AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
U mec protiv Bayerna Roma opet ulazi vrlo oslabljena,iz tima izostaju...Mexes,Vucinic,Tadei,Okaka,Rise i Castelini...U tim se vraca Adriano...FORZA ROMA,GRANDE ROMA...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
pokusat izvuc bod nekako, jel' igraju robben i ribery ?
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Hvala na dodatnom pojašnjenju u moje ime van gallvan gall je napisao/la:Nije on mislio da je Roma mali club nego da u odnosu na Milan,Inter i Juventus nemoze tako lako zadrzati najbolje igrace zbog finansija,a tako je mislio i na ostale vece clubove ostalih liga koji mogu dati vecu platu igracu nego trenutno Roma....pozzManijac18 je napisao/la:cuj Roma nije veliki klubnemojte prosipat gluposti molim vas..
sto se tice finansija, uskoro ce doci novi vlasnik i stvari bi trebale krenuti nabolje..
Nažalost je tako. Pratim Romu godinama i nerviram se svo to vrijeme zato što nikako ne uspijevaju uzdići se na nivo pomenute trojke jer mislim da imaju potencijal za to.
Zadnja izmjena: Taktičar, dana/u 13 sep 2010, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Robbena nema cijeli sezonu za riberija neznamEvil Genius je napisao/la:pokusat izvuc bod nekako, jel' igraju robben i ribery ?
Rođen s tobom da budem
Riberija isto nema,ja mislim da on jos odradjuje crveni karton od prosle sezone u L.PFaraon iz Visokog je napisao/la:Robbena nema cijeli sezonu za riberija neznamEvil Genius je napisao/la:pokusat izvuc bod nekako, jel' igraju robben i ribery ?
Bilo bi odlicno ostati ne porezen u Minhenu(najvise radi samopouzdanja)...Igrom ja mislim da ne mozemo gore od onoga u Cagliariju...!!!!
Ni Bayern trenutno ne igra sjajno. Bod bi bio zadovoljavajući i mislim da se može doći do njega.
sretno protiv minhenskih masona i sotonista

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Evil Genius
- Kontakt:
ne znam stvarno sta da ocekujem . . .
u sezonu smo usli katastrofalno (u prvom kolu nismo imali srece a drugo necu ni komentarisat), povrede su nas napale ko u spallettijevoj eri i ironcino je to da smo se nakon dugo godina oslanjali na 'dubok' tj popunjen igracki kadar a sad krpimo ekipu za bayern. realno gledano bokovi su nam rak rana (pogotovo sad bez riisea) tako da je jedina pozitivna stvar sto nece igrat robben i ribery al' imaju lahma koji uvijek moze zaprijetit iz drugog plana, sredina nam je mozda i jaca al' predvidjam da cemo nekako podlec pritisku gostujuceg terena i da cemo se branit vecinu vremena tako da kreativne sposobnosti pizarra i de rossija ce bit svedene na minimum, napad je jedina svijetla tacka s menezom, tottijem i borriellom koji se tek mora dokazat i ako ista napravimo to ce bit nekom genijalnoscu il capitana, mozda meneza il' neki otpadak za borriella jer ne mogu se ni oni pohvalit pretjerano sigurnom odbranom.
pokuso sam nekako iskombinovat pocetni sastav al' odusto sam vec kod lijevog beka tako da ne znam sta ce ranieri izvest (mozda rosi-burdisso-juan-cassetti kombinacija), uz sve ove povrede trenutno nemamo ni jednog krila tako da ocekujem 3 + 1 u sredini i naravno gore tottija i borriella.
sretno nam bilo
u sezonu smo usli katastrofalno (u prvom kolu nismo imali srece a drugo necu ni komentarisat), povrede su nas napale ko u spallettijevoj eri i ironcino je to da smo se nakon dugo godina oslanjali na 'dubok' tj popunjen igracki kadar a sad krpimo ekipu za bayern. realno gledano bokovi su nam rak rana (pogotovo sad bez riisea) tako da je jedina pozitivna stvar sto nece igrat robben i ribery al' imaju lahma koji uvijek moze zaprijetit iz drugog plana, sredina nam je mozda i jaca al' predvidjam da cemo nekako podlec pritisku gostujuceg terena i da cemo se branit vecinu vremena tako da kreativne sposobnosti pizarra i de rossija ce bit svedene na minimum, napad je jedina svijetla tacka s menezom, tottijem i borriellom koji se tek mora dokazat i ako ista napravimo to ce bit nekom genijalnoscu il capitana, mozda meneza il' neki otpadak za borriella jer ne mogu se ni oni pohvalit pretjerano sigurnom odbranom.
pokuso sam nekako iskombinovat pocetni sastav al' odusto sam vec kod lijevog beka tako da ne znam sta ce ranieri izvest (mozda rosi-burdisso-juan-cassetti kombinacija), uz sve ove povrede trenutno nemamo ni jednog krila tako da ocekujem 3 + 1 u sredini i naravno gore tottija i borriella.
sretno nam bilo
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Odradjen je juce prvi trening na allianz areni,Ranieri je uigravo trojac Totti Menez Borielo...!!!
Najvjerovatnio sastav:
----------J.Sergio------
Rosi---- N.Burdisso---- Juan---- Cassetti
Pizarro---- De Rossi----Perrotta
-------Menez----
---Totti---- Borriello--
Ja bi samo Perotu zamijenio sa Simpliciom...!!!!
----------
Burdiso je dobio 2 tekme kazne...!!!!
Najvjerovatnio sastav:
----------J.Sergio------
Rosi---- N.Burdisso---- Juan---- Cassetti
Pizarro---- De Rossi----Perrotta
-------Menez----
---Totti---- Borriello--
Ja bi samo Perotu zamijenio sa Simpliciom...!!!!
----------
Burdiso je dobio 2 tekme kazne...!!!!
- Evil Genius
- Kontakt:
trebace nam trkacki raspolozena ekipa i zato mislim da je perrotta bolje rjesenje, plus nedostatkom krila on ce vjerovatno dobit zadatak da se izvlaci i pokriva lijevu stranu (nekad je i igro lijevog veznog) a menez na desnu . . sa simpliciom bi dobili poprilicno statican vezni red tako da ne vjerujem da ce zaigrat sutra mada od ranierija mozemo sve ocekivat.
- Evil Genius
- Kontakt:
ako nekog zanima (a nije znao) tekma je na hrt2 u direktnom prenosu + snimak na bht-u nekad oko ponoci
edit: jos fantasticnih vijesti iz rominog kampa
menez je povrijedjen i perrotta ce umjesto njega na poziciju trequartiste a brighi u vezni red

