Bosna i Hercegovina - Gana
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Bosna i Hercegovina - Gana
Sta je ovo sad svi hvale Papeta ???
zasto ???
Tri magicne rijeci Safet Susic Pape
zasto ???
Tri magicne rijeci Safet Susic Pape
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
Imam pitanje za vas gospodine "Mrtvi kralj":Imateli mogucnost pracenja utakmica Poljske lige konkretno utakmice kluba po imenu LECH???kralj_je_mrtav je napisao/la:To sto ti je crno drug moj, no svako ima pravo na misljenje, sreca pa se tebe ne pita pa cemo Begovica od naredne tekme gledati uvijek izmedju stativa, bar se nadam
Cekam odgovor da vidim jesteli kompetentni da se ja i vi "prepucavamo" ili jos bolje da se "ubijamo" cinjenicama...
Zima mi je jos u kostima. Obrazi se rumene 

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ja sam se smrzo danas na kosevu bastitinho je napisao/la:atmosfera jeste bila kriticna ali shvatite da je na stadionu bilo oko 4-5 stepeni , a jos je gore sto kada stojis ili sjedis tih 4-5 stepeni izgleda kao -20 !!!
Pa citava klupa Gane nikada nije sjedila nego su samo trckarali oko atletske staze !!!
Sigurno je da ce protiv Francuske biti pun stadion ali isto tako manje utakmice poput Bjelorusije,Albanije i Luksemburga treba igrati na Bilinom Polju ili nekom drugom manjem stadionu !!!
realno !

Za zivot cijeli!
Svaka cast Papetu isprobao je sve igrace, ali pametno. A ne kao Ciro, hajmo odmah cijeli sastav izmijeniti.
Sve u svemu, dobro igra nasih
Sve u svemu, dobro igra nasih

I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
oni koji vec otpisuju begovica nakon jedne greske nek se idu ljeciti, kratko i jasno! iznimno mi je drago da smo uspjeli preokrenuti utakmicu i dati papetu pobjedu u debiju. slaba i anemicna pas igra i nedostatak agresivnosti nas je kostalo u prvom poluvremenu, u drugom smo se uspjeli sabrati i okrenuti igru. ljepo vidjeti da i ibisevic zna u repki napokon! al' kako god covjek okrene, barem su crnje jaci od bugarske 

- Marseille84
- Kontakt:
lejla je napisao/la:Zima mi je jos u kostima. Obrazi se rumene
Gdje si ti bila

Na kojoj tribini
Cestitke strucnom stabu i igracima na pobjedi. Jahic je odigrao kao 18-godisnjak, vrlo neiskusno. Sigurno je da cemo imati puno problema na krilnim i bekovskim pozicijama.
Protiv Francuza igrati na Kosevu, ostale utakmice negdje drugo...
Protiv Francuza igrati na Kosevu, ostale utakmice negdje drugo...
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
IstokMarseille84 je napisao/la:lejla je napisao/la:Zima mi je jos u kostima. Obrazi se rumene
Gdje si ti bila![]()
![]()
![]()
Na kojoj tribini
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
harishp je napisao/la:-Begovic siguran na golu,ko Sasa Matic na takmicenju sa malokalibarskom puskom.
-Pape Mudonji dao puno minuta 20 isuvise za njega da je usao u osamdesetoj zabio bi onu sansu garnant,bio bi odmoran.-Murat puno gresaka i onaj ga u Sturmu ubio u pojam ko' da nikad nije igrao u tom klubu.Minutaza ko i Vladavica u R.B
-Ibricic mjenjanje u po pripreme trenera kluba je ubistvo za igrace i koncept igre.To se sa Ibrom desilo,zna on bolje.
-Vedo zabio fin gol,ponekad i nesto i odigrao ali vala bilo je onih sumarski udaraca i primanja lopte ko od balvan.----Jahic nije los u defanzivi ali kad krene u ofanzivu ko' da ''medinckom'' igraju u Grckoj.
-Muslimovic nije tu bilo pravih lopti za njega a i on je frisak od ozlijede.
-Zec malo vremena da nesto puno vise pokaze.
-Dzeko steta sto dobru igru nije krunisao golom.
-Miske hm,hm,hm,hm....sva sreca da je Pjana bio raspolozen inace bi nam se Lisabon dogodio-
-Pjana par nekih sitnijih gresaka u defanzivi,ali i puno dobrih lopti kretanja kao i gol.
-Hasagic nije kriv za gol,onaj sut Muntarija precizan ko snajperom.
-Berber odlican za one minutaze..srce ko Trebevic
-Spahic-Nadar dva brata rodjena na zidu smrti![]()
-Salihovic defanziva odlicna ofanziva trebalo bi to kudikamo bolje.Zna to Salihaga zna.
-Rahimic ne smije ni pomisliti da se prije cetrdesete penzionise.Mi boljeg na toj poziciji nemamo.
-Safet-Pape covjek isprobao igraca(ali koji ce igrati) pa cak i par nekih taktika vise u 90 ovih minuta nego neki selektori tokom cjelog svog vodjenja.
Stvarno te je vise dosta. Izjasni se javno da momke mrzis, a ne nesto okolo kole pljujes po njima.
Eto sve ostale zamjene, te nisu imali vremena da nesto dokazu, il' nisu imali lopti, prilika, sansi pvo ono. Samo eto "slucajno" Haris, i Asmir su dobili negativno kritike. Kad vec ocjenjujes, ocjenju realno, a ne koga volis, koga ne.
Hasagic nije kriv za gol, Muntari precizan??? Hmmmm....pa sto se nije postavio kako treba, pa ne bi bilo snajpera.
I da Asmir je bar zaustavio jedan udarac, pa se koliko toliko ispalatio za tu famoznu ispustenu loptu, dok Keno jedan udarac, jedan gol...hmmm

