RK Bosna

pinoche
Kontakt:

Re: RK Bosna

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 12:35

Dado64 je napisao/la:Bravo Pipe, pitam se samo da li ti Pinoce uopšte voliš Bosnu? Ovo što je Pipe uradio,ako je on uradio,sasvim je uredu i ja da sam trener isto bi. Bosna igra jake utakmice, a Rađa ima uvjek uvid u formu igrača. Neznam zašto se diže tolika prašina oko prijateljske tekme, a to či je dres Pipe nosio za vrijeme rata što se majke ti ne upitaš koje su dresove nosili pojedini igrači, bivši sadašnji.
samo cu ti postaviti jedno pitanje, ciji je dres nosio maglajlija i da li je imao ponuda od iste te repke za koju je nastupao pipe, uzima lopatom ove ljude iz bosne ali uzeo je i vas navodne poznavaoce

ovisnik
Kontakt:

Post Postao/la ovisnik » 04 nov 2009, 13:08

Potpuno podržavam Pinochea, pa šta je taj Smajlagić uradi za BiH RUKOMET, čovjek je dobio i koristi kredite koje nijedan dosadašnji trener-velika trenerska imena-Arslanagić,Kamenica, Demirović(za razliku od njega koji je bio veliki igrač, ali ne i trener) u Bosni nije imao.Stalno potencirate njegovu stručnost, a čovjek je vodio mlađe selekcije Hrvatske, bio pomoćni trener seniorke reprezenacije Hrvatske i neuspješno vodio Egipat, pa gdje je to on iskazao stručnost.Bosna je njegov prvi pravi ozbiljni posao i uz to su mu date u potpunosti odriješene ruke u svemu, pa ja nevidim neke strašne rezultate(poraz u prvenstvu od Sloge, poraz od Gorenja i masakriranje od RWL).
Igrači koje je doveo sa sobom ne pružaju neke posebne igre, a prostor za mlađe igrače, nade BiH rukometa(Ovčina,Efendić i onaj mali ljevak iz Visokog) još nisu dobile ni minutu da se iskažu.
Klub je u potpunosti zatvoren, kontrira i RS BiH, RSGC, pa čak i EHF, igrači se nesmiju slikati sa djecom koja ih to zamole, trener ne daje izjave jer nu je to ispod poniženja i šalje Dadu Riđića da se umjesto njega crveni.Sin tog "velikog trenera koji je došao da preporodi BIH rukomet" igra za Ivry i ne pomišlja da igra za BiH, a u isto vrijeme "stručnjak"prebacuje u drugi tim standardne reprezentativce Jaškića i Golića, kao i Edu Sirću apsolutnog rekoredera po broju nastupa u BiH repki i doajena poslljeratnog rukometa u BiH.Toliko o ljudskosti i stručnosti eksperta.Kao istinski patriota nadam se da će RK Bosna ostvariti dobre rezultate, ali sam shodno pobrojanom skeptik da će do toga doći.

Dado64
Kontakt:

Post Postao/la Dado64 » 04 nov 2009, 13:34

Alo Pinoce nemoj Maglajliju trpati u nešto što ne treba ne pitam te za njega već za druge. A što se tiče otvorenosti kluba da ne bi ste htje li na sastanak i kaficu piti? Samo još jedno Pipe je došao voditi Bosnu a ne repku.

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 13:45

Dado64 je napisao/la:Alo Pinoce nemoj Maglajliju trpati u nešto što ne treba ne pitam te za njega već za druge. A što se tiče otvorenosti kluba da ne bi ste htje li na sastanak i kaficu piti? Samo još jedno Pipe je došao voditi Bosnu a ne repku.
ejjjjjjjj, ne kaki beze kad nemas argumenata, pa covjek je dosao da rasturi nas najbolji klub, kako ti to nije jasno, pa pogledaj sta radi, otjera bakira, a ima samo kapisodu, ovu trojicu ponizava, a dovodi bekove koji su igrali u nizerazrednim hrvatskim klubovima, nemam volje, zivi i dalje i ti i svi ostali u zabludi koju vam prodaje veliki demagog pipe, njegovi rezultati najbolje govore o njemu, a ako ces biti iskren onda ces priznati da su mu isti u cuni u bosni, ali mislim da nakon ova tri poraza u lp sto sljede njegova misija unistavanja naseg rukometa bice zavrsena, i da, djeca hoce s grahom da se slikaju u zivinicama on neda, pa gdje to ima majketi

