FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

EdinTM87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la EdinTM87 » 27 feb 2011, 17:05

Steta za ovo i ja sam se ponad'o kod 1:1 da ce biti nesto, ali 2:3 iz 1. kola.......

Ja sam zadovoljan kako god zavrsimo, 1. ili 2., naravno da bih volio titulu vise, ali treba gledati i na Europu, prejebeno je igrati 2. kolo LP-a, tu se ispada 100%, bolje otici u EL, pa nesto napraviti, tu je kup, kad vidis ko je ist'o, mi smo favoriti... ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 27 feb 2011, 17:06

nick je napisao/la:
ekii je napisao/la:Cudi me da jedni "mepasovci" ne igraju za druge ;)

hocel se sad javit ami da se ismije na tvoju provalu
ma da je barem njegova provala, nego nije ni to :mrgreen:

Protiv Zvijezde ce biti zanimljivo, sad kad im odemo ovako besni tesni tri boda zagarantovana :D

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 27 feb 2011, 17:06

dda je napisao/la:"Namjesteno je! Ovo je nepravda! Pokradeni smo! Mozemo samo mi i Nijaz Brkovic krasti! Kako ih nije stid da kradu? Nase kradje su ispravne! bla bla"

hahahahhahahahahahahahhahahahahaa

Siroki Brijeg - Borac 1 - 2 Enjoy!
evo jos jednog pitica... gledam ih i jasno mi sto je onaj isovic izjavio najveci uspijeh pitara je pobjeda videotona... samo polako nije im ovo prvi put da se ofiraju ;)
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 feb 2011, 17:08

Večina nas je očekivala kiks danas Borca, ali u našoj ligi se uvijek lakše igralo protiv ekipa koje su u vrhu nego protiv ovih koji se bore za opstanak. Prošle sezone Borac je remizirao dole i dobio kući Širokog pa nije uzeo titulu, tako da ova pobijeda ne mora ništa značiti, jer Borac će prije izgubiti bodove protiv Veleža ili Slobode na strani, Zrinjski isto tako, našu Grbavicu da ne spominjem ili još neke ekipe, primjer ovoga je i Leotar gdje je još imao vodstvo pa izgubio...Tako da se ja lično ništa ne brinem, očekivao sam pobijedu Širokog ali nije bilo tako, prošle sezone nam je Borac isto bježao koliko sad i to nakon što smo uzeli Širokog pa smo uzeli titulu...Ipak ima još 14 utakmica tj. 42 boda su u opticaju...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 27 feb 2011, 17:08

nick je napisao/la:
dda je napisao/la:"Namjesteno je! Ovo je nepravda! Pokradeni smo! Mozemo samo mi i Nijaz Brkovic krasti! Kako ih nije stid da kradu? Nase kradje su ispravne! bla bla"

hahahahhahahahahahahahhahahahahaa

Siroki Brijeg - Borac 1 - 2 Enjoy!
evo jos jednog pitica... gledam ih i jasno mi sto je onaj isovic izjavio najveci uspijeh pitara je pobjeda videotona... samo polako nije im ovo prvi put da se ofiraju ;)
Ja fakat, kaže Benjamin najveci uspjeh FK Sarajeva je pobjeda Videotona nad Željom :o :oops: :oops: ojjj zemljo,otvori se...i on im je idol, glavni stihoklepac, on im smišlja te pjesmice :oops: :oops:

asylum
Kontakt:

Post Postao/la asylum » 27 feb 2011, 17:21

Ma Cetnici prodase Borcu utakmicu
ovi ce nasteliti u kupu da se nadju i pustiti ih da idu dalje

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 27 feb 2011, 17:23

Siroki misli u Evropu prkeo kupa,zato su i prodali ovu utakmicu Borcu,100% oni od toga i zive...realno gledajuc,te male sredine su rak rana naseg fudbala,mafija je to velika!,Travnik,leotar,Siroki...svojevremeno i Zepce..poznati mesetarski klubovi!

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 27 feb 2011, 17:26

Malo vam zahladilo na -5 :lol: :lol: :lol: Jel' ladno ? :lol: :lol: :lol:

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 feb 2011, 17:27

dda je napisao/la:Ma pokradeni smo! Samo Nijaz Brkovic moze kupovati titulu niko drugi!
idi u 7 brace, uplati sta i moli Boga da siroki ili mi uzmemo kup. samo tako mozete u evropu. zabavi se o svom jadu, nama je lijepo
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 27 feb 2011, 17:31

asylum je napisao/la:Ma Cetnici prodase Borcu utakmicu
ovi ce nasteliti u kupu da se nadju i pustiti ih da idu dalje
Aj poklopi se, čuj pustiše a pobjedom bi se uključili u borbi za titulu... Borac ne igra u kupu!

Borac ima sjajan tim i dosta uigraniji nego jesenas, ova pobjeda je ogroman korak ka tituli, protiv Drine ima da bude ludnica 3 boda su imperativ. Isti ovaj Široki je razbio Željezničara kod kuće 4:1 i moglo je da bude više, gledao sam tu utakmicu. 5 bodova više od Željezničara, 8 od Sarajeva i 11 od Širokog, Drinu moramo dobiti i idemo na +7 vjerovatno, teško će Željezničar do pobjede u gradačcu i onda lagano... Biće ovo crveno-plavo proljeće!!! 8-)
SILUJ SADA BORČE SVE PO REDU!!!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 27 feb 2011, 17:32

dda je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
dda je napisao/la:Ma pokradeni smo! Samo Nijaz Brkovic moze kupovati titulu niko drugi!
idi u 7 brace, uplati sta, i moli Boga da siroki ili mi uzmemo kup. samo tako mozete u evropu. zabavi se o svom jadu, nama je lijepo
Sta ti je 7 brace?

Ove godine vam ni Nijaz ne moze pomoci! Siroki Brijeg 1 - 2 Borac , Maletic Enjoy

? 1987
Čuo sam da je Nijaz potpisao za Borac ??? kakav je na treninzima ??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
G R B A V I C A 2

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 27 feb 2011, 17:35

Namješteno ili ne mi trebamo gledati sebe, *ebo Borac !
PO TRI BODA U GRADAČAC !
G R B A V I C A 2

mejdan
Kontakt:

Post Postao/la mejdan » 27 feb 2011, 17:38

Baby je napisao/la:Namješteno ili ne mi trebamo gledati sebe, *ebo Borac !
PO TRI BODA U GRADAČAC !
*ebaće vas Borac :D :D :D

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 27 feb 2011, 17:40

dda je napisao/la:
starigrad je napisao/la:
idi u 7 brace, uplati sta, i moli Boga da siroki ili mi uzmemo kup. samo tako mozete u evropu. zabavi se o svom jadu, nama je lijepo
Sta ti je 7 brace?

Ove godine vam ni Nijaz ne moze pomoci! Siroki Brijeg 1 - 2 Borac , Maletic Enjoy

? 1987
sorry, mislio sam neko od komsija 8-) . ne bi bilo lose da se raspitas o turbetu 7 brace, mozda i vama zatreba. nikad se ne zna...
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

REANIMATOR
Kontakt:

Post Postao/la REANIMATOR » 27 feb 2011, 17:43

kad Borac pobjeđuje u gostima namješteno je,a kad Željo pobjedi u gostima to je znanje debelog Osima,:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
o
Zadnja izmjena: REANIMATOR, dana/u 27 feb 2011, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
? &,& ",& & ?!

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 27 feb 2011, 17:48

Koji vam je ba, prica nam je ista kao sto su pricali za nas prosle godine. Zar se to ne smije pobijediti u gostima? Nase je da dobijemo Zvijezdu sljedece kolo u gostima pa onda dvije kuci i eto nas prvi, boli nas za Borac, izgubice nekad. Poruka za ovaj jad pitarski: Zabavite se malo tjeranjem trenera, tjeranjem uprave, rusenjem stadiona ili necim drugim, nas se prodjite. Ako vam je drago zbog Borca imate njihovu temu pa se lizite do ujutro.
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

al_akhisari
Kontakt:

Post Postao/la al_akhisari » 27 feb 2011, 17:49

...dodje insan da vidi ima l sta novoga na temi, kad ono :( imas sta vidjeti, gomila balavurdije se bavi djetinjarijama i djecijim s.anjima...

...daj malo popustite

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 27 feb 2011, 17:52

Neda se Borac , ova pobijeda ce im biti veliki stimulans za nastavak sezone a naravno i nama. Njima cestitam, sa porukom da se ne opustaju previse.
Željezničar za život cijeli !

zeljovac87
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac87 » 27 feb 2011, 17:59

Ne mogu da vjerujem. Pa ovaj Borac je prejak. Iako je sudija bio na strani Širokog oni su uspjeli da ih dobiju na njihovom terenu. Mislio sam da ćemo nakon prvog kola biti na -2, ali ovi su stvarno opasna ekipa. Iako nisu odigrali ništa posebno, uspjeli su dobiti. Dva puta su prešli centar i zabili im dva gola. Prije utakmice sam imao dojavu da je sudija apsolutno na strani domaćina :? , međutim Borac ima ekipu koja može dobiti svakoga. Naše je da dobijemo u Gradačcu, a Drini gori pod nogama i nadam se da će i oni zapeti u Banjaluci.

Joint Union.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 27 feb 2011, 18:09

boccaccio je napisao/la:Ako moze biti nesto pozitivno iz ovog kola,to je da smo pobjegli pitarima i sirokom...ostaje nam ista bodovna razlika sa borcem...koliko moramo prizeljkivati njihov eventualni kiks,toliko moramo misliti na sebe i odigrati uspjesno u gostima neke utakmice...prva sansa je protiv Zvijezde i tu moramo ici maksimalno naprijed i pokusati pobijediti...za nas je svaka utakmica vazna,dobro smo otvorili,moramo nastaviti vjerovati u svoje kvalitete,mislim da igraci imaju samopouzdanje i da mozemo u naredna tri kola imati 9 bodova vise na svom kontu...mislim da je to najvaznije u ovim trenucima...borac ako se nigdje ne oklizne,onda su i zasluzili da budu prvaci,nema dalje...ali okliznuce se negdje i dolaze nam na grbavicu...mi u medjuvremenu moramo biti maksimalni i savrseni i to je to...mozda je takav pritisak i dobar za nas,nema opustanja nigdje
Upravo tako.
Korak po korak, prvi je Gradačac. ;)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, AvantiBL, Balorda, Levin i 49 gostiju.