Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Swiatek jedva uze set prvi. Strašno dobro je returnirala Kenin, ali Iga je baš liga za sebe. Kakvu ručku ima sunce ti ljubim.
Carlitos očekivano, bilo je malo zeznuto, vidjela se nervoza a i Gaske vrhunski igrao prvi set. U prvom setu je baš bio agresivan, dosta neprisiljenih jer je htio winnerom završavati poene. Poslije i Gaske ispuhao, a Carlos se fino digao i uradio ono što se i očekivalo - Gaskea izmlatio pošteno.
Draperu su mjerili krvni pritisak, Atmane je baš i predao iz sličnih razloga zbog ogromnih tempratura.. Da li će uopšte Novak i Carlos igrati dnevni termin, pitanje je.
Od nositelja samo Jarry i Bublik izletili u prvoj rundi, što je rekord prolaznosti u prvom kolu. Prethodni rekord je bio 29/32.
Carlitos očekivano, bilo je malo zeznuto, vidjela se nervoza a i Gaske vrhunski igrao prvi set. U prvom setu je baš bio agresivan, dosta neprisiljenih jer je htio winnerom završavati poene. Poslije i Gaske ispuhao, a Carlos se fino digao i uradio ono što se i očekivalo - Gaskea izmlatio pošteno.
Draperu su mjerili krvni pritisak, Atmane je baš i predao iz sličnih razloga zbog ogromnih tempratura.. Da li će uopšte Novak i Carlos igrati dnevni termin, pitanje je.
Od nositelja samo Jarry i Bublik izletili u prvoj rundi, što je rekord prolaznosti u prvom kolu. Prethodni rekord je bio 29/32.
- Felixians4
- Kontakt:
Drugo kolo nudi ipak interesantnije parove kod muškaraca. Kinesko Indijski(Nagal prošle godine imao na računu manje od tisuću dolara, častio Bublik) duel pak za vjerojatnog protivnika Alcarazu, kog čeka Sonego s dosta Talijanskih navijača za sobom, koji će parirati domaćoj publici večeras za Arnaldija protiv najjačeg AUS predstavnika, de Minaura, koji je u životnoj formi. Popyrin će sigurno uživati podršku tribina protiv deseterostrukog osvajača turnira, ne bih imao protiv da izleti Djoker ranije od polufinala
Popirn kao i Prizmic igra najbolji svoj mec u karijeri. Vidjecemo kako ce se dalje razvijati ovaj set, al za sada igra odlicno
prošle godine su on i prižmić u umagu odigrali najbolji meč cijelog turnira, dakle nole vs. umag 2023 u australiji

u kojoj je polovini sinner, ako je u novakovoj moglo bi biti malo kasnije i nole vs. umag 2022

Ni Novak ne zna kako je izvukao onaj treći set.. Igra tanka, ali glava i dalje na nivou. Ečeveri bi trebao u 3 seta pasti.
čuj kako, pa ko i uvijek, taman onoliko koliko treba. ko da gledate prvi puta kako to big3 rade
Ma Novak dize polako formu iz meca u mec, msm da protiv Eceverija nece biti nikakve drame, a od 4-og kola bi moglo biti finih meceva, sa Sheltonom, eventualno 1/4 vs Tsitsipas i onda 1/2 Sinner, dosta jak zrijeb za Novaka
Uh kakva pobjeda Ige danas, ovo je za teniske udžbenike pod naslovom Šampionski mentalitet.
Ruud i Zverev dobiše u tiebreaku petog seta. Žao mi je zbog ovog Kleina, vrhunski se borio kao kvalifikant. Imao je 80 winnera..
Ruud i Zverev dobiše u tiebreaku petog seta. Žao mi je zbog ovog Kleina, vrhunski se borio kao kvalifikant. Imao je 80 winnera..
ma stipu swiatek, dobra ova collins, neznam kako mi je promakla 

Težak meč, bravo za Sonega na ovakvoj igri. Alcaraz je ovo morao u 3 završiti jer je u drugom setu bio bolji igrač, u četvrtom se kompenziralo to jer je bio lošiji od Lorenza. Solidan nivo tenisa.

Ovaj Rune mora manje pricati, a vise raditi, sta kaze ove godine nece Novak niste kao on ce ga zaustaviti, e moj mali
- Felixians4
- Kontakt:
Očekivano najzanimljiviji dan, obećavali parovi, no da će baš biti ovako napeto, bogato, totalno nepredvidljivo, odista sadržaj za teniske sladokusce, eto nisam ništa ispratio uživo, a program još traje, prijeti još "senzacija" u mečevima Mensik-Hurkacz, Ruusuvuori-Medvedev. Ruud i Sascha nekako se provukli u super tie breaku, kao i Kecmanović, kod žena Swiatek koja ionako nema još finale AO, teško ju je svrstati tek tako pod favorita, a jako težak joj ždrijeb naletio.
Sascha Zverev klasika, već godina povlače se te optužbe o nasilju nad bivšom, a standardno njegovo mučenje i prolaženje u 4/5 setova i maratone u prvim kolima protiv kvalifikanata/anonimusa i onda izduši tamo u 1/4. Sada bi baš on i Ruud se trebali ogledati u Osmini i onda na Alcaraza, kog čeka mladi Kinez Shang, koji je u Kinesko-Indijskom derbiju svladao Nagala.
Super tie break za ispadanje 3.nositeljice i GS pobjednice Rybakine trajao preko 30 minuta, 22-20, u zadnjim gemovima prije TB break na break
Sascha Zverev klasika, već godina povlače se te optužbe o nasilju nad bivšom, a standardno njegovo mučenje i prolaženje u 4/5 setova i maratone u prvim kolima protiv kvalifikanata/anonimusa i onda izduši tamo u 1/4. Sada bi baš on i Ruud se trebali ogledati u Osmini i onda na Alcaraza, kog čeka mladi Kinez Shang, koji je u Kinesko-Indijskom derbiju svladao Nagala.
Super tie break za ispadanje 3.nositeljice i GS pobjednice Rybakine trajao preko 30 minuta, 22-20, u zadnjim gemovima prije TB break na break
Mogao bi izgleda i Medo nazad iz australije, bas cudni rezultati i neocekivano slabe igre pojedinih igraca, eto cak i Novak se muci u prvim kolima
Ovaj Medin mec ako kojim slucajem ode u 5 setova igrace do 5 ujutro, to stvarno nije normalno sta se radi
Ovaj Medin mec ako kojim slucajem ode u 5 setova igrace do 5 ujutro, to stvarno nije normalno sta se radi
Kako bi eventualno mogao da izgleda put Carlosa do finala,Paul,Zverev,Dimitrov?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
-
- Kontakt:
Jesu rekli da nema više kasnih mečeva a Medo i dalje na terenu, 3h ujutro je u Melbourneu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Jbga,ja sam ovo pisao dok je finac imao 0-2 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.