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 14:13

pinoche je napisao/la:.....ma o cemu ti pricas majketi, dosla su trojica igraca koje je irfan udaljio iz prve momcadi i koje taj veliki hrvat irfan ponizava, taj isti irfan devedesetih je obukao dres drzave koja je vrsila agresiju na nasu zemlju, taj isti irfan je nagovarao nase igrace da igraju za hrvatsku, taj isti irfan je od bosne napravio drustvo jednog lica, pa pogledaj samo sta rade, bosna se zatvorila sama u sebe, da li je cilj jednom klubu da bude zatvoren u svoje okvire, ili mu je cilj da bude sto vise u nasim medijima, smijesni ste svi a nadam se da ce ljudi iz bosne koje respectujem konacno shvatiti koga su doveli i lagano ga poslati u njegovu hrvatsku
Polako ljudino, polako....
Vratimo se sportu, volimo ili ne-volimo koga hocemo ali mržnja nikad nije dobra nikom donijela, pogotovo kad se zaboravi 'kontekst'!

Bez obzira sta ja lično mislim o Banjalučaninu Irfanu Smajlagicu (Hrvatu!?) kao stručnjaku (i meni mnogi njegovi 'potezi' nisu jasni ni po volji) treba voditi racuna o cinjenicama, a pogotovo razdvojiti sport i politiku (znam, to nije uvijek moguce-kod nas pogotovo).
Smajlagic i Saracevic su otisli iz B.Luke i Borca pod, u najmanju ruku, „cudnim“ okolnostima, poprilično prije agresije na BiH.
A sad sto je neko igrao za vrijeme rata za ove ili one... nije to ni tema a ni uputno za raspravu.

Znanja radi, Irfan i Sarac su dres Hrvatske obukli prije agresije susjeda na BiH, a sportisti su profesionalci, a imaju i pravo ličnog izbora sviđalo se to nama ili ne.
Ako krenemo 'tim putem'...nece valjati – kako onda reagujes sto sad dres BiH obukose Danijel Saric i Nebojsa Golic koji su, takodjer, igrali za komsijsku („nevine komsije“!) reprezentaciju... A Šarić nam dodje u pravo vrijeme, k'o „suho zlato“.... Da ne spominjem i, primjera radi, Vujovića, Stojanovića, Veselinova, Počuču... sve „rodjeni Bosanci i Hercegovci“...
Ljudi moji, mani te se tih „voda“, mada treba uvijek kazati ono sto jeste istina, ali licna nepodnosenja, koja prerastaju u mrznju, ne valjaju ni za onog koji to ispoljava.

RK Bosna je na udaru mnogih jer je najuspjesniji bh.sportski „brand“, a ko je 'ruši'..?
Ima mnogo, mnogo, rusitelja nikad to nije samo jedan! Ima i „insider-a“ a pogotovo „outsider-a“ i koji to rade non-stop!!! U Bosni su bili i jedan Arslanagić i Kamenica i Demirović, pa i Radja, pa..... I Bosna, opet, opsta i sve bolja i bolja....a u sportu mora biti i posrtanja- i najvece evropske ekipe imaju svoje „sive periode“...

A gospon Mucic neka prvo 'pocisti' svoju, ljubušku, avliju i dokaze svoj sportski bh.patriotizam, jer njegov klub je 'filijala' hrvatskog juniorskog rukometa! Ko od 'njegovih klinaca' iz Izviđača igra za neku selekciju BiH?

Popustite malko RK Bosnu (trenera, upravu, igrace...), jača je ona nego što mnogi misle, a rezultati ce pokazati kad je vrijeme i da li je vrijeme za „rezove“....
A ja i dalje smatram da bez barem jednog (a bgm i dva) vrhunskog beka-šutera teško da Bosna može 'korak više' u Europi.

