Raonffa je napisao/la: ↑23 nov 2019, 23:57
Kakva krađa u Gornjem Vakufu, znam da je rukomet sport u kojem sudije uvijek imaju veliku ulogu, ali ovo večeras što sam vidio, nemam komentara zaista.
U jednom momentu Bosna igra sa dva igrača u polju napada, priključuje im se treći (ne znam da li je golman izašao, nije ni bitno). Uglavnom, tri ili četiri igrača sa kaznama od dvije minute u jednom momentu, ja ono nikad u životu vidio nisam
Čini mi se 11 sedmeraca za domaću ekipu
Još na sve to nije bilo Toromanovića i Imamagića koji je ponajbolji golgeter ekipe, i na kraju samo tri gola razlike za Slogu. Njima čestitke na atmosferi i navijanju, dočeku igrača, ali ono suđenje je dno dna čak i za uslove naše lige.
Bio sam ja na tekmi, slažem se da su pripazili sudije Slogu, baš sam komentarisao sa jaranom kako mi je čudno to, i smiješno jer ipak igramo sa Bosnom iz Visokog koja je ime u našoj ligi.
I Haramandić je baš loš bio, jedan ili dva poteza da al ostalo nije vrijedno pažnje, doduše jesu ga udarali, al onaj visoki vaš je dobar, malo jest sporiji al zato ima ručku
Čak je Bosna imala i svoje navijače, jedna treba mi je zapala za oko, došla je sa vašim navijačima, onako slatka, naočale nosi, crvenkasta kosa, morat ćeš mi reći ko je
Zna li neko ima li gdje raspored lige da vidim koliko je kola do kraja i kad igraju sa Iskrom

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..