Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 06 okt 2013, 19:11

shereWillpower je napisao/la:draze mi je sto smo bod dobili a tottenshit izjanio 0-3 na laneu :D
To ti ne bi trebalo bit draže, prvo gledaj svoj tim, boli te **** za spurse, vidiš da zaostaju za nama ;)

RedLondon
Kontakt:

Post Postao/la RedLondon » 06 okt 2013, 19:12

Jenk nije za Arsenala!
enough

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 06 okt 2013, 19:13

Arsenal je nekad nosio ime The Arsenal, ali su uklonili "the" da bi bili prvi na ljestvici.
Konačno se to isplaćuje :lol: :D

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 06 okt 2013, 19:16

tornado2009 je napisao/la:Arsenal je nekad nosio ime The Arsenal, ali su uklonili "the" da bi bili prvi na ljestvici.
HHHHAHAHAHA
WBA.VOLIM BUBNUT ARSENAL :d
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 okt 2013, 19:17

billythekid je napisao/la:
tornado2009 je napisao/la:Arsenal je nekad nosio ime The Arsenal, ali su uklonili "the" da bi bili prvi na ljestvici.
HHHHAHAHAHA
Nadam se samo da se glupiras znajuci proslosedmicni rezultat i uporedjujuci ga sa ovim :oops:

EDIT: a i pretproslosedmicni
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 06 okt 2013, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

tornado2009
Kontakt:

Post Postao/la tornado2009 » 06 okt 2013, 19:18

billythekid je napisao/la:
HHHHAHAHAHA
o.O nadam se da ovo citaju i ostali simpatizeri i uniteda i srame se sta si napisao :D

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 okt 2013, 19:19

I fredy_paranoja dočekao svojih 5 minuta. slika Neka, neka. Igrači i navijači Arsenala su uvijek imali razumijevanja za djecu sa posebnim potrebama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

billythekid
Kontakt:

Post Postao/la billythekid » 06 okt 2013, 19:23

ma cut cemo se brac'kee 10 novembra abd InsAllah :DD
31 December 1941...
Wayne Rooney vise od igraca.
Fuck Barcelona, and Fuck Real Madrid! I've Loved United Since I Was Kid.
15 godina vjeronosti prema klubu.GGMU
Vladari otoka!!!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 06 okt 2013, 19:26

Teska utakmica,ocekivano,WBA je neugodan protivnik kojem je uspjeh i bod kod kuce protiv Arsenala,vidjelo se to u zadnjih 15/ ak minuta,.

Giroud i ANelka tragicari,i jedan i drugi su imali prilike da rijese utakmicu koja je kada sve saberemo i zavrsila najrealnijim ishodom,.

Sudija ? Ajde za penal,start je bio na loptu pa na igraca,za nesto slicno FLamini dobi zuti protiv NApolija no eto,ali da ne vidi lakat nad JEnkinsonom u skoku te udaranje Wilsherea bez lopte,ma bjazi :?

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 06 okt 2013, 19:35

Jenkinson i Rosicky ubjedljivo najslabiji bili. Valjda se vrate ovi povrijedjeni brzo, da klupa bolje izgleda.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 06 okt 2013, 19:35

chily-rz je napisao/la:Teska utakmica,ocekivano,WBA je neugodan protivnik kojem je uspjeh i bod kod kuce protiv Arsenala,vidjelo se to u zadnjih 15/ ak minuta,.

Giroud i ANelka tragicari,i jedan i drugi su imali prilike da rijese utakmicu koja je kada sve saberemo i zavrsila najrealnijim ishodom,.

Sudija ? Ajde za penal,start je bio na loptu pa na igraca,za nesto slicno FLamini dobi zuti protiv NApolija no eto,ali da ne vidi lakat nad JEnkinsonom u skoku te udaranje Wilsherea bez lopte,ma bjazi :?
gdje je rima ? ?

Chuckie
Kontakt:

Post Postao/la Chuckie » 06 okt 2013, 19:44

Hajd opet procitaj sistem rangiranja u EPL.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 06 okt 2013, 20:24

Bezveze utakmica. Najlošija ove sezone. Ono prvo poluvrijeme je kriminalno bilo. Mi bezidejni, a ovi se povukli na 40 metara od gola, pa boktevidio jbm ti taj fudbal, ali eto hajd i to je sastavni dio igre.