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Da nam je naci kakvog pristojnog lijevog beka kad vec Papac sere, da se samo Sejo skloni sa te pozicije jer njega instikt vuce non stop naprijed (da je za lijevog beka igro bi to kod švabe,a ne u vezi ili na krilu što i igra kod švaba).
Inace , Murat mi je drag igrac ali ne ide više, vakat je njemu za penzije....kao i Berberoviću koji jeste borben ali ne ide više brate...ne kažem da nam trebaju sad nekakvi sa tubro injetion ubrzanjem, ali nam ne trebaju ni dizelaši poput ove dvojice koji ne mogu više maknuti na terenu.
Pa i Rahimić ima 35 kuka pa je mobilan na terenu i može trcati ,ali to je ruska škola.
Inace , Murat mi je drag igrac ali ne ide više, vakat je njemu za penzije....kao i Berberoviću koji jeste borben ali ne ide više brate...ne kažem da nam trebaju sad nekakvi sa tubro injetion ubrzanjem, ali nam ne trebaju ni dizelaši poput ove dvojice koji ne mogu više maknuti na terenu.
Pa i Rahimić ima 35 kuka pa je mobilan na terenu i može trcati ,ali to je ruska škola.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 03 mar 2010, 21:20, ukupno mijenjano 3 puta.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zadnja izmjena: LAW, dana/u 03 mar 2010, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Bio sam tad dečko mali,ni roditelji nisu znali,da sam dobio najljepši dres,Od tada kreće urnebes,Čak sa svojih godina sedam,shvatio sam da je grb taj vrijedan,naučio sam da volim crveno-crnu boju,jer znam da će Celik uljepšati mladost moju...
hahah to je taj osjecaj majke mi !!!lejla je napisao/la:Zima mi je jos u kostima. Obrazi se rumene
i + jos dekica !!!!
J.b.m ti - !
Xavi : "Messi is the best player of all time - better than Pele, Maradona or Cruyff.
Ljudi, ja vas stvarno nikad necu skontati. Pa covjek napravio jednu gresku, koja cak nije ni kaznjena, a vi ga vec otpisaste. Boze sacuvaj ...
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Grije me monitortitinho je napisao/la:hahah to je taj osjecaj majke mi !!!lejla je napisao/la:Zima mi je jos u kostima. Obrazi se rumene
i + jos dekica !!!!
J.b.m ti - !

Didier Drogba
Didier Drogba
- Marseille84
- Kontakt:
Albanija vodi S.Irsku

gdje je vodi*????Marseille84 je napisao/la:Albanija vodi S.Irsku![]()
![]()
![]()

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
zadovoljan utakmicom Susic usao kako se meni svidja NAPADACKI!
Spomenuo bih nekoliko igraca po meni kriminalnih:
Jahic-covjek da se trka sam sa sobom 3 bi zavrsio
Muratovic-umro samo jos nezna
Misimovic-neznam sta je sa njim. djeluje nezainteresovano. nece da trci.
A sad nekoliko odlicnih:
Spahic-ko uvjek kapitenski
Dzeko-odlican steta nije dao gol
Rahimic-sto je Essien u Chelseu to je Rahimic nama
i za kraj najbolji:
MIRALEM PJANIC: pored postignutog pogotka pokazao kako se igra fudbal. imao neke prodore,driblinge,pasove. FANTASTICNO! ima 19 godine a na terenu se nosi kao da igra 20.
ostali sasvim solidno ali mogu puno bolje.
Spomenuo bih nekoliko igraca po meni kriminalnih:
Jahic-covjek da se trka sam sa sobom 3 bi zavrsio
Muratovic-umro samo jos nezna
Misimovic-neznam sta je sa njim. djeluje nezainteresovano. nece da trci.
A sad nekoliko odlicnih:
Spahic-ko uvjek kapitenski
Dzeko-odlican steta nije dao gol
Rahimic-sto je Essien u Chelseu to je Rahimic nama
i za kraj najbolji:
MIRALEM PJANIC: pored postignutog pogotka pokazao kako se igra fudbal. imao neke prodore,driblinge,pasove. FANTASTICNO! ima 19 godine a na terenu se nosi kao da igra 20.
ostali sasvim solidno ali mogu puno bolje.
utakmica dobra...teren los,al bit ce bolje abd...vrijeme ucinilo svoje
pjana najbolji na terenu! muratovic daleko najgori! dzeko kao i uvijek...ibisevic samo tako brate..trpaj! miske,nikad goru utakmicu nije odigro
pape sretno i da nas odvedes na EP aBd 