Volimoooo Bosnu!
Bosno moja poharana....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 14:18

Trigger je napisao/la:
pinoche je napisao/la:.....ma o cemu ti pricas majketi, dosla su trojica igraca koje je irfan udaljio iz prve momcadi i koje taj veliki hrvat irfan ponizava, taj isti irfan devedesetih je obukao dres drzave koja je vrsila agresiju na nasu zemlju, taj isti irfan je nagovarao nase igrace da igraju za hrvatsku, taj isti irfan je od bosne napravio drustvo jednog lica, pa pogledaj samo sta rade, bosna se zatvorila sama u sebe, da li je cilj jednom klubu da bude zatvoren u svoje okvire, ili mu je cilj da bude sto vise u nasim medijima, smijesni ste svi a nadam se da ce ljudi iz bosne koje respectujem konacno shvatiti koga su doveli i lagano ga poslati u njegovu hrvatsku
Vratimo se sportu, volimo ili ne-volimo koga hocemo ali mržnja nikad nije dobra nikom donijela, pogotovo kad se zaboravi 'kontekst'!

Bez obzira sta ja lično mislim o Banjalučaninu Irfanu Smajlagicu (Hrvatu!?) kao stručnjaku (i meni mnogi njegovi 'potezi' nisu jasni ni po volji) treba voditi racuna o cinjenicama, a pogotovo razdvojiti sport i politiku (znam, to nije uvijek moguce-kod nas pogotovo).
Smajlagic i Saracevic su otisli iz B.Luke i Borca pod, u najmanju ruku, „cudnim“ okolnostima, poprilično prije agresije na BiH.
A sad sto je neko igrao za vrijeme rata za ove ili one... nije to ni tema a ni uputno za raspravu.

Znanja radi, Irfan i Sarac su dres Hrvatske obukli prije agresije susjeda na BiH, a sportisti su profesionalci, a imaju i pravo ličnog izbora sviđalo se to nama ili ne.
Ako krenemo 'tim putem'...nece valjati – kako onda reagujes sto sad dres BiH obukose Danijel Saric i Nebojsa Golic koji su, takodjer, igrali za komsijsku („nevine komsije“!) reprezentaciju... A Šarić nam dodje u pravo vrijeme, k'o „suho zlato“.... Da ne spominjem i, primjera radi, Vujovića, Stojanovića, Veselinova, Počuču... sve „rodjeni Bosanci i Hercegovci“...
Ljudi moji, mani te se tih „voda“, mada treba uvijek kazati ono sto jeste istina, ali licna nepodnosenja, koja prerastaju u mrznju, ne valjaju ni za onog koji to ispoljava.

RK Bosna je na udaru mnogih jer je najuspjesniji bh.sportski „brand“, a ko je 'ruši'..?
Ima mnogo, mnogo, rusitelja nikad to nije samo jedan! Ima i „insider-a“ a pogotovo „outsider-a“ i koji to rade non-stop!!! U Bosni su bili i jedan Arslanagić i Kamenica i Demirović, pa i Radja, pa..... I Bosna, opet, opsta i sve bolja i bolja....a u sportu mora biti i posrtanja- i najvece evropske ekipe imaju svoje „sive periode“...

A gospon Mucic neka prvo 'pocisti' svoju, ljubušku, avliju i dokaze svoj sportski bh.patriotizam, jer njegov klub je 'filijala' hrvatskog juniorskog rukometa! Ko od 'njegovih klinaca' iz Izviđača igra za neku selekciju BiH?

Popustite malko RK Bosnu (trenera, upravu, igrace...), jača je ona nego što mnogi misle, a rezultati ce pokazati kad je vrijeme i da li je vrijeme za „rezove“....
A ja i dalje smatram da bez barem jednog (a bgm i dva) vrhunskog beka-šutera teško da Bosna može 'korak više' u Europi.

Volimoooo Bosnu!
ajde diskutovat cemo bez nekih patriotskih naboja, citam tvoje postove i dosta su dobri pa bih te zamolio da odgovoris na slijedece:
Ko je doveo nizerazredne hrvatske bekove u Bosnu
Ko ponizava igrače Bosne
Ko je otjerao Buljugiju iz Bosne iako na toj poziciji vidno skripi
Ko je zabranio Doborcu da igra za BiH
Ko je nakon dvije godine bez poraza u PL predvodio Bosnu u prvom porazu
Ko zatvara Bosnu u svakom smislu od nas koji je volimo, odnosno nas zbog kojih ona i postoji

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 14:56

pinoche je napisao/la:...ajde diskutovat cemo bez nekih patriotskih naboja, citam tvoje postove i dosta su dobri pa bih te zamolio da odgovoris na slijedece:
Ko ponizava igrače Bosne
Ko zatvara Bosnu u svakom smislu od nas koji je volimo, odnosno nas zbog kojih ona i postoji
Drago mi je da si ovako reagovao, to je fino, znas i sam.

