MLB (baseball)

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: MLB (baseball)

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 jul 2012, 04:59

ma dobar mali nema sta...samo sto je malo LaHair stao ...doduse svi su malo stali, samo Soriano sad dobar...dobro je ovo mozda se Soriano moze skupo trade to je vazno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 01 jul 2012, 23:03

Soriano opet zatvara na vrhunskom nivou za pobjedu 4:2 protiv White Soxa. Good!

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 jul 2012, 00:03

NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Soriano opet zatvara na vrhunskom nivou za pobjedu 4:2 protiv White Soxa. Good!
Nisam gledao zbog Eura, ali evo pročitao sam da je Soriano bio na razini
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 02 jul 2012, 00:12

SirAlexFerguson je napisao/la:
NedozvoljenaPozicija je napisao/la:Soriano opet zatvara na vrhunskom nivou za pobjedu 4:2 protiv White Soxa. Good!
Nisam gledao zbog Eura, ali evo pročitao sam da je Soriano bio na razini
Ja sam gledao obje utakmice, Yankse na streamingu, a finale na TV-u. White Soxi priprijetili na početku, poveli 2:0 u prvom inningu kojeg mi tradicionalno u defanzivi igramo loše, a onda Chavez i Cano u drugom i trećem inningu udaraju two-run HR i to je bilo to. Hughes je kasnije pitchao odlično, a pomogao mu je i Jeter koji sve potencijalne base hitove pokupio majstorski, u svom letećem stilu :mrgreen:

A onda u zadnjem inningu Soriano šmekerski sa dva strikeouta i samo jednim dozvoljenim walkom (uz sumnjivu odluku za 4th ball) donosi novu pobjedu i sada smo drugi u AL-u (i ukupno) sa dvije pobjede manje od Rangersa uz game in hand u odnosu na njih. Inače Rangersi opet ubiše brašno, trenutno šamaraju Athleticse.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 jul 2012, 00:22

Rangersi i Yankeesi su se odvojili od ostalih ekipa na ljestvici nakon pola natjecanja, ali u baseballu to ništa ne znači, od 3.mjesta pa do samog začelja u Američkoj ligi tako su male razlike. Crvene čarape ne djeluju dobro u dosadašnjem tijeku prvenstva, oni su nam uz Texas najopasniji protivnik barem po meni. Lani smo nesretno izgubili od Tigersa u Play-off-u, Tigersi isto zasad nisu nešto posebno
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 02 jul 2012, 00:24

SirAlexFerguson je napisao/la:Rangersi i Yankeesi su se odvojili od ostalih ekipa na ljestvici nakon pola natjecanja, ali u baseballu to ništa ne znači, od 3.mjesta pa do samog začelja u Američkoj ligi tako su male razlike. Crvene čarape ne djeluju dobro u dosadašnjem tijeku prvenstva, oni su nam uz Texas najopasniji protivnik barem po meni. Lani smo nesretno izgubili od Tigersa u Play-off-u, Tigersi isto zasad nisu nešto posebno
Ja mislim da su Angelsi (uz Rangerse) naš najveći problem, nisu još proigrali a jaki su, bojim se da ih ne krene baš u PO.

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 02 jul 2012, 00:27

Ko je po tebi nakon polovice najveće iznenađenje, kako pozitivno tako i negativno. Meni su oba u drugoj diviziji, Philliesi su mi neugodno, dok je Washington ugodno. Angelsi su pred pobjedom u Torontu
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 02 jul 2012, 00:38

SirAlexFerguson je napisao/la:Ko je po tebi nakon polovice najveće iznenađenje, kako pozitivno tako i negativno. Meni su oba u drugoj diviziji, Philliesi su mi neugodno, dok je Washington ugodno. Angelsi su pred pobjedom u Torontu
Philliesi su definitivno najneugodnije iznenađenje, oni su kilometrima daleko od PO, a ja sam ih vidio na samom vrhu uz Cardinalse i Dodgerse. Jedino su Dodgersi tu negdje u vrhu, a Cardinalsi su takođe jako tanki. Najugodnije iznenađenje su po meni bili Oriolesi, ali nakon što su pali u formi može se reći da su Nationalsi i Giantsi trenutno najugodnija iznenađenja. Vidjećemo da li će održati tu formu, Nationalsi su već ušli u toplo-hladno period, a Giantsi se tek sad dižu i igraju sjajno. Ipak, kako ti reče, male su razlike a ima se igrati još preko 70 utakmica i ni za koga nije kasno da se uključi u borbu za PO.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 jul 2012, 03:48

