HKK Široki

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

el-fighter
Kontakt:

Re: HKK Široki

Post Postao/la el-fighter » 11 maj 2009, 13:29

Široki je slabo odigrao utakmicu u Alexandrovcu. Ništa im nije polazilo za rukom, a igrači Igokee sve što su bacili ušlo je u koš.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 12 maj 2009, 17:58

Da se nadovezem sam na sebe.

KK Igokea - KK Široki, @Aleksandrovac, 09.02.2009.

slika

slika

http://www.skripari.poduzece.info/galer ... ?album=235

Opet smo probali napraviti nešto drugačije, nešto što malo grupa osim nas radi, i eto uspjelo nam je i to, nakon utakmice u Laktašima prebacili smo se u malu dvoranu u jednom malom mjestu Aleksandrovcu, mala dvorana, naša manja grupa također. Smjestili su nas na dio tribine, prolazeći kroz punu tribinu začuđenih domaćina, pjevalo se skakalo, zajebavalo čitavu utakmicu, Aleksandrovcem odjekuje samo naša pjesma, samo našem Širokom. Prohibicija na tribini te nevjerovatne stvari koje su se izdešavale kroz cijeli dan, da ne spominjemo noć, hehe. To smo mi i mi prestati nećemo nikada.

skripari.com

..Svi moji snovi, sva moja nada..
..zive samo za ime moga grada..
..sva moja ljubav, sva moja briga..
..za sveto ime Širokoga Briga..
...Život za Široki...

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 12 maj 2009, 18:17

neno#4 je napisao/la: tako si najavljivao i nedavno pa ste dobro prosli,umalo 20 razlike da bude,jedino vam je spas da mi dobijemo igokeu, ako kojim slucajem zijanimo, nemate sta traziti protiv nas, sto ste usotalom i vidjeli u ovoj ligi.....
sve je to OK. ako bosna odigra kako moze, mi smo drugi, i ne moramo dobiti nikoga u gostima. ali svejedno i ako budemo morali dobiti bosnu u sarajevu, imamo dva pokusaja da to napravimo. ne bi bilo prvi put. svakako smo sami krivi jer smo izgubili dobivenu utakmicu protiv bosne. i iako nismo imali ni jedan kiks poslije toga, to nas je i previse kostalo, al zahvaljujuci raspletu situacije (i slobodi naravno) imamo sansu ipak biti drugi, sto je velika prednost. a ako igokea dobije u sarajevu, onda cemo vidit sta se moze napravit

mahalac
Kontakt:

Post Postao/la mahalac » 12 maj 2009, 22:33

Ja se nadam ste imali nocas nekoga u dvorani Skenderija da vam pokupi fazone koje je kkBosna inace sampion BiH :mrgreen: "aplicirala" i zaustavila igrace Igokeje a koji vama manjim klubovima mogu cuda napraviti, sto smo jelte i vidjeli u alexandrovcu :oops:
It's not about the shoes, it's about what you do in them!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 12 maj 2009, 22:55

Mislim da nećete imati problema sa Igokeom i da će finale igrati ipak dva najbolja kluba u BiH.Igokea je skup igrača koji vuče svako na svoju stranu i nevjerujem da vas može pobijediti u Širokom brijegu.

ipsa
Kontakt:

Post Postao/la ipsa » 12 maj 2009, 23:02

nadam se finalu sa sirokim....
I feel devotion!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 12 maj 2009, 23:59

eric_cantona je napisao/la:
neno#4 je napisao/la: tako si najavljivao i nedavno pa ste dobro prosli,umalo 20 razlike da bude,jedino vam je spas da mi dobijemo igokeu, ako kojim slucajem zijanimo, nemate sta traziti protiv nas, sto ste usotalom i vidjeli u ovoj ligi.....
sve je to OK. ako bosna odigra kako moze, mi smo drugi, i ne moramo dobiti nikoga u gostima. ali svejedno i ako budemo morali dobiti bosnu u sarajevu, imamo dva pokusaja da to napravimo. ne bi bilo prvi put. svakako smo sami krivi jer smo izgubili dobivenu utakmicu protiv bosne. i iako nismo imali ni jedan kiks poslije toga, to nas je i previse kostalo, al zahvaljujuci raspletu situacije (i slobodi naravno) imamo sansu ipak biti drugi, sto je velika prednost. a ako igokea dobije u sarajevu, onda cemo vidit sta se moze napravit

s vladom na kormilu nemate sta traziti protiv nas,jer smo mnogo bolji,imamo sve i glavu i rep, mada i igosi nisu toliko losi koliko sam mislio da su..bice to zeznuto,da ste nas kojim slucajem dobili dole opet svejedno,opet bi mi imali prednost,a dva puta ste nas dobili i na tome zivite,ali **** ga opet cemo uzeti to, jer smo najkompaktniji....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 13 maj 2009, 01:04

može li neko izvješće od nekoga tko je bio na utakmicu nakon dužeg vremena propustio sam utakmicu :( ... kao i sto sam rekao prije nekoliko tjedana bosna-sloboda, široki-igokea, što reci bosna 99% u finalu iako sloboda nece doci samo odigrati a nasa utakmica mislim da je velika prednost to sto igramo kući ali nikad se ne zna igosi se dižu ali imamo mi ekipu da ih spustimo tako da očekujem i uvjeren sam u nlb ligu...
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

lolo d pitar
Kontakt:

Post Postao/la lolo d pitar » 13 maj 2009, 01:10

cestitke za ponovni ulazak u nlb ligu

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 13 maj 2009, 01:14

lolo je napisao/la:cestitke za ponovni ulazak u nlb ligu
da nisi promašio temu ovo je široki :D :D heheh nista jos nije sigurno opreza nikad dosta tako da pricekajmo jos malo
treniranje od ranih godina ---- $, placanje trenerima ----$, puno puno polomljenih reketa u 3 finala ---- $, OSVOJEN WIMBLEDON "NEPROCIJENIVO" ,,, GORAN IVANISEVIC

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 13 maj 2009, 08:05

Nema se tu šta čekati.Igokea je raštimana do kraja i nijedan trener na svijetu ne može sklopiti od onakve ekipe tim koji može odigrati dvije utakmice u kontinuitetu!

šb_pecara
Kontakt:

Post Postao/la šb_pecara » 13 maj 2009, 11:36

i ja se tome nadam!!! bit ce ludnica u subotu jedva cekam idemo svi na pecaru pomozimo nasim momcima, ocekujem dosta škripara i najmanje 3000 ljudi da to povedemo onda ce bti dosta lakše, jer tko ce opet dogodinegledati nasu ligu (čast svima) ali zadar, cibona, partizan, zvezda, olimpija ne mogu se mjeriti sda nasom ligom...

tasman
Kontakt:

Post Postao/la tasman » 13 maj 2009, 12:16

previse se nadate....pa izgubicete od igokee u sirokom....jedino ako vam KRALJ bude svirao ce te pobjediti....

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 13 maj 2009, 12:20

tasman je napisao/la:previse se nadate....pa izgubicete od igokee u sirokom....jedino ako vam KRALJ bude svirao ce te pobjediti....

Hmmm :))) zivi bili pa vidjeli :))
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

tasman
Kontakt:

Post Postao/la tasman » 13 maj 2009, 12:22

hvala bogu pa cu biti ziv.......

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 13 maj 2009, 13:34

Siroki i Igokea su priblizno istog kvaliteta,samo je Siroki kao kolektiv dosta jaci,i ocekujem ih u finalu protiv Bosne!
Siroki je ipak za Igokeu institucija!

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 13 maj 2009, 14:05

bosnas_ je napisao/la:Siroki i Igokea su priblizno istog kvaliteta,samo je Siroki kao kolektiv dosta jaci,i ocekujem ih u finalu protiv Bosne!
HAHA :)

vladedivac
Kontakt:

Post Postao/la vladedivac » 13 maj 2009, 14:12

baggio je napisao/la:Nema se tu šta čekati.Igokea je raštimana do kraja i nijedan trener na svijetu ne može sklopiti od onakve ekipe tim koji može odigrati dvije utakmice u kontinuitetu!
Ma i ne moraju odigrati dvije u kontinuitetu, onu drugu mogu i kiksati. :)
Slazem se da timski Igokea izgleda losije od Bosne i Sirokog, ali onakvom skupu pojedinaca nikad ne znas. Njihova igra ide Iz krajnosti u krajnost, tako da ne bi bilo cudo da se sastave kad im se covjek najmanje nada.
Ipak, Siroki je favorit. Vrlo je jednostavno, ko prvi uhvati dvije pobjede, cestitke mu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 maj 2009, 15:46

kelecevic je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Siroki i Igokea su priblizno istog kvaliteta,samo je Siroki kao kolektiv dosta jaci,i ocekujem ih u finalu protiv Bosne!
HAHA :)
Ne bi ti znao jedan vic, niti bi ga skontao ukoliko tu ne zivis, medjutim, da se primijeniti i na vasu situaciju, stoga : svadjaju se posusak i grudjanin tko je bolji. Kaze posusak grudjaninu, pa sta cete vi, nemate ni semafor. Kaze mu grudjanin, a pa sta ce te tek vi, mi smo za vas Široki!
Izvuci sam poantu.
Vidimo se u polufinalu.
...Život za Široki...

cha0s
Kontakt:

Post Postao/la cha0s » 13 maj 2009, 20:59

Od Igokee i Sirokog nadam se da cu vidjeti Siroki protiv Bosne u finalu. Po meni je Siroki mnogo organizovaniji tim od Igokee i ako budu igrali kako znaju, padaju Aleksandrovcani :) A naravno, Bosna uzima finale, jer je pokazala 3 puta ove sezone da je bolji tim od Širokog.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.