E sad, trazis odgovore na vrlo 'teška' pitanja iu to od mene koji „ni luk jeo ni luk mirisao“....
Pokušaću nešto kao odgovor, ali to je definitivno moje misljenje bez dovoljno argumenata, nazovimo to 'pretpostavkama'.

1. Ko je doveo nizerazredne hrvatske bekove u Bosnu O tom sam vec pisao (i slazem se u vezi njih, osim donekle za Nekica, sjajan u odbrani), a pretpostavljam da igrače dovodi uprava i trener, prema 'fondu' s kojim raspolazu.
2. Ko ponizava igrače BosneOvo pitanje mi i nije baš upotpunosti razumljivo! Šta znači 'ponižavati igrače' ako su isti profesionalci i ako je trenerov 'princip' = uprava kluba, jer sumnjam da bi bas svi iz Uprave šutili i dopuštali ponižavanje igrača. Strogoća i afiniteti trenera, e to je već drugi par rukacica.
3. Ko je otjerao Buljugiju iz Bosne iako na toj poziciji vidno skripiNe znam ko ga je 'otjerao', ali znam da se taj igrač nije zadržao dugo niti u jednom klubu a promijenio ih je puno. I što ga Radja nepozva u repku!?
4. Ko je zabranio Doborcu da igra za BiHNiko nije zabranio Doborcu da igra za Bosnu i Hercegovinu. Samo RK Bosna (klub) nije dopustila, iz kako kazu opravdanih razloga – kao i u pitanju Obradovica i Panica, da Doborac, ali i Melić i Kapisoda, nastupe na te dvije 'promotivne' utakmice jer su premoreni (tako kazu) a čekaju ih teske utakmice. I 'kontra-pitanje': Sta bi ti reako da se npr. Doborac (ali i Melić i Kapisoda), nedajbože, teže povrijedio na tim utakmicama!? Ko bi u tom slučaju „profitirao“? RK Bosna sigurno ne.
5. Ko je nakon dvije godine bez poraza u PL predvodio Bosnu u prvom porazuPa valjda trener Smajlagić, mada to, za mene, i nije toliko bitno – poraz 'mora' doći kad-tad...a nekad je i dobro da dodje, da sve 'spusti' na zemlju.
6. Ko zatvara Bosnu u svakom smislu od nas koji je volimo, odnosno nas zbog kojih ona i postoji Ovo stvarno ne mogu komentarisati. To pitanje postavi, kad već imaš takvo mišljenje, Upravi – imaš zvaničnu stranicu i bujrum.

Nadam se da ceš biti zadovoljan prednjim – trudio sam se koliko sam mogao i znao.
Pozdrav
Bosno moja poharana....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2009, 15:14

pinoche je napisao/la:
Trigger je napisao/la:

Volimoooo Bosnu!
ajde diskutovat cemo bez nekih patriotskih naboja, citam tvoje postove i dosta su dobri pa bih te zamolio da odgovoris na slijedece:
Ko ponizava igrače Bosne
Ko je zabanio Doborcu da igra za Bosnu.Ako imaš dokaze da ih dokumentuješ ja ću ih lično poslati na adresu EHf-a.
Je li imaš dokaze za mobing i ponižavanje od stranne trenera nad igračima Bosne.Također dokumentuje, a ne pričati babske priče.Ja nisam primjetio da Irfan Smajlagić upravlja RK Bosnom i da je on njen vlasnik.Ako se Bosna zatvara onda traži razloge na adresi Uprave RK Bosna.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 15:23

Trigger je napisao/la:
pinoche je napisao/la:...ajde diskutovat cemo bez nekih patriotskih naboja, citam tvoje postove i dosta su dobri pa bih te zamolio da odgovoris na slijedece:
Ko ponizava igrače Bosne
Drago mi je da si ovako reagovao, to je fino, znas i sam.

E sad, trazis odgovore na vrlo 'teška' pitanja iu to od mene koji „ni luk jeo ni luk mirisao“....
Pokušaću nešto kao odgovor, ali to je definitivno moje misljenje bez dovoljno argumenata, nazovimo to 'pretpostavkama'.

