2016/17 NBA Pre-season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- AnkleBreaker
- Kontakt:
Re: 2016/17 NBA Off-season
Ma Bullsi idu u rebuilding to je sad sasvim jasno. Ako nista Minesota ce biti pravo gotivna za pratiti. Thibs i Jimmy 

Take me home, United road,to a place that I belong, to Old Trafford, to see United, take me home, United road.
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
Sir Alex Ferguson (1986-2013)
KD ako je pametan nek ide u Dubse, samo kad njega zamislim u onim akcijama koje je imao Barnes, zavrti mi se u glavi. Steta sto Boston ne moze izvuci Butlera jer bi KD-Butler kombinacija u Bostonu takodjer bila brutalna i napokon ozbiljan i to vrlo ozbiljan konkurent Bronu na istoku.Kawhi je napisao/la: Dubsi i Spursi će samo zbog FOa još deceniju vladati zapadom.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Jeste vala,SA mu nikako ne bi odgovarao.....Epidaurus je napisao/la:KD ako je pametan nek ide u Dubse, samo kad njega zamislim u onim akcijama koje je imao Barnes, zavrti mi se u glavi. Steta sto Boston ne moze izvuci Butlera jer bi KD-Butler kombinacija u Bostonu takodjer bila brutalna i napokon ozbiljan i to vrlo ozbiljan konkurent Bronu na istoku.Kawhi je napisao/la: Dubsi i Spursi će samo zbog FOa još deceniju vladati zapadom.

Ako se Brown pokaze kao promasaj a nadam se da nece,msm da bi bilo krajnje vrijeme da se Ainge povuce.Jer imao je Butlera na tacni,dati pick Crowdera/Bradlya je sasvim ok sa obzirom sta to donosi u FA..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bi, samo je GSW podosta bolja ekipa jer imaju nesto sto Spursima nasusno fali; bekove. To je razlika.NEZALAGANJE je napisao/la:Jeste vala,SA mu nikako ne bi odgovarao.....Epidaurus je napisao/la:KD ako je pametan nek ide u Dubse, samo kad njega zamislim u onim akcijama koje je imao Barnes, zavrti mi se u glavi. Steta sto Boston ne moze izvuci Butlera jer bi KD-Butler kombinacija u Bostonu takodjer bila brutalna i napokon ozbiljan i to vrlo ozbiljan konkurent Bronu na istoku.Kawhi je napisao/la: Dubsi i Spursi će samo zbog FOa još deceniju vladati zapadom.![]()
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kawhi bi hladno mogao igrati SG ili svoju poziciju kad se KD/LMA pomaknu navise.A beka bi im mogao igrati i amater.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
emir18 je napisao/la:Ako se Brown pokaze kao promasaj a nadam se da nece,msm da bi bilo krajnje vrijeme da se Ainge povuce.Jer imao je Butlera na tacni,dati pick Crowdera/Bradlya je sasvim ok sa obzirom sta to donosi u FA..
Upravo tako...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
KD je u PO pokazao da mu je dribling i kreacija ozbiljno oslabila, mislim da on ipak treba pravog beka ili bar pravog razigravaca koji ce mu maksimalno olaksati igru. Green i Steph su ipak u tom kreiranju poprilicno iznad bilo kojeg igraca na rosteru Spursa. Mislim ono u obje ekipe bi bio odlican fit al u GSWu bi definitivno imao bolju sansu da uzme titulu jer je GSW jednostavno bolja ekipa od Spursa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Malo gledam situaciju OKC sada.Ilyasova ima negarantovan ugovor.Njega mogu i otpustiti.Takodje sad mogu izabrati i da se ne zakljucaju sa Waitersom,jer su doveli Oladipa.Mogu otvoriti SC prostor.Ne preveliki,ali je moguce i naravno,sve zavisi od Duranta.
@epi Necemo se sloziti.
@epi Necemo se sloziti.
BernardBarnjak je napisao/la:emir18 je napisao/la:Ako se Brown pokaze kao promasaj a nadam se da nece,msm da bi bilo krajnje vrijeme da se Ainge povuce.Jer imao je Butlera na tacni,dati pick Crowdera/Bradlya je sasvim ok sa obzirom sta to donosi u FA..
Upravo tako...
dje ces ba dati crowdera,bradlyja i 3 pik za butlera a nemas pokrice ili ti nije 100% sigurno hoce li ti doci pravi ALL STAR igrac izuzev praznog mjesta u sla. cap-u
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
CujEpidaurus je napisao/la:KD je u PO pokazao da mu je dribling i kreacija ozbiljno oslabila
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- tuzlak1987
- Kontakt:
I imaju 2 igraca koja nisu navikla igrati PO, a rijesili se jos jednog iskusnog igraca ..
Uporedi broj asista i izgubljenih. Nazalost.Clutch je napisao/la:CujEpidaurus je napisao/la:KD je u PO pokazao da mu je dribling i kreacija ozbiljno oslabila
- akisarajevo92
- Kontakt:
Joj Bostona, svaki drugi pick, oni biraju 

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Sta imam gledat, gdje ces to reciEpidaurus je napisao/la:Uporedi broj asista i izgubljenih. Nazalost.Clutch je napisao/la:CujEpidaurus je napisao/la:KD je u PO pokazao da mu je dribling i kreacija ozbiljno oslabila
Jedino sto mu je oslabilo je decision making, a i to zbog propustene sezone, te cinjenice da je igrao protiv dvije historijski dobre odbrane u po.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
ide rodjo iz kraljeva pjeske poslije ovog drafta
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jedna stvar je kad povecas broj izgubljenih i imas ne znam 5 asista i 4 izgubljene, to se ko i moze trpiti. Ovdje govorimo o vecem broju izgubljenih od asista, a Bgm vrlo vrlo cesto mu je bila izbijena lopte u ovom PO. Naravno da nije rupa kreatorska neka ili neko ko ne moze kreirati protiv vrhunskih odbrana ali Bgm meni se cinio u tom segmentu dosta losiji nego prije. Neka ekipa gdje ne bi bio primoran toliko voditi loptu i kreirati bi bila idealna. Jedina takva gdje bi konstantno imao lopte na tacni u situacijama iz kojih je nezaustavljiv je GSW. San Antonio ima poprilican problem s nedostatkom tog kreatora.Clutch je napisao/la: Sta imam gledat, gdje ces to reci
Jedino sto mu je oslabilo je decision making, a i to zbog propustene sezone, te cinjenice da je igrao protiv dvije historijski dobre odbrane u po.
Naravno on je i dalje top 3 igrac lige, samo kazem da je danas losiji nego sto je bio u MVP sezoni. Vjerovatno zbog loma stopala.
Durant bi bio vrlo blizu da je ovaj trade prosao,otvara se i Sc tako da bi nam i potpisom KD ostalo da pokusamo dovesti Horforda al kasno je sad.Rule_hz je napisao/la:BernardBarnjak je napisao/la:emir18 je napisao/la:Ako se Brown pokaze kao promasaj a nadam se da nece,msm da bi bilo krajnje vrijeme da se Ainge povuce.Jer imao je Butlera na tacni,dati pick Crowdera/Bradlya je sasvim ok sa obzirom sta to donosi u FA..
Upravo tako...
dje ces ba dati crowdera,bradlyja i 3 pik za butlera a nemas pokrice ili ti nije 100% sigurno hoce li ti doci pravi ALL STAR igrac izuzev praznog mjesta u sla. cap-u
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.