vec sam jednom forumasu (mislim da bijese @monolog) postavio jedno pitanje u vezi ovoga boldanog, i nije mi nista odgovorio...on zna zasto...pitanje glasi : otkud vama informacija da je on zadovoljio celnike rangersa na probi i da su oni htjeli potpisati ugovor s njim ? ja to licno nisam nigdje procitao, a bilo bi mi drago da podijelite taj info i sa mnom....Principatus je napisao/la:Neznam stvarno zasto Zlatan nije htio u Glasgow Rangers-e...by the way ovi su danas prijavili inzolvenciju.
Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Principatus
- Kontakt:
Nije ih zadovoljio u tom smislu, jer je otputovao prerano. Znam da je jedan od celnika Glasgowa rekao, kako je Zlatan iznenada otputovao i da to nisu ocekivali, jer proba nije bila zavrsena.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
"Zlatan je došao na popodnevni trening i bio je dobar. Mi bismo ga rado voljeli vidjeti u igri. Ponuđena mu je prilika za to, ali on i njegovi savjetnici nisu bili zadovoljni pa su odustali. Vjerujem da je otišao trenirati u Sunderland", izjavio je trener aktualnog škotskog prvaka Ally McCoist, dodavši:
"Iako mu vrata nisu zatvorena, moram reći da moramo vidjeti puno više od nekoga prije nego mu damo priliku da potpiše".
Eto limune,to je jedina info. koju sam ja procitao,i pise da su bili zadovoljni sa Zlatanom
"Iako mu vrata nisu zatvorena, moram reći da moramo vidjeti puno više od nekoga prije nego mu damo priliku da potpiše".
Eto limune,to je jedina info. koju sam ja procitao,i pise da su bili zadovoljni sa Zlatanom

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
hvala, to je vec drugacijekelner je napisao/la:"Zlatan je došao na popodnevni trening i bio je dobar. Mi bismo ga rado voljeli vidjeti u igri. Ponuđena mu je prilika za to, ali on i njegovi savjetnici nisu bili zadovoljni pa su odustali. Vjerujem da je otišao trenirati u Sunderland", izjavio je trener aktualnog škotskog prvaka Ally McCoist, dodavši:

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
ja čitam danas Rangers u totalnom raspadu pred bankrotom,ne znam smao gdje su im pare od transfera Jelavića..
A ono što me čudi da on kao slobodan igrač ne želi da se priključi nijednom klubu,što je tragedija još malo pa će i zaboravit ljudi da je on igrao fudbal,čim te nema u krugu više od godine dana odma si ?
A ono što me čudi da on kao slobodan igrač ne želi da se priključi nijednom klubu,što je tragedija još malo pa će i zaboravit ljudi da je on igrao fudbal,čim te nema u krugu više od godine dana odma si ?
zgembo89 je napisao/la:ja čitam danas Rangers u totalnom raspadu pred bankrotom,ne znam smao gdje su im pare od transfera Jelavića..

Kako planiras da se dug od 77.7 miliona eura koliko Rangers ima prema drzavi(ako sud tako presudi) nadomesti prodajom Jelavica u Everton za 8 miliona ako se ne varam.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
24milona eura ja pročita,ako nisu šta Hrvati nadodali..
Upravu si Rangersi dobili oko 6,5 miliona eura ostalo igrač i menadžer
Upravu si Rangersi dobili oko 6,5 miliona eura ostalo igrač i menadžer
Pa gdje je ovaj Muslimovic ?
Nije sad nigdjeAkhenaten je napisao/la:Pa gdje je ovaj Muslimovic ?

Najbolje mu je u PAOK-u bilo

Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
FK Sarajevo
FC Bayern
Millwall FC
Boston Celtics
kaže čovjek da je u Londonu.Akhenaten je napisao/la:Pa gdje je ovaj Muslimovic ?
Ja sumnjam da pregovara sa Čelzijem, ne može biti gori od Toresa nikako

šta uradi čovjek od sebe da Bog sačuva

DRUG NEBI TI PUNCA
Yebote k'o da Zlatan duguje po sto maraka ovim par pojedinaca.Pa sve ko fol sekiraju sta radi Muslim i gdje se nalazi.
U repku nece biti pozivan dok ne nadje klub a iako tu neko vidi problem znaci da je ''rijesen''.
Isto tako zaduzivsi svojim golovima ,zalaganjem u repci nije zasluzio sprdanje na njegov racun.
U repku nece biti pozivan dok ne nadje klub a iako tu neko vidi problem znaci da je ''rijesen''.
Isto tako zaduzivsi svojim golovima ,zalaganjem u repci nije zasluzio sprdanje na njegov racun.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Covjece ne moras samo da nabijas postove, smiri se...harishp je napisao/la:Yebote k'o da Zlatan duguje po sto maraka ovim par pojedinaca.Pa sve ko fol sekiraju sta radi Muslim i gdje se nalazi.
Pitao sam iz razloga jer se pisalo o Sunderlandu, West Ham-u, pa odjednom nista. Neam pojma o kakvom sprdanju pises, ohladi malo