LaHair i Castro na all staru :)...ebiga dali smo dva igraca ove sezone nije mala stvar.. doduse LaHair nece vise biti 1st base pored Rizza, ali opet je na toj poziciji zasluzio ove godine da bude tu...ide polahko nabolje progres je evidentan bezobzira sto smo haman pa i najlosija ekipa gledajuci rekord, ali sumnjam da to objektivno jesmo...jednostavno ganjaju se sad sto bolji pickovi i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 02 jul 2012, 04:09

Kad smo već kod All-Stara, od Yankeesa su u startnoj postavi second baseman Robinson Cano, shortstop Derek Jeter i center fielder Curtis Granderson, dok je među pitchere izabran CC Sabathia koji zbog povrede možda neće igrati All-Star, što bi bila velika šteta jer je fantastičan ove sezone (9-3). Inače mislim da je kao eventualna zamjena trebao biti pozvan Ivan Nova koji ima 9-2 ove sezone, ali je pozvan CJ Wilson iz Angelsa. Nemamo igrača među rezervama.

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 03 jul 2012, 02:25

Gleda li se kakav baseball večeras :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 jul 2012, 05:39

Rizzo nas ubija :)...ebo te Pujols i Prince kad imas djete od 19 godina + LaHair na istoj poziciji...Ponovo je djete izbaci napolje u 4 utakmice kliko je igrao 2HR...hajmo majstore jos jos jos udaraj
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 jul 2012, 05:08

Rizzo ponovo HR :)..ovaj put je bio ebeno dobar i ovo nam je 5 pobjeda u zadnjih 6 utkamica...jest da se ne radujem pobjedama vise ocekujem te poraze, ali mi je drago kad ova djeca udaraju ...I LaHair je udario takodjer HR..Soriano nikad bolji i ovo je Soriano kojeg smo godinama cekali :(..da je ovakav bio kao ovu sezonu nikad nebi prigovorio mu ...steta sto ga ovakvog sad moramo trade jer imamo ovih mladih igraca, ali sta je tu je sam je kriv..kako u zadnje vrijeme igra odbrnau nije je nikad igrao..kako nocas baci loptu spasi cist poen to je bilo za uhhhhhhhh
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2012, 07:32

ebem ti Cubse opet dobise cccccc..nama trebaju porazi, a oni dobijaju..daj tih pitchera sa drafta ebes pobjede ...Rizo ponovo udari HR :)...ubi djete **** te Prince I Pujols :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 07 jul 2012, 12:35

SaltCityAttack je napisao/la:ebem ti Cubse opet dobise cccccc..nama trebaju porazi, a oni dobijaju..daj tih pitchera sa drafta ebes pobjede ...Rizo ponovo udari HR :)...ubi djete **** te Prince I Pujols :)
Došla direktiva da se krene u borbu za play-off :lol:

Mi sinoć bolji od Red Soxa (10:8) u odličnoj utakmici, prvi inning je završio 5:5. Trenutno smo vodeća ekipa MLB-a, nakon što su Rangersi zaredali sa porazima, sada imaju L5 streak.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2012, 13:51

ma kakav crni playoff imamo Garzu i Samardziju od pitchera, a bulpen katastrofalan...to dok se ne popravi nema nista...sinoc smo udarili protiv Metsa cak 18 puta i opet smo ebiga jedva dobili
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 07 jul 2012, 13:56

U dobroj smo formi trenutno, nadam se da će se održati do kraja sezone
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 07 jul 2012, 15:52

Marmol konj, opet sinoc za dlaku da sjebe jos jedan save. JEdva cekam dan kad cemo ga se kotarisati.

Mali Rizzo sinoc 4 od 4 udarao, uz HR i 3RBI. Mali do sada 4 HR, u 8 (?) utakmica. Za sada je impresivan.

Corape isto tako, od kako su doveli Youkelisa iz Crvenih Corapa, igraju odlicno. Sweep su Rengere.
Postovanje treba zaraditi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 07 jul 2012, 20:02

ma Rizaga ubija ebiga :)..19 mu je godina prve utakmice u ligi i iz 8 utakmica 4 HR nije mala stvar...nismo ni sekunde pogrijesili sto nismo dali haman pa 200m za Pujolsa i PrINCA.Zasto pravit gresku kad imas ovu djecu sad..samo daj pitchera i bulpen pa za dvije godine bicemo beton majkemi moje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

NedozvoljenaPozicija
Kontakt:

Post Postao/la NedozvoljenaPozicija » 07 jul 2012, 20:04

Pa šta iako uzmete pitchere na draftu, ne mora značiti da će biti bolji od tih, možda u prvoj rundi naletite na nekog, ali ako vam je tako loša situacija ništa od tog. Bolje bi bilo tradeovat nekog da se dovedu pitcheri.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.