Rafa Nadal za sve njegove fanove
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- EmirSioux89
- Kontakt:
Re: Rafa Nadal za sve njegove fanove
BigBigBang je napisao/la:Spanski toreador se vratio, slijedeci GS je Roland Garros a prva tri tenisera sada mogu samo da se mole visoj sili za Nadalovu ozlijedu jer ociglendo an slijedecemo GS-u nece dobiti ni promil sanse i kao uvijek bice izdominirani i ponizeni.
Mislis Paja? Joj volim kad ovako Rogera pocnu otpisivat

- Neutralan88
- Kontakt:
pa dobro je napisao ako Nadal bude u top formi bez povreda teško da mu može i Number 1 All-Time Fedex parirati na šljaciAA23 je napisao/la:BigBigBang je napisao/la:Spanski toreador se vratio, slijedeci GS je Roland Garros a prva tri tenisera sada mogu samo da se mole visoj sili za Nadalovu ozlijedu jer ociglendo an slijedecemo GS-u nece dobiti ni promil sanse i kao uvijek bice izdominirani i ponizeni.
Mislis Paja? Joj volim kad ovako Rogera pocnu otpisivat

Ja uživam gledajuci Nadala i njegov stil tenisa koji se mnogo razlikuje od drugih tenisera, zbog toga i gotivim Nadala.
Opet od Rogera mozes ocekivati sve, najbolji je ikad, zar u jednom momentu ne pomislis da je naravno moguce skinuti kralja sljake?
-
- Kontakt:
Ne, i ne pomisli covjek na to.Kad ga nije skinuo 2006,7 ili 8 nece nikad.Naravno pod uslovom da je Rafa u nekoj normalnoj formi koji drzi tokom sezone sljake svih ovih godina...AA23 je napisao/la:Opet od Rogera mozes ocekivati sve, najbolji je ikad, zar u jednom momentu ne pomislis da je naravno moguce skinuti kralja sljake?
Ja sam zaprvo misljenje da se od Rogera vise ne moze ocekivati sve kao sto ti kazes, ni blizu toga.
- Neutralan88
- Kontakt:
da li neko zna kad je iduci turnir na kojem ce Nadal nastupati 

- Sportfanatik
- Kontakt:
počinje u četvrtakNeutralan88 je napisao/la:da li neko zna kad je iduci turnir na kojem ce Nadal nastupati
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
-
- Kontakt:
Roger Federer ne moze Nadala na RG dobiti taman da izmisle masinu za put kroz vrijeme i dovedu ga na ovogodisnji RG dok je bio u najvecoj formi i igrao najbolji tenis karijere.AA23 je napisao/la:Opet od Rogera mozes ocekivati sve, najbolji je ikad, zar u jednom momentu ne pomislis da je naravno moguce skinuti kralja sljake?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
- Kontakt:
Vidim i ti gotivis Rafu ali sam primjetio i da si par puta pretjerao, i ja bi volio gledati Rafu iz 2008 i da sljedeca 3 GS-a budu njegova ali sto je previse previse jeBigBigBang je napisao/la:Roger Federer ne moze Nadala na RG dobiti taman da izmisle masinu za put kroz vrijeme i dovedu ga na ovogodisnji RG dok je bio u najvecoj formi i igrao najbolji tenis karijere.AA23 je napisao/la:Opet od Rogera mozes ocekivati sve, najbolji je ikad, zar u jednom momentu ne pomislis da je naravno moguce skinuti kralja sljake?

