FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
navijači travnika od straha da će zijaniti nekoliko sati pred tekmu pričaju da je štela tj namješteno
pojedine košpe objeručke prihvataju njihove laži i provociraju
valjda što komplexaši imaju komplex travnika gdje 150 god nisu pobjedili
ni jedni ni drugi nemaju nikakakav dokaz niti ga nude pa molim admine da podjele par banovića jer je ovo što kake krivično djelo
ps..vidoviti jesil to bio prisutan kad se štelila tekma..ako nisi.?začepi više..!!
ni jedni ni drugi nemaju nikakakav dokaz niti ga nude pa molim admine da podjele par banovića jer je ovo što kake krivično djelo
ps..vidoviti jesil to bio prisutan kad se štelila tekma..ako nisi.?začepi više..!!
YES.WE.DID.
kasnis u travnik glasnogovornice grupepayton je napisao/la:navijači travnika od straha da će zijaniti nekoliko sati pred tekmu pričaju da je štela tj namješteno
- skyisthelimit
ne kasni, jedino ako mislis da u Travniku nema neta ili wifiCuspajz je napisao/la: kasnis u travnik glasnogovornice grupe
15.10 - 15.06 ...
a ja sto posto sigurno ce i na poluvremenu se javljat sa stadiona na forum hahahahskyisthelimit je napisao/la:ne kasni, jedino ako mislis da u Travniku nema neta ili wifiCuspajz je napisao/la: kasnis u travnik glasnogovornice grupe
ma hebe mi se šta dušmani i sitne duše misle
važno je da DIV danas dobro odigra i nastavi niz
YES.WE.DID.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
nedavno je bio u banovicima, kako ce stici i u travnik i u banovice, nema se para, kriza...
Za zivot cijeli!
- Crni gavran
- Kontakt:
Pa zar ima sumnje u nastavak nizapayton je napisao/la:ma hebe mi se šta dušmani i sitne duše misle

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Rekord u okvirima tog vašeg kluba, a rekorde Lige i kupa koje postavlja Velikan nikad dostići nećete.mireRN je napisao/la:Zanemarite dusmane braco, svi u Travnik po rekord !
6.10.1987 - 6.10.2012 HORDE ZLA !
Majstor Karatea
Braco, sve dok se ovako "dusebriznici" javljaju treba da je svima jasno kao sto i jeste da im je velika VUNA,jer je titula iz kola u kolo sve bliza nama,i sve dok ovakav ritam nasih igara i rezultata traje i sve dok smo blizi korak po korak tituli sve ce se vise pumpati atmosfera pricama o kupovini i sl. a dok im ranije nije bila frka,nikoga ni miljama blizu nije bilo,tu i tamo poneki ljakse se javi i to je sve. Sve u svemu ima i ovo svoju prednost,taman ce ovo biti do derbija kad ce nam kao jagoda na slagu "leci na puni"..proslu su se izvukli i spasili debakla,ovu nece sigurno. Znaju i svjesni su oni toga svega...i ponajvise su zabrinuti upravo sto znaju da ove sezone i jesmo najbolji i igramo najbolji fudbal 

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
ja pirotehnike i govana treba nekog igraca povrijedit ili da ih izbace van stadiona ili da prekinu utakmicu stvarno pomazu ekipi pravi navijaci cccccccccccc
-
- Kontakt:
jedva preživjeh bakljadu...prehlađen
hajmooooo da ovo preokrenemo
moj Hadžiću kakve su kod tebe sihre u pitanju...pa sa 5 m fuliš ono što redovno zabijaš
hajmooooo da ovo preokrenemo
moj Hadžiću kakve su kod tebe sihre u pitanju...pa sa 5 m fuliš ono što redovno zabijaš
YES.WE.DID.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Sta bi bilo steta da ih izbace komentatoru pitaru hadaljski, bilo je upozorenje, botovi su ga ignorisali, ubacili baklje, lomili stolice, i kao steta sto su prevalili put, a da su manijaci trubio bi kakva nam je liga losa dok se ovo desava... Mrs hadalju pitarski...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Oj cist nam penal nesvirase.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ja ne znam kako mogu staviti ovog Jakupovica da svira ovako bitnu utakmicu. Taj covjek je kod nas na kantonu poznat po tome kako je jako brzo napredovao iz najnize lige do Premijer lige. Mimo zakona i pravila da treba da sudi Prvu ligu najmanje 2-3 godine,frajer je prekuco od najnizeg ranga do Premijer lige za 3 godine. Naravno,placao kontrolore,ocjene,itd.
I naravno za kraj,moj Bandovicu,s 40 metara ne mozes uhvatiti zivu loptu.
Eh kad se sjetim kakve sam mu poruke ja slao preko FB zbog sudjenja Celiku.Znam samo da je poslije toga izbrisao profilFKKrajina je napisao/la:Ja ne znam kako mogu staviti ovog Jakupovica da svira ovako bitnu utakmicu. Taj covjek je kod nas na kantonu poznat po tome kako je jako brzo napredovao iz najnize lige do Premijer lige. Mimo zakona i pravila da treba da sudi Prvu ligu najmanje 2-3 godine,frajer je prekuco od najnizeg ranga do Premijer lige za 3 godine. Naravno,placao kontrolore,ocjene,itd.

Nema vise :P
Joj Varupe šumara brate mili...
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, napoleon72, OzmoodPinglewood, sekac i 50 gostiju.