Hamburger Sport-Verein
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Hamburger Sport-Verein
HSV kompletno mogu da naruce onu pjesmu''Datakao sam dno zivota''

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
[youtube][/youtube]harishp je napisao/la:HSV kompletno mogu da naruce onu pjesmu''Datakao sam dno zivota''![]()
@amerosm, nesto ljuto u ruku i uzivaj
S magarca na konja 
a zasto ste svi tako pesimisticni, pa nakon sto covjek nije uspio u wolfsburgu odjednom eto on taraba..veh je bio prvak njemacke, veh je spasavao ekipe od ispadanja i bio je dugo jedan od najperspektivniji trenera u njemackoj...pa i van gaal je s holandijom uspio da se ne plasira na veliko takmicenje pa je sad uspjesan s bayernom...nisam ocekivao veha na klupi hsv.a, izabrao bi prije drugog trenera ali mislim da covjek ipak moze napravit uspjeh...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nakon sto sam se smirio, a za to mi je trebalo malo duze zelim reci par stvari. Kao prvo drago mi je sto se Ribery vratio u diskusije na forumu nije ga bilo odavno, kao drugo Guerrero je produzio ugovor do 2014.godine, kao trece transfer Afellaya jer pred realizacijom, samo se ceka zvanicna potvrda, od strane klubova, ako je vjerovati medijima.
Sto se tice Veh-a vise i ne zelim komentarisati, vecinu sam stvari rekao na temi Bundeslige, i na temi Wolfsburga, kada mi je vecina prosle godine govorila da nisam patriota i da sam ljubomoran na Wolfsburg. Sto se tice Stuttgarta dosta se stvari tu poklopilo, i corava koka nekad ubode zrno, no mora se priznati da mi nismo imali takve koke jos od vremena Ernsta Happela.
Isto je danas Becker izjavio za Televiziju Hamburg, da je prosli Cetvrtak imao sastanak s Magathom u Hamburgu, gdje mu je ponudio mjesto Sportskog direktora i trenera, no dobio je odgovor da zeli predsjednicku stolicu, a da bi zajedno s Hollerbachom obavljao zadatke sportskog direktora, a Hollerbach bio glavni trener s pomocnikom Eichkornom. Mislim da ce se ovo desiti sljedece godine u ovo vrijeme, jer Hoffmann je svoj posljednji metak ispalio u pogresnu metu zvana Armin Veh.
Sto se tice Veh-a vise i ne zelim komentarisati, vecinu sam stvari rekao na temi Bundeslige, i na temi Wolfsburga, kada mi je vecina prosle godine govorila da nisam patriota i da sam ljubomoran na Wolfsburg. Sto se tice Stuttgarta dosta se stvari tu poklopilo, i corava koka nekad ubode zrno, no mora se priznati da mi nismo imali takve koke jos od vremena Ernsta Happela.
Isto je danas Becker izjavio za Televiziju Hamburg, da je prosli Cetvrtak imao sastanak s Magathom u Hamburgu, gdje mu je ponudio mjesto Sportskog direktora i trenera, no dobio je odgovor da zeli predsjednicku stolicu, a da bi zajedno s Hollerbachom obavljao zadatke sportskog direktora, a Hollerbach bio glavni trener s pomocnikom Eichkornom. Mislim da ce se ovo desiti sljedece godine u ovo vrijeme, jer Hoffmann je svoj posljednji metak ispalio u pogresnu metu zvana Armin Veh.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- majestic24
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Nakon sto sam se smirio, a za to mi je trebalo malo duze zelim reci par stvari. Kao prvo drago mi je sto se Ribery vratio u diskusije na forumu nije ga bilo odavno, kao drugo Guerrero je produzio ugovor do 2014.godine, kao trece transfer Afellaya jer pred realizacijom, samo se ceka zvanicna potvrda, od strane klubova, ako je vjerovati medijima.
Mi kakve smo srece,ova ce budala opet "ubosti zrno",donijeti ce neki trofej i Hoffmann ce opet da ostane.