Googl majka pronalazi bas sve sto te zanima,tako da........Akhenaten je napisao/la:Covjece ne moras samo da nabijas postove, smiri se...harishp je napisao/la:Yebote k'o da Zlatan duguje po sto maraka ovim par pojedinaca.Pa sve ko fol sekiraju sta radi Muslim i gdje se nalazi.
Pitao sam iz razloga jer se pisalo o Sunderlandu, West Ham-u, pa odjednom nista. Neam pojma o kakvom sprdanju pises, ohladi malo
Uostalom od toliko njih ti se k'o fol nasao ''izabran''Da bi ipak imao pojma o kakvom je sprdanju rijec,procitaj prijasnje postove pojedinaca.Od slanja u Vratnik i tako te gluposti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ti si kao neki njegov zaštitnik ili šta ? Na svakoj temi prosipaš pamet i glumiš nešto, opusti se drug izađi malo vani ne nabijaj postove 

DRUG NEBI TI PUNCA
Ti barem nemas sta prosipati.Nemoj da brigas.bagrcavi je napisao/la:A ti si kao neki njegov zaštitnik ili šta ? Na svakoj temi prosipaš pamet i glumiš nešto, opusti se drug izađi malo vani ne nabijaj postove
Sto se tice Zlatana ako mu ne mozes pomoci ne moras mu ni odmagati sa glupiranjem tipa Vratnik itd-ne samo ti,nego i pojedinci.
Barem zbog svojih golova u repci i zalaganjem to nije zasluzio.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
On je sam sebe doveo u situaciju da mu se ljudi smiju u posljednjih pola godine i to rade sa punim pravom.Od stare slave se ne živiharishp je napisao/la:Ti barem nemas sta prosipati.Nemoj da brigas.bagrcavi je napisao/la:A ti si kao neki njegov zaštitnik ili šta ? Na svakoj temi prosipaš pamet i glumiš nešto, opusti se drug izađi malo vani ne nabijaj postove
Sto se tice Zlatana ako mu ne mozes pomoci ne moras mu ni odmagati sa glupiranjem tipa Vratnik itd-ne samo ti,nego i pojedinci.
Barem zbog svojih golova u repci i zalaganjem to nije zasluzio.

DRUG NEBI TI PUNCA
Ja i,jel to nekome ostao duzan mozda?Sam pao,sam se ubio,ali nema potrebe ''ga gurati'' dublje u ****.Spominjati mu Vratnik ili se sprdati na njegov racun.
Da je mozda naorao ponasanjem ili nezalaganjem u repci,pa bi covjek mogao i skontati.
Da je mozda naorao ponasanjem ili nezalaganjem u repci,pa bi covjek mogao i skontati.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ti ako misliš da će pisanje po forumu nekome pomoći ili odmoći onda stvarno nisi udureharishp je napisao/la:Ja i,jel to nekome ostao duzan mozda?Sam pao,sam se ubio,ali nema potrebe ''ga gurati'' dublje u ****.Spominjati mu Vratnik ili se sprdati na njegov racun.

DRUG NEBI TI PUNCA
Jok nabavi te vi broj pa mu balavite i sprdajte se preko linije.Makar ce te biti konkretniji ako vas ne posalje u onu stvar.bagrcavi je napisao/la:Ti ako misliš da će pisanje po forumu nekome pomoći ili odmoći onda stvarno nisi udureharishp je napisao/la:Ja i,jel to nekome ostao duzan mozda?Sam pao,sam se ubio,ali nema potrebe ''ga gurati'' dublje u ****.Spominjati mu Vratnik ili se sprdati na njegov racun.
Da je mozda naorao ponasanjem ili nezalaganjem u repci,pa bi covjek mogao i skontati.Nek ti neko nabavi Zlatanov broj mogo bi mu menadžer biti.
Na ovoj temi slab vam hajr.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
*nabavite *ceteharishp je napisao/la:Jok nabavi te vi broj pa mu balavite i sprdajte se preko linije.Makar ce te biti konkretniji ako vas ne posalje u onu stvar.bagrcavi je napisao/la:Ti ako misliš da će pisanje po forumu nekome pomoći ili odmoći onda stvarno nisi udureharishp je napisao/la:Ja i,jel to nekome ostao duzan mozda?Sam pao,sam se ubio,ali nema potrebe ''ga gurati'' dublje u ****.Spominjati mu Vratnik ili se sprdati na njegov racun.
Da je mozda naorao ponasanjem ili nezalaganjem u repci,pa bi covjek mogao i skontati.Nek ti neko nabavi Zlatanov broj mogo bi mu menadžer biti.
Na ovoj temi slab vam hajr.
buraz imaš skoro 14 hiljada postova, poradi malo na tom pravopisu.

DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: zastitaIdentiteta i 15 gostiju.