1. Ko je doveo nizerazredne hrvatske bekove u Bosnu O tom sam vec pisao (i slazem se u vezi njih, osim donekle za Nekica, sjajan u odbrani), a pretpostavljam da igrače dovodi uprava i trener, prema 'fondu' s kojim raspolazu.
2. Ko ponizava igrače BosneOvo pitanje mi i nije baš upotpunosti razumljivo! Šta znači 'ponižavati igrače' ako su isti profesionalci i ako je trenerov 'princip' = uprava kluba, jer sumnjam da bi bas svi iz Uprave šutili i dopuštali ponižavanje igrača. Strogoća i afiniteti trenera, e to je već drugi par rukacica.
3. Ko je otjerao Buljugiju iz Bosne iako na toj poziciji vidno skripiNe znam ko ga je 'otjerao', ali znam da se taj igrač nije zadržao dugo niti u jednom klubu a promijenio ih je puno. I što ga Radja nepozva u repku!?
4. Ko je zabranio Doborcu da igra za BiHNiko nije zabranio Doborcu da igra za Bosnu i Hercegovinu. Samo RK Bosna (klub) nije dopustila, iz kako kazu opravdanih razloga – kao i u pitanju Obradovica i Panica, da Doborac, ali i Melić i Kapisoda, nastupe na te dvije 'promotivne' utakmice jer su premoreni (tako kazu) a čekaju ih teske utakmice. I 'kontra-pitanje': Sta bi ti reako da se npr. Doborac (ali i Melić i Kapisoda), nedajbože, teže povrijedio na tim utakmicama!? Ko bi u tom slučaju „profitirao“? RK Bosna sigurno ne.
5. Ko je nakon dvije godine bez poraza u PL predvodio Bosnu u prvom porazuPa valjda trener Smajlagić, mada to, za mene, i nije toliko bitno – poraz 'mora' doći kad-tad...a nekad je i dobro da dodje, da sve 'spusti' na zemlju.
6. Ko zatvara Bosnu u svakom smislu od nas koji je volimo, odnosno nas zbog kojih ona i postoji Ovo stvarno ne mogu komentarisati. To pitanje postavi, kad već imaš takvo mišljenje, Upravi – imaš zvaničnu stranicu i bujrum.

Nadam se da ceš biti zadovoljan prednjim – trudio sam se koliko sam mogao i znao.
Pozdrav
Ove igrace doveo je velicanstveni Pipe, odnosno na njegovo insistiranje su dovedeni

Ovo jeste ponizavanje igraca, koliko god ljudi bliski klubu pokusali topredstaviti na drugi način, ali nema veze, profesionalizam je profesionalizam (samo Pipe prvi se ne ponasa profesionalno, zamisli sir alexa fergusona da nakon utakmice na press salje svog potrcka, pa oderali bi ga zivog tamosnji mediji ali ovi nasi se boje sta ce reci miro, salman itd

Nema veze da li se on zadrzao u nekom klubu ili ne, otjerao ga je Pipe, a sada ima Kapisodu koji je van forme, velika greska zbog koje ispasta bosna

Premoreni? Ko kaze, ovi iz Bosne, pa nece niko reci da je kurvino kopile, a i ako si premoren i glumis profesionalno veliki klub onda pustis svoje igrace na okupljanje i doktorski tim repke odluci sta i kako (tako je bar u svim velikim normalnim klubovima). Da se povrijedio, pa onda ne treba niko pustati igrace i onda repke ne trebaju niti postojati jer mogucnosti ima da se neko povrijedi ali vidi, ovi veliki pustaju igrace i ovo nije promotivna utakmica, jbg, kvalifikacije su blizu

Poraz mora doci, tu se slazemo, ali problem je sto je on dosao zbog slabe igre, a ne zbog igre brojki

Ti nemas misljenje da je Bosna sad zatvorena u svoju avliju, e pa onda niski korektan i iskren, pa vidis da u medijima ne mozes naci niti jednog igraca, trenera, bilo koga, a bosna je tu radi nas a ne radi velicanstvenog Pipeta

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 15:29

za riberyja

Pa koji i ti lik, sta treba imati dokaze za takvo sto, vidjeces dokaze kad doticni ode s klupe (nadam se nakon tri poraza koja slijede u lp) tada ce sve isplivati na povrsinu jer normalno je da se sad suti jer i igraci su svjesni sta bi im ovaj radio da nesto kazu, zato te molim nemoj lupetati beze

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 15:39

@pinoche

OK.
Izgleda da se Ti i ja tesko mozemo 'sloziti' ili se ne razumijemo!?
Ja svoje, ti svoje.... Neka onda tako i ostane.

