Premijer liga 2019/2020

AskodeGama
Kontakt:

Re: Premijer liga 2019/2020

Post Postao/la AskodeGama » 22 nov 2019, 16:15

:bih:
Fagus501 je napisao/la:
22 nov 2019, 15:14
ham19 je napisao/la:
22 nov 2019, 14:12
Svaka cast komesaru lige koji je donio postenu odluku, iako svi znamo da je on Radjin igrac...
Ovo je jedina ispravna odluka
Cestitke gracanici, Na polusezoni dovesti klasnog pivota i prvaci na kraju sezone :bih: :bih: :bih:

Borac, Vadimir Brangovic, Marinko Umicevic :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala:
Nešto pozitivno Borac je pravi cetnicki klub etnički čist srpski,ako bošnjački klubovi ako budu normalni nadam se dace dati bodove Gracanici ako bude gusto.Izvidzac,Borac,Leotar,Sloga,Brčko etnički očišćeni klubovi
Razumijem, ima razloga za takvo razmišljanje i konstataciju, al' mislim da 99% navijača iz Gračanice među kojima sam i ja, ne nih želio takvu titulu.
Mišljenja sam da se situacija u mnogome poboljšala, to pokazuje i ova reakcija komesara(doduše, zaista opravdana i ispravna). A ove nacionaliste poput M.U. zaista treba izbaciti iz sporta.
Oni su veliki kancer rukometnog sporta.
Hvala na podršci, pozdrav iz Gračanice, neka titulu na kraju osvoji najbolji :bih:

AskodeGama
Kontakt:

Post Postao/la AskodeGama » 22 nov 2019, 16:23

Pored toga, kao navijač Gračanice želio bih da se zahvalim: Slogi.G.V.U.,Bosni.V.,Iskri.B. i Konjuhu na podršci i najavi našeg susreta sa Duklom prošle sedmice. Igramo u nedjelju revanš u 17:00 sati, sigurno će biti prijenos preko fb stranice. Šteta je što što niko od državnih televizija neće prenositi utakmicu, biti će pravi spektakl. Karte su naravno jučer u prijepodnevnim satima rasprodane. Mislim da zaostatak od 5 razlike nije nenadoknadiv uz frenetičnu podršku i ambijent na tribinama. Btw. sreću želim i Vogošći danas i sutra u dvomeču s AEK-om.
Nadam se da će bar sportsport.ba dostojno ispratiti utakmice naše dvije ekipe.

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 22 nov 2019, 18:05

Fagus501 je napisao/la:

Nešto pozitivno Borac je pravi cetnicki klub etnički čist srpski,ako bošnjački klubovi ako budu normalni nadam se dace dati bodove Gracanici ako bude gusto.Izvidzac,Borac,Leotar,Sloga,Brčko etnički očišćeni klubovif
Prijatelju ovo je sportski portal , isti si ti Dodik i Umičević !
Ako već brojiš krvna zrnca :
Haso Ćosić u Doboju , Baraković u Lokomotivi , prošle godine Buljina i golman Beširević u Borcu ..

Ovo je velika mrlja na Borčevu upravu , ali pričati da je Borac četnički klub , etnički čist itd itd je nonsens ...

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 22 nov 2019, 19:50

no rules je napisao/la:
22 nov 2019, 18:05
Fagus501 je napisao/la:

Nešto pozitivno Borac je pravi cetnicki klub etnički čist srpski,ako bošnjački klubovi ako budu normalni nadam se dace dati bodove Gracanici ako bude gusto.Izvidzac,Borac,Leotar,Sloga,Brčko etnički očišćeni klubovif
Haso Ćosić u Doboju , Baraković u Lokomotivi , prošle godine Buljina i golman Beširević u Borcu ..

Ovo je velika mrlja na Borčevu upravu , ali pričati da je Borac četnički klub , etnički čist itd itd je nonsens ...
Slazem se definitivno, ovo je jedan od rijetkih nekulturni, neobrazovani i prava seljacina iz Gracanice fuj za ovo cetnicki.