Ev citam o neki transferima. Affelay je OK,al koji qrac su ostavili Guerera?? Taj me igrac pravo naervira. Govori se i o dovodjenju Ledesme.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Barbarez ce po svemu sudeci podnijeti ostavku u Nadzornom odobru. Ne znam sta da kazem, mislim da je vecina navijaca razocarana sto se nije bunio i sto je glasao za Veh-a, ali isto tako vecina navijaca moze razumjeti njegovu odluku jer je Becker mu obecao posao sportskog direktora, a zatim isti dobio Bastian Reinhardt. Isto tako su mu zamjerili sto je bio odsutan na vecini sjednica, bar tako govore zapisi s tih sastanaka, i nisu htjeli Sportskog direktora koji ce biti odsutan.
Barbarezu svaka cast prvenstveno kao covijeku, pa onda kao velikom igracu i legendi ovog kluba, ali mislim da je usao preambiciozno u ovaj posao, jer tu se nalaze ljudi koji imaju po 40 godina radnog iskustva u tom poslu. Jednostavno je zelen za taj posao, pored ovih "starih" lisaca. Licno mislim i ako mi je zao da je bolje da podnese ostavku i da ne dozivi blamazu na glasanju kod navijaca. Da je pametan prihvatio bih se posla u drugoj ekipi HSV-a, razgovarao s Sigenthalerom i Reinhardtom da mu daju taj posao i da tu stekne iskustvo. Medjutim ja kod njega imam osjecaj da on puca na visoko, zeli odmah prvu ekipu, ne zeli biti pomocnik, eh to dragi Sergej tako ne ide. Ili da razgovara s Veh-om da bude jedan od pomocnika, ali je to sve do njega.
@ majestic 24
Guerrero je odlican igrac, i jedini napadac koji zna igrati lopte, ova trojca samo iz kaznenog prostora vrebaju priliku, i nisu tip napadaca koji se vraca po lopte, zagradjuje iste, nekad igraju playmakera ili poluspica, i tesko je naci napadaca njegovih kvaliteta. Petric to zna nekad odraditi, ali mu dosadi nakon par utakmica. Guerrero nek odradi ovo gore navedeno, a imamo tri napadaca koja ce znati smjestiti loptu u mrezu. Inace ce doci jos Afellay, dva stopera, i jedan desni bek, odnosno dva ukoliko se proda Demel, sto je veoma sigurno da ce se desiti. I mislim da bi to bila ekipa za iducu sezonu.
Barbarezu svaka cast prvenstveno kao covijeku, pa onda kao velikom igracu i legendi ovog kluba, ali mislim da je usao preambiciozno u ovaj posao, jer tu se nalaze ljudi koji imaju po 40 godina radnog iskustva u tom poslu. Jednostavno je zelen za taj posao, pored ovih "starih" lisaca. Licno mislim i ako mi je zao da je bolje da podnese ostavku i da ne dozivi blamazu na glasanju kod navijaca. Da je pametan prihvatio bih se posla u drugoj ekipi HSV-a, razgovarao s Sigenthalerom i Reinhardtom da mu daju taj posao i da tu stekne iskustvo. Medjutim ja kod njega imam osjecaj da on puca na visoko, zeli odmah prvu ekipu, ne zeli biti pomocnik, eh to dragi Sergej tako ne ide. Ili da razgovara s Veh-om da bude jedan od pomocnika, ali je to sve do njega.
@ majestic 24
Guerrero je odlican igrac, i jedini napadac koji zna igrati lopte, ova trojca samo iz kaznenog prostora vrebaju priliku, i nisu tip napadaca koji se vraca po lopte, zagradjuje iste, nekad igraju playmakera ili poluspica, i tesko je naci napadaca njegovih kvaliteta. Petric to zna nekad odraditi, ali mu dosadi nakon par utakmica. Guerrero nek odradi ovo gore navedeno, a imamo tri napadaca koja ce znati smjestiti loptu u mrezu. Inace ce doci jos Afellay, dva stopera, i jedan desni bek, odnosno dva ukoliko se proda Demel, sto je veoma sigurno da ce se desiti. I mislim da bi to bila ekipa za iducu sezonu.
