FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Varupama je seljacko-krkanska igra u krvi izgleda. Ni trunke talenta, borbenosti nego samo papanski prezir prema protivnicima i neodoljiva zelja da se kosti lome kao da je UFC a ne fudbal.
Cudna utakmica bgmi, bolji ste bili dosta, imali vise od igre, osteceni u par navrata (penal i crveni za Varupu sada), nekoliko odlicnih prilika otislo u nepovrat a domaca klapa mesara iz jedne sanse zabi gol ali i to se racuna.
Tesko ovo mozete dobiti, Travnik je bog i batina na svom terenu a vi niste iskoristili niti jednu sansu koju ste imali.
Cudna utakmica bgmi, bolji ste bili dosta, imali vise od igre, osteceni u par navrata (penal i crveni za Varupu sada), nekoliko odlicnih prilika otislo u nepovrat a domaca klapa mesara iz jedne sanse zabi gol ali i to se racuna.
Tesko ovo mozete dobiti, Travnik je bog i batina na svom terenu a vi niste iskoristili niti jednu sansu koju ste imali.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Zaista u zadnje vrijeme me nervira ta neobjektivnost komentatora nase lige,bilo BHT ili Arene.Nemaju iste arsine,i dok jedne osudjuju ,drugima se tolerise i tetosi,kao da su ih oni pravili.Horde su odlicne ali su hladno trebale 2 puta biti odstranjene sa stadiona,plus je bilo materijala za prekid,jer su doveli u pitanje zdravlje jednog aktera tekme.Bitno je samo da se po Manijacima sere,a ostali su zlatni.Treba sve sa svima jednako ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta bi bilo steta da ih izbace komentatoru pitaru hadaljski, bilo je upozorenje, botovi su ga ignorisali, ubacili baklje, lomili stolice, i kao steta sto su prevalili put, a da su manijaci trubio bi kakva nam je liga losa dok se ovo desava... Mrs hadalju pitarski...
Sto se teke tice Sarajevo je bolje,i sumnjam da ce Travnik izdrzati..
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sarajevo prelose igra, osim iz prekida kada su dominantniji. Kada je bio prekrsaj Sunjevarica i onaj slobodnjak, sudija nije pustio prednost, a igrac vec bio uzeo loptu i krenuo sam prema golu. Prekrsaj Varupe mesarski, zasluzen zuti, samo je i Suljic trebao dobiti zuti jer se valjao k'o da ga je snajperom nego pogodio u nogu, i odmah cim je zuti karton legao, ustade, normala, eh to bi ja kaznjavao zutim kartonom takodje. Nadam se da gubite, pa da stizemo na -2... 
P.S. Ako duze ponavljate neku konstataciju, ona nece postati istina, penala u oba slucaja nije bilo ni s glave, ono ne bi ni Vukasovic Zelji svirao...

P.S. Ako duze ponavljate neku konstataciju, ona nece postati istina, penala u oba slucaja nije bilo ni s glave, ono ne bi ni Vukasovic Zelji svirao...
Zadnja izmjena: Baja_Zvjerka, dana/u 06 okt 2012, 15:02, ukupno mijenjano 1 put.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Igra losa sarajeva imali smo na pocetku par prilika nismo ih iskoristili.
Penal nam cist nije sviran, dupovac imao sad priliku sta reci na ovo dabogda da mi ovo uzmemo do kraja.

Penal nam cist nije sviran, dupovac imao sad priliku sta reci na ovo dabogda da mi ovo uzmemo do kraja.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- champions1921
Igrao sam na vas.. Kontam kvota 1.7 poklonjena.. Jeste li normalni?? Okrecite ovo.. Visi mi 178.29 KM zbog vas 

BUDI ŽELJO !!!
Ma aBd i ja sam igrao 2 na nas za 80 km valjda ce ih sad Jovic naruziti i moraju u drugom odmah sto brze zabiti jedan gol i onda ganjati taj drugi. 

