Knjiga ima 2 djela od po 450-500 stranica ------ Ne zaljubljuj se u neznanca- Harold Robbinson
Preporucio bi je svim ljubiteljima knjige.
Rijec je o desavanju u New Yorku 70setih godina i o jednom djecaku i njegovo zivotu od koljevke pa do groba
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Sadih travu, Fridrih mi Niče.DANTES je napisao/la:Dobar je Nice. Mada nisam odavno nista njegovo citao. Skoro sam opet procitao Sidartu od Hecea. Ta me knjiga tako opusti.
erudita.Monolog je napisao/la:Sadih travu, Fridrih mi Niče.DANTES je napisao/la:Dobar je Nice. Mada nisam odavno nista njegovo citao. Skoro sam opet procitao Sidartu od Hecea. Ta me knjiga tako opusti.![]()
Btw, kako se nazivaju ljudi koji znaju neko njegovo djelo napamet?
Imam od tog autora jednu knjigu na engleskom jeziku "Never leave me".Reuf je napisao/la: Knjiga ima 2 djela od po 450-500 stranica ------ Ne zaljubljuj se u neznanca- Harold Robbinson
Monolog je napisao/la:Sadih travu, Fridrih mi Niče.DANTES je napisao/la:Dobar je Nice. Mada nisam odavno nista njegovo citao. Skoro sam opet procitao Sidartu od Hecea. Ta me knjiga tako opusti.![]()
Njegova djela me gledaju kad krenem u krevet. Ne mogu a da ne bacim pogled. Ybg, labilna sam ličnost.Mada (ovo sam rek'o sto puta), na kraju se sve svede na to da otvorim Fjodora i počnem čitati "Kockara", "Idiota", "Dvojnika" ili "Braću Karamazove".
![]()
Btw, kako se nazivaju ljudi koji znaju neko njegovo djelo napamet?
Jesam ja. Što?Senaid L.F.C je napisao/la:Jeli tko citao knjigu Stranac u ogledalu
ja sebi nabovio od kolegice pa da je procitam a zanima me kakva je ona kaze da je odlicnaBarca u srcu je napisao/la:Jesam ja. Što?Senaid L.F.C je napisao/la:Jeli tko citao knjigu Stranac u ogledalu
Knjiga je fina, mada od tog pisca (Sheldona) sam čitao dosta boljih knjiga.Senaid L.F.C je napisao/la:ja sebi nabovio od kolegice pa da je procitam a zanima me kakva je ona kaze da je odlicnaBarca u srcu je napisao/la:Jesam ja. Što?Senaid L.F.C je napisao/la:Jeli tko citao knjigu Stranac u ogledalu

Ovo sam bas uzeo sada na sajmu da procitam,cuo sam da je knjiga zanimljiva itekako,pa nadjoh je i uzeh.Tribalian je napisao/la:
Pa sta,i u "Dylan Dog"stripu glavni heroj vodi ljubav sa mamom,pa je opet u najbolje doba mjesecni broj stripa imao milionski tirazWilly je napisao/la:
Ovo sam zadnje čitao i tip me razočarao, prijašnje knjige su mu bile bolje, pogotovo "Njujorška trilogija". U ovoj knjizi čovjek hladno opisuje incest kao najnormalniju stvar.
izgleda prolaze...u pjesmi leda i vatre incest frca na sve straneDylan Dog je napisao/la:Pa sta,i u "Dylan Dog"stripu glavni heroj vodi ljubav sa mamom,pa je opet u najbolje doba mjesecni broj stripa imao milionski tirazWilly je napisao/la:
Ovo sam zadnje čitao i tip me razočarao, prijašnje knjige su mu bile bolje, pogotovo "Njujorška trilogija". U ovoj knjizi čovjek hladno opisuje incest kao najnormalniju stvar.![]()
Ocito takve stvari prolaze..
Nego,procitao sam stepskog vuka,kakva knjiga,bas je uticala na mene..
Imas onu drugu temu za ova "neozbiljna stiva".MARCELO je napisao/la:Nisam bas u tim vodama pa bih trebao malu pomoc![]()
Uskoro izlazi autobiografija Zlatana Ibrahimovica,pa gdje bih je mogao nabaviti i sta mislite hoce li se uopste pojaviti na nasem trzistu?
Hvala!![]()