- moustapha
- Kontakt:
Guerreru fali samo discipline. Da je imao toga vise dosada, siguran sam da bi bio mnogo bolji igrac, nego sto je sada.
#divovi
Narvano da je njemu disciplina najveci problem. Kao sto sam u prethodnom postu napisao ima svoje prednosti koje su potrebne svakoj ekipi. Siguran sam da ne bih s tri staticna napadaca nista uradili, ovako ovaj moze graditi lopte, nekad uputiti ubitacan pas, a tu je RvN koji ce to pospremiti u mrezu. Guerrero pored svoje discipline ima i manu sto cesto promasi ili se obruka kada su ziceri u pitanju, no i da i to pogodja, i da je disciplinovan sigurno bih igrao u nekom klubu A kategorije. Sve u svemu ja sam zadovoljan sto je produzio ugovor, jos bih pored Afellaya bilo odlicno kada bih doveli van der Wiela, Friedricha, Kajera za odbranu, s Demelu i Rozehnalu se zahvaliti i uzeti novac i uloziti u navedene kvalitetnije igrace, a tako isto dati prostora mladim igracima.moustapha je napisao/la:Guerreru fali samo discipline. Da je imao toga vise dosada, siguran sam da bi bio mnogo bolji igrac, nego sto je sada.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
U HSv bi mogao ući Klaus-Michael Kühne jedan od najbogatijih Njemaca u ovom trenutku sam bogatstvom od 7 milijardi dolara.Radi se o velikom finansijskom projektu [Projekts Anstoß{+3}] u slučaju da ga šefovi HSv-a uspio uvjeriti da imaju kvalitetan koncept za budućnost.Ovaj projekat ima za cilj uključivanje lokalnih investitora kako bi HSv u budućnosti mogao da dovede velika evropska imena, a u slučaju prodaje tih igrača novac bi išao na račun milijardera u postotku investiranog novca .U ovom slučaju svi bi imali korist :Hsv rezultatsku i finansijsku,a investitori dobar profit.Posao bi išao na način da bi u nekim slučajevima investitori pored toga što bi dali pare za igrača oni bi mu iz svog džepa davali i platu pa bi time Hsv bio dodatno rasterećen. Najveći broj miljardera u Njemačkoj upravo je rođeno u okolici najveće evropske luke i cilj uprave je da ih sve uključi u strašni projekat koji se polahko priprema i koji bi narednih dvije godine trebao da uhvati zamah.Sam Kuhne ima želju da vidi Dzeku u HSv-ovom dresu.Šta će se dogoditi u ovom velikom klubu znaće se u naredna četiri dana.
Informaciju prenosi hamburški "Abendblatt".
Čini se kao posljednji as u rukavu Bernda Hoffmanna.
Informaciju prenosi hamburški "Abendblatt".
Čini se kao posljednji as u rukavu Bernda Hoffmanna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Ich <3 HsV
- Kontakt:
Bas sam se obradovao kada sam vidio da ima tema o mom omiljenom klubu i kada sam vidio da ima navijaca njemackog diva
... Pozz
Dobro dosaoIch <3 HsV je napisao/la:Bas sam se obradovao kada sam vidio da ima tema o mom omiljenom klubu i kada sam vidio da ima navijaca njemackog diva... Pozz
Drago mi je da ima jos navijaca HSV-a, i da nisam jedini, i nadam se da ces ucestvovati u diskusiji na ovoj temi.
Sto se tice ovog projekta mislim da to mogu samo uraditi navijaci HSV-a, koji vole taj klub, jer jedina korist koju oni sigurno imaju je podizanje imidza, jer bi HSV drzao sve u svojim rukama, slicno nesta kao sto je AUDI uradio kod Bayerna.
Takodjer se slazem s tobom da je ovo posljedni as u rukavu Bernda Hoffmanna, jer zna da ga pri neuspjehu ceka otkaz, i da ce po svemu sudeci onda doci Magath.