.....In David we trust.....
- Alfa_Muzijak
- Kontakt:
Ja knuckle shot-a s centra
Bolji smo valjda ce biti neki preokret

Bolji smo valjda ce biti neki preokret

NEW YORK - PARIS - PECKHAM
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Navijačima nije trebalo ovo bacanje baklji, kidanje stolica i topovski udari, opet izgleda čekamo mrtvu glavu da se nešto promijeni. Očekujte debelu kaznu, s obzirom da se zna ko vodi ovaj ušljivi savez. Sarajevo neprepoznatljivo, dosta loše igraju, osjeti se nedostatak Sesara. Penal nije bio, budimo realni. Nadam se da će Sarajevo okrenuti, stoki i mesarima nije mjesto u ovoj ligi.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pa ne Farisa u igru

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Čuj nije bilo penala, lopta ga u ruku pogodilaBaja_Zvjerka je napisao/la:Sarajevo prelose igra, osim iz prekida kada su dominantniji. Kada je bio prekrsaj Sunjevarica i onaj slobodnjak, sudija nije pustio prednost, a igrac vec bio uzeo loptu i krenuo sam prema golu. Prekrsaj Varupe mesarski, zasluzen zuti, samo je i Suljic trebao dobiti zuti jer se valjao k'o da ga je snajperom nego pogodio u nogu, i odmah cim je zuti karton legao, ustade, normala, eh to bi ja kaznjavao zutim kartonom takodje. Nadam se da gubite, pa da stizemo na -2...

U novi boj...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ima namjeran start, i lopta upucena prema golu, a ima i nenamjeran start i lopta koja nije prema golu nego bezveze napucana... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma nije penal bio, nije bilo namjere napucan igrač zaštitio glavu, može svirati i ne mora, dobili ste vi bruku smješnih penala, naprimjer ono protiv Olimpica je bila smijurija žešća, još crveni golmanu sudijao dade bez ikakvog razloga, smješno, nemate vi ekipu za prvo mjesto ne zavaravajte se bespotrebno, vidjelo se protiv Zrinjskog kako to izgleda.
Majstor Karatea
svaka cast na paroli!

