FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
-
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Da hoce odyebat i njega i agenta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Nekad pomislim da je Maminjo njegova nekulturna balkanska verzija

Sent from my Philips Smart TV.
Gledao sam emisiju, doduše još traje, ali Uli je u većini i završio svoje.
Uglavnom spomenuo je da o Alabinom ocu, koji je isto jedan od pregovarača, ima dobro mišljenje, ali da Zahavi dosta na njega utiče i manipuliše. Uli je rekao kako se nada da će u konačnici Alaba sam presuditi i donijeti pravu odluku.
Po Uliju nema potrebe za dodatnim krilom, kaže da imaju 4, onda bi mediji pravili dramu kada 2 ne igraju (dobro tu je malo i lupetao, obzirom da je Flick izrazio više puta želju za još jednim krilom).
Isto tako rekao je, da Boateng sam odlučuje hoće li i dalje ostati u Bayernu (najmanje naravno za sad još ovu sezonu, jer ističe ugovor).
Bez navijača Bayern gubi 60 miliona eura po sezoni (naravno ako ih ne bi cijelu sezonu bilo). Zato je spomenuo da se mora voditi računa o tome i o drugim gubicima zbog corone, dok naravno da klub stoji stabilno na nogama i da se ne žele dovesti u situaciju da se zadužuju.
Dobro naravno u operativnim poslovima on nije, više ga informišu kao člana nadzornog odbora i u pravilu jedino nadzorni odbor kod odobravanja većih suma ima ulogu. Naravno da jeste Uli donekle involviran, ali zvanično ne previše. U toku jeste, ali o nekim skroz bitnim operativnim stvarima naravno da više znaju Rummenigge, Kahn i Hasan.
Uglavnom spomenuo je da o Alabinom ocu, koji je isto jedan od pregovarača, ima dobro mišljenje, ali da Zahavi dosta na njega utiče i manipuliše. Uli je rekao kako se nada da će u konačnici Alaba sam presuditi i donijeti pravu odluku.
Po Uliju nema potrebe za dodatnim krilom, kaže da imaju 4, onda bi mediji pravili dramu kada 2 ne igraju (dobro tu je malo i lupetao, obzirom da je Flick izrazio više puta želju za još jednim krilom).
Isto tako rekao je, da Boateng sam odlučuje hoće li i dalje ostati u Bayernu (najmanje naravno za sad još ovu sezonu, jer ističe ugovor).
Bez navijača Bayern gubi 60 miliona eura po sezoni (naravno ako ih ne bi cijelu sezonu bilo). Zato je spomenuo da se mora voditi računa o tome i o drugim gubicima zbog corone, dok naravno da klub stoji stabilno na nogama i da se ne žele dovesti u situaciju da se zadužuju.
Dobro naravno u operativnim poslovima on nije, više ga informišu kao člana nadzornog odbora i u pravilu jedino nadzorni odbor kod odobravanja većih suma ima ulogu. Naravno da jeste Uli donekle involviran, ali zvanično ne previše. U toku jeste, ali o nekim skroz bitnim operativnim stvarima naravno da više znaju Rummenigge, Kahn i Hasan.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
.
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Kakvo je stanje, idete li po Thiaga, nije valjda problem 30mil?
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ne znam zato sam i ostavio post da budem u toku
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Ono kad Uli govori o pohlepi
Ubacivao je Van Gaal u svim klubovima takve igrače i po tome i je najpoznatiji,nije to do toga što Bayern i nije bio nešto kao što navodiš.Bundesliga je napisao/la: ↑11 sep 2020, 21:10Druga su to vremena bila. Tada je Bayen imao i u prvih 11 polovnjaka, a o klupi da ne pricamo. Nije se imalo ni toliko para i tek se stvarao ovaj moderni Bayern. Tad si mogao ubacivati omladince kada se sve fokusiralo na Bundesligu i Kup a u Ligi Prvaka sta se napravi.
David Alaba's agent Pini Zahavi is asking for around €20m as agent fee for himself [Bild]

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Kao da indirektno govori prodajte me, hoću da idem. U slučaju da se Bayern upeca dobro i jest.
nabiti nogom alabu i tog zidova,
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Mislim da je i pravo vrijeme da se proda ili zamjeni. Napravio je mnogo toga, ima dvije LP i kamaru titula, u klubu je odavno i nakon toga mora doći do zasićenja, i vjerujem da je došlo. Sad bi on dobar ugovor, u vrhuncu karijere, i trljanje do 32, 33 god. i onda ide USA, Arapi po još jedan i kraj, što je ok i normalan rezon. Klub mora ocjeniti koji je to novac koji će on moći vratiti u te eventulano 4 godine? Da li je to novac od 100+ miliona koliko bi iznosio čitav paket ako bi ostao ovdje? To je mnogo novca kad bi se ja pitao, i ne bih nikad pristao. 15 po sezoni max sa svim bonusima i zezancijama, i nek se udara nogom u guzicu.
-
- Kontakt:
Ne vrijedi ni blizu tog novca koji traži. Dobro je netko napisao da Bayern treba po Upamecana, a Alabu prodati ili klupirati ovu sezonu.
Ja isto ne bih pristao Alabi preko 11mil€ fiksno + 6mil€ bonusa i bez premještaja u sredinu terena, pošto je prethodnih godina i to zahtijevao, ali Bayern nikada nije uspio da nađe tog lijevog beka, evo sad imamo beka, ali i dalje Alaba više odgovara na štoperu, kao brz defanzivac.
Pošto nam je Perišić otpao, pročitao sam sada neke priče da bi se kao rezervno rješenje za krila mogao vratiti Douglas Costa, a Juve je spreman trejdovati Costu za Thiaga, jer su obojica oko 30 godina i imaju istu procijenjenu vrijednost, to na kraju krajeva i nije toliko loša opcija, jer Bayernu treba širina na krilima, a Costa više nije onaj igrač koji zahtijeva da igra u prvoj postavi, imo bi solidnu minutaži za koji dribling i moguće puno bolji drugi mandat u Bayernu od prvog.
Pošto nam je Perišić otpao, pročitao sam sada neke priče da bi se kao rezervno rješenje za krila mogao vratiti Douglas Costa, a Juve je spreman trejdovati Costu za Thiaga, jer su obojica oko 30 godina i imaju istu procijenjenu vrijednost, to na kraju krajeva i nije toliko loša opcija, jer Bayernu treba širina na krilima, a Costa više nije onaj igrač koji zahtijeva da igra u prvoj postavi, imo bi solidnu minutaži za koji dribling i moguće puno bolji drugi mandat u Bayernu od prvog.
-
- Kontakt:
Znam ja da je Van Gaal bio majstor za izgradnju i promociju mladih igraca, ali jednostavno Muller, Alaba i Badstuber su vec tada imali veci kvalitet nego li vecina omladinaca danas u Bayernu. Takodjer, fudbal je mnogo napredovao i teze je danas zahtjevati od trenera da recimo umjesto Tolissoa sa klupe ubaci recimo Feina.
@Coelho
Kakav Costa zvani Desna noga bolnica-Lijeva noga bolnica

Možda bi Hudson-Odoi imao smisla za posudbu + opcija otkupa...
-
- Kontakt:
Valjalo bi, zasto da ne. Ali nece ove skrtonje izgleda nikog ni dovest. Bit ce 5/6 omladinaca na klupi.
Alaba se oglasio i iznenadjen i razocaran je da klub iznosi lazi i neistine u vezi njega i agenta. Kazu da se Zahavi samo jednom sastao sa Ulijem i da nije bilo govora o novcu. Ne bih se iznenadio da rumeni lopovski gicko izmišlja i laže, stvarajući tako pritisak na sve.
Jes, sigurno Uli nema tacne informacije oko pregovora. Ajd boga ti, zna isto sto i Hasan koji vodi pregovore.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne vjerujem ja nikom tamo. Sve su to igre.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.