Dakle to ce nekako izgledati da u grupi imamo, 3 jako bitne utakmice i 7 historijski.kontrasviju je napisao/la:Ako ne pobjedimo barem 7 od 10 utakmica u ovoj grupi ni ne zaslužujemo da idemo na EURO.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dakle to ce nekako izgledati da u grupi imamo, 3 jako bitne utakmice i 7 historijski.kontrasviju je napisao/la:Ako ne pobjedimo barem 7 od 10 utakmica u ovoj grupi ni ne zaslužujemo da idemo na EURO.
Ja od svih finski igraca znam samo koje Jari LitmanenHankMoody je napisao/la:Uronen, Moisander.zizu1991 je napisao/la:Pukki?Moggi je napisao/la:pa jel to hetemaj ne igra vise za njih, onda ne znam nijednog igraca
Da, zajedno s Terom Pitkämäkijem predvodi napad.Moggi je napisao/la:jel igra jos janne ahonen
Vakat bi bio visejestamaji je napisao/la:gotov je plan prije cca pola sata
sad će polako sabezi objavljiti to jedan po jedan ...
opasni su, visoki a skacu u pmHankMoody je napisao/la:Da, zajedno s Terom Pitkämäkijem predvodi napad.Moggi je napisao/la:jel igra jos janne ahonen
On je ŠveđaninRokoko87 je napisao/la:Igral Sisto
Kolko je brz mijenja Skandidavske zemlje kako hoćeKaunas je napisao/la:On je ŠveđaninRokoko87 je napisao/la:Igral Sisto
U dva smjera sam sve racunao, za Italiju Torino, on je oko 1150anonymousHD je napisao/la:Igramo na Siciliji.Kaunas je napisao/la:Sta si ti racunao za Italiju pa je 2300. Milano je nekih 1000, Torino malo dalje, Bergamo, Verona, Udine malo blize. Tu su blizu i Genoa i Bologna. Valjda nas neki od tih gradova zakaci. Ne moramo u Napulj il ne daj Boze na Siciliju..
odakle ti ovo?DamirT je napisao/la:Prvu protiv Armenije kući,pa onda Grčka kući
Objavio fudbalski savez Lihtenštajna na fb sve utakmiceVucevich je napisao/la:odakle ti ovo?DamirT je napisao/la:Prvu protiv Armenije kući,pa onda Grčka kući
Pa daj onda kopiraj sve a ne samo prve dvijeDamirT je napisao/la:Objavio fudbalski savez Lihtenštajna na fb sve utakmiceVucevich je napisao/la:odakle ti ovo?DamirT je napisao/la:Prvu protiv Armenije kući,pa onda Grčka kući