Prema pisanju Bilda, na listi zelja se nalaze Heiko Westermann ili Benedikt Hoewedes, kao zamjena za Boatenga, mada bih ja vise volio vidjeti Hoewedesa, no ne bih bio razocaran, kada bih dosao i Westermann. Isto tako Demel se nalzi pred izlaznim vratima i mislim da s ponudenih sedam miliona eura od strane Sunderlanda mozemo biti vise nego zadovoljno i taj novac bih bilo pozeljno odmah uloziti u van der Wiela. Takodjer bih bilo odlicno dovesti Friedricha iz Herthe i tako popuniti rupe u zadnjoj liniji, mada bih se pozeljno bilo i rjesiti Rozehnala. Sto se tice Afellaya stanje je nepromjenjeno samo se ceka njegov potpis, koji ce se desiti nadam se uskoro.
- majestic24
- Kontakt:
Friedrich je potpisao za Leverkusen. Navodno je i Ledesma blizu HSV-a,kao zamjene za Ze Roberta koji je blizu odlaska.amerosm je napisao/la:Prema pisanju Bilda, na listi zelja se nalaze Heiko Westermann ili Benedikt Hoewedes, kao zamjena za Boatenga, mada bih ja vise volio vidjeti Hoewedesa, no ne bih bio razocaran, kada bih dosao i Westermann. Isto tako Demel se nalzi pred izlaznim vratima i mislim da s ponudenih sedam miliona eura od strane Sunderlanda mozemo biti vise nego zadovoljno i taj novac bih bilo pozeljno odmah uloziti u van der Wiela. Takodjer bih bilo odlicno dovesti Friedricha iz Herthe i tako popuniti rupe u zadnjoj liniji, mada bih se pozeljno bilo i rjesiti Rozehnala. Sto se tice Afellaya stanje je nepromjenjeno samo se ceka njegov potpis, koji ce se desiti nadam se uskoro.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
@ majestic 24
Friedrich jos nije potpisao za Leverkusen, i Leverkusen je zvanicno odustao, preostala dva kandidata smo mi i hobi VW-a. Ze Roberto ukoliko napusti klub, u sta ja ne vjerujem, njegova zamjena sigurno nece biti Ledesma, vec neki igrac iz sljedecih zemalja: Holandija, Belgija, Svicarska itd., jer je Siegenthaler rekao da ce u tim zemljama traziti nove igrace i nove talente. Klub ce sigurno napustiti Boateng i Demel, mada bih se ja rjesio jos i Rozehnala, a doveo Friedricha - koji moze bez obestecenja napustiti klub - van der Wilea i Emira Spahica, i mislim da bih to bilo to. Receno je da ce pored Afellaya doci jos tri odbranbena igraca, sto se nekako i poklapa. Bild posljednjih dana spominje Westermanna, no Schalke puno trazi, i meni je licno sigurnije da se te pare uloze u Spahu nego u Westermanna.
Friedrich jos nije potpisao za Leverkusen, i Leverkusen je zvanicno odustao, preostala dva kandidata smo mi i hobi VW-a. Ze Roberto ukoliko napusti klub, u sta ja ne vjerujem, njegova zamjena sigurno nece biti Ledesma, vec neki igrac iz sljedecih zemalja: Holandija, Belgija, Svicarska itd., jer je Siegenthaler rekao da ce u tim zemljama traziti nove igrace i nove talente. Klub ce sigurno napustiti Boateng i Demel, mada bih se ja rjesio jos i Rozehnala, a doveo Friedricha - koji moze bez obestecenja napustiti klub - van der Wilea i Emira Spahica, i mislim da bih to bilo to. Receno je da ce pored Afellaya doci jos tri odbranbena igraca, sto se nekako i poklapa. Bild posljednjih dana spominje Westermanna, no Schalke puno trazi, i meni je licno sigurnije da se te pare uloze u Spahu nego u Westermanna.
Michael Oenning je novi pomocini trener HSV-a. Jos nam je potreban trener golmana, a igracki kadar bih trebao biti gotov prije pocetka priprema bar ako je vjerovati ljudima u klubu. Inace danas je Urs Siegenthaler prekinuo svoju misiju u DFB-u na dva dana i nalazi se u Hamburgu na razgovoru s Veh-om i Reinhardtom, gdje zeli planirati naredne korake i pojacanja. Smatram da se Urs Siegentahler nalazi u svijetskom vrhu sto se fudbala tice (jer vecina govori da je on Ross Brawn fudbala), ali kada sam cuo informaciju da je on zahtjevao dovodjenje Veh-a poceo sam sumnjati u neke njegove sposobnosti.
