SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha,BernardBarnjak
Re: SS.BA Fantasy Basketball liga - 7. sezona - 3. liga
Opet kasnim sa micanjem igraca sa IL,divota,sreca da sam u ogromnoj prednosti.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
I ja sam tako grijesio, aj sve kontam da vidim ko ce kako odigrati navece pa da znam koga cu izbacit i onda se probudim u 10 i poserem se na sebe. Jokic mi ostao na ill jednom a imao 25 12 9 tako nesto -.-Sarmelino je napisao/la:Opet kasnim sa micanjem igraca sa IL,divota,sreca da sam u ogromnoj prednosti.
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
Opet Hill i opet na klupi
Sad ću maknut sa IL i ponovno ga neće bit mjesec dana.

Ko uopste vodi ovaj tim na vrhu?
Ciji god da je nisam ih ocekivao gore,pravim finu zalihu za ove ispod mene, a ispred mene niko da kiksa kako gledam ostat cu ukopan.Necu se maket ni gore ni dole jos neko vrijeme

Ciji god da je nisam ih ocekivao gore,pravim finu zalihu za ove ispod mene, a ispred mene niko da kiksa kako gledam ostat cu ukopan.Necu se maket ni gore ni dole jos neko vrijeme

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Ja sam trenutno na celu ljestvice, ma nisam se ni ja ocekivao na vrhu al eto uz malo srece sam nanizao 9 pobjeda, neke sretno neke spretno. Ti si u zlatnoj sredini :p u zadnje vrijeme nema trejdova uopsteSarmelino je napisao/la:Ko uopste vodi ovaj tim na vrhu?![]()
El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
A ti si znaciBobadilla je napisao/la:Ja sam trenutno na celu ljestvice, ma nisam se ni ja ocekivao na vrhu al eto uz malo srece sam nanizao 9 pobjeda, neke sretno neke spretno. Ti si u zlatnoj sredini :p u zadnje vrijeme nema trejdova uopsteSarmelino je napisao/la:Ko uopste vodi ovaj tim na vrhu?![]()

Dobro se drzis,svaka cast

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Sad idu dva najteza matchupa, protiv prvog i drugog pratitelja. Da je psihijatrija bio aktivan ovaj matchup siamo bi kiksao ali eto lik dva puta ostavlja hardena na klupi i jos neke igrace 
U ovoj sedmici moram odradit 4 izmjene da bi probao izboriti pobjedu. Arelinho me dobio 5-4 a siamo 7-2

U ovoj sedmici moram odradit 4 izmjene da bi probao izboriti pobjedu. Arelinho me dobio 5-4 a siamo 7-2

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Sad ti gledam ekipu...Klay,Draymond,Brook,M.Gasol,Leonard pa i Jokic,Wiggins i Gordon,mozda i Rose...nije mi jasno kako si uspio toliko takvih igrača nakupit.Od takve kvalitete ja imam samo Duranta,Lovea,Lowrya i odavno ozlijeđenog Griffina i ajde Hilla isto cijele sezone ozlijeđenog...mozda i Gallo.Znači 8-9 visoko kvalitetnih protiv 4-5.Kako sam ja na vrhu sad mi je još manje jasno.Bobadilla je napisao/la:Ja sam trenutno na celu ljestvice, ma nisam se ni ja ocekivao na vrhu al eto uz malo srece sam nanizao 9 pobjeda, neke sretno neke spretno. Ti si u zlatnoj sredini :p u zadnje vrijeme nema trejdova uopsteSarmelino je napisao/la:Ko uopste vodi ovaj tim na vrhu?![]()
Inače,ovo mi je prvi tjedan bez promjene.Ali polako...ima do jutra da potrošim koju od ove 4 za tjedan koji završava

I mene cudi kako sam ja pokupio KAT-a Porza i Haywarda kad su sve 3 tu negdje na draftu bila ja mislim.SiamoNoi je napisao/la: Sad ti gledam ekipu...Klay,Draymond,Brook,M.Gasol,Leonard pa i Jokic,Wiggins i Gordon,mozda i Rose...nije mi jasno kako si uspio toliko takvih igrača nakupit.Od takve kvalitete ja imam samo Duranta,Lovea,Lowrya i odavno ozlijeđenog Griffina i ajde Hilla isto cijele sezone ozlijeđenog...mozda i Gallo.Znači 8-9 visoko kvalitetnih protiv 4-5.Kako sam ja na vrhu sad mi je još manje jasno.

