Za umrijeti od smijeha.hskzmostar je napisao/la:Radnik Zrinjski2 50% 50%
Sarajevo Travnik 80% 20%
Mladost Bosna sema 70% 30%
Zrinjski Siroki 60% 40%

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Za umrijeti od smijeha.hskzmostar je napisao/la:Radnik Zrinjski2 50% 50%
Sarajevo Travnik 80% 20%
Zrinjski Siroki 60% 40%
Rokoko87 je napisao/la:Za umrijeti od smijeha.hskzmostar je napisao/la:Radnik Zrinjski2 50% 50%
Sarajevo Travnik 80% 20%
Zrinjski Siroki 60% 40%
Ma ako ćeš iskreno, Radnik nam ne leži, nisi puno pogriješio, možda 40_60 u našu korist.hskzmostar je napisao/la:Rokoko87 je napisao/la:Za umrijeti od smijeha.hskzmostar je napisao/la:Radnik Zrinjski2 50% 50%
Sarajevo Travnik 80% 20%
Zrinjski Siroki 60% 40%
Ajde malo zajeb...je vidim svak lupa pa cu i ja ali sam barem postotak dao vrijedan paznje.
Inace cestitke na stadionu svi smo kompletno ljubomorni!
Lištica umjesto Mađara bi još bolje biloMortemHz je napisao/la:Sto bi dobro biloescobarpablo je napisao/la:Sarajevo, Mladost DK, Zrinjski, Radnik prolaze
Bas je mala kvota na Zrinjski a jos ce i pasti.samirr je napisao/la:
Jos tri godine nisu dobili Siroki pod BB.MortemHz je napisao/la:Bas je mala kvota na Zrinjski a jos ce i pasti.samirr je napisao/la:
Volim te Saraj'vooooooooSariel je napisao/la:radnik zeljeznicar, hocete li uopste igrat danas?
haos je na sjeveroistoku... bujice su na sve strane. ozbiljno.
To jest sigurno da se mora ići u privatizaciju, al nije vala ni status Sarajeva dugoročno rješenje dok god ovisi o volji jednog čovjeka koji nije bio dva puta u Sarajevu i gdje nije regulisano jel klub d.d. ili d.o.oDenchiNL je napisao/la:Lave u ovom formatu udruzenja gradjana , komunistickom formatu nece ostati sportska drustva, da vjecno od drzave traze...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:nece lave ne sikiraj se..mi svoj klub necemo prodati
To nigdje nije slucaj, pa ce se tako sva sportska drustva privatizovati, naravno neka ce se i ugasiti....![]()
No otom potom....
Nemoj se brinuti za Sarajevo care.Mustafa10 je napisao/la:To jest sigurno da se mora ići u privatizaciju, al nije vala ni status Sarajeva dugoročno rješenje dok god ovisi o volji jednog čovjeka koji nije bio dva puta u Sarajevu i gdje nije regulisano jel klub d.d. ili d.o.oDenchiNL je napisao/la:Lave u ovom formatu udruzenja gradjana , komunistickom formatu nece ostati sportska drustva, da vjecno od drzave traze...HajdeZeljozabiGol je napisao/la:nece lave ne sikiraj se..mi svoj klub necemo prodati
To nigdje nije slucaj, pa ce se tako sva sportska drustva privatizovati, naravno neka ce se i ugasiti....![]()
No otom potom....![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.