Izgleda dok vam je Hofman prvi covjek kluba nikad vi nista osvojiti necete. Mislim da je HSV posljednjih 5-6 godina poslije Bayerna najvise potrosio love, al dzaba. Treneri se cesto mijenjaju, Beiersdorf (valjda se ovako pise) i Jol odose na pocetku sezone zbog Hofmana i frajer ide iz greske u gresku; Labadia pa Veh. Steta jbg HSV mi je drag, realno mozda poslije Bayerna imaju najjacu ekipu.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Upravu si sto se Hoffmanna tice, mada je covijek HSV digao iz pepela sto se financija tice i odmah su poslje Bayerna u Bundesligi. Njegova mana je sto se zeli mjesati i u posao trenera, i u posao direktora, i u posao cistacice, jednostavno zeli biti vladar, i to mu vecina navijaca zamjera. Mislim da se njegova era blizi kraju jer je posljednji metak ispalio u pogresnom smjeru, i desit ce se scenarij koji sam napisao u prethodnim postovima. Spas su mu Siegenthaler i privatni investitor (odnosno neki Bogati navijac HSV-a) da spasi svoju stolicu. Ukoliko dodju ova pojacanja koja se spominju, i ekipa ne zavrsi u top tri odmah covijek moze pakovati svoje kofere. Naravno da HSV poslje Bayerna ima i najacu ekipu, ali Hoffmann ne shvata da je za jaku ekipu potreban i odlican trener.Klopp je napisao/la:Izgleda dok vam je Hofman prvi covjek kluba nikad vi nista osvojiti necete. Mislim da je HSV posljednjih 5-6 godina poslije Bayerna najvise potrosio love, al dzaba. Treneri se cesto mijenjaju, Beiersdorf (valjda se ovako pise) i Jol odose na pocetku sezone zbog Hofmana i frajer ide iz greske u gresku; Labadia pa Veh. Steta jbg HSV mi je drag, realno mozda poslije Bayerna imaju najjacu ekipu.
Jos bih dodao da se Pitroipa nalazi pred odlaskom, a kao njegova moguca zamjena se spominje Shaqiri iz Basela, koji je strasan igrac s svojih 18 godina.
-
Ich <3 HsV
- Kontakt:
@ amerosm
sorry sto ovako ulijecem, al nikad mi nije bilo jasno zasto su nasi navijaci (navijaci hsv-a) onako podjeljeni...ima cini mi se Pop Town, CFHH...nezz ima li jos
ne ide mi u glavu zasto su podjeljeni, jel bila neka svadja i sl :S
pozz
sorry sto ovako ulijecem, al nikad mi nije bilo jasno zasto su nasi navijaci (navijaci hsv-a) onako podjeljeni...ima cini mi se Pop Town, CFHH...nezz ima li jos
pozz
Moglo bih se o tome dugo pricati, ali cu ti samo reci ukratko. Pop Town su Ultrasi i cesto znaju bojkotovati ekipu kada ne ide sve po planu, dok su ovi drugi vjerni i u dobrom i u zlu. Zvanicno su i jedni i drugi izjavili da nisu posvadjani no medjutim to izlgeda totlano durgacije u navijackoj sceni. Ja ti iskreno ne zalazim u te podijele navijaca, za mene postoji HSV kao klub, a sto neki "kreteni" preko ledja kluba zele prosipati svoju politiku to me ne zanima.Ich <3 HsV je napisao/la:@ amerosm
sorry sto ovako ulijecem, al nikad mi nije bilo jasno zasto su nasi navijaci (navijaci hsv-a) onako podjeljeni...ima cini mi se Pop Town, CFHH...nezz ima li jos![]()
ne ide mi u glavu zasto su podjeljeni, jel bila neka svadja i sl :S
pozz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.