-
- Kontakt:
da se to tako gleda manijaci bi svaku utakmicu trebali biti odstranjeni sa tribinabarbarez je napisao/la:Zaista u zadnje vrijeme me nervira ta neobjektivnost komentatora nase lige,bilo BHT ili Arene.Nemaju iste arsine,i dok jedne osudjuju ,drugima se tolerise i tetosi,kao da su ih oni pravili.Horde su odlicne ali su hladno trebale 2 puta biti odstranjene sa stadiona,plus je bilo materijala za prekid,jer su doveli u pitanje zdravlje jednog aktera tekme.Bitno je samo da se po Manijacima sere,a ostali su zlatni.Treba sve sa svima jednako ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta bi bilo steta da ih izbace komentatoru pitaru hadaljski, bilo je upozorenje, botovi su ga ignorisali, ubacili baklje, lomili stolice, i kao steta sto su prevalili put, a da su manijaci trubio bi kakva nam je liga losa dok se ovo desava... Mrs hadalju pitarski...
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
i onda mi neko kaze nisu ovi u travniku mesari xD
Manijaci su skandirali,a belaj pravili van terena i neka su kaznjeni,ali izvini molim te,ovi su zamalo covjeka osakatili i opet su pored posljednje opomene,bacali baklje i kidali stolice.Pa su poslije posljednje dobili zadnju opomenu.Izivni ali o cemu pricas ti.Belaji Manijaka i skandiranja na sva usta se pljuju,a kamenovanje busa Sirokog i oovo danas je sasvim ok.Prihvatljivo jel tako.Nemoj ba davati komentare koji nemaju veze sa zdravom logikom.Ja sam za to da se svi drasticno kaznjavaju ,jer samo tako ce pameti doci.Evo ti priimjer danas.Covjek opomene navijace da ako uleti jos jedna baklja prekida se ili ce biti izbaceni,njima to nije bitno oni ce opet po svom.Dok se to tolerise,i bice sranja,ali neka Uefa to pametno uradi pa se vi, i mi,i 5 ili 10 kurcu mozemo buniti,i seljacku politiku prosipati,jer ako se puno kurcis mozes jos vise fasovat.zmajevibosne je napisao/la:da se to tako gleda manijaci bi svaku utakmicu trebali biti odstranjeni sa tribinabarbarez je napisao/la:Zaista u zadnje vrijeme me nervira ta neobjektivnost komentatora nase lige,bilo BHT ili Arene.Nemaju iste arsine,i dok jedne osudjuju ,drugima se tolerise i tetosi,kao da su ih oni pravili.Horde su odlicne ali su hladno trebale 2 puta biti odstranjene sa stadiona,plus je bilo materijala za prekid,jer su doveli u pitanje zdravlje jednog aktera tekme.Bitno je samo da se po Manijacima sere,a ostali su zlatni.Treba sve sa svima jednako ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta bi bilo steta da ih izbace komentatoru pitaru hadaljski, bilo je upozorenje, botovi su ga ignorisali, ubacili baklje, lomili stolice, i kao steta sto su prevalili put, a da su manijaci trubio bi kakva nam je liga losa dok se ovo desava... Mrs hadalju pitarski...
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 06 okt 2012, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
-
- Kontakt:
Manijaci su skandirali,a belaj pravili van terena i neka su kaznjeni,ali izvini molim te,ovi su zamalo covjeka osakatili i opet su pored posljednje opomene,bacali baklje i kidali stolice.Pa su poslije posljednje dobili zadnju opomenu.Izivni ali o cemu pricas ti.Belaji Manijaka i skandiranja na sva usta se pljuju,a kamenovanje busa Sirokog i oovo danas je sasvim ok.Prihvatljivo jel tako.Nemoj ba davati komentare koji nemaju veze sa zdravom logikom.Ja sam za to da se svi drasticno kaznjavaju ,jer samo tako ce pameti doci.Evo ti priimjer danas.Covjek opoene navijace da ako uleti jos jedna baklja prekida se ili ce biti izbaceni,njima to nije bitno oni ce opet po svom.Dok se to tolerise,i bice sranja,ali neka Uefa to pametno uradi pa se vi, i mi kurcu mozemo buniti,i seljacku politiku prosipati,jer ako se puno kurcis mozes jos vise fasovat.[/quote]barbarez je napisao/la:[]da se to tako gleda manijaci bi svaku utakmicu trebali biti odstranjeni sa tribinabarbarez je napisao/la:Zaista u zadnje vrijeme me nervira ta neobjektivnost komentatora nase lige,bilo BHT ili Arene.Nemaju iste arsine,i dok jedne osudjuju ,drugima se tolerise i tetosi,kao da su ih oni pravili.Horde su odlicne ali su hladno trebale 2 puta biti odstranjene sa stadiona,plus je bilo materijala za prekid,jer su doveli u pitanje zdravlje jednog aktera tekme.Bitno je samo da se po Manijacima sere,a ostali su zlatni.Treba sve sa svima jednako ...Baja_Zvjerka je napisao/la:Sta bi bilo steta da ih izbace komentatoru pitaru hadaljski, bilo je upozorenje, botovi su ga ignorisali, ubacili baklje, lomili stolice, i kao steta sto su prevalili put, a da su manijaci trubio bi kakva nam je liga losa dok se ovo desava... Mrs hadalju pitarski...
a ne spominjes da ste zadnju utakmicu sa celiko bacali baklje na teren i na protivnicku tribinu medju narod de malo realnosti isto je to sve
CMOK PITARI, CMOK
ne kontam ja tebe,jel ti citas sta ja pricam,ja sam za to da se svako takvo i slicno ponasanje ,drasticno kaznjava ko god da je u pitanju.Poenta je price da se samo na sva usta prica kad Manijaci to rade ,a ostali kad rade svede se na to ne treba to i slicno.Ne bitno sta sad misle navijaci Sarajeva o ovome,ja sam naveo komentatore,koje svi slusamo.
VOLIM TE ZELJO
-
- Kontakt:
pa polako kaznice ih neboj se nece proci nekaznjeno sta bi ti da u toku utakmice zasjedaju o kaznjavanju hordi ali hajde necemo o navijacima zabranjeno je na forumubarbarez je napisao/la:ne kontam ja tebe,jel ti citas sta ja pricam,ja sam za to da se svako takvo i slicno ponasanje ,drasticno kaznjava ko god da je u pitanju.Poenta je price da se samo na sva usta prica kad Manijaci to rade ,a ostali kad rade svede se na to ne treba to i slicno.Ne bitno sta sad misle navijaci Sarajeva o ovome,ja sam naveo komentatore,koje svi slusamo.
Trenutno korisnika/ca: boki86, juka55, propoklopac, Proximic i 62 gosta.