Nisam reko da nema ko, nego da li bi ilo htio...svi stoje u redu da se uhvate u kostac a mi nikad goriPririsak je napisao/la: ↑03 jan 2024, 21:44Famozna "kad ove otjeramo ne vidim ko bi dosao" i tako nikad nikog ne otjeramo i idemo sve dublje u ponor.
Evo konkretno. Direktor kluba, jako bitna pozicija. Sta to nasa direktorica kluba radi zadnje dvije godine? Dajte nemojte me zahebavati da ta osoba i dalje sjedi u klubu i nista ne radi, zarad politike? Pokopajte nas odmah.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- invincible1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
=\_1921_/=
Kakve Slobode guravo jesi dobar ti, pa rutinski ih rijesio a oni ginuli za opstanak?zeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:31Imao je Basic i Hodzica i Santosa. Pa se ne sjecam nekih predstava. Na kraju je i protiv Slobode bilo guravo.
Osim predstave od pojedinaca kako je Hodzic glavom van Zelje..
Aminovao je sva pojacanja, neke je sa probe uzeo Turanjanin, Alyson npr..
Cemu vise spinovanje?
Basic je za sve trenere Zelje u zadnjih 10 godina space shuttle.
Imao je i Amar gori niz od Nermina pa se suti pa muto Mulalic 2 pobjede na proljeće pa dobar naš sablja britka.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Vidim Basic sa Jovicem, a njih dvojica na klupi zajedno? Mislim da bi to bila win win situacija ne trenutna nego dugorocna. Al naravno od tog nikad nista nece biti nego cemo se morati zadovoljiti nekom nasom legendom koja voli Zelju
- invincible1921
- Kontakt:
Ma ne treba sad pretjerivat...ima basic kvaliteta al realno mi smo imali osima i odovica..i eto mozda jos nekog da ne razbijam glavu...al svi ostali realno smijesni manje vise...neki slabiji od drugih al generalno niko nista posebnobhsport je napisao/la: ↑03 jan 2024, 21:51Kakve Slobode guravo jesi dobar ti, pa rutinski ih rijesio a oni ginuli za opstanak?zeljovolimte je napisao/la: ↑03 jan 2024, 19:31Imao je Basic i Hodzica i Santosa. Pa se ne sjecam nekih predstava. Na kraju je i protiv Slobode bilo guravo.
Osim predstave od pojedinaca kako je Hodzic glavom van Zelje..
Aminovao je sva pojacanja, neke je sa probe uzeo Turanjanin, Alyson npr..
Cemu vise spinovanje?
Basic je za sve trenere Zelje u zadnjih 10 godina space shuttle.
Imao je i Amar gori niz od Nermina pa se suti pa muto Mulalic 2 pobjede na proljeće pa dobar naš sablja britka.
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Sa Adzemom smo nesto i osvojili, igrali na obadva fronta. Uredu, neko smatra da nije kvalitet, ali ipak treba covjeku dati priznanje.
Pa ako cemo tako, igrali smo i sa petrovicem...Hansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2024, 22:03Sa Adzemom smo nesto i osvojili, igrali na obadva fronta. Uredu, neko smatra da nije kvalitet, ali ipak treba covjeku dati priznanje.
Adzem se dize u visine neke a trener u rangu sablje samo manje galami.
- dubioza144
- Kontakt:
Sportske ba su jedini pouzdan portal i objavili su novog trenera
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- dubioza144
- Kontakt:
Sta kazu Nermin Niksic je za Nedima
moj Željo moj

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
-
- Kontakt:
Nedim Jusufbegovic jedan od kandidata takodjer
E cuj jusufbegovic, daj vladu jagodica ako zelimo ispasti cirkusanti do kraja.
Ma hajd jos par mjeseci se sikiramo i to je to. Ja ne vjerujem da ce Zeljo docekati bajram
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 03 jan 2024, 22:29, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
Uz to uveo nekoliko mladih igraca, itd. To sto su ga pojedini poceli blatiti, jer su se nadali da ce tad Amar doci, to je druga stvar.Pririsak je napisao/la: ↑03 jan 2024, 22:05Pa ako cemo tako, igrali smo i sa petrovicem...Hansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2024, 22:03Sa Adzemom smo nesto i osvojili, igrali na obadva fronta. Uredu, neko smatra da nije kvalitet, ali ipak treba covjeku dati priznanje.
Adzem se dize u visine neke a trener u rangu sablje samo manje galami.
Direktor kluba je zadnje dvije godine, kao i tri prije toga, desna ruka Misimoviću. Ipak ozbiljan posao je to mora se priznati. Samo što ga Željo plaća a za hadžiju radi.Pririsak je napisao/la: ↑03 jan 2024, 21:44Famozna "kad ove otjeramo ne vidim ko bi dosao" i tako nikad nikog ne otjeramo i idemo sve dublje u ponor.
Evo konkretno. Direktor kluba, jako bitna pozicija. Sta to nasa direktorica kluba radi zadnje dvije godine? Dajte nemojte me zahebavati da ta osoba i dalje sjedi u klubu i nista ne radi, zarad politike? Pokopajte nas odmah.
- mamonelafo
- Kontakt:
NAPOLJE SVI IZ KLUBA!
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
- TMmanija2012
- Kontakt:
Zar vi fakat mislite da se Bekric nesto pita u klubu
Eh da je samo problem Bekric marioneta 

- StrikeWarzone
- Kontakt:
Što je najgore, čoban iz Vrapcica i jeste za ove situacije i smatram da bi nam legao kao budali šamar. Svakako smo postali seoski klub. Na hrkljuš bi uzeli dovoljno bodova za opstanak i makar bi se popi.čkarao s ovim lolama u timu.dubioza144 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 22:08Sportske ba su jedini pouzdan portal i objavili su novog trenera
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
- Kontakt:
gumenjak je spremanStrikeWarzone je napisao/la: ↑03 jan 2024, 23:16Što je najgore, čoban iz Vrapcica i jeste za ove situacije i smatram da bi nam legao kao budali šamar. Svakako smo postali seoski klub. Na hrkljuš bi uzeli dovoljno bodova za opstanak i makar bi se popi.čkarao s ovim lolama u timu.dubioza144 je napisao/la: ↑03 jan 2024, 22:08Sportske ba su jedini pouzdan portal i objavili su novog trenera
Mi smo cirkus.Garantujem do pocetka treceg dijela prvenstva da cemo jos jednog trenera promjeniti
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Sretno Nedime
Trenutno korisnika/ca: b00t, Blackwargreymon, Kajkutenjoyer, knoa, Levin, Mamba21, MrkiMedo i 63 gosta.