Houston Rockets
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Re: Houston Rockets
lin i melo otvorili tekmu zagrljajem i poenima
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
parsons dere 9/11 21 poen
- Ronaldo2012
- Kontakt:
i to fino sve pametne suteve uzima nista nazor...milina ga je gledat...alemsa je napisao/la:parsons dere 9/11 21 poen
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- Ronaldo2012
- Kontakt:
volim kad harden ide na ove ulaze... to mu je puno bolje nego trojke da suta....il polaganje il slobodna ....strasan ulaz ima...medju naj u nba
KING HARDEN
Kad god udje pod kos fauliran jel.
ma Harden moze kako hoce, sve mu ide.Ronaldo2012 je napisao/la:volim kad harden ide na ove ulaze... to mu je puno bolje nego trojke da suta....il polaganje il slobodna ....strasan ulaz ima...medju naj u nba
Kad god udje pod kos fauliran jel.
Parsons 26 poena hahahahahaha
Rocketsi 72 poena a jos nije ni poluvrijeme
Rocketsi 72 poena a jos nije ni poluvrijeme

- Ronaldo2012
- Kontakt:
ma ne idu Hardenu trojke bas al ulaze ima mozda najbolje u nba...jedino se sjebe kad mu ne sviraju 2-3 prva ulaza sudije onda zablokira...dok stekne jos respekta kod sudija bice nazaustavljiv...ja u njemu vidim novog MJ

ma zna postic kos na mnoge nacine, kad ga ide, sve mu ide, sad je dvije zaredom pogodio trice. Jak je on suterRonaldo2012 je napisao/la:ma ne idu Hardenu trojke bas al ulaze ima mozda najbolje u nba...jedino se sjebe kad mu ne sviraju 2-3 prva ulaza sudije onda zablokira...dok stekne jos respekta kod sudija bice nazaustavljiv...ja u njemu vidim novog MJ![]()
![]()
On i Parsons su poderali u prvom poluvremenu, Harden 25 poena, Parsons 26 career high
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Tim nema dobar omjer pobjeda i poraza, 5-7 ako se na varam, ali ono sto mi se svidja je da gotovo svi rocketsi iz utakmice u utkamicu vidno napreduju... najmladji tim u ligi i najneiskusniji tim po starterskim minutma i minutma opcenito citava petorka se gotov promjenila od prosle sezone...pravi kvalitet ce imho dostici tek za jedno 20-30 utakmica...
Samo 4 igraca u cijelom timu su bila tu i prosle sezoneRonaldo2012 je napisao/la:Tim nema dobar omjer pobjeda i poraza, 5-7 ako se na varam, ali ono sto mi se svidja je da gotovo svi rocketsi iz utakmice u utkamicu vidno napreduju... najmladji tim u ligi i najneiskusniji tim po starterskim minutma i minutma opcenito citava petorka se gotov promjenila od prosle sezone...pravi kvalitet ce imho dostici tek za jedno 20-30 utakmica...
Da omjer je 5-7 ali to je ne bitno, napredak je ocigledan, jos jednog superstara dovest i lagano.
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Harden 15-15 slobodna veceras ...rekorda karijere izjednacio...
Parsons 29
samo trpaj burazeru
31

samo trpaj burazeru
31
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Asik ispade bolji centar od Tyson Chandlera
- Ronaldo2012
- Kontakt:
28 razlike na kraju
Lin 7 skokova 3 asista i 13 poena...
Felton 8 asista 17 poena
Oba su imali po 4 TO
Lin 7 skokova 3 asista i 13 poena...
Felton 8 asista 17 poena
Oba su imali po 4 TO
Nazalost u Subotu je preminula kcerka trenera Kevina McHalea sa samo 22 godine. U Rocketisima nisu rekli sta je uzrok, a mislim da nije posteno da se pise o nagadjanjima medija.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Malo historije

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
haha sjajan gif
večeras igraju protiv meni dragog toronta, igrao sam na listiću 1X, a navijat ću na raptorse

večeras igraju protiv meni dragog toronta, igrao sam na listiću 1X, a navijat ću na raptorse

- Ronaldo2012
- Kontakt:
Asik 18 skokova 13 poena,
Harden 24 poena 12 asista 6 skokova 3 ukradene
Lin 16 poena, 10 asista 4 skoka 3 ukradene
6 raketa imali su dvocifren broj poena
nevjerovatna ekipa... najmladja u ligi sa najmanje nba startnih minuta, a igaju prelijepo...svako noc neko drugi briljira...
Harden 24 poena 12 asista 6 skokova 3 ukradene
Lin 16 poena, 10 asista 4 skoka 3 ukradene
6 raketa imali su dvocifren broj poena
nevjerovatna ekipa... najmladja u ligi sa najmanje nba startnih minuta, a igaju prelijepo...svako noc neko drugi briljira...
sinoć sam po prvi put gledao cijelu utakmicu houstona i mogu reć da mnogo zrelo stoje. svako zna svoj posao i obavlja ga vrlo dobro. meni je lin sinoć bio odličan, imao je neke rondo style asistencije 

- Ronaldo2012
- Kontakt:
Asik show, bukvalno iz utakmice u utakmicu sve bolji u ofanzivi, na snimku, krade loptu , istrcava kontru, dribla poput PG i assistira Linu za lagano polaganje
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.