Razlika izmedju naših mišljenja, prema ovoj prepisci, je drasticna - s obzirom da smatram da si Ti isuviše subjektivan, a ne prihvataš ničije argumente, drugačija mišljenja, previše uopštavaš i to onda kad treba biti konkretan...
Ja sam se složio s nekim tvojim stavovima (bekovi, pojačanja...), i prije tebe, pisao o tzv. "pojačanjima" i pretpostavio da je to izbor trenera Smajlagića...ali i napisao sam "koliko para - toliko muzike", te da ne moze trener biti jedini koji odlučuje (a sigurno sam ne odlučuje).... a što na 'pressice' šalje "PR" - pa valjda su ga za to i zaposlili...ta praksa je prisutna i u drugim segmentima društva i življenja, i sportu svakako.

Ne znam, moguce da grijesim (izvini) ali meni se nekad cini, kad citam tvoje postove, da Ti ustvari i ne voliš RK Bosnu! :shock:
Bosno moja poharana....

adn_sah
Kontakt:

Post Postao/la adn_sah » 04 nov 2009, 15:44

pinoche 100 % si u pravu, Bosna nikad nije bila mocnija (finansijski), a rezultati su losiji nego u posljednjih 3-4 godine

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 15:44

Trigger je napisao/la:@pinoche

OK.

Razlika izmedju naših mišljenja, prema ovoj prepisci, je drasticna - s obzirom da smatram da si Ti isuviše subjektivan, a ne prihvataš ničije argumente, drugačija mišljenja, previše uopštavaš i to onda kad treba biti konkretan...
Ja sam se složio s nekim tvojim stavovima (bekovi, pojačanja...), i prije tebe, pisao o tzv. "pojačanjima" i pretpostavio da je to izbor trenera Smajlagića...ali i napisao sam "koliko para - toliko muzike", te da ne moze trener biti jedini koji odlučuje (a sigurno sam ne odlučuje).... a što na 'pressice' šalje "PR" - pa valjda su ga za to i zaposlili...ta praksa je prisutna i u drugim segmentima društva i življenja, i sportu svakako.

Ne znam, moguce da grijesim (izvini) ali meni se nekad cini, kad citam tvoje postove, da Ti ustvari i ne voliš RK Bosnu! :shock:
Nisi me shvatio, ne salje na press PR, nego salje svog pomocnika, a to je u najmanju ruku ponizavajuce, ako si profesionalac i tako se predstavljas onda i ti imas neke obaveze zar ne, a to da li ja volim bosnu ili ne nema nikakve veze, ja volim nas bh, rukomet i zato me boli to da nas najbolji klub radi protiv nase repke, znam ti se neces sloziti ali tako je, pa zar nisu zabranili malom ovcini i onom golmanu efendicu da dodju na juniorske pripreme, ne kontam, mislim da je najvec steta za nas rukomet dolazak pipeta ovdje, nije on taj kalibar za koji se predstavlja, a mnogo ce miljacke proteci dok bosna postane profesionalni klub, a ti uporno izvlacis samo sto ti odgovara iz mojih postovca, a fakte preskaces, ali ko zna, mozda si blizak klubu

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 16:04

pinoche je napisao/la:
Trigger je napisao/la:@pinoche

OK.

