Murray - Nishikori smijurija od meča, gdje škot šamara onu nejač.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Konkurišu za drugog i trećeg najboljeg ikadaUnofficialpage je napisao/la:Delpo lupa skoro kao u najbolje dane. Pobjedio je dvojicu TOP 10 igrača, dvojicu koji konkurišu za najboljeg svih vremena, strašno. Tek se sad vidi koliko je zaista falio tenisu.
Idemo po zlato. Zaslužio si.
Dobar Nadal, mislim da se vrača približno svojoj najboljoj formi. Postaje zid koji sve vrača, jest da je ova podloga užasno spora (kaže Čilić jedna najsporijih na kojim je igrao). BH dobar, može puno toga s njim pogodit, mislim da do sezone na šljaci će i fh dovesti do dobrog nivoa.samosarajvo je napisao/la:Bravo DelPo![]()
Ja bgm zadovoljan Rafom.
Cijela hefte igra sa visokim intenzitetom, dobri mečevi, bez velikih padova u igri kako meč odmiče, odlično se kreće, kondicije ima.Još je igrao 2 konkurencije haman do kraja.
U igri fali dosta stvari ali to dolazi vremenom, forhend najviše naravno...
Opet je pokazao clutch pred kraj treceg seta, jest da je na kraju promašio lagan FH ali to je opet nafulao dosta puta u zadnje vrijeme, taj udarac ne sluzi najbolje i to je to ali taj mentalitet borca je neprikosnoven!!!
Mozda i bolje ovako, da ne gubi finala dzaba, ima vec ovo zlato, jucer je kompletiro ono sto je falilo sa OI.Sutra aBd pobjediti Keia za bronzu, ako je ostalo ista u rezervoaru.
ne mlati. nikad ne bi bio najveći jer je često imao one momente da na svoj servis kad se lomi pukne bez poena brejk.. ko ono u 10 gemuL-Train je napisao/la:Jos davno sam napisao,povrede su unistile najvecu tenisku karijeru ikad.Delpo je imao sve potrebno da bude najveci.
aBd osvaja ovo,svim srcem sam uz Delpa
Mislim da taj gem ne opsiuje njegov psiholoski dio ! Recimo da je Roger u Lonodnu prije cetri godine servirao za mec i tad ga je delpo brejknuo bez izgubljenog poena, jel to mozda rogera izbacuje iz kruga najveci? Jednostavno se desi, prije bih rekao da ono sto je Delpo uradio nakon tog gema pa i onog iduceg, pa dobio TB moglo bi ga svrstati rame uz rame sa Djokovicem !DANTES je napisao/la:ne mlati. nikad ne bi bio najveći jer je često imao one momente da na svoj servis kad se lomi pukne bez poena brejk.. ko ono u 10 gemuL-Train je napisao/la:Jos davno sam napisao,povrede su unistile najvecu tenisku karijeru ikad.Delpo je imao sve potrebno da bude najveci.
Decko je 2009 sa 20 god. osvojio svoj prvi GS i to svi znamo kako.Kada 95% tenisera nije moglo zamisliti da dobiju Rogera i Rafu on je to uradio na najvecoj sceni i to u polufinalu i finalu.Vec u januaru je imao ranking karijere 4 mjesto i kada je trebala da krene dominacija nazalost krenule su povrede,nedugo zatim je sjebao rucni zglob i propustio gotovo citavu sezonu.DANTES je napisao/la:ne mlati. nikad ne bi bio najveći jer je često imao one momente da na svoj servis kad se lomi pukne bez poena brejk.. ko ono u 10 gemuL-Train je napisao/la:Jos davno sam napisao,povrede su unistile najvecu tenisku karijeru ikad.Delpo je imao sve potrebno da bude najveci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.