-
- Kontakt:
Sta je tu pretjerivanje? Federer kad je bio najjaci nije imao sanse protiv Nadala na RG to su cinjenice, a danas kad je daleko od svog vrhunca sanse su jos manje.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Nije mogao na " šljaci ", ali ovo nije stari Nadal, nemoze biti, nije ni stari Roger, nije mi jasno zasto toliko podcjenjujete najboljeg ikad ? Mislim da je Nadal to, nebi bilo problema da je on isto tako favorit, dobio ga je u Hamburgu, u Madridu i ostalo je Rafa uglavnom osvajao, ali nebitno to, Roger u slaboj formi, Rafa se vraca, bilo bi dobro kad bi bili u istom dijelu zrijeba na RG, jer ova 2 cine taj tenis, ne Novak, za kojeg i dan danas mislim da je koristio ( nesto ) jer nemoguce je da od igraca koji pravi toliko duplih, toliko gresaka i lose volley igre da izadje onakva sila, nemoguce.BigBigBang je napisao/la:Sta je tu pretjerivanje? Federer kad je bio najjaci nije imao sanse protiv Nadala na RG to su cinjenice, a danas kad je daleko od svog vrhunca sanse su jos manje.
-
- Kontakt:
AA23 je napisao/la:Nije mogao na " šljaci ", ali ovo nije stari Nadal, nemoze biti, nije ni stari Roger, nije mi jasno zasto toliko podcjenjujete najboljeg ikad ? Mislim da je Nadal to, nebi bilo problema da je on isto tako favorit, dobio ga je u Hamburgu, u Madridu i ostalo je Rafa uglavnom osvajao, ali nebitno to, Roger u slaboj formi, Rafa se vraca, bilo bi dobro kad bi bili u istom dijelu zrijeba na RG, jer ova 2 cine taj tenis, ne Novak, za kojeg i dan danas mislim da je koristio ( nesto ) jer nemoguce je da od igraca koji pravi toliko duplih, toliko gresaka i lose volley igre da izadje onakva sila, nemoguce.BigBigBang je napisao/la:Sta je tu pretjerivanje? Federer kad je bio najjaci nije imao sanse protiv Nadala na RG to su cinjenice, a danas kad je daleko od svog vrhunca sanse su jos manje.
Ja mislim da Federer iz najboljih dana moze pobjediti ovog sadasnjeg Nadala na zemlji i to je jedina stvar koju sam ti htio reci da pretjerujes tj kad si rekao da izmisle vremeplov i vrate Rogera u najbolje vrijeme a Rafa ostao ovaj od dan danas (nedovoljno spreman i dobroj formi).
AA23
Ti rece nije stari Roger ali nije ni stari Nadal.Svakako je moje misljenje da je blize Rafa onom starom i da ce se vratiti 100%(bar sto se sljake tice) nego Roger onom starom i da se nece vratiti i to je vec dovoljna prednost na strani Nadala za pocetak.
BangBang ti malo smanji optimizam a ti AA23 malo smanji sa velicanjem "najveceg ikad" protiv Nadala na sljaci jer fakat ni u najbolje vrijeme nije mnogo mogao protiv kralja sljake.
i jos nesto, ni meni Srbin nije drag ali nemam hrabrosti reci da je nesto uzimao.Duple i voleji su tehnicke stvari i nemaju veza puno sa uzimanjem necega.
Znam da Roger teško može Rafi meda, a za Novaka mi je čudno, ne tvrdim al je fkt čudno.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Rafa kralju, svi su sada gotovi, teniski svijet je opet tvoj
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Invincibles
- Kontakt:
Je l' bio najjaci svih vremena,je l' rastavljen na proste faktore opet?
Cudo dr.Fuentesa

Cudo dr.Fuentesa

__VICTORIA CONCORDIA CRESCIT__
- EmirSioux89
- Kontakt:
Najjaci je bio, najjaci je ost'o.Rafael Nadal se vratio, oslobodite mu 1. poziciju!
Vamos Rafa!
Vamos Rafa!
Manchester United!
Vratio se Rafa jos jaci,opet je Roger demoliran

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Svaka čast Rafi na povratku,falio je svjetskom tenisu samo...broj 1 se pita 

- Sportfanatik
- Kontakt:
Svaka čast Rafa, finale IW-a.
Sutra po naslov
Sutra po naslov
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
E sad, moze li do naslova? Tesko.
Prosle godine taman kad je poceo da Dijaninom sinu objasnjava neke stvari - dosla je povreda. Tako da ce biti zanimljivo finale iz vise razloga.
Naravno, prvo Dijanin sin mora preko Del Potra.
Prosle godine taman kad je poceo da Dijaninom sinu objasnjava neke stvari - dosla je povreda. Tako da ce biti zanimljivo finale iz vise razloga.
Naravno, prvo Dijanin sin mora preko Del Potra.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.