Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
VivaLaLiberta je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:30
Pa mimo uvreda s Vašom većinom čovjek i ne može imati drugačiji pristup. Pa eto spomenuo si igranje Evrope u Zenici, takve stvari ja, a vjerujem ni većina tuzlaka nije zaboravila,kao ni pomoć nakon povratka iz Travnika nakon velike policijske represije. I fascinantno je nakon svih tih lijepih odnosa da dođe do ovolike mržnje s Vase strane,tačnije kako je došlo do tolike mržnje? Pa ovo što se čita nekoliko posljednih godina na svakoj objavi ili novosti vezanih za Slobodu,komentare,uvrede i ostale stvari, pomislio bih da su neki pačenici koji mrze i državu u kojoj žive, a pogotovo ostale.
Za Fukare i nisam plaho poricao, znamo situacije, tako je kako je.Napisao sam i za Robijaše svaka čast na ustrajnosti i sto su izgurali svoju priču i pomogli klubu da stane na zdrave noge. U Tuzlu ima dobrodošlice i dalje za normalnu raju, pojest popit’ se ima gdje, poslije utakmice svako svojim putem, ali problem je izgleda što i nema takvih više. Vidimo se idući Vikend.
Isto se tako može iz "naše" perspektive, sve što vidim je Černobil, ozračeni, krezubi, šabani, itd..
Ništa kontra Tuzle ali malo je smiješno da forumska baza koja je prizivala Mirnesa Ajanovića na forumu da im rješava probleme može nekom prigovarati za intelektualni kapacitet. Daj budemo realni, nemate kapacitet za ozbiljnog protesta ali bi drugima vazili o pameti, ne ide jbg.
-
- Kontakt:
Kao što sam i rekao s Vašom većinom se ne može imati drugačiji pristup osim toga, kad im odgovoriš ušute se ko miševi, pa opet iskoče kroz par dana.chily-rz je napisao/la: ↑01 sep 2025, 17:38VivaLaLiberta je napisao/la: ↑31 avg 2025, 20:30
Pa mimo uvreda s Vašom većinom čovjek i ne može imati drugačiji pristup. Pa eto spomenuo si igranje Evrope u Zenici, takve stvari ja, a vjerujem ni većina tuzlaka nije zaboravila,kao ni pomoć nakon povratka iz Travnika nakon velike policijske represije. I fascinantno je nakon svih tih lijepih odnosa da dođe do ovolike mržnje s Vase strane,tačnije kako je došlo do tolike mržnje? Pa ovo što se čita nekoliko posljednih godina na svakoj objavi ili novosti vezanih za Slobodu,komentare,uvrede i ostale stvari, pomislio bih da su neki pačenici koji mrze i državu u kojoj žive, a pogotovo ostale.
Za Fukare i nisam plaho poricao, znamo situacije, tako je kako je.Napisao sam i za Robijaše svaka čast na ustrajnosti i sto su izgurali svoju priču i pomogli klubu da stane na zdrave noge. U Tuzlu ima dobrodošlice i dalje za normalnu raju, pojest popit’ se ima gdje, poslije utakmice svako svojim putem, ali problem je izgleda što i nema takvih više. Vidimo se idući Vikend.
Isto se tako može iz "naše" perspektive, sve što vidim je Černobil, ozračeni, krezubi, šabani, itd..
Ništa kontra Tuzle ali malo je smiješno da forumska baza koja je prizivala Mirnesa Ajanovića na forumu da im rješava probleme može nekom prigovarati za intelektualni kapacitet. Daj budemo realni, nemate kapacitet za ozbiljnog protesta ali bi drugima vazili o pameti, ne ide jbg.
Znači na osnovu pojedinca ti sudiš većini, samo što kod Vas većina odgovara opisima koje mi ovdje pišemo. Daj ba, ako se prije 10 godina nije uspio pritisak ovdje napraviti, tek danas ne moze. Ako je ikog pogodilo masovno iseljavanje iz BiH to je definitivno Slobodu i njenu navijačku bazu, na kraju krajeva sta ocekivati vise kad ti “nož u leđa” zabiju oni koji se kunu u Slobodu. Problem je ovdje mnogo dublji što vjerujem da je većina Slobodaša svjesno, pa obične građane bole jaja za Slobodom i sportom, bitno im je da imaju kafu gdje popit’ i brčnut se na panonici. Kod vas na protestima pored navijača Čelika je bilo realno i dosta građana Zenice za što kažem svaka čast kad imaju svijest o tome kad treba stati uz svoje sugrađane i odbraniti simbol vlastitog grada.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
- Quartararo
- Kontakt:
Zamisli admin ih šutnuo s foruma, pobrisao im teme - lik im dokazao da su mali i nebitni. I oni kao dignu nosine, odu na drugi forum svi do jednog, ovaj postane nebitan. Prošle sezone 3 posta ukupno od zeničana, sad kad se Sloboda vratila eto i njih iz mišijih rupica, prate kad će Sloboda izgubit, onaj retardirani Batistuta prati sve šta se dešava u i oko kluba. Više Slobodu prate nego Čelik mrtvi.Sky9 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 08:32Da ne pričam da su demonstrativno napustili ovaj forum jer im je obrisan pdf.![]()
I kao oni imaju bolji, pa više nikad neće pisati ovdje.![]()
Da bi se kao zadnje muške ku.rve vraćali na ovaj forum kad imaju šta protiv Slobode napisati.![]()
Bolesni, poremećeni, beskarakterni, podmukli, gadni, zlobni, ljubomorni, zavidni, odvratni... a uz to sa - ispod 50% popunjenošću vilice zubima.
Ali ovaj iznad kao na šta da budu ljubomorni, Sloboda im Evropu igrala na Bilinom dok su oni propadali. Borila se za titulu i za kup, bitan faktor bili unazad nekoliko godina. Bar je neko mogao reći idemo u goste u Tuzlu, dok su ovi ozračeno krezavi igrali po barakama, selendrama, rupama itd.
Kad je Čelik igrao zadnji put PL jbt? Bitno je da dođe 100 Robijaša navijat protiv Travnika fuckin. Luzerski klub, mentalitet, debilni navijači i simpatizeri. Treba ih opet šutnuti sa foruma i nogom gaziti od pod.