znaci, nesto ovako . . .
JSB
Rosi/Cici Juan Burdi Cassetti
DDR Piza Brighi
Perrotta
Totti Borriello
edit: jos fantasticnih vijesti iz rominog kampa

znaci, nesto ovako . . .
JSB
Rosi/Cici Juan Burdi Cassetti
DDR Piza Brighi
Perrotta
Totti Borriello
Masala,sve ljepse od ljepseg,sad i Menez otpo...Taman sam bio hepi,sjeo da trazim gdje ima prenos...Samo mogu rec....SRETNO,KO PREZIVI PRICACE...:d)
Robbena nema polusezonu, nedo Bog cijelu sezonuFaraon iz Visokog je napisao/la:Robbena nema cijeli sezonu za riberija neznamEvil Genius je napisao/la:pokusat izvuc bod nekako, jel' igraju robben i ribery ?
Sto se tice Riberriya nista od njeg nema jos uvijek radi crvenog.
Ipak ima te finu ekipu s obzirom bez koliko ste igraca ostali i bit ce tesko veceras, nadam se lijepom fudbalu pa sta bude
Sretno veceras svima i jos jednom dobra utakmica da bude
"Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Sta rec pametno,jednostavno nije moglo bolje,pored ovoliko povreda i ovako loseg starta sezone...Nadam se da bolji dani dolaze za Romu...GRANDE ROMA!!!!
Nažalost nisam bio u mogućnosti gledati tekmu, ali po statistici i kratkoj reportaži mogo sam skontati da se sa Romine strane sve radilo o branjenju početnog rezultata. Nisam očekivao pobjedu, ali sam se zbog Bayernovih problema nadao bodu. ALi teško se bilo čemu nadati dok god je više igrača u bolnici nego na treningu. Ako se treba čemu nadati onda je to što brži opravak povrijeđenih.
-
BatigolASR
- Kontakt:
Ku*ac nije moglo bolje... Menez kad je usao trcao je ko da je na drogama, ne vjerujem da bi to radio ozlijedjen, znaci Ranieri je kriv sto nije igrao. Mogli smo Bayerna ubit preko kontri da je imao tko povuc, al kad nam je golman najbrzi na terenu sta mozes napravit? Jedino je Rosi kolko-tolko brz.
Po meni je Ranieri trebao napravit ofenzivu na pocetku drugog poluvremena, ali ne, on ce se branit... I onda nek se pita zasto nikad nece osvojit neki trofej
Evo jedan citat:
Po meni je Ranieri trebao napravit ofenzivu na pocetku drugog poluvremena, ali ne, on ce se branit... I onda nek se pita zasto nikad nece osvojit neki trofej
Evo jedan citat:
i sto je najgolemije ranieri na kraju izjavi da je momcad igrala dobro i da rezultat nije realan :cursing: u pravu je donekle, trebalo je bit 4-0. ali je bilo divno cut pjesmu rominih navijaca na allianz areni :flag: steta sto im se pizde nisu oduzile za takvu podrsku
I posle izleta u L.P ;D,danas su igraci nastalivi sa treninzima i pripremom za mec sa Bolonjom,treninzima se vratio Mexes...!!!
I jedna vijest,dal je trac ili sta ne znam...Ako se nastave ovako losi rezultati moglo bi da dodje do smjene Ranieri,a kao moguci sledeci trener Rome spomije se Leonardo bivsi trener Milana...!!!!
I jedna vijest,dal je trac ili sta ne znam...Ako se nastave ovako losi rezultati moglo bi da dodje do smjene Ranieri,a kao moguci sledeci trener Rome spomije se Leonardo bivsi trener Milana...!!!!
-
BatigolASR
- Kontakt:
Nadam se da ce brzo doc novi vlasnik koji ce dovest trenera koji moze dobro vodit ekipu vise od pola sezone, i koji moze trofej osvojit
Možemo se složiti da Ranieri nije najbolje rješenje za Romu, ali ne vjerujem ni da je to Leonardo. Treba ipak isto priznati da je Ranieri trenutno u izuzetno teškoj poziciji zbog nevjerovatnog peha sa brojem povrijeda.Google je napisao/la:I posle izleta u L.P ;D,danas su igraci nastalivi sa treninzima i pripremom za mec sa Bolonjom,treninzima se vratio Mexes...!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.