Wilshere najgori u prvom poluvremenu, ja sam mu izbrojao 5 izgubljenih lopti nakon kojih je WBA imao dobre kontre. Kasnije se popravio, ne samo zbog gola, nego uopćeno gledano.

Ostali ništa posebno, bekovi su nam kriminalni bili, Sessegnon je pored Jenkinsona izgledao kao Ribery, a Gibbs ništa posebno vala, moze on to puno bolje.

Ozil i Ramsey se utopili u sivilo ekipe, a Giroud se jedini izdvajao zbog borbenosti ali je fulao onu kolosalnu priliku jer ono je morao biti gol, morao je ono dati jednostavno, ali dobro shvatam, nije momak ta klasa, jbg.

Arteta je presmiješan, protiv Napolija je realno odigrao odličnu utakmicu ali ovo večeras je bilo loše naspram onog u utorak.
Flamini standardno dobar iako je i on mogao bolje odigrati, ali eto, ne moze sam ništa.

Mulumbu je jbena životinja, frajer je bio WBA-ov Yaya Toure danas.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 okt 2013, 20:32

Fakat ne mogu da vjerujem. Nekima treba tako malo da seru da je to nevjerovatno, ja imam osjecaj da je ova utakmica bila na kraju sezone da je Arsenal do tad imao sve pobjede i osvojio titulu i ovako zavrsila neki bi srali.

Da pocnem, jedan pise Jenki ne moze ni protiv WBA-a igrati, zaboravlja da je bas protiv WBA-a taj isti JEnki bio igrac utakmice.

Drugi pise da Giroud nije WC igrac koji ce prelomiti utakmicu, onda nije ni **** Robin Van Persie koji se nafulao onakvih situacija u svojoj karijeri pri onakvim rezultatima i previse. Kod nas se ocekuje da spic iz jedne **** prilike zabije gol, pa nije covjek masina.

Trecem opet neko deseti nije valjao. I tako u krug.

Ljudi shvatite Arsenal ne zavisi od desnog beka, vec od veznog reda. Ako se lose odigra ne napravi prilika ne moze se desni bek krivit. De nek mi neko kaze gdje je Ozil bio ovu utakmicu? Sta je bilo sa Artetom? Ramseya necu spominjati jer nije igrao svoju poziciju(ogromna greska Wengera) i Jacka koji je u drugom poluvremenu malo kao i dosao sebi, ali ni to u dugom meni nije neka bila igra, imao taj sretni gol i odlicno proigravanje, meni je to malo. Arsenal je ovu probao dobiti na lijenost, na stajanje, a tako je nemoguce dobiti. Mozemo mi pricati ovako ili onako, ali pogledajmo samo odbrane iz proslih utakmica, branili se sa 11 igraca, ovu utakmicu sa 5-6 eventualno. I da potpuno ih razumijem, ja sam ionako rekao da ce biti kiks, sreca pa kiks dodje u pravo vrijeme, ja im nista ne zamjeram moraju koju odigrati i lose.

p.s. Arteta je majmun jedan obicni. Koje ****, gledam tamo nekad pred kraj utakmice(nekih 20-ak minuta do kraja) i sad neko izgubi loptu njeg bezveze prodjose(i to nije problem) i sad ide WBA u kontru i Flamini trci da ih stigne(iako je u startu bio jedno 3-4 metra iza Artete) Arteta krece i staje i samo gleda. Mrs majmune jedan tako se ne igra fudbal. Mozda ih ne bi ni mogao stici, ali niej ni PROBAO, e tu je problem.
Celik!3,2,2.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 06 okt 2013, 20:38

Arteta ne zaslužuje nositi kapitensku traku Arsenala.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 okt 2013, 20:44

De nek mi ne objasni ko je ta klasa koja je potrebna Arsenal? Ko je ta klasa koja ce svaku 100% sansu, a ima inace jednu eventualno dvije po utakmici iskoristiti? Robin Van Persie kad je obarao rekord Shearera je imao 5-6 sansi po utakmici, davao jedan eventualno dva gola, nikome nije smetalo. Dodjite malo sebi ba, nije on ta klasa, ko je?
Celik!3,2,2.

