Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Svaka mu cast!kristian je napisao/la:martin raguž
Šta je bilo?BegAx je napisao/la:Svaka mu cast!kristian je napisao/la:martin raguž
Poceo je Delic i osvojio prvi set 6-4. Trenutno je dnevnik na BHT, a nakon njega ide ponovno ukljucenje u Tuzlu!flash je napisao/la:....kada krece Delic???
Krenuoflash je napisao/la:....kada krece Delic???
Idi bolan u Mejdan, sad si me razočarao kao forumaš, "napadač" i "novinar".guber90 je napisao/la:Krenuoflash je napisao/la:....kada krece Delic???, dobio prvi set, u toku drugi
, pauza na BHT zbog dnevnika, ali pauza od 20-ak minuta, sto znaci za nekih 5 opet se nastavlja
.
Ma iso bih, ali pripremam ispite, pa sada sa knjigom se druzim, a u pauzama gledam ovogollum je napisao/la:Idi bolan u Mejdan, sad si me razočarao kao forumaš, "napadač" i "novinar".guber90 je napisao/la:Krenuoflash je napisao/la:....kada krece Delic???, dobio prvi set, u toku drugi
, pauza na BHT zbog dnevnika, ali pauza od 20-ak minuta, sto znaci za nekih 5 opet se nastavlja
.
I ja takodjer mislim da je Damir trebao da igra, al' selektor je odabrao Aldina.flash je napisao/la:@begax
@guber
....hvala vam na poslu sam pa ne mogu da pratim nazalost jbg-a....zasto Dzumhur ne igra ipak je on najvise napredovao u zadnje vrijeme na listi i cini mi se da je on trebao umjesto Setkica da igra???
Ja sam se isto pitao, ali vjerovatno je momak jako umoran, pa ga selektor nije zelio da forsira kako ne bi kakve povrede zaradio, pa nigdje nije dospio i nikome dobro od toga, jer ako pobjedimo estonce imamo jos jedan mec, tako da ne treba nerezonski forsirati momka ako je umoran, dosta je turnira odigrao u zadnje vrijemeflash je napisao/la:@begax
@guber
....hvala vam na poslu sam pa ne mogu da pratim nazalost jbg-a....zasto Dzumhur ne igra ipak je on najvise napredovao u zadnje vrijeme na listi i cini mi se da je on trebao umjesto Setkica da igra???
...e bas je pogodio...ali vidim da je ovaj Zopp 186 na listi ipak se onda dobro borio jer im je ovo najbolji igrac koliko sam primjetio....ostali su daleko izaaaa....i ja takodjer mislim da dubl odlucuje osim ako Delic ne poludi u svom gradu i ne odigra fenomenalno protiv Zopp-a...BegAx je napisao/la:I ja takodjer mislim da je Damir trebao da igra, al' selektor je odabrao Aldina.flash je napisao/la:@begax
@guber
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.