar je napisao/la:Dva boda za drugim Cardiffom je trenutno nikakva razlika,msm da nije s te teoretske strane nerealno,ali ipak mislim da su neke ekipe na osnovu iskustva spremnije psihološki prije svega za povratak. QPR je ipak nekako najviše ulagao i oni su sami sebe i prije početka proglasili za sigurnog putnika,sretno Leeds Unitedu.
WE ARE LEEDS!!!!!!
- mexy_whites
- Kontakt:
E tome se i ja nadam. Jos imamo kvalitetniju ekipu nego Blackpool prosle godine ili Burnley pretprosle. Play off je cista sreca pa mozda i nas ove sezone pomazi.
Side before self
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.