Moji konobari, pustite vi nas, mi imamo prostora da se zajebavamo s vama, a vi Boga mi memate. Vase brige su daleko vece od toga dal smo mi sto vi kazete ljubomorni na vas. De vi vidite hocel vam ko sta javit za subotu. Hoce li se uopste odigrat utakmica. Izgleda da ste vi u dobokoj raki, a i nek ste. Amin da nikad iz nje ne izadjete. Ja vam to od srca zelim. Kako bi u Hadzicima, jel vas bilo koliko?
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Napise ovo iznad i onda kazu ne mrze nas, samo nas savjetuju i žele nam dobro, kakvi mentalni patuljci u pm.Utakmica će se odigrat’ i 99% u punom sastavu. Naravno da je bilo Slobodaša u Hadzicima.
“Pjesma naša neće stati, za boje ove život ćemo dati!”
Ja vas ne savjetujem nista. Ja sve vrijeme prizeljkujem da se ugasite. Idu nove tizbe zivotm, ide blokada. Otvori laducu Secereeee 

Dize se prasina ⚫️🔴
Slatko je Panonsko
Kad izađeš iz vode, šećeru
Evo jedna za konobare
Dize se prasina ⚫️🔴
Bolesni, poremećeni, beskarakterni, podmukli, gadni, zlobni, ljubomorni, zavidni, odvratni... a uz to sa - ispod 50% popunjenošću vilice zubima.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica
Dize se prasina ⚫️🔴
Vi ste najbolja grupa za pljackanje kluba, fora cude se na kriminalne radnje u klubu, nisu dali zehru otpora, dajete kriminalcima vjetar u ledja da vas pljackaju, muzi kozu na aparatima. Slatko je panonsku seceruuu. Zao mi samo one djece juniora sto ce im neko ogadit fudbal, sto su djeca u vatru bacena zarad kriminalaca, a vas sto se tice dugu patnju sa Slobodom zelim 

Zasluzili ste vi i gore od ovoga, al polako. Doce sve na naplatu 

Dize se prasina ⚫️🔴
Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()

🔴⚫️
Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:31Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
.....Celik nema da brine, imate cash, socios finansiranje....investotora Fudu...eto vas sledece godine u PL...--
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Da ne govorimo da ovaj mulac a ni velika većina ostalih ne ide na utakmice uopće, čak ni domaće.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Imamo ono najvaznije, sto vi nikad imat necete, imamo mentalitet. Zamisli klub bez navijaca hahahahah. Ja evo pratim celik izmedju 15 i 20 godina i ne mogu se sjetit da je bilo i jedno gostovanje da bar jedno auto nije otislo, kad smo u najvecim **** bili isli smo na gostovanja, mene bi bilo sramota da zivim u gradu od 100k + i niko ne ode na gostovanje, a ja se busam u prsa i imam muda da se poredim sa nekim. Gusari kakanj su torcida za vas hahahahSkver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:31Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
.....Celik nema da brine, imate cash, socios finansiranje....investotora Fudu...eto vas sledece godine u PL...--
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
Za vas smo Raja CasablancaSky9 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:44Skver je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:31Fulao si temu, ovdje nema tifo scene.....nismo tifo.....a vidio sam yebeni zenicki tifo zid protiv Tomislava.....fakat vas ima malo manje ima od Zutog zida, njih 24k, vas rasporedjeno , razvuceno oko stotinjak, stadion pun ko sibicaBLN030 je napisao/la: ↑02 sep 2025, 11:06
Druze jel ko od nas ocekuje da nas volite, treba mozda neko da nas poistovjecuje sa najneorganizovanijom skupinom na balkanu. Uz duzno postovanje svima, jedini vrijedni paznje u ovoj ligi poslje nas su momci iz bihaca. Na kraj drzave al idu na svaku utakmicu. A vi debili od 15 gostovanja upisete 5. 4 u vasem kantonu i naravno najmasovnije gostovanje konobara, velika Zenica![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dize se prasina ⚫️🔴
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.