Fagus501
Kontakt:

Post Postao/la Fagus501 » 22 nov 2019, 20:00

no rules je napisao/la:
Fagus501 je napisao/la:

Kap u moru druže Buljina se naigrao puno kao i Besirovic,važno je naši klubovi doveli Odpad iz Srbije.Kako nije cetnicki na zvaničnoj stranici Borca se javno čestita dan srpske republike

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 nov 2019, 22:33

Fagus501 je napisao/la:
22 nov 2019, 20:00
no rules je napisao/la:
Fagus501 je napisao/la:

Kap u moru druže Buljina se naigrao puno kao i Besirovic,važno je naši klubovi doveli Odpad iz Srbije.Kako nije cetnicki na zvaničnoj stranici Borca se javno čestita dan srpske republike
Stvarno strasno,prvi put cujem da neki klub iz RS cestita dan Republike Srpske!Do sad su uglavnom cestitali dan Republike Francuske i Italije!
Borac je klub iz RS.naravno i iz BIH ,svaki klub iz bilo koga dijela planete svojim gradjanima cestita dan republike!
Ja razumijem animozitet Bosnjaka prema RS,ali taj entitet se tako zove!Ne ulazim u politiku ,sta ce biti za 10-20 godina ,granice se brisu .Mozda entiteta i ne bude,ali sada je valjda najnormalnija stvar da klub iz RS cestita dan RS svojim gradjanima!
Ako je Borac zato "cetnicki klub",neka bude!Dvadeset i cetiri godine poslije rata ti je prividjaju "cetnici".Pa u Drini su ponajbolji igraci Hajdarevic i Hrustic,momci su miljenici publike!

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 22 nov 2019, 23:21

Za vikend dosta zanimljivog rukometa. Sloga GVU-Bosna, Izviđač-Borac pa u nedjelju Gračanica-Dukla. Znam da će u GVU i Gračanici biti spektakularno. Prijatelji slave rođendan a mi Evropu nakon 16 godina.

P. S. ovo za Borac, četnike i ostala sranja. Stvarno bih vas zamolio bez toga na temi o rukometu. Dođem ovdje, pobjegnem od dnevnika, klixa, FB i dočeka me isto smeće.
Hajmo o rukometu :tokralju:

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 23 nov 2019, 11:41

baltazar7 je napisao/la:
22 nov 2019, 23:21
Za vikend dosta zanimljivog rukometa. Sloga GVU-Bosna, Izviđač-Borac pa u nedjelju Gračanica-Dukla. Znam da će u GVU i Gračanici biti spektakularno. Prijatelji slave rođendan a mi Evropu nakon 16 godina.

P. S. ovo za Borac, četnike i ostala sranja. Stvarno bih vas zamolio bez toga na temi o rukometu. Dođem ovdje, pobjegnem od dnevnika, klixa, FB i dočeka me isto smeće.
Hajmo o rukometu :tokralju:
Nadam se da ce Bosna pobjediti i malo smiriti "facebook ekipu"
Sretno gracanici i aBd da prezime u evropi

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 23 nov 2019, 18:52

ham19 je napisao/la:
23 nov 2019, 11:41
Ma kakvo to. Pobjede Sloge GVU i Izviđača i naša pobjeda protiv Vogošće za malo lufta na vrhu ;)

po'marke
Kontakt:

Post Postao/la po'marke » 23 nov 2019, 20:30

Sloga-Sloboda 26:26
Jbt

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 23 nov 2019, 20:33

po'marke je napisao/la:
23 nov 2019, 20:30
Sloga-Sloboda 26:26
Jbt
Pa 7 remija je je puno za 3 sezone, a kamoli za 11 kola...