Nisi me shvatio, ne salje na press PR, nego salje svog pomocnika, a to je u najmanju ruku ponizavajuce, ako si profesionalac i tako se predstavljas onda i ti imas neke obaveze zar ne, a to da li ja volim bosnu ili ne nema nikakve veze, ja volim nas bh, rukomet i zato me boli to da nas najbolji klub radi protiv nase repke, znam ti se neces sloziti ali tako je, pa zar nisu zabranili malom ovcini i onom golmanu efendicu da dodju na juniorske pripreme, ne kontam, mislim da je najvec steta za nas rukomet dolazak pipeta ovdje, nije on taj kalibar za koji se predstavlja, a mnogo ce miljacke proteci dok bosna postane profesionalni klub, a ti uporno izvlacis samo sto ti odgovara iz mojih postovca, a fakte preskaces, ali ko zna, mozda si blizak klubu
Iako sam napisao u prethodnom postu ono što sam napisao, ipak cu ti samo reci:
Dobro procitaj sve moje postove (bez subjektivnog stava) i primjeticeš, nadam se, da ja nastojim biti objektivan (koliko god je to moguće) i kritičan prema RK Bosna (klubu za koji navijam i volim) i svemu što se pod tim 'imenom' podrazumjeva. Takodjer, uvijek napišem i napomenu da je moguće da nisam u pravu, da će vrijeme biti najbolji 'svjedok'...a činjenice koje znam, informacije s kojim raspolažem navedem bez zadrške i ne volim nagadjanja.
Mogu se moji postovi nekom svidjati ili ne, ali sam barem dosljedan ili nastojim to biti, kad pisem o klubu za koji navijam, ali takodjer i za sve ostalo, druge teme, klubove - to su moji stavovi i mišljenja, kao što i drugi imaju svoje.
Da, nema tog kantara koji će izmjeriti ko više voli svoju zemlju i njene reprezentacije. Jedino sto se može definisati je: voli ili ne voli! :cry:
Bosno moja poharana....

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 04 nov 2009, 16:10

pinoche je napisao/la:za riberyja

Pa koji i ti lik, sta treba imati dokaze za takvo sto, vidjeces dokaze kad doticni ode s klupe (nadam se nakon tri poraza koja slijede u lp) tada ce sve isplivati na povrsinu jer normalno je da se sad suti jer i igraci su svjesni sta bi im ovaj radio da nesto kazu, zato te molim nemoj lupetati beze
Ti iznosiš vrlo opasne stvari.Kao Doborac nije mogo doći na okupljanje zato što ga je Irfan Smajlagić zaključao u svlačionicu i nije mu dao da izađe.Spominješ neko ponižavanje.Kao ponižavanje igrača je kad pomoćni trenere ode na presicu.Šta Irfan bi ih tukao ako nešto kažu.Šta pričaš ti čovječe.Ovo što ti pišeš su čiste gluposti i nemaju veze nikakve sa sportom.Bosna je izgubila utakmicu i sad treba da bude smak svijeta.Pa HSv je izgubio od Ciudada kući pa opet vjeruju da su najači i da mogu osvojiti LP.Irfan Smajlagić je čovjek koji zna raditi svoj posao to je dokazao u svakom kolektivu u kojem je radio i u slučaju neuspjeha će odgovarati, ali trenutna situacija u Bosni nije uzrokovana neupsjehom jer je početak sezone.Šta bi vi očekivali da cjela promjenjena bekovska linija igra na vrhunskom nivou.Pa niko nije postao igrač preko noći.Tvoji postovi su isključivo proizvod mržnje prema RK Bosni, a ne ljubavi i poštivanju.Takvi navijači Bosni ne trebaju.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 16:21

Vjerovatno sam nekom dosadan, ali me "Frank Ribery" ponukao da se ponovo javim.
Necu polemisati nego, hajde da tako kaze, postvaim pitanje:
Da li je selektor Radja (a i selektori mladjih selekcija) imao ikakav direktan kontakt s trenerom Smajlagićem i konsultovao se s njim kad su u pitanju igrači RK Bosna?

Ako neko može da mi meritorno odgovori bicu mu veoma zahvalan. :)

Za mog znanja uobičajena praksa u sportu je saradnja selektora i trenera, jer ipak trener ima bolji uvid u formu i 'stanje' svojih igrača od bilo kojeg selektora, a selektor može pomoći trenerima svojim savjetima, prijedlozima...naravno ako je stručnjak od kalibra.
Istina, selektor ima puno pravo da odluči koga će pozvati ili ne ali ako ne sarađuje s klupskim trenerima, klubovima - ko je tu onda 'despot, tiranin, adolf..."?
Bosno moja poharana....

smradex
Kontakt:

Post Postao/la smradex » 04 nov 2009, 17:59

E pitanje ti je stvarno samo tako.. Hoces da ti posaljemo i prepisku email-ova koje su razmjenjivali ? :)

Ali u principu se slazem da se trebaju konsultovati selektor i treneri ekipa iz kojih su pozvani igraci, ali malo je tesko reci da li se to desilo u ovom slucaju oko doborca.. i svejedno mislim da trebamo zaboravit na ovo, na kraju ce izvuci najdeblji kraj sekretar tarik il tako neko, njega ce okrivit za sve i kraj price... A sto se nas tice utakmice su prosle, doborca nije bilo...posto su u pitanju prijateljske utakmice i njih cemo brzo zaboravit kao i to da doborav nije doso i okrenucemo se fino januaru i kvalifikacijama :)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 04 nov 2009, 18:39

smradex je napisao/la:E pitanje ti je stvarno samo tako.. Hoces da ti posaljemo i prepisku email-ova koje su razmjenjivali ? :)

