22 igraca pozvana za mec u Izrael, od toga 12 vezni igraca...
Ili ako hocete 8 vezni igraca i 4 lazna napadaca (Zakaric, Kvrzic, Hajrovic & Visca).

Amin da izgubimo !adriano_leite je napisao/la:Post u tonu nicka koji si sebi izabrao za forum...Neandertalac je napisao/la:Ja bi volio i zelim da izgubimo . Ma nosi se vise u p lijepe m , pun mi te k . Svako okupljanje mi digne pritisak ...
A poraz i noga Papetu pa onda dovesti pravog trenera i bez straha otici na EP?muamerc je napisao/la:Ne bih volio poraz pa makar Pape teroriso ekipu sto godina. Zamisli EP gledamo, svi tamo osim nas.
Poraz i možemo se pozdravit od EPSamoZeljo je napisao/la:A poraz i noga Papetu pa onda dovesti pravog trenera i bez straha otici na EP?muamerc je napisao/la:Ne bih volio poraz pa makar Pape teroriso ekipu sto godina. Zamisli EP gledamo, svi tamo osim nas.
Vidis da moze bolje!
Jos nije kasno!
Zar ne govorite vi koji branite Papeta da cemo pobjediti sa njim sve tekme na proljece i idemo na EP. Gdje sad zapelo?adisice je napisao/la:Poraz i možemo se pozdravit od EPSamoZeljo je napisao/la:A poraz i noga Papetu pa onda dovesti pravog trenera i bez straha otici na EP?muamerc je napisao/la:Ne bih volio poraz pa makar Pape teroriso ekipu sto godina. Zamisli EP gledamo, svi tamo osim nas.
Vidis da moze bolje!
Jos nije kasno!
Jest teško biti ''vizionar'' kad imaš ovako ''inteligentnog'' selektora.voltron30 je napisao/la:Jedino novo/staro ime će biti Kvržić. Šta 'š očekivati od zavidovićkog uma, nego ''provjerena'' imena.
Ubleha ce ostati sve dok mi budemo sutili! Krajnje vrijeme je da navijaci pocnu reagovati.Frankie je napisao/la:Problem je sto ce ubleha ostati cak iako izgubimo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.