Redzo678
Kontakt:

Post Postao/la Redzo678 » 23 nov 2019, 21:35

Maglaj izbio sevdah iz Konjuha nije ovaj Konjuh premijerligaska ekipa

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 23 nov 2019, 23:57

Kakva krađa u Gornjem Vakufu, znam da je rukomet sport u kojem sudije uvijek imaju veliku ulogu, ali ovo večeras što sam vidio, nemam komentara zaista.

U jednom momentu Bosna igra sa dva igrača u polju napada, priključuje im se treći (ne znam da li je golman izašao, nije ni bitno). Uglavnom, tri ili četiri igrača sa kaznama od dvije minute u jednom momentu, ja ono nikad u životu vidio nisam :urnebes:

Čini mi se 11 sedmeraca za domaću ekipu :bow:

Još na sve to nije bilo Toromanovića i Imamagića koji je ponajbolji golgeter ekipe, i na kraju samo tri gola razlike za Slogu. Njima čestitke na atmosferi i navijanju, dočeku igrača, ali ono suđenje je dno dna čak i za uslove naše lige.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Juventud
Kontakt:

Post Postao/la Juventud » 24 nov 2019, 09:24

Redzo678 je napisao/la:
23 nov 2019, 21:35
Neznam i meni sve lici da zasad Konjuh zasluzuje da ispadne al bas.
Previse igraju lose i kiksevi neki kuci npr Iskra direktan konkurent.
U gostima ni blizu neizvjesne zavrsnice a kamoli bodova isto konkurent Maglaj ih sinoc zgnjijecio zalosno al Konjuhe daj boze da se izvuces.

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 24 nov 2019, 09:45

baltazar7 je napisao/la:
23 nov 2019, 18:52
ham19 je napisao/la:
23 nov 2019, 11:41
Ma kakvo to. Pobjede Sloge GVU i Izviđača i naša pobjeda protiv Vogošće za malo lufta na vrhu ;)
Grbic i Teletovic odsirali utakmicu za zatvor.Ovo sinoc je stvarno bilo smijesno.I bez Toromanovic i Imamagica Bosna je sinoc trebala do pobjede..
Izvidjac nikad nije imao vise stranaca, a ove godine prosjecna ekipa

ham19
Kontakt:

Post Postao/la ham19 » 24 nov 2019, 09:53

Juventud je napisao/la:
24 nov 2019, 09:24
Redzo678 je napisao/la:
23 nov 2019, 21:35
Neznam i meni sve lici da zasad Konjuh zasluzuje da ispadne al bas.
Previse igraju lose i kiksevi neki kuci npr Iskra direktan konkurent.
U gostima ni blizu neizvjesne zavrsnice a kamoli bodova isto konkurent Maglaj ih sinoc zgnjijecio zalosno al Konjuhe daj boze da se izvuces.
Konjuh katastrofalan ove godine...Na ruku im ne ide ni raspored, docekuju gracanicu pa idu u gorazde, zadnje kolo idu u ljubuski.U drugoj polusezoni gostuju leotaru,gracanici,doboju,vakufu,borcu,slobodi, ako se ne pojacaju na polusezoni jako tesko ce izboriti opstanak

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 nov 2019, 19:34

Raonffa je napisao/la:
23 nov 2019, 23:57
Kakva krađa u Gornjem Vakufu, znam da je rukomet sport u kojem sudije uvijek imaju veliku ulogu, ali ovo večeras što sam vidio, nemam komentara zaista.

U jednom momentu Bosna igra sa dva igrača u polju napada, priključuje im se treći (ne znam da li je golman izašao, nije ni bitno). Uglavnom, tri ili četiri igrača sa kaznama od dvije minute u jednom momentu, ja ono nikad u životu vidio nisam :urnebes:

Još na sve to nije bilo Toromanovića i Imamagića koji je ponajbolji golgeter ekipe, i na kraju samo tri gola razlike za Slogu. Njima čestitke na atmosferi i navijanju, dočeku igrača, ali ono suđenje je dno dna čak i za uslove naše lige.
Bio sam ja na tekmi, slažem se da su pripazili sudije Slogu, baš sam komentarisao sa jaranom kako mi je čudno to, i smiješno jer ipak igramo sa Bosnom iz Visokog koja je ime u našoj ligi.

