Sloboda triputa gotivnijaChinaglia je napisao/la:je l' postoji gotivnija ekipa za vodit' na FM od Lyona
koliko mladih i talentovanih igrača jebt, još one koje ti dovedeš, a odmah sam doveo četvoricu
Football Manager 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: Football Manager 2016
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
http://www.mediafire.com/?4iae75l8vs7brv3zenica159 je napisao/la:Nista od nase lige izgleda, da je barem da neko samo transfere odradi da je zanimljivije igrati...
EVO TRANSFERA NASE LIGE ZA SVE FM ZALUDJENIKE
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
MA to druze hvala tiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://www.mediafire.com/?4iae75l8vs7brv3zenica159 je napisao/la:Nista od nase lige izgleda, da je barem da neko samo transfere odradi da je zanimljivije igrati...
EVO TRANSFERA NASE LIGE ZA SVE FM ZALUDJENIKE
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Nista drug pozdravzenica159 je napisao/la:MA to druze hvala tiSlobodaTuzla1919 je napisao/la:http://www.mediafire.com/?4iae75l8vs7brv3zenica159 je napisao/la:Nista od nase lige izgleda, da je barem da neko samo transfere odradi da je zanimljivije igrati...
EVO TRANSFERA NASE LIGE ZA SVE FM ZALUDJENIKEigram sa Čelikom iako je on oslabljen na ovom updateu bice zanimljivo parirati mocnijim klubovima
jos jendom hvala i zivio
- Evolution87
- Kontakt:
Kako ovaj problem sa imenima da rijesim?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
samo skini najnoviju verziju kreka sa skidrowgames.comEvolution87 je napisao/la:Kako ovaj problem sa imenima da rijesim?
Želite prvo dobre ili odlične vesti? Ajmo prvo dobre... dodatak izlazi za par dana. Odlična vest glasi da je prelaz sistema urađen što znači da će biti kao u real life. Zadnjih dana se špekuliše da će se igrati trokružno u ligi a @Sloba je stavio na dodatku da bude takođe tako. Molim vas samo za strpljenje, cilj je da se što bolje uradi. Pošto je složen proces odrađen mora da prođe period testiranja jer ne želimo da bilo šta bude prepušteno slučaju.
Neki SS:
Neki SS:
Amer Dupovac!
Dakle raspored liga će biti ovakav:
Premijer liga;
Prve lige;
Druge lige;
1. Kantonalne;
2. Kantonalne;
3. Kantonalne;
4. Kantonalne.
Premijer liga;
Prve lige;
Druge lige;
1. Kantonalne;
2. Kantonalne;
3. Kantonalne;
4. Kantonalne.
ima li jos neko probem da mu se dosta igraca povuce iz fudbala kada napune 32 godine
nikada mi se ovo nije desilo, a igram FM godinama, ocigledno je problem u igri, a ne znam kako to rjesit, pa me zanima ima li ovdje neko ko nema taj problem, ako ima, bio bih zahvalan da mi posalje link da skinem FM gdje je i on skinuo
nikada mi se ovo nije desilo, a igram FM godinama, ocigledno je problem u igri, a ne znam kako to rjesit, pa me zanima ima li ovdje neko ko nema taj problem, ako ima, bio bih zahvalan da mi posalje link da skinem FM gdje je i on skinuo
Kod mene svi poslije 35.Chinaglia je napisao/la:ima li jos neko probem da mu se dosta igraca povuce iz fudbala kada napune 32 godine
"We need to suffer. And we need to fight."
- thekoplegend
- Kontakt:
Kome se javiti za fm 16 da kupim ?
https://www.facebook.com/Fm2015Bosna/?fref=tsthekoplegend je napisao/la:Kome se javiti za fm 16 da kupim ?
Ja sam od ovog momka, svaki update na vrijeme, cista desetka
Ista situacijazenica159 je napisao/la:https://www.facebook.com/Fm2015Bosna/?fref=tsthekoplegend je napisao/la:Kome se javiti za fm 16 da kupim ?
Ja sam od ovog momka, svaki update na vrijeme, cista desetka
"We need to suffer. And we need to fight."
Je li ovo za FM 16 ili za FM 17 ?FMBosnia je napisao/la:Dakle raspored liga će biti ovakav:
Premijer liga;
Prve lige;
Druge lige;
1. Kantonalne;
2. Kantonalne;
3. Kantonalne;
4. Kantonalne.
M.Delac 2
- franklampard8
- Kontakt:
- Evolution87
- Kontakt:
skinuo i cim dodjem do utakmice vrate se i ova imenaVasilije je napisao/la:samo skini najnoviju verziju kreka sa skidrowgames.comEvolution87 je napisao/la:Kako ovaj problem sa imenima da rijesim?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Za one koji nisu videli dodatak u krajnjem roku izlazi do ponedeljka u 20 časova (ovog sad ponedeljka, dakle prekosutra
) 
Kroz neki period na našem forumu biće izuzetno dobar research deo foruma po ugledu na jedan ruski sajt koji je jedan od najvećih na fm sceni. Nadam se da će što više vas učestvovati.
Šteta što ne možemo baš uticati na zvaničan research kako bi se i nama u updateu smanjio posao ali dobro... probaćemo sve zato da u svakom updateu bude sve bolje i bolje. 
Kroz neki period na našem forumu biće izuzetno dobar research deo foruma po ugledu na jedan ruski sajt koji je jedan od najvećih na fm sceni. Nadam se da će što više vas učestvovati.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
gdje mi je onaj momak sto je davao informacije za drinu, izvini al ne mogu da se sjetim nicka nikako treba mi opet info za ove timove iz rs-a 
Tu sam ja javi ako sta treba.JoseeMourinho je napisao/la:gdje mi je onaj momak sto je davao informacije za drinu, izvini al ne mogu da se sjetim nicka nikako treba mi opet info za ove timove iz rs-a
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Football Manager 2016
Posaljem ti na PP večeras slike Drine, radnika, borca koga još bi mogao samo sastave i pozicije da prekontrolises?trnovica je napisao/la:Tu sam ja javi ako sta treba.JoseeMourinho je napisao/la:gdje mi je onaj momak sto je davao informacije za drinu, izvini al ne mogu da se sjetim nicka nikako treba mi opet info za ove timove iz rs-a
Isto kao uvijek ako ima navijača ostalih timova nek se jave da prekontrolisu svoje timove prije objave updatea
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.