Jusuf Gazibegovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Jusuf Gazibegovic
Ušao u 68. minuti, igra lijevog beka.
-
- Kontakt:
Dovoljno vidjet ovih 25minuta kolika je samo razlika izmedju ovog momka i burnica, malica..prevelika razlika u kvaliteti. Sramota sta su momku uradili pa sada upada naknadno kao amater neki. Igra desnog i lijevog beka lagano na istom nivou. Koln - Freiburg 4-1
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Jel može neko da mi objasni koji k.urac svaki put vraća loptu nazad a dulum prostora ispred njega da je povuče i centrira?Centriraj dan ga yebo i da nema nikog, nisu u njih pozadi Nesta i Maldini nego dostavljač pizze i turistički vodič koji ne znaju gdje gone. Frajer svaki put kad primi loptu prestrašen u najmanju ruku kao da Nuno Mendes stoji ispred njega.
Lijepo da smo se uvjerili da je i ovo qarina od beka, a neki ga prizivali kao da ce sam rijesiti meceve.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kao muha bez glave
Kako je samo barba bio u pravu, a ovdje ga prizivali kao da je u pitanju Cafu
-
- Kontakt:
Zahvaliti se nakon ove utakmice i nikad vise gs pozvati ne treba
-
- Kontakt:
Bas los.
- Beduin
- Kontakt:
Nije on nikad ni bio nesto posebno u reprezentaciji, nego smo mi uvijek imali losije od njega izuzev Dedica.
Jos sad ni ne igra u klubu sto je dodatno lose.
Jos sad ni ne igra u klubu sto je dodatno lose.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nema šta, horor od igre danas.
Ono što mi je golemo kod njega je činjenica da je svaku utakmicu na desnom beku odigrao katastrofalno dok je kao lijevi bek protiv Islanda i Ukrajine odigrao 2 brutalno dobre utakmice. Tako da, koliko god da je loš, ja bih ga u utorak stavio na lijevog beka jer objektivno gledajući ni po čemu nije slabiji od Burnića(ako ništa bek je po prirodi).
Ono što mi je golemo kod njega je činjenica da je svaku utakmicu na desnom beku odigrao katastrofalno dok je kao lijevi bek protiv Islanda i Ukrajine odigrao 2 brutalno dobre utakmice. Tako da, koliko god da je loš, ja bih ga u utorak stavio na lijevog beka jer objektivno gledajući ni po čemu nije slabiji od Burnića(ako ništa bek je po prirodi).
-
- Kontakt:
Ili klupa ili lijevi bek utorak. Jer burnic ne moze lijevo nema sanse. Lahku noc
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Dajte ba lik nam je poslije Dedica i Mujdze najbolji bek u historiji, ni Todorovic i Vrsajevic nisu bili aman bolji od njega. Istina da ovaj igra vise defanzivno..
Imao je on jako dobrih utakmica u reprezentaciji i dok je igrao u Sturmu, bio je i koristan. Od kako je otisao u Köln, kako da se je nesto desilo s njim, mozda proradio taj nas tipicni mentalitet pa umislio da je vec zvijezda, a nije. Samo da ne bude novi Todorovic, Hamulic, Duljevic itd.
Vrlo vjerovatno će Burnić startati lijevo a Gazibegović biti prva izmjena. Sve zavisi doduše ko bude igrao ispred njih na toj lijevoj strani.
Gazibegović defanzivno može to korektno odraditi, ali naprijed je totalno sterilan. Sve je bolje nego da je Dedić na lijevom krilu

Evo gledam sad reprizu laganice. I uopste nije los. U odbrani jako dobro. Naprijed ok, Haris mu kratke lopte daje.
Nek ide na lijevog beka, ne treba prelaziti sredinu.
On i Kerim lijevo, Dedic i Memic desno
Jao bre… nezna probiti amatera… dobije loptu salje nazad.. 1:1 nista… haus..