I Haramandić je baš loš bio, jedan ili dva poteza da al ostalo nije vrijedno pažnje, doduše jesu ga udarali, al onaj visoki vaš je dobar, malo jest sporiji al zato ima ručku :salut:

Čak je Bosna imala i svoje navijače, jedna treba mi je zapala za oko, došla je sa vašim navijačima, onako slatka, naočale nosi, crvenkasta kosa, morat ćeš mi reći ko je :mrgreen:

Zna li neko ima li gdje raspored lige da vidim koliko je kola do kraja i kad igraju sa Iskrom :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Tornadooo
Kontakt:

Post Postao/la Tornadooo » 24 nov 2019, 22:52

rio_Ferdy88 je napisao/la:
24 nov 2019, 19:34
Raonffa je napisao/la:
23 nov 2019, 23:57

Bio sam ja na tekmi, slažem se da su pripazili sudije Slogu, baš sam komentarisao sa jaranom kako mi je čudno to, i smiješno jer ipak igramo sa Bosnom iz Visokog koja je ime u našoj ligi.

I Haramandić je baš loš bio, jedan ili dva poteza da al ostalo nije vrijedno pažnje, doduše jesu ga udarali, al onaj visoki vaš je dobar, malo jest sporiji al zato ima ručku :salut:

Čak je Bosna imala i svoje navijače, jedna treba mi je zapala za oko, došla je sa vašim navijačima, onako slatka, naočale nosi, crvenkasta kosa, morat ćeš mi reći ko je :mrgreen:

Zna li neko ima li gdje raspored lige da vidim koliko je kola do kraja i kad igraju sa Iskrom :mrgreen:
14.12 sa nama igraju taj datum zna svaki bugojanac i kupusar(vakufljanin) kao svoj rodjendan, dvorana ce biti prepuna 4 hiljade je malo da primi. Samo ne trebamo dati njihovim navijacima ni karte da dobiju. Da im vratimo za ono od prije 2 godine kad je kod njih utakmica odlucivala ko ulazi u premier ligu nasim navijacima nisu dali uci vratili nas.

Steta za Gracanicu prvo poluvrijeme katastrofa, nista nisu bili slabiji

gigglessmoke
Kontakt:

Post Postao/la gigglessmoke » 25 nov 2019, 08:49

Pa oni imaju kompleks od Bugojna, to je opšte poznata činjenica. Pola vakufa živi u Bugojnu, a imaju animozitet prema Iskri, Bugojnu, Bugojancima. To smo najbolje vidjeli na otvoru njihove dvorane.

scc01
Kontakt:

Post Postao/la scc01 » 25 nov 2019, 14:27

Ja ne znam sta se desava sa Konjuhom,jedno veliko ime u BH rukometu...Uncanin je katastrofa,ne zna postavit ekipu.Dva dobra lijeva beka na klupi ,igraju mu srednji bekovi.Maglaj ih jest ubio,al ono je totalno nerealna slika.Zao mi je Konjuha bas,gotivim ih jer su vazda fer i korektni bili,al nazalost sa ovim stanjem ne znam dokle ce dogurat,nadam se da ce bolji dani doci za njih.Zao mi Gracanice ,drugo poluvrijeme odlicno ,al nazalost kostalo ih je prvo lose,steta...Prelijep ambijent u Gracanici,publika jedna od najboljih ubjedljivo.
Naredno kolo
Vogosca-Gorazde 1
Iskra-drina 1
Bosna V-Slavija 1
Sloboda leotar 1x
Doboj-Maglaj 1
Borac-Vakuf 1
Konjuh-Gracanica 1x2
Brcko-Izvidjac x2

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.