- NoName
- Kontakt:
Harishp je uglavnom sve rekao, osim što se ja s njim ne bih složio za Begovića kao ni za Medunjanina. Možda još nije vrijeme da budu u prvih 11 ali potencijala sigurno ima i treba to i dalje izgrađivati. Begoviću je ono bila prva lopta, nezagrijan ali i činjenica da je lopta onako odskočila je dovela do onakve intervencija. Ostalo je bilo OK a dojmile su me se njegova ispucavanja, ima pas ko Miske
Rezultat je na kraju bio povoljan za nas ali više raduje činjenica da je pristup bio maksimalno ozbiljan od svih reprezentativaca a Pape je pokazao da je pravi trener logičnim i hrabrim izmjenama.
Isto tako, Vedad je imao dobrih (i više nego dobrih) 30 minuta. Džeko nije normalan majkemi, pa njega trebaju 3 igrača makar čuvat, ko stijena je čovjek, kad je lopta kod njeg djeluje nekako šlampavo ali je uvijek izvuče.
A ono što smo, više od svega, dobili u ovoj utakmici jeste veza Pjana - Miske. Pa grijeh je bio držati Pjanu na klupi, mali je nevjerovatan. Sa svojih 19 godina onako lucidan i hladan to se ne viđa svaki dan. Pa zamislite da je Miske danas bio u elementu, to bi bio potop Gane, koji su i ovako na ofrlje pokušavali nešto a naši su svoje prilike gradili i izgradili. Da je teren bio bolji i rezultat bi bio, u to sam siguran.
Što neko reče, veoma je važno da se ne pada nakon primljenog gola. Stariji će se sjetiti vremena kada smo znali da je 1:0 za protivnika ujedno i njihova pobjeda. Vrlo je važno da imamo i tu širinu sa klupe, ne mogu svi igrati u startnih 11 ali mogu biti kvalitetne izmjene.
Nažalost, ma koliko mi bio drag, Muratoviću bi bilo bolje da se oprostio. Rahmić je tenk, nevjerovatno dobar igrač, bez njega bi odbrana i te kako bila izložena. Da, i Džemo je dobro igrao, stvarno je hrabar, pravi bek
Uzimajući sve u obzir, loš teren, prvu utakmicu Papeta koji se maltene nije ni znao sa igračima, odlično.

Rezultat je na kraju bio povoljan za nas ali više raduje činjenica da je pristup bio maksimalno ozbiljan od svih reprezentativaca a Pape je pokazao da je pravi trener logičnim i hrabrim izmjenama.
Isto tako, Vedad je imao dobrih (i više nego dobrih) 30 minuta. Džeko nije normalan majkemi, pa njega trebaju 3 igrača makar čuvat, ko stijena je čovjek, kad je lopta kod njeg djeluje nekako šlampavo ali je uvijek izvuče.
A ono što smo, više od svega, dobili u ovoj utakmici jeste veza Pjana - Miske. Pa grijeh je bio držati Pjanu na klupi, mali je nevjerovatan. Sa svojih 19 godina onako lucidan i hladan to se ne viđa svaki dan. Pa zamislite da je Miske danas bio u elementu, to bi bio potop Gane, koji su i ovako na ofrlje pokušavali nešto a naši su svoje prilike gradili i izgradili. Da je teren bio bolji i rezultat bi bio, u to sam siguran.
Što neko reče, veoma je važno da se ne pada nakon primljenog gola. Stariji će se sjetiti vremena kada smo znali da je 1:0 za protivnika ujedno i njihova pobjeda. Vrlo je važno da imamo i tu širinu sa klupe, ne mogu svi igrati u startnih 11 ali mogu biti kvalitetne izmjene.
Nažalost, ma koliko mi bio drag, Muratoviću bi bilo bolje da se oprostio. Rahmić je tenk, nevjerovatno dobar igrač, bez njega bi odbrana i te kako bila izložena. Da, i Džemo je dobro igrao, stvarno je hrabar, pravi bek
Uzimajući sve u obzir, loš teren, prvu utakmicu Papeta koji se maltene nije ni znao sa igračima, odlično.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.