FIFA 17 Liga - SS.BA
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 17 Liga - SS.BA
utakmica se ponavlja sutra, ali ovaj put pred 80.000 fanatika na westfalenu 

Nismo definisali sta ako opet bude 1-1 
Ako bude nerijeseno, hocemo li gledati gol u gostima?

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Bayern 3 : 3 Arsenal
Derbi kupa gdje su snage odmjerili prvi i drugi u ligi i na kraju odigrano 3:3 sto znaci da se utakmica ponavlja, ali ovaj puta na Emiratesu. Najvise problema je zadavao Robben koji je prolazio kraj Monreala kao da ga nema i nakon asistencija Lewandowskom i sam zabio gol u 49.min. Utakmica klasicna Bayernova na krila i onda Costa i Robben rade sprdnju i tu je Lewandowski koji to lagano zavrsava. Bilo je jos prilika sa svake strane, a valja izdvojit stativu Girouda pri rezultatu 1:0.
Derbi kupa gdje su snage odmjerili prvi i drugi u ligi i na kraju odigrano 3:3 sto znaci da se utakmica ponavlja, ali ovaj puta na Emiratesu. Najvise problema je zadavao Robben koji je prolazio kraj Monreala kao da ga nema i nakon asistencija Lewandowskom i sam zabio gol u 49.min. Utakmica klasicna Bayernova na krila i onda Costa i Robben rade sprdnju i tu je Lewandowski koji to lagano zavrsava. Bilo je jos prilika sa svake strane, a valja izdvojit stativu Girouda pri rezultatu 1:0.
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
ma ne, ponovo se racuna sve. ko u engleskom FA kupu. nije uzvratna utakmica vec se ponavlja, samo domacin i gost mijenjaju ulogemirgerr je napisao/la:Nismo definisali sta ako opet bude 1-1
HHAAHAHAHAHAHAH JAO
Koliko samo replaya ahhahahha
Koliko samo replaya ahhahahha
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
- CROtorious
- Kontakt:
Chelsea danas i protiv Bayerna odigrao, a evo i protiv Liverpoola igra. Pohvalno sto se rijesavaju kola ovom brzinom.

Zadnja Klupa
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Kup utakmica, Chelsea - Liverpool 2:1
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- CROtorious
- Kontakt:
Jel nisi i protiv Bayerna igrao?ne_znam_ko_sam je napisao/la:Kup utakmica, Chelsea - Liverpool 2:1
Zadnja Klupa
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Bayern - Chelsea 2:2
Zilava utakmica, obje ekipe imale dosta prilika, Neuer kod 0:0 odbranio penal Hazardu...
Mislim da ce Pozde objaviti detaljniji izvjestaj...
Zilava utakmica, obje ekipe imale dosta prilika, Neuer kod 0:0 odbranio penal Hazardu...
Mislim da ce Pozde objaviti detaljniji izvjestaj...
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Cestitam.
Zasluzena pobjeda, nema sta...
Liverpool je vidio da još uvijek ima prilike da se osvoji SS.ba liga pa su odlucili da ce se skoncentrisati na ligu.
Sljedece kolo ce se igrati u toku ove sedmice i zanimljivo da ce se opet igrati na Stamford Bridgeu
Zasluzena pobjeda, nema sta...
Liverpool je vidio da još uvijek ima prilike da se osvoji SS.ba liga pa su odlucili da ce se skoncentrisati na ligu.
Sljedece kolo ce se igrati u toku ove sedmice i zanimljivo da ce se opet igrati na Stamford Bridgeu

Spamm
Spamm
Kakva samo drama u završnici
Plavci u posljednjim minutama do polufinala kupa
Golčina Hendersona
Plavci u posljednjim minutama do polufinala kupa
Golčina Hendersona
Spamm
Spamm
Izvjestaj cu uskoro napisati, a moram reci da Bavarci nisu nimalo zadovoljni sa ova 2 remija u kojima su imali dosta kikseva i neiskoristenih prilika i povrh svega, izgledne sanse za pobjede. Najavljena je furiozna sljedeca utakmica u kojoj zele naplatiti sve promaseno.
Trenutna tabela SS.ba lige. Zakuhalo se!
Paul Pogba: Ne predajemo se
Nakon utakmice između Crvenih đavola i Milionera na Old Traffordu koja je završila rezultatom 1:1, govorio je Paul Pogba: "Šanse su i dalje 50-50, ne želim žuriti sa izjavama, ali ne predajemo se kao što se nismo predali ni na Old Traffordu kada smo do 75.minute gubili. U Dortmundu će biti paklena atmosfera, ali mi smo se navikli nositi sa tim, do trofeja nije lagano doći."
Na pitanje šta misli ko će osvojiti titulu s obzirom da se situacija na vrhu tabele zakomplikovala, izjavio je da se ništa neće znati do posljednjeg sudijskog zvižduka, ali i da će se njegova ekipa potruditi još više da zakomplicira stvari kada United u 13.kolu bude gostovao kod Bavaraca.
Na pitanje šta misli ko će osvojiti titulu s obzirom da se situacija na vrhu tabele zakomplikovala, izjavio je da se ništa neće znati do posljednjeg sudijskog zvižduka, ali i da će se njegova ekipa potruditi još više da zakomplicira stvari kada United u 13.kolu bude gostovao kod Bavaraca.
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
odigrana i uzvratna utakmica kupa na westfalenu, rezultat 0:0. mislim da statistika sve govori

NAPOKON!!! BVB u polufinalu kupa!
U trećoj utakmici se nije imalo šta vidjeti osim puno ružnih startova i žutih kartona. Pred kraj ipak sretna pobjeda Dortmunda, kada je u jednoj od rijetkih akcija Reus proigrao Weigla, a ovaj od stativu pogodio za veliko veselje Milionera.
U trećoj utakmici se nije imalo šta vidjeti osim puno ružnih startova i žutih kartona. Pred kraj ipak sretna pobjeda Dortmunda, kada je u jednoj od rijetkih akcija Reus proigrao Weigla, a ovaj od stativu pogodio za veliko veselje Milionera.
- CROtorious
- Kontakt:
34 tackle? Nisam dosad nijednom imao toliko
. Mogu mislit na sta je to licilo

Zadnja Klupa
Kad nam se vracas s godisnjegAlminjo99 je napisao/la:.

Imam lose vijesti.. izgleda da mi je EA banovao account vjerovatno zbog prodavanja coinsa.. trenutno cekam na lajv chatu jer samo nek mi odblokiraju online da mogu a ostalo neka brisu sto se mene tice... javim do sutra sta ce biti na kraju
Mene su na fifi 15 banovali i cekao sam 20 dana da dobijem odgovor. Banda je to u ea sportsu. A mogao si pretpostavljati da ce bit problema zbog prodaje coinsaPozde je napisao/la:Imam lose vijesti.. izgleda da mi je EA banovao account vjerovatno zbog prodavanja coinsa.. trenutno cekam na lajv chatu jer samo nek mi odblokiraju online da mogu a ostalo neka brisu sto se mene tice... javim do sutra sta ce biti na kraju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.