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Green,Lopez,Gasol,Gordon i Wigins su sa drafta a Kawhi,Rose,Klay kroz trejdove. Ali imao sam Kyrie,Wade,Gaya i Jacksona. Ma i ja evo gledam sta da dodam za sledeci matchup, imam jos jednu izmjenu ali nju cu ujutro napravit da odma vratim Collisona nazad. Ja sam birao 11 na draftu cini mi se pa sam prakticki uzimao po dva igraca odmah. Jos mi je kednog igraca izabralo samo jer sam bio na chatu tamo grupnom i zaboravio da je moj red 
Ti imas Lowrya,Duranta,Chandlera, Galinarija, Lovea, Griffina i Hilla. Tu je to negdje, imas bolje statse kroz sezonu od mene. A bilo je cudnih odabira na draftu
ja sam cini mi se draftao Mozgova -.-

Ti imas Lowrya,Duranta,Chandlera, Galinarija, Lovea, Griffina i Hilla. Tu je to negdje, imas bolje statse kroz sezonu od mene. A bilo je cudnih odabira na draftu

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Nekako mi po prvi put nema vise zanimljivih FA da bi ih za dugoročno uzeo.Collison je bio zadnji donekle zanimljiv,cijelo jutro sam se taj dan mislio dal da ga uzmem,ali sam skuzio da dugorocno nije bolji od najslabijeg mi igraca na rosteru.Ubrzo nakon toga si ga ti pokupio iako sam očekivao da ga uzme netko od ovih što imaju svakakva čuda kod sebe.Samo treba brz bit,da su neki drugi iz lige brže reagirali tjekom dosadašnje sezone mislim da su mogli dosta bolje rostere sad imat.
Osim Monroea žao mi je malo i ovih Heatovaca što sam ih se prvi prepoznao pa ih se odrekao zbog ozljeda i kasnije ih Francuzi pokupili.Eto zbog toga bi ligu od 16 barem...imam skoro 4 pune stranice watch liste i stvarno mi je nekad žao što ne mogu više igrača uzet kod sebe
Osim Monroea žao mi je malo i ovih Heatovaca što sam ih se prvi prepoznao pa ih se odrekao zbog ozljeda i kasnije ih Francuzi pokupili.Eto zbog toga bi ligu od 16 barem...imam skoro 4 pune stranice watch liste i stvarno mi je nekad žao što ne mogu više igrača uzet kod sebe

Ali sa 4 izmjene mozes dosta napraviti, jos ako ubacis igraca koji eventualno igra b2b
Ma ja sam se kod njega vodio pre rankom, mora proigrati valjda. Ima jos par solidnih igraca koji bi se mogli dodat ali umjesto koga 

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Ja imam i viška.Harrell briljira pa mi ga žao otpustit iako se Hill vratio.Mislim da ni neću još barem ovaj tjedan dok vidim kako će Hill igrat i hoće li se opet ozlijedit.Ako netko ima šta zanimljivo za Harrella (i još jednog) ponudit...
Ja sam danas pokusao skontati par ponuda ali nisam slao jer nisu bile realne, previse trazim hehe. Ma koga god da otpustis neko ce ga pokupit. Harrel bi mogao nastavit pruzat takve partije 
Nisi jos napravio nikakvu izmjenu za sl matchup. Od sl dvije bi mogla zavisit sezona

Nisi jos napravio nikakvu izmjenu za sl matchup. Od sl dvije bi mogla zavisit sezona

El Fenomeno <3
El Fenomeno <3
Nista od izmjena,nastavljam i ovaj tjedan ovako sa Hillom na IL.Opet loši rezultati,samo je Phily izgubio
Nikako se odvojit od treceg...polazem nade u tebe ovaj tjedan

Izgleda da Leuer i Harris imaju sad problema sa ozljedama
Najgore mi je kad ne igraju,a nisu ni Injured.

Nikako se odvojit od treceg...polazem nade u tebe ovaj tjedan

Izgleda da Leuer i Harris imaju sad problema sa ozljedama

Mene cudi kako je Paskal i dalje ovako nisko.
Uze Motiejunasa umjesto Jonesa,bore se za poziciju u timu,valjda se ne zajebem jer mozda nisam ovo trebao radit
Uze Motiejunasa umjesto Jonesa,bore se za poziciju u timu,valjda se ne zajebem jer mozda nisam ovo trebao radit
Zadnja izmjena: Sarmelino, dana/u 09 jan 2017, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Gregovo prokletstvo 

Sad kad Bobadilla kiksa kad meni treba njegova pobjeda, im feeling it
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Vjerovatno će dobiti. Ima dosta više utakmica od mene tako da meni treba da svi odigraju fantastično ovu sedmicu kao prethodnu da bi dobio utakmicu.Sarmelino je napisao/la:Sad kad Bobadilla kiksa kad meni treba njegova pobjeda, im feeling it
Fino je to sve,al valja i meni pobjediti a nemam bas lagan matchup nit sam gledao ko ima vise utakmicaarelinho je napisao/la:Vjerovatno će dobiti. Ima dosta više utakmica od mene tako da meni treba da svi odigraju fantastično ovu sedmicu kao prethodnu da bi dobio utakmicu.Sarmelino je napisao/la:Sad kad Bobadilla kiksa kad meni treba njegova pobjeda, im feeling it

puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.