Ali u principu se slazem da se trebaju konsultovati selektor i treneri ekipa iz kojih su pozvani igraci, ali malo je tesko reci da li se to desilo u ovom slucaju oko doborca.. i svejedno mislim da trebamo zaboravit na ovo, na kraju ce izvuci najdeblji kraj sekretar tarik il tako neko, njega ce okrivit za sve i kraj price... A sto se nas tice utakmice su prosle, doborca nije bilo...posto su u pitanju prijateljske utakmice i njih cemo brzo zaboravit kao i to da doborav nije doso i okrenucemo se fino januaru i kvalifikacijama :)
Ne hvala gospon "smradex"!
Ne treba mi Vaša 'prepiska putem e-mail' izmedju bilo koga, a koju izgleda (ili navodno) posjedujete!?? - tako se jedino može protumačiti Vaša rečenica, pitanje.

Ja sam samo pitao: Da li su sjeli kao ljudi i razgovarali!?
Očekivao sam, od onog ko to zna, korektan odgovor (od onih koji možda znaju ili onih koji sve znaju), a ne.....nekakav pokušaj kvazi sarkazma :oops:

U svakom slučaju zahvaljujem Vam gospon "smradex" :roll:
Bosno moja poharana....

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 21:42

Trigger je napisao/la:
smradex je napisao/la:E pitanje ti je stvarno samo tako.. Hoces da ti posaljemo i prepisku email-ova koje su razmjenjivali ? :)

Ne hvala gospon "smradex"!
Ne treba mi Vaša 'prepiska putem e-mail' izmedju bilo koga, a koju izgleda (ili navodno) posjedujete!?? - tako se jedino može protumačiti Vaša rečenica, pitanje.

Ja sam samo pitao: Da li su sjeli kao ljudi i razgovarali!?
Očekivao sam, od onog ko to zna, korektan odgovor (od onih koji možda znaju ili onih koji sve znaju), a ne.....nekakav pokušaj kvazi sarkazma :oops:

U svakom slučaju zahvaljujem Vam gospon "smradex" :roll:
Drug ti stvarno mislis da bi Pipe Narcis s nekim razgovarao, ili samo lozis ovdje jer cisto sumnjam da bi ti postavljao ovakvo pitanje

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 04 nov 2009, 21:50

FRANK RIBERY je napisao/la:
pinoche je napisao/la:za riberyja

Ti iznosiš vrlo opasne stvari.Kao Doborac nije mogo doći na okupljanje zato što ga je Irfan Smajlagić zaključao u svlačionicu i nije mu dao da izađe.Spominješ neko ponižavanje.Kao ponižavanje igrača je kad pomoćni trenere ode na presicu.Šta Irfan bi ih tukao ako nešto kažu.Šta pričaš ti čovječe.Ovo što ti pišeš su čiste gluposti i nemaju veze nikakve sa sportom.Bosna je izgubila utakmicu i sad treba da bude smak svijeta.Pa HSv je izgubio od Ciudada kući pa opet vjeruju da su najači i da mogu osvojiti LP.Irfan Smajlagić je čovjek koji zna raditi svoj posao to je dokazao u svakom kolektivu u kojem je radio i u slučaju neuspjeha će odgovarati, ali trenutna situacija u Bosni nije uzrokovana neupsjehom jer je početak sezone.Šta bi vi očekivali da cjela promjenjena bekovska linija igra na vrhunskom nivou.Pa niko nije postao igrač preko noći.Tvoji postovi su isključivo proizvod mržnje prema RK Bosni, a ne ljubavi i poštivanju.Takvi navijači Bosni ne trebaju.
Ribery je li ono tvoj tata u Upravi kluba ili od nekog drugog ovdje pametnjakovica, Doborac bi vrlo rado dosao, pa pobogu nikad nije odbio nastupati za repku, ali mu je garant receno da moze zaboraviti na dvijetri plate ukoliko ode, ti stvarno ne kontas neke stvari ili... Koliko ti je godina

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.