PIKE
Kontakt:

Post Postao/la PIKE » 06 okt 2013, 20:49

AllGunsBlazing je napisao/la:De nek mi ne objasni ko je ta klasa koja je potrebna Arsenal? Ko je ta klasa koja ce svaku 100% sansu, a ima inace jednu eventualno dvije po utakmici iskoristiti? Robin Van Persie kad je obarao rekord Shearera je imao 5-6 sansi po utakmici, davao jedan eventualno dva gola, nikome nije smetalo. Dodjite malo sebi ba, nije on ta klasa, ko je?
Nije niko prorok niti je vidovit ovdje pa da to zna, nikad ne znaš kad koji napadač može proraditi, ali u svakom slučaju Giroud nije taj tip napadača poput Cavanija, Falcaoa, Suareza i tako tih koji većinu šansi koje imaju pretvaraju u golove.

Giroud je ono najbolje što imamo trenutno, to je tako jednostavno, mislim evo i ja sad kad gledam realno situaciju ne postoji puno napadača koji bi više od njega u ovom trenutku mogli pomoći Arsenalu na način na koji to on radi, ali jbg, realno je da postoje bolji napadači od njega ali oni nisu u Arsenalovom reonu.

Ja bih volio vidjeti Jacksona Martineza u Arsenalu, momak je zvijer, a mislim da bi i Giroud napredovao uz dolazak novog napadača jer se momak ne boji konkurencije i želi da napreduje.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 okt 2013, 21:00

Dzekson Martinez :!:

@AGB Govoris kako pojedinci pljuju ovog il onog i bunis se i onda ti na kraju popljujes Artetu. Svako od nas ocigledno ima po nekog igraca kojeg ne voli i kakav god da bude rezultat uvijek ce nam taj neko bit kriv za neko sranje koje je napravio. Moglo je to danas puno bolje izgledat, al kad gledam druge ekipe iz vrha ne vidim da to kod njih lakse ide. Samo strpljivo i utakmica po utakmica. Dug je jos put do kraja sezone, svega cemo se nagledat.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 06 okt 2013, 21:03

Pogledaj koliko su oni golova dali. Svi osim Suareza nemaju bolji omjer utakmica i golova u goroj ligi. Ni jedan spic ne moze zivjeti od jedne prilike po utakmici, a toliko je danas Giroud imao. Nema spica na svijetu koji ce to raditi. Jednostavno mora se vise prilika stvarati i to je tako, Giroud previse snage i trosi na borbi za tim, mozda bi trebao to manje raditi, ali i vezni red mora raditi svoj dio, a danas nisu odradili.

@Bega a Martinez dokazan? Pa on dolazi iz iste lige kao i Giroud, samo je drugi tip igraca.

Sto se tice Artete objasnio sam zasto pljujem. Evo gledaj ni Ozil danas nije trcao i bio je veoma los, ali njemu necu reci nista jer je on majstor on zna proigrati, Arteta nit je majstor nit igra takvu poziciju pa da sebi moze dopustiti taj luksuz da ne trci. I opet ponavljam pljujem ga samo radi te jedne situacije, a mislim da su svi danas vidjeli razliku izmedju njeg i Ramseya na toj poziciji.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 06 okt 2013, 21:14

Znas i sam koliko je Porto unazad deset godina izbacio igraca, da ne nabrajam jer bi stvarno potrajalo, a Dzekson je sigurno trenutno najbolji igrac te ekipe. Nemam nista ni protiv Zirua da se razumijemo, radi odlican poso, al nam treba to da ga zabija u ovakvim momentima koji lome utakmicu. Sa konkurencijom u vrhu napada bilo bi to puno bolje.
A sto se tice Artete, vec ti napisa, branis recimo Karla koji je odigro skroz losu utakmicu a ovom prigovaras na tom nekom sprintu, mozda nije mogo, nije imo snage, ovo mu je treca utakmica u 15 dana, a Arteta kojeg smo svi dosad gledali je ako nista bar to uvijek radio. Ako si vec stao u odbranu ovog il onog, presuti i ovom drugom kad vec niko od njih nije na nivou odigro.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.