San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: San Marino - BiH 06.09.2025. | BiH - Austrija 09.09.2025.
Nadam se da će biti pametan Sergej i da će pametno izrotirati za San Marino. Tu utakmicu bi bilo poželjno završiti kroz 45 minuta (ako je moguće).
Vasilj, Mujakić, štoper koji neće igrati protiv Austrije, Košpo, Dedić, Bašić, Tahirović, Alajbegović, Hajradinović, Memić, Demirović.
Poslije izbaciti Dedića na poluvremenu i ubaciti Malića, Baždara umjesto Memića/Alajbegovića, Tahirovića umjesto Ifeta ili bilo koga, Demirovića umjesto Kulenovića..
Šunjić, Burnić i Džeko nam trebaju za Austriju svježi.
Vasilj, Mujakić, štoper koji neće igrati protiv Austrije, Košpo, Dedić, Bašić, Tahirović, Alajbegović, Hajradinović, Memić, Demirović.
Poslije izbaciti Dedića na poluvremenu i ubaciti Malića, Baždara umjesto Memića/Alajbegovića, Tahirovića umjesto Ifeta ili bilo koga, Demirovića umjesto Kulenovića..
- invincible1921
- Kontakt:
Pazi samo da ne bude ko u zenici pa da se i dzeko mora skidatCAGarfia je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:09Nadam se da će biti pametan Sergej i da će pametno izrotirati za San Marino. Tu utakmicu bi bilo poželjno završiti kroz 45 minuta (ako je moguće).
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11 

djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice 
presmjesno sada niste vise necudi ovdje sta se desava. Bar sam se dobro ismijao. Gdje taj kospo uopste igra vidim nigdje se nemogu naci njegove igre i nastupi u kakvoj formi dolazi na reprezentativno okupljanje pred dvomec za odlazak na svjetsko prvenstvo.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Nismo u poziciji da cekamo da zaigra seniorski fudbal i da se laktamo sa Svicarcima, bolje ovako. Imas luksuz da ga ubacis protiv San Marina i osiguras.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:26Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice
presmjesno sada niste vise necudi ovdje sta se desava. Bar sam se dobro ismijao. Gdje taj kospo uopste igra vidim nigdje se nemogu naci njegove igre i nastupi u kakvoj formi dolazi na reprezentativno okupljanje pred dvomec za odlazak na svjetsko prvenstvo.
Bio je u kadru Fiorentine jucer, doduse na klupi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:26Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Realno, protiv San Marina u odbranu može i klupa srednje medicinske. Idealan trenutak da momak osjeti malo teren, a da ne trošimo npr Muharemovića. Naprijed nam je veći problembhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:26Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice
Pošteno, pa kako bude.
Kerim će sam riješiti San Marino.
Košpo protiv San Marina mora dobiti minute. Ja bih ga od starta ubacio jer mislim da ne može zajebati protiv ovih.

Košpo protiv San Marina mora dobiti minute. Ja bih ga od starta ubacio jer mislim da ne može zajebati protiv ovih.
Ma nema sanse da zayebe. Ali obavezno Dzeku od prve minute nazalost. Da ih sa njim rijesimo u prvom poluvremenu i on lagano na klupu. Taman bi bio doziran i spreman za Austriju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trebalo je Seana osigurat. On ipak igra redovno seniorski fudbal.Sheyi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:35Nismo u poziciji da cekamo da zaigra seniorski fudbal i da se laktamo sa Svicarcima, bolje ovako. Imas luksuz da ga ubacis protiv San Marina i osiguras.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:26Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice

Ma sta znaju ovi iz Fiorentine.Sheyi je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:35Nismo u poziciji da cekamo da zaigra seniorski fudbal i da se laktamo sa Svicarcima, bolje ovako. Imas luksuz da ga ubacis protiv San Marina i osiguras.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:26Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice
Neko na klupi Fiorentine a neko europski igrac u hsv tj bez kluba dize tegove po svedskoj
-
- Kontakt:
U pravu si 100%Nirton je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:55Bio je u kadru Fiorentine jucer, doduse na klupi.bhfanatic14 je napisao/la: ↑25 avg 2025, 15:26Ko sve ovdje pise o fudbalu kospo u prvih 11djete koje ni juce nije bilo u kadru fiorentinu. Koji nema ni jedne utakmice zvanicne u odraslom fudbalu u prvih 11 jedne kvalifikacione utakmice
![]()

SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Bhf14 ne baljezgaj vise na svakoj temi