PL prepucavanja
Re: PL prepucavanja
@Steven11 Što nam bolan upropasti temu? Zašto si je privatizovao?
Nisam 'valahi'

Kako koji tim gubi od Sarajeva tako se i forumasi usute, bar na ovoj temi. Sarajevo ce ubiti i prvenstvo i kup i sve forume. Sve ce stat.
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
kao sto je obecao..he well be back!Sviuodbranu je napisao/la: ↑19 okt 2020, 23:02Ja tebe kada dofatim i propustim kroz sake, ces sam odjaviti internet, kupiti nokiju tris i tri i deset,od pomisli na Tusanj zaboliti ce te kosti od batina, pravac kretanja garsonjera-dezurna apoteka na Slatini ce ti biti svakodnevnica. Ides mi evo 4 godine na kur ac otac je yebo, sto te nije dje izdrko u sljivic yebem vam porijeklo seljacko.
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Riders on the storm
There's a solinas on the road
There's a solinas on the road
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
U FK Sarajevo imamo vakcinu, mi i Trump smo imuni na ovu bolest
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Kakva NEMOĆ plavih qurvi

Kae levat, da trpimo uvrede i ne uzvracamo samo da nebi ban dobili
Teza bolest je biti navijac zeljA nego Corona....

Kae levat, da trpimo uvrede i ne uzvracamo samo da nebi ban dobili

Teza bolest je biti navijac zeljA nego Corona....
Joj buraz u jhebenoj su situaciji pravo, vecina je protiv lika a ne mogu ga skinut, ja svako par dana pricam vako s par jarana, pa svako malo a kako ste vi ono svoje one otjerali? Pa im objasnis ha pa to ne moze kod nas, pa reko nije ni kod nas moglo, ali to su pichichi koji se boje navijaca, a sad corona pa ih ito jos vise uspori, da ima publike sad na stadionu vjerujem da bi bilo drugacije....
Jhebeno je biti bez izlaza
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Šuti ne govori nista, neka im ga sto duze aBgda...Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:23Joj buraz u jhebenoj su situaciji pravo, vecina je protiv lika a ne mogu ga skinut, ja svako par dana pricam vako s par jarana, pa svako malo a kako ste vi ono svoje one otjerali? Pa im objasnis ha pa to ne moze kod nas, pa reko nije ni kod nas moglo, ali to su pichichi koji se boje navijaca, a sad corona pa ih ito jos vise uspori, da ima publike sad na stadionu vjerujem da bi bilo drugacije....

Clan uprave im pise na temi, brane imidz, spinuju, niko drugi ne bi ni doso i te priceVanja8 je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:34Šuti ne govori nista, neka im ga sto duze aBgda...Denchi je napisao/la: ↑25 okt 2020, 11:23Joj buraz u jhebenoj su situaciji pravo, vecina je protiv lika a ne mogu ga skinut, ja svako par dana pricam vako s par jarana, pa svako malo a kako ste vi ono svoje one otjerali? Pa im objasnis ha pa to ne moze kod nas, pa reko nije ni kod nas moglo, ali to su pichichi koji se boje navijaca, a sad corona pa ih ito jos vise uspori, da ima publike sad na stadionu vjerujem da bi bilo drugacije....
Jhebeno je biti bez izlaza![]()

Jos ih ss.ba poceo yebavati sa nekim pozitivnim stvarima, koji su by the way opet pogresne informacije

Joj Čauševiću, opet za petaka bijedo pišeš lažne vijesti.... Klocu, glupane 
Amawe ostani, volimo te babuka

Amawe ostani, volimo te babuka

Ko da su ih srbi pravili...
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno",
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno",
ne mogu da se nacudim debilizmu dezurnih pitara hahahahahaha
nasa noc traje danima
Naravno da ce ostati i ove i naredne i godinu poslije te jer otkaz mu ne mogu dati i da hoce u suprotnom momentalno ide nova tužba koja bi ih gurnula u dodatni ponor.
- robertkosar
- Kontakt:
Cro psicu... Ko nas zavadi? Pa sta ja imam s tim sto je Olimpik iz Sarajeva, javi se bolan... Napisi makar da sam nervozan. Zrinjski posustaje, Zeljo posustaje, Sarajevo melje i ova svadjalacka tema je zamrla.
Nema veze, samo nek nastave gubiti oba navedena zla, ne mora se niko prepucavat'...
Pozdrav za Sisak...
Nema veze, samo nek nastave gubiti oba navedena zla, ne mora se niko prepucavat'...
Pozdrav za Sisak...
Hase je opalio loptu sa tridesetak metara, pa kad je lopta polomila prećku, Hase se okrenuo Željovcima i rekao: ‘Neću vam ja više ni dolazit’ na Grbavicu. Šutaću vam s Vratnika.
Al' baš mrtva svjesni su svi koliko su mali.Steven11 je napisao/la: ↑26 okt 2020, 20:48Cro psicu... Ko nas zavadi? Pa sta ja imam s tim sto je Olimpik iz Sarajeva, javi se bolan... Napisi makar da sam nervozan. Zrinjski posustaje, Zeljo posustaje, Sarajevo melje i ova svadjalacka tema je zamrla.
Pozdrav za Sisak...

Nedo bog da uzmemo derbi mogli